Gårdagen..

Igår så åkte vi ut till birsta med Malin och Crille :) De blev lite affärer och gå i. Jag och Malin gick på birsta city med våra småttingar medans Rickard och Crille åkte iväg på Northbike och kollade på mototcyklar :) haha !.. Där så köpte jag en body till lillen, från Lindex och Malin köpte ett par solglasögon, väldigt fina ! :) 

Vid sextiden åkte vi upp på babyproffsen och handlade lite åt Theodor, bland annat en kudde eller vad man ska kalla de som numera sitter i bilstolen så han får stöd åt huvudet när vi åker bil :).. Vi köpte även en grymt fin gåstol till honom. Visar bilder lite längre ner :) Han trivs jättebra i den, han pratar, grejjar och smågår lite :) Sötpluppen

Sedan så blev de lite mat på McDonalds, snabbt och bra. Eller bra vet jag väl inte egentligen men hungriga var vi ju så vad gör man ?!.. Sedan åkte vi ner på Systembolaget och handlade lite som vi ska dricka ikväll.. Sedan blev de även en liten sväng på Ikea och Coop innan vi åkte hem igen, var hemma vid nio :P hehe..

För er som tycker att detta låter dumt att dricka när man har barnen hemma osv, alltså vi ska inte bli fulla eller något sådant, för så dumma är vi inte, utan vi ska bara dricka nån enstaka cider/öl för att de är gott och för att man har trevligt sällskap :)
Vi (Jag och Rickard) ska alltså få främmande ikväll. Malin & Crille och Elin & Rickard så vi är några stycken, och alla av oss har barn också så man förstår ju varandra bra. 

Så idag på dagen så blir de nog till att städa, byta sängkläder, gå på Ica och handla mat (Läs: Grillning) och sedan ska vi även iväg och hämta utemöbler och så. Man kan säga att vi har fullt upp hela dagen. 
Så de är nog bäst och sätta igång, börjar med att få i sig lite frukost ! :) 

De är även som fjädring på sidorna så barnet (i detta fallet, Theodor) kan hoppa lite i den :) Så himla fin !











Ha en underbar Valborgsmässoafton alla !

Onsdag

Så, nu har man varit på posten och skickat iväg ett paket. De var lite utav de som jag sålde på Tradera. Självklart så räknade jag ut frakten fel :/.. Jag skrev 30:- med posten i annonsen och på posten så gick de på 40:- nånting :/ Hyffsat less, så jag gick ju någon krona minus på den där affären :/ GAAAAH, LESS !.. Aja, lägger nog inte ut något mer på tradera. Var bara en massa krångel när man ska skicka iväg och hålla på. Men köpa kan man ju göra, UTAN krångel, så de ska jag nog hålla mig till i fortsättningen ! :P

Idag så är jag lite hängig faktiskt. Var ute igår och de blåste rejält. Var ute nästan ute hela dagen med Malin och några fler. Men när man var lite väl bar om halsen och de blåste som de gjorde så resulterade ju de i att man har jätteont i halsen nu.. Jobbigt ! Hade jättesvårt och sova igår för att de var då de började göra ont, tycker verkligen inte om att ha ont i halsen. Ska göra mitt bästa för att inte smitta lillen.

Ja, idag fick ju typ halva Sveriges befolkning lön. Vilket innebär att man ska betala dessa förbaskade räkningar som kommer i brevlådan i stort sett varje månad. Men de känns ju skönt efteråt när man väl har betalat dom, tycker i alla fall jag ;) hehe.. Fast jag är nog inte ensam om de ??!..
Så när Rickard kommer hem så får vi se om de blir att vi åker till birsta och handlar lite. Fast ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag orkar med de idag. Får se hur de blir.. Rickard skulle sluta lite tidigare imorgon i alla fall, så vi skulle hinna med de bankärenden som vi ska uträtta innan bankerna stänger..

Nu ska jag ge min lilla älskling lite mat. Sedan så myser vi nog i soffan tills Rickard kommer hem.

Meera bilder sen dopdagen ! :)


Lite bilder sen dopet på sötaste Theodor ! ♥



Dopfunten



Här hade vi precis bytt till dopklänning ! :)



Alf Jim Theodor ♥



Rickard och Theodor :) 















Mormor läser fin dikt

'Till mitt älskade barnbarn'
"Idag är det din dag du kära krabat. Nu tar vi en paus från blöjor och mat
och klär dig så vacker i dopklänning lång, tänk den har din pappa burit en gång !..

För nu ska du döpas i Tuna min vän, och tårar av glädje ska fällas igen.
Till Alf efter mammas morbror och Jim efter far.
Theodor blir tilltalsnamnet nu tar.

grattis vår Theo på dopdagen din.
Jag fortsätter kalla dig älsklingen min. För mormor är du ett mirakel i världen.
All lycka till dig på den fortsatta färden.."




Annelie (gudmoder) häller upp dopvattnet i dopfunten.



Gudmödrarna läser ur bibeln.









En trött Theodor och finaste Annelie..

Eftersom att vi hade en fotograf så tog de lite tid med att lägga upp bilderna, har inte fårr precis alla men när jag fått resten av bilderna så läggs dom upp ! :)

Glad Påsk !

Gårdagen blev bättre än väntat :) Gud så roligt jag hade, fick mig många glada skratt, eller rättare sagt tror jag att jag skrattade hela kvällen :P.. Vi gjorde allt från att göra charader till att sjunga singstar. De där måste göras om !..
Fast idag så mår man ju som man förtjänar om man säger så !..

Idag så väntar påskmiddag hemma hos mamma i Juniskär. Hela familjen ska dit, mysigt att få rå om alla :).. Rickard ska även kolla på Camillas moppe som inte går som den ska så vi ska ta och göra oss i ordning, ge lillen gröt och sedan ge oss iväg :).. Ska bli mysigt !..

Nu ska jag leta fram lite kläder till Theodor ! ♥

Fredag

Håller nu på och ska fixa frillan lite innan vi går bort till Marianne och Sven på lite tidig middag. För mig blir de som en liten lunch eftersom att jag ska iväg senare på tjejkväll, där de blir till att äta pizza och umgås med lite tjejer :).. Rickard blir hemma med Theodor och sedan så skulle Elin's Rickard komma och umgås med honom så man behöver inte ha dåligt samvete av att han skulle bli själv :P hehe.. Så då kan man ju nästan slappna av lite, haha skämt å sido ;)

Näe, dags att fixa frillan innan lillen vaknar så man hinner :)

Ha en underbar dag ! :)

Äntligen så sitter han bra ! ♥

Idag så var vi äntligen ut och köpte lillens numera nya fina bilstol :) Han bara älskar den, vilket är ju helt underbart. Vi är jättenöjda med den och den är ju superfin !.. Så de var ett bra inköp, nu kan lillen (och vi) åka hur mycket bil vi vill när vi vet att Theodor sitter säkert :)..
Bra sitter den i bilen också, hyffsat med plats kvar fram så att en person kan sitta där, perfekt med andra ord.







Mitt allt ! ♥




Köpte även den här söta dregelscarfen till lilleman ♥

Svar på kommentar

- SVENSKK, mamma till Jamie.
Får man fråga vad det är för babyskydd ni har just nu? Tänkte eftersom Theodor håller på att växa ur den redan. :)

SVAR !
Ja, de är en Akta Graco som vi lånat av några vänner. Bältet är precis på gränsen att man kan knäppa och vi har flyttat upp remmarna till hålen längst upp (de gjorde vi när han var nån månad). Sedan när han sitter där också så åker remmarna ner lite på axlarna/armarna när man ska dra åt bältet. Sedan är han ganska så lång också så huvudet sticker upp några centimeter, vilket de inte får göra !.. :/ Så de är därför de är liiite bråttom med en ny stol. Lillen får inte åka bil nu medans vi har den där eftersom att man inte vet om de skulle hända något när man är ute och åker.. Såhär ser den ut.


Godmorgon !

Godmorgon :)

Ja, bodyn som jag budade på igår belv ju som sagt inte min (Theodors). Utan de var en som budade i sista minut med en krona över :/.. Vilket jag helt förstår, alltså vill man verkligen ha något och de bara är några timmar kvar tills auktionen avslutas så är de klart att man lägger budet i sista sekund :P 

Nu på morgonen så var lillen bättre i magen i alla fall.. De börjar gå till sig, vilket är jätteskönt. Jobbigt när han är så dålig i magen och man man inte göra något förutom att ge honom något som gör att de stoppas upp, att de inte blir så löst.. Aja, ska inte sitta här och skriva om en massa skit :O hehe..

Idag så vet jag inte riktigt vad man ska hitta på.. Skulle ju ha behövt åka ut till birsta och gå på systemet eftersom att jag ska på tjejkväll/fest på fredag och tänkte då dricka lite. Theodor får vara hemma med hans pappa :) Ska ju även köpa en bilstol också, får se när de blir av. Känns ju ganska bråttom nu när Theodors huvud nästintill sticker lite utanför. Så nu får han inte åka nå mer bil förrän vi har bytt ut hans stol. Man vet ju aldrig om de skulle hända något när man är ute och åker..



Tisdag

Imorse så tog jag och ringde till BVC medans dom hade telefontid och fick prata med Theodors sköterska. Hon sa de att de kunde vara tänderna eller så kunde de vara någon typ av virus som bryter ut som diareé i stället för en förkylning. Så nu ska vi köra med majsvälling i några dagar och se om de blir bättre. Han har ju fått de i alla mål idag och de funkar bra. Han har endast bajsat två gånger, vilket betyder att de blivit bättre. Innan vi gav honom majsvällingen så kunde han bajsa upp till 5-6 gånger på en dag, vilket måste vara jättejobbigt för en sådan liten kille !.. Huuga, mammas lillhjärta ! ♥

Annars så idag har vi varit på öppna förskolan en sväng och var med på babysången. De märks verkligen på Theodor att han tycker om sångerna man sjunger och rörelserna man gör med honom när man är där. Vilket är jätteroligt. Hans små smilegropar kommer fram, så himla gulligt !..
Efter att han fått lite majsvälling så gick vi ett helt gäng och käkade lite lunch och sedan tog jag, Malin och Petra en promenad, kollade lite på hus som var till salu. Gud vad man vill flytta till hus när man kollar på hur sådär. Drömma får man ju göra ! :)

Sedan när vi kom hem så la jag ut lite bebiskläder på Tradera. Klicka här för att kika ! La även ett bud på en body som var jättefin, mitt bud ligger som högsta bud så får se om den blir min (Theodors) :) Auktionen avslutas nu ikväll så får se hur de kommer gå då ! :)

Tänderna spökar ?

Huuga lillgubben min är jättedålig i magen. Han har varit de sedan i Fredags, de är jättelöst och blir ibland som vatten bara. Ringde på vårdcentralen (BVC har bara speciella tider då man kan ringa), hon sa där att de förmodligen var tänderna som spökade. Jag provade ju att ge lillen blåbärspuré igår, eftersom att de ska göra så man blir hårt i magen, men de blev inte Theodor :/.. Så hon sa att jag skulle köpa majsvälling och ge han och se om de blev bättre. Han får ju i stort sett inte behålla något i magen :/ Mammas älskling ! ♥ han är ju pigg i övrigt så vore konstigt om de vore något allvarligt då ?!..
Blir han inte bättre så får jag ringa tillbaka om någon dag igen..

Idag så har jag även fotat lite kläder som Theodor vuxit ur, i strl 62 och 68 som jag funderar på och lägga ut på Tradera. Skulle logga in där nu men då skrev jag fel uppgifter för många gånger så kontot blev tillfälligt spärrat, så ska prova igen om någon timme :).. Vore ju kul om man kunde få några kronor för kläderna !..



Porträtt av Theodor gjort av Lotten :)


Dopdagen ! :)

Ja idag så är de dags för Theodors dop i Tuna Kyrka :) Man känner sig faktiskt lite nervös, men de kommer bli så fint så. Fint väder har vi också fått så de kan inte bli bättre.
Theodor sover just nu efter lite gröt och badning, finkläder har han också. Finbyxor, väst, skjorta och fluga :) snygga killen ! ♥

Nu ska jag ta och byta om och göra klart de sista innan de bär iväg till kyrkan ! :)

Ha en fin dag !

Fredag

Godmorgon !

Idag står de bakning på schemat. Har glömt och köpa strössel, så måste gå iväg en snabbis sedan och köpa de också. Jag ska ta och baka Mockarutor eller som många andra väljer att kalla dom, Kärleksmumms !.. Så i stället för kokos (eftersom att alla inte tycker om kokos), så blir de strössel på i stället :).. Sedan ikväll så ska vi åka bort till församlingshemmet och kyrkan för att duka upp till alla som kommer imorgon så de är klart !.. De hinns ju inte med imorgon.

Mötet med prästen igår gick jättebra :) Vi gick igenom hur allt skulle gå till och valde psalmer osv. Annelie var ju också med, så när prästen hade gått så tog vi och bädda ner lilleman i vagnen och tog en liten promenad. Vi gick och köpte glass och bara gick runt och pratade !.. Supermysigt, de var ju så skönt väder igår kväll :)..

Lillen sover nu sin förmiddagslur, lillgubben ♥ Han var så himla trött så han somnade så fort jag la han i min famn. Vi har ju i stort sett varit vaken sen halv fem i morse, så de lär nog kännas av ikväll..

Pastorsexpeditionen !



Nu har vi precis kommit hem igen. Vi har varit på en liten promenad. Var bort på pastorsexpeditionen och hämtade nyckeln till församlingshemmet så vi kan åka dit imorgon kväll och duka och grejja på inför Lördagen då de är den stora dagen :).. När vi var påväg hem igen så såg jag Marianne och Alva som var ute och gick så då tog vi en liten promenad med dom runt på byn :).. Mysigt var de, men gud så varmt de är ute. Nu längtar man väldigt mycket till sommaren !..

Nu snart så blir de blöjbyte och lite mellis :) Lite puré och lite ersättning. Vi har gjort så att han får puré lite senare, vissa ger puré på gröten (om dom får gröt till lunch) och de har även jag provat, men då äter Theodor inte så mycket, så då får han de på sidan fast lite senare på dagen :) Så då blir de som en liten mellis !

När han fått sin mellis så ska jag gå loss lite med dammsugaren, igen !.. Gör de jämt känns de som, men de är ett måste så de är fint här igen när prästen kommer på eftermiddagen. Hon skulle komma vid fem-tiden och syrran skulle komma runt fyra :) 



Min älskling ! ♥


Min stora lilla kille ! ♥

Idag så började vi dagen med att gå upp på BVC och väga samt mäta lillhjärtat ! ♥ Gjorde ju de för bara ett litet tag sedan, men tror inte att de blev exakta resultat då, men nu blev de det !..
Han vägde: 8511g (8 kg och 511 gram).
Han var så mycket som 71 lång !.. han brås nog mest på sin mamma ;)


Lillen fick lunch (gröt) för ungefär en timme sedan och ligger nu ute i vagnen och sover så sött :) Så nu när han sover så har jag hunnit med att dammsuga, vilket verkligen behövdes och samtidigt så vill man ju ha lite fint när man får besök av prästen som ska döpa Theodor på lördag. Vi ska gå igenom lite hur de går till osv. Annelie och Preethi (läs: gudmödrarna) ska också vara med :)

Så nu är de fint här !..
Sedan när älsklingen kommit hem så ska vi ta och packa in oss i bilen och åka ut till birsta och träffa mamma. Vi ska åka och handla allt till dop-fikat. Mamma ska göra smörgåstårtor, så då måste hon vara med när vi ska handla :).. Mysigt. 

Nu ska jag ta och äta lite lunch ! :)


Babysång och öppna förskolan !

Idag klev vi upp samtidigt som Rickard och när han for iväg på jobbet så hoppade jag in i duschen en snabbis. Gav lilleman lite ersättning och gjorde i ordning lite frukost. Sedan gjorde vi oss klar och gick ut och väntade på Malin för att bege oss till öppna förskolan för lite babysång :).. Vid nio så gick vi och mötte Petra och gick sedan bort mot öppna förskolan.

Där sjöng vi lite och Theodor uppskattade de verkligen, gokillen ! ♥
Vid elva tiden så fick dom gröt osv sedan gjorde vi oss i ordning för att gå vidare. Vi tre (Jag, Malin och Petra) samt några till som också var där :) (Sandra x 2, Emelie & Mathilda) Vi gick på Dannes och tog lite lunch och gick sedan bara och strosade runt lite på byn och nu har vi precis kommit hem. En vändigt trevlig början på dagen, tycker jag !.. 
Theodor somnade på en gång när vi lämnade öppna förskolan och sover fortfarande i vagnen ute :), han har sovit i snart tre timmar, skönt för både honom och hans mamma !..

Nu vaknar lillen så måste gå och ta han ! :)

Porträtt av Theodor !

Idag så har vi haft en gammal kompis här på besök. Hon har inte varit här sedan vi kom hem från BB :) så hon tyckte verkligen att lillen hade blivit STOR :) Så de var verkligen roligt att ha henne här idag !.. Bestämde även med henne att hon skulle göra ett porträtt av en bild på Theodor. Hon har nämligen ett eget litet företag där hon gör lite olika porträtt. Hon använder akryl, blyerts och färgpennor. Kan tyvärr inte visa något utav de jobb hon gjort, men hon är väldigt duktig i alla fall :) Så skulle ni också vara intresserade av ett porträtt av er bebis, partner eller kanske er älskade hund eller katt :) Släng då in en kommentar så kan jag hänvisa er vidare till henne.. Hon har en hemsida, men den är tyvärr fortfarande under uppbyggnad.. Men skulle ni vilka kolla hemsidan så klicka här !

Har nu fått reda på också att fotografen som jag nämnde i de tidigare inlägget ska vara med :).. Åååh, då blir de finfina bilder ! :) Tack så mycket Jörgen !

Näe, nu blir de att se lite tv och natta lilleman ! :)

Måndag

Godmorgon.

Nu är vi båda vaken, jag och Theodor. Vi tog en liten förmiddagslur både han och jag och vaknade nästan nyss :).. Blir bara lugnt idag alla fall. En kompis kommer lite senare.. De verkade som att de var bra väder förut, så då funderade jag över om de skulle bli en promenad. Men nu ser de så mulet och tråkigt ut ute så de blir nog ingen promenad..
Vi var ju som sagt hemma hos Annelie och Preethi igår och myste. Pratade en hel del om dopet som äger rum nu på Lördag. Har kanske till och med fixat en privat fotograf, beroende om han har tid och lust att ta till sig de jobbet :) Han fotograferade bland annat Annelie och Preethi's bröllop som var i Februari. Så vi får se hur de blir med den saken.

Hehe, ptatade i alla fall nyss med Lotten, hon som ska komma hit och umgås med mig och Theodor i dag (vi har inte träffats sen theodor var nyfödd, snart ett halvår sedan). Hon hade faktiskt drömt om mig och Theodor i natt och att hon var med oss så de kändes lite läskigt eftersom att de var jag som frågade om hon ville komma och hälsa på lite :P hehe.. 

Näe, nu ska jag ta min lilla älskling och sätta mig i soffan och kika lite tv innan de är dags för gröt :)

Myser hos gudmödrarna ♥


Söndag


Ja, då var de Söndag igen då. Idag så har vi som vanligt tvättstuga klockan 12-15. Men tror inte att vi kommer hålla på hela passet eftersom att vi ska åka in till min syster och hennes fru :) (läs: Theodors gudmödrar.) Vi ska åka dit in och hälsa på lite, var så länge sedan man träffade dom nu :) Får se om vi åker in så man hinner springa in på "Rummet" och kolla lite innan dom stänger :) Dom har så himla mycket fint där..

Mina två älsklingar sover fortfarande, eller ja lillen han sover sin förmiddagslur. Kanske är dags att väcka Rickard :)



Theodor ♥


Frukost, eller kanske brunch !


Fredagsmys !


Lite kläder..

Förut idag så var jag och Theodor bort till Elin en stund. Köpte lite kläder som hon ville få iväg och få några kronor för så för oss så blev de: 2 pyjamaser, 2 set (body+byxa) samt 3 st bodys :)..
Just nu håller vi på och ska laga middag, fläskfilé och potatisgratäng, mummsigt !.. Mamma ringde nyss också. Hon, Elvin, Camilla och Milko skulle komma hit och hälsa på lite, mysigt.

Näe, nu måste vi göra klar maten ! :)



The Last Song - Filmtips !

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia.
Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far. Men en dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren. På de sättet får Ronnie chansen att umgås med sin pappa.

Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.




När jag först läste om filmen innan jag bestämde mig för och se den så var jag lite skeptisk. de är säkert några av er också. Men filmen visade sig vara allt utom de jag hade föreställt mig.
Jag tycker faktiskt att den var sevärd :)
Pratade med Elin förut om den och hon såg inte så intresserad av den, men jag lovar att den är bättre än vad den verkar !..

Fredag

Hyra film, jodu inte blev de något sådant igår inte. När jag hade skrivit inlägget och publicerat de så vaknade lillen igen och de var jättesvårt och få han och somna. Vid nio tiden somnade han tillslut, men då tyckte vi att de var lite sent att slå igång en film eftersom att både jag och Rickard var så trötta.
I alla fall, här är vi nu vakna sedan någon timme. Vi har i alla fall hunnit med att få i oss lite frukost :). De är i bland de första som måste göras på morgonen, förut så var jag så att jag var tvungen att vänta med frukost, men inte nu längre, utan de är ungefär de första jag gör på morgonen :)

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Får se om de blir så att vi går bort till Elin för att titta lite på kläder som hennes Casper har vuxit ur :) Hon visste inte om hon skulle vara hemma idag, så vi får helt enkelt se ! :)
Lillen ligger just nu i sitt babygym och pratar på för fullt :) sötproppen
Ska nog ta med mig honom till soffan och mysa framför tv:n lite ;)


Hyra film ♥

Så, nu sover lillen för natten. Han åt ganska dåligt nu innan vi la han. så får se imorgon hur länge han sover. Skulle gissa på att han sover till runt sex-tiden i alla fall ! :)

För ett tag sedan så beställde vi en box och för någon vecka sedan fick vi hem den. De är en box med extra kanaler samt att man även kan hyra film via den :) Så man slipper gå på affären eller Preem :) Hur smidigt som helst. 
Så eftersom att liten nu sover så ska jag och min älskling ta och hyra en film via tv:n :) Blir lite egentid nu, de behövs. Känns inte som att vi har haft så mycket tid till de annars i veckan..

Ska även säga de att jag såg en annan bra film igår. Recenserar den här imorgon ! :)



Ha en trevlig kväll !

Fint och luktar gott ! :)

Nu har jag nyss städat hela lägenheten så nu är de fint och luktar gott :) 

Idag så har jag och lillen bara varit hemma. Har i stort sett bara städat idag. Så resten av dagen och kvällen så blir de bara slappa i soffan förutom när de är dags att laga dagens middag. Vi ska steka på blodpudding, var länge sedan man åt de så ska se om man tycker de är gott nu.. De återstår och se !

Imorgon är de Fredag, igen. I helgen blir de nog bara lugnt för oss. På söndag så är de dags för tvättstuga igen och efter de så ska vi åka in till min syster och mysa lite. Prata ihop oss lite om dopet och så eftersom att dom ska bli Theodors gudföräldrar (faddrar).. 



Annelie & Preethi ♥

Remember me - Filmtips !

Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

I huvudrollen ser vi Robert Pattinson från biosuccéerna Twilight och New Moon.



Igår såg vi denna, jag och min älskling. Trodde först inte att den skulle vara så bra, men de var den verkligen !.. Har tänkt se den några gånger förut, men har aldrig gjort de. Eller ja, inte förrän igår då. Den var väldigt gripande.
Ett klart filmtips !

Onsdag

Nu sover mitt lilla hjärta hans förmiddagslur, som brukar vara i några timmar. Vilket är jätteskönt för både honom och hans mamma :) Idag så blir han hela 5 månader gammal. De är helt otroligt hur fort tiden går. Snart är han ett halvår, tyckte de var nyss man låg där och han var alldeles nyfödd !.. Men han är mitt allt, de är som att bära sitt hjärta utanpå kroppen !..

Idag så har vi inte så himla mycket inplanerat. De enda är väl att vi förmodligen ska ta en liten promenad med Zewe och hennes alldeles nya Rasmus !.. Ska bli mysigt att se en liten bebis igen. Theodor är ju fortfarande liten och så men de är ju lite skillnad om man jämför med en bebis som är dryga 1 vecka gammal ! :)

Har även pratat med Anna. Så hon skulle fixa en ny design till mig idag. I fall att vi skulle märka att något ser konstigt ut så vet ni varför ! :)

Tisdag

Så, nu har vi precis kommit hem efter en promenad med Elin samt lite fika och mys hemma hos henne. Hon fyller ju nämnligen 21 år idag !..., Så grattis igen ! :)
Älsklingen kommer snart hem, då blir de lite mys i soffan och sedan blir de till att laga lite middag. Vet inte riktigt vad man ska hitta på. Men de löser ju sig tillslut !. Får se vad de blir helt enkelt. 

Imorse vaknade lillen klockan sex. Provade att ta han till våran säng för att försöka få han och somna om, men de ville såklart inte han göra så då klev vi upp när älsklingen klev upp och skulle fara på jobbet. Vi satte oss och kollade lite på tv samt åt frukost. Lillen fick ersättning först och sedan blev de frukost för mig.
Vid nio tiden somnade lillen och tog då sin förmiddagslur. Sedan fick jag väcka han vid elva för att klä på han samt ge han gröt :) Sedan begav vi oss ut !..

Nu ska jag få lillen att sova sin eftermiddagslur innan de är dags för middag !

Himlen är oskyldigt blå - Filmtips !

"Himlen är oskyldigt blå" är baserad på verkliga händelser kring den så kallade Sandhamnsligan som på sjuttiotalet tillverkade och sålde narkotika. Men filmens huvudperson är den unge Martin (Bill Skarsgård) som bor med sin alkoholiserade pappa (Björn Kjellman) och kuvade mamma (Amanda Ooms). För att slippa misären i hemmet nappar han på en kompis erbjudande att följa med ut till Sandhamn en sommar. Här träffar han kärleken i Jenny (Josefin Ljungman), men blir också inblandad i restaurangägaren Göstas (Peter Dalle) skumma affärer.



Såg denna igår med min älskling. Vi såg trailer på den och fastnade direkt. Både jag och Rickard sa på en gång att vi bara ska se den !.. så igår så såg vi den. Jag måste säga att den var faktiskt jättebra !..
Så ge den en chans ! :)

Klart ?!




Ååhh, gud så skönt de känns nu. Allt är i princip klart inför dopet. Har fått veta vem de är som ska döpa vår älskade son. Barbro hette hon och verkade jättetrevlig så de kan bara inte bli bättre ! :)
På dopet blir de runt 40 gäster så de är många man ska fixa fika till. Tårtorna är som sagt beställda och dopklänningen är här hemma. Skrev i ett tidigare inlägg om att bland annat Rickard har haft den (Läs: Theodors pappa). Vilket är väldigt roligt tycker jag..

Tårtorna som är beställda blir "prinstårtor".. Prinsesstårtor fast med blå marsipan och Theodors namn. Finfint ! :) Sitter och kollar lite på doptårtor, de finns många fina !..

Godmorgon

Godmorgon

Idag vaknade lillen runt 7 tiden. Då tycker jag att de är helt okej att kliva upp, man är inte allt för trött heller, men man känner ju av de på kvällen sedan måste jag säga !.. 
Så med andra ord så har vi nyss klivit upp. Ska ta och ge lillen lite ersättning nu och fixa lite frukost till mig själv också.
Idag blir de nog en liten promenad skulle jag tro. Måste i alla fall upp på apoteket, får hoppas att de inte kommer regna idag bara, då är de inge vidare att vara ute. 

Nu ska lillen få i sig lite mat ! :)

Fått en kommentar..

Såg nu att jag ahde fått en kommentar av Sanna. De var ju lite roligt att de hade blivit likadana solglasögon och byxor som du har till Jamie. Byxorna där har jag tittar på några gånger men sedan hängt tillbaka dom, men igår när jag tittade på dom så var jag bara tvungen att köpa dom :).. Sedan solglasögonen är ju perfekta nu när de är lite utav vårväder ute. Mjuka är dom också så dom är nog inte så obekväma heller ! :).. 

Idag så har vi haft tvättstuga, mellan klockan 12 och 15, men blev väl kvar vid halv 3 tror ja. Tog in de sista som var fuktigt och hängde här inne, de är nog torrt nu förresten :).. I alla fall så när vi var klara så åkte vi till min pappa och åt middag samt fikade eftersom att han fyllde år i Fredags. så då tog vi och köpte med oss en blomma och åkte ut dit. Han har en jättefin lägenhet i alla fall, en sådan lägenhet skulle jag också vilja ha, fast nästa gång vi flyttar så blir de nog till hus :)

Så, nu är vi hemma igen och ska försöka få lilleman att somna. Verkar gå trögt.. :/ Ska snart sätta mig och se 'Stockholm-Båstad', tyckte de var bra förra veckan då de var första delen :)..

Näe, nu blir de mys framför tv:n :)

Lördag

Ja, idag så var de meningen att jag (läs: Jag och Theodor) skulle gå en sväng på vårmässan men de blev inte. Kände att jag inte orkade med en massa folk och trångt, så de blev en sväng på birsta med min syster Elin i stället :) Rickard följde inte med, han åkte och kollade på lite motorcyklar eftersom att han tycker så mycket om motorcyklar. Jag shoppade lite saker. Bland annat detta :) Älsklingen men hans nya fina solglasögon !

Fredag

Ja, nu är de fredag, IGEN.. De är nästan lite otäckt att veckorna går så himla fort !.. Som Rickard sa häromdagen att när man var liten så tyckte man att ett år gick jättesakta och att de tog jättelång tid innan de blev ett nytt år. Men nu när man är äldre så går de så otroligt fort :/.. Konstigt de där ! ;)

Idag så vaknade lillen vid halv 6, tog upp han och la han bredvid mig i sängen och så somnade han såklart om igen :) Rickard klev upp runt halv 7 och for på jobbet, vi låg kvar en stund till, tror vi klev upp vid halv 8 eller nått sånt :)
Då blev de lite frukost för både mig och lillen. Ersättning för han och te och macka som vanligt för mig. 
Theodor tog sin förmiddagslur ganska tidigt idag, tror han somnade mellan halv 9 och 9 så då la jag honom i hans säng och jag la mig på soffan och kollade på tv. Fick sån huvudvärk så var tvungen att vila lite, nu är värken borta. :) SKÖNT !

Vid halv 12 fick han sin gröt och jag ska ta och göra lite lunch nu, värma resterna sen igår :) Stekt potatis, korv och bacon. :) Brukar nästan alltid vara godare dagen efter. 

Här är Theodor igår när han studerade sin nya fina bok !