Polisanmälan av Sven Dahl !

Sven Dahl när han under gårdagen var på polisstationen och lämnade in sin anmälan som Camilla Olsson fick ta mot och skriva in

Sven Dahl när han under gårdagen var på polisstationen och lämnade in sin anmälan som Camilla Olsson fick ta mot och skriva in.

Fotograf:
Jan-Arne Bäckström



TUNADAL (ST)

Nu polisanmäler busschauffören Sven Dahl sundsvalls kommun för vållande till annans död. Det gäller den trafikolycka där Susanne Rüchner förolyckades på Johanedalsvägen under tisdagen.

- Jag kör den här sträckan med bussen tre till fyra gånger i veckan, säger han. Och jag har flera gånger ringt och påtalat att vägen är farlig på grund av halka eller att den är dåligt plogad. Dessutom har jag flera gånger sett hur bilar legat i snödrivor efter vägen.

Han anser att det är kommunens som väghållare som är ansvarig till olyckan och tycker inte att bilförarna i alla lägen ska hållas ansvariga. Sven Dahl kommer också att inleda en namninsamling med kravet på att Johanedalsvägen måste bli säkrare.

Sven Dahl har jobbat drygt ett år som busschaufför och uppger att han många gånger ringt in och klagat på Johanedalsvägen.

- Men det händer aldrig något när man talar om att vägen inte känns säker. Dessutom är detta en kurva där det borde vara vägräcken som hindrar avkörning.

Han körde förbi den aktuella sträckan under gårdagen och kunde konstatera att någon varit där.

- Nu finns konor som markerar så ingen ska köra utanför asfalten och ner i snön.

(Artikel kopierad från st.nu)

 

LÄS OCKSÅ !

http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.2640217-trafikolycka-i-tunadal

http://st.nu/medelpad/stode/1.2644069-stodekvinna-omkom-i-olyckan



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback