1 år / 12 Månader ♥

Idag är/var de ingen vanlig dag för de är Theodor's födelsedag, hurra hurra !
Ja, idag fyller Theodor 1 år, storkille ! ♥ Helt otroligt hur fort tiden har gått egentligen. Dagen har vi firat med en massa vänner och släkt. De har blivit en massa godsaker och tårta såklart !..
Theodor har varit på bra humör i stort sett hela dagen, blev lite ledsen ett tag eftersom att han var så himla trött, men efter lite sömn så var de full fart igen ! :)

Dock så blev de inte så många bilder tagna, eller jo de blev de väl men hälften av bilderna blev så himla suddiga. Väldigt tråkigt, men de blev ju lite bilder i alla fall, huvudsaken de.

Theodor har fått en massa fina och roliga presenter som han säkert uppskattar. Blev för de mesta kläder, men även lite leksaker och böcker. Allt är ju välbehövligt tycker jag så inget kommer bli "oanvänt" :)
Lilleman har nästan nyss somnat nu, han somnade lite senare idag än vanligt. Men de är ju faktiskt lite förståeligt också, efter en massa sötsaker osv. Men nu sover han ju som sagt, vilket är bra. Hoppas att han sover en stund imorgon :) Imorse vaknade han redan vid fem :/ Rickard klev upp med honom och jag fick sova lite till, vid sju fick jag inte sova mera.









Tack alla som var med och firade Theodor's 1 års dag ! :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback