Tummen upp !

Idag på eftermiddagen när Rickard kommit hem och vi fått i oss lite middag alla tre så tog vi bilen ut till Birsta :).. Vi var in på Heca, som har alla tillbehör till MC, Cross m.m. Såsom hjälmar, kläder, skydd osv. Vi har ute efter en hjälm till mig eftersom att Rickard ganska så snart ska köpa sig en ny motorcykel och vill då att jag ska följa med när han åker. Hittade en jättefin hjälm som jag verkligen ville ha och till ganska bra pris, ja då var den såklart för stor :/ Så de får vi kolla efter på något annat ställe :) Men hittade en jättefin MC jacka för dam. Den satt jättebra och är väldigt nöjd med den :) Tummen upp !



Sedan innan vi åkte hem så åkte vi vidare in på Babyproffsen. Vi har under en tid funderat fram och tillbaka på vad man ska köpa för vagn till lillen. Den vi har fungerar ju, men den börjar på och ha gjort sitt !.. Så idag köpte vi en ny vagn. De fick bli en sittvagn som även har lite liggläge så han kan ju ligga, men kanske inte längre stunder som i en vanlig sittvagn då de är fullt liggläge. Men den är väldigt fin, så imorgon blir de premiärtur i den :).. Lillen älskade att sitta i visningsexemplaret som hade där i alla fall, så de är ju ett gott tecken. Hoppas man blir nöjd med denna vagn.
De blev i alla fall en Emmaljunga Scooter 2.0. En Svart/röd, fanns olika färger, men denna var en av dom finaste om ni frågar mig ! :)



Köpte även till ett parasoll/paraply, men tyvärr så hade dom ju inte i samma motiv som vagnen så då fick de bli ett vanligt bas-svart :) Såhär ser vagnen ut med de på.



Ja den är skiiiiit snygg! längtar tills vi ska köpa våran :D

2011-06-22 | 22:41:57

Jättefin! Får man fråga vad du hade för vagn innan eftersom du skrev att den "gjort sitt". Menar, Theodor är ju fortfarande så liten. :P

2011-06-24 | 08:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback