TACK ! :)

Tänkte börja med att säga tack till Amanda som vi fick lite grejjer av idag till vår älskade Theodor. Fick lite kläder, en babysitter m.m. så tack så himla mycket ! :) Sedan så var myran här igår och lämnade en kartong med kläder som jag kollade igenom idag vad man ska ha för nått av dom kläderna. Mycket fint alltså ! :) 

Annars idag så har vi varit i stan en sväng. Vi var på försäkringskassan och fixade med papper och så. Ska bara vänta på att dom ska dyka ner i brevlådan så man kan fylla i dom. Rickard har fått sina papper så dom ska fyllas i och skickas tillbaka :P 
Vi var även en sväng på fyndlagret. Där hittade vi en hylla, inplastad även så den var helt oanvänd. 50:- fick vi betala för den och sedan så hittade vi även en fin julkruka för 20:-.. som hittat !
Vi träffade även upp mamma där och hon följde med oss hem. Vi har lagat mat och de kom en massa folk och åt, jättemysigt :).. Mamma blir kvar här i natt och blir väl nån natt till också skulle jag tro :) Vi har även fixat tvätttid, så vi har tvättstuga imorgon bitti klockan 9-12. Sedan efter de blir de en sväng till birsta och IKEA. Måste handla hem lite saker och sedan blir de till att fortsätta grejja här hemma. Ska ta bilder på lägenheten sedan när allt är klart så ni får se. 


Här är bild på den fina babysitter som vi fick ! :)




PUSS !





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback