För trötta :(

Ja, som sagt så skulle vi ju se en film igår när Rickard kom hem. Men de blev ju inte mycket av de. Han tog en dusch när han kom hem och sedan konstaterade vi att vi båda var för trött för att se någon film. Så de känns lite meningslöst nu att jag slängde ut 30 kr på en film som man inte såg :( Men aja, gjort är gjort, inget man kan ta tillbaka nu.. 

Idag så var de meningen att vi skulle gå upp på BVC och väga samt mäta lillen eftersom att de någon typ av dropin där på Onsdagar mellan 9-12. men de blev inte att vi gick dit :/ Vi ska dit den 8:e (på Tisdag) och göra första vaccinationen. Huuga lillgubben, hoppas de kommer att gå bra. I alla fall så tog vioch fixade lite hemma istället med att sätta upp några hyllor innan Rickard skulle iväg och jobba igen. Vi satte i alla fall upp 2 st hyllor i köket, de var vad vi hann med.

Nu kom Johanna hit och ska umgås med mig och Theodor. Så då medans hon är här så ska jag ta och dammsuga samt torka golven. Är dax igen för de nu, så då passar man på och göra de riktigt när man har lite hjälp med Theodor :)








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback