TORSDAG

Godmorgon !

Ja, igår var vi som sagt på BVC. Vi pratade en massa om vad som är bra och veta osv och sedan vägde vi den lilla prinsen. Enligt den där vågen så hade han gått upp några gram, men som även sköterskan sa så är de ju två olika vågar. En sort på BB och en sort på BVC, så vi ska tillbaka dit imorgon och väga honom igen så då får vi väl se då !.. 

Nu sitter jag och fikar frukost, har precis ammat lillprinsen så han sover nu i vagnen. Fast numer på dagarna/kvällarna eller ja dom sista dagarna här så har han varit vaken jättemycket och de har varit svårt och få honom och somna på kvällarna.. Men de är ju bara bra att han är vaken mycket också för de är ju ett bevis på att han faktiskt blivit piggare sedan han fick sola på BB. Fast han är ju fortfarande lite gul i huden, men de kan ju ta några veckor innan de försvinner säger dom. Men dom sa även att om värdena för gulsotet väl gått ner så är de osannolikt att de går upp igen, så de känns som en lättnad. Så de gula försvinner nog snart ! :)..

Idag blir vi nog bara hemma. Ska grejja lite här i lägenheten. Sätta upp tavlor bland annat.. Mamma skulle komma förbi också eftersom att hon glömt lite saker här sedan hon sov här och hon glömde även lämna tillbaka bilnyckeln till våran bil så då skulle hon komma tillbaka idag :) samt att vi eventuellt skulle få främmande av Bea och hennes mamma Maggan. Dom är ju så nyfiken på lilleman ! :) 



PUSS !


Vad söt han är lillkillen!!!!!

2010-11-18 | 09:39:18

Novalee var oxå lite gul i början, hon behövde inte sola.. men var lite gul i några veckor! :)



Han är iaf tok söt Belinda, och väldigt lik Rickard på dom här bilderna.. :)

2010-11-18 | 12:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback