Godkväll !

Nu har vi kommit hem igen. Var ju till mamma ute i Juniskär och hälsade på och blev bjuden på middag. Eftersom att de tydligen är köttbullens-dag idag så blev de ju såklart köttbullar till middag och till de hemmagjord potatismos och gräddsås. Väldigt gott ! :)

Innan vå åkte hem så fick lillen sin välling och somnade sedan i bilen efter ett kort tag. Tror han sov redan innan vi lämnade Kvissleby ;).. Så enormt trött var han. Som han har busat och lekt hemma hos mormor och morfar 2 :).. Han älskar att vara hemma hos mormor och morfar 2. Han lyser upp som ett ljus..

Imorgon så bestämde jag och Rickard att vi ska ta och gå iväg på BVC för vägning och mätning av lillen på deras drop-in tid som är mellan 9-12 på förmiddagen. Är lite nyfiken på om han gått upp nått mer i vikt eller blivit längre. Tror nästan att han har blivit längre i alla fall. Så de får ni veta under morgondagen. Då blir de även till att packa lite inför resan. Påslakan och sådant som vi måste ta med. Hoppas bara att man inte glömmer något ;)..

Näe, nu blir de lite mys i soffan !



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback