Lördag

Igår så hade vi lite besök här hemma :) Mamma, Annelie, Preethi, Elin och Elvin. Var fullt hus kan man kanske säga. Vi åt tacos och myste lite till Idol. Lillen var vaken lite längre igår om man ska jämföra med när vi annars lägger han. Igår la vi han vid åtta tiden och annars lägger vi han mellan sex och sju för han brukar vara så trött redan då, men igår så gjorde han allt för att hålla sig vaken, mammas lillhjärta ♥ ..

Nu har Rickard åkt iväg ner till Töva och ska fixa med vår bil. Ena framfjädern, den på höger sida hade ju gått av redan när vi köpte bilen, men Rickard fick tag på nya fjädrar osv att sätta runt om för 500 pix. Riktigt bra, visserligen så är dom ju begagnade, men ändå i bra skick så nu är han och ska sätta dit dom nya :) Theodor sover, han somnade ganska så precis och hoppas på att han sover någon timme i alla fall. Han sover ju så dåligt numera då han är snorig och täppt. Men i natt gick de bra. Han somnade ju runt åtta igår och sov fram tills kvart över sju imorse. Då var han så täppt så han kunde inte sova mera. Men de kändes ändå som en sovmorgon :) Skönt för mamman om inte annat !

Vid tolv så ska jag ta Theodor under armen och springa till tvättstugan. Har tvättid mellan tolv och tre. Har en full Ikea-kasse. Kommer ju få hänga lite i lägenheten eftersom att torkskåpet där borta är urdåligt och kläderna torkar inte, inte ens om dom händer där i två timmar. De är nästan som att man skulle hänga upp dom här hemma och vänta två timmar. De blir samma resultat så att säga. Väldigt jobbigt ..
Annars idag vet jag inte alls vad vi ska göra. Inget inplanerat mer än att Rickard skulle fixa med bilen och jag tvätta så de blir väl bara lugnt senare. En promenad eller så :)

Nu ska jag kolla lite bloggar !



Älskar dig till månen och tillbaka ♥




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback