Förlåt..

Måste börja med att be om förlåtelse. Men jag har varken haft tid eller ork till att över huvudtaget sitta vid datorn, därför har de inte blivit någon uppdateringpå några dagar. Men vi har i alla fall varit med lite vänner och varit i birsta :).. Var där igår, hade en heldag med Dan och Elin. Vi fikade, gick runt och kikade och bara hade de fmysigt. Handlade lite också, de blev bland annat ett par mysbyxor till mig från H&M och även lite saker till lillen. De blev en fin blå-randig mössa och fina sockar. Ett par vita som de står "I ♥ Mum" och ett par gråa som de stod "I ♥ Dad" på :) urgulliga. Har dock inte hunnit med att fota men de kanske kommer någon dag här :)..

I alla fall så fick jag reda på nu att Rickard ska jobba i helgen, vad ska man göra dårå ? ååh, tycker inte om att han ska envisas och jobba när han är sjuk. Hanhar feber och är enormt förkyld. "Vi behöver pengarna" säger han, men tror faktiskt att vi klarar oss ändå !.. Aja, de är bara att gilla läget, går inte att tvinga han att vara hemma..

Nu är vi hemma hos Elin i alla fall. Hon har ju flyttat nu och harblivit granne med oss och snart flyttar även hennes Rickard upp hit från Stockholm. Är roligt nu när de kommer lite fler unga till vårt område här i Matfors :)..

Nu är Theodor lite kinkig, så måste ta han nu. Uppdaterar nog mer imorgon ! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback