Lördag

Nu var de några dagar sedan jag skrev. Vad är de som hänt då ?
I onsdags så var ju Annelie och Preethi hit och vi åt god mat osv. Det som var ledsamt var att Theodor brände sig på den glödheta ugnen, alltså han satte ena handflatan på ugnsluckan. De gick så otroligt fort, lillstackarn. Så vi fick spola kallvatten och han bara skrek :'( Huuga !..
Efter en stund ser vi att han fått en blåssa på långfingret., och sedan dagen efter, alltså i Torsdags så ser vi att han har en blåssa på alla fingrar :(.. Så vi ringde vårdcentralen och fick komma till distriktsköterskan eftersom att de var så pass sent på dagen och då kan man inte ringa och få en til på bvc.
Distriktsköterskan kollade och hon sa att de inte behödes plåstras om, men skulle blåssorna spricka så skulle vi komma tillbaka. Dagen efter, alltså igår fredag så hade han fått ett sår på långfingret också (som vi inte hade sett dagen innan), så vi gick upp på vårdcentralen igen då och fick de omplåstrat, men de lossnar hela tiden så de är ju ingen mening att ha de verkar det som :/.. Nu är de i alla fall en till blåssa om har sprucke också.. Men han verkar inte ha speciellt ont och de är ju ett bra tecken ! :) Men vi ska få ett papper hemskickat av Länsförsäkringar (Theodors försäkringsbolag) så de finns registrerat i fall att han skulle tappa känseln eller liknande. Så har de nämnligen blivit för Rickard så de är bra att de finns registrerat om de skulle bli att han inte har någon känsel när han blir större :)

Igår så var vi hem till min mamma i Juniskär och blev bjuden på god mat och trevligt sällskap ! :) Vi åt jumbostrips (stora och tjocka strips) och kött till de och lite goda röror och vitlökssmör :) Gottigott !
Sedan myste mamma en massa med Theodor och han var så glad så och vi myste alla i sofforna och kollade på tv tillsammans. De var verkligen en avslappnad kväll, så himla skönt ! :) Tycker att de är skönt att få "komma hem" ibland och vara med mamma. Visst, vuxen är man ju, men man vill ändå vara med mamma vissa stunder och man blir lite extra mysig osv.. eller är de bara jag som är så ?!

Idag så ser de ut och vara lite tråkigt väder ute, ser ut som att dagen idag blir en inne mysar dag ! :) Kolla på film, mysa i soffan och bara vara.. De är skönt de också ibland, slippa känna stress och bara vara !.. Så de blir nog så idag, om inte Rickard bestämt något annat, men de tror jag inte.. Han sover just nu, han har sin sovmorgon jag klev upp med Theodor vid sju imorse. Nu sover lillen en stund, första gången han sover förmiddagslur på säkert 2 veckor, så de är nog skönt för honom.. För de senaste veckorna, förutom igår så kan man väl sumera att han sovit ungefär en timme per dag, så han var ju rena pesten på kvällen när man skulle försöka natta honom. Han skrek och var helt galen.. Men så blir de om han inte får sova riktigt på dagen.. Men nu verkar de som att han börjar få tillbaka sina sovrutiner.. Igår sov han hela tre timmar på eftermiddagen och somnade hos mamma/mormor igår vid halv nio och sov till sju imorse :) 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback