Pärlan

Nu var de några dagar sedan jag skrev. Men vi har inte varit så pigga här hemma och har varken orkat eller haft viljan framme till att skriva ett inlägg. Men tänkte att ni skulle få ett litet inlägg i alla fall ! Rickard är förkyld, han var hemma halva måndagen, hela tisdagen och onsdagen men idag så kände han att han var tvungen att sticka iväg på jobbet ändå så de gjorde han. Ska ta och ringa strax och kolla hur de går för honom :) ..
Theodor är också förkyld, mest snorig och täppt osv. Ska kolla febern på han sedan när han vaknat igen efter förmiddagsluren. Han känns inte varm, men lika bra och kolla så man är helt säker :) Men de är inte roligt att se sitt lillahjärta snorig och panikslagen för att han inte kan andas. Som tur är så har vi ju både koksaltlösning och riktig nässpray till honom så han kan sova i alla fall..
Jag däremot är inte så himla förkyld, är lite snorig och så men annars så är de som vanligt med mig.

Är de så att Theodor inte är så hängig osv så ska vi ta oss en liten sväng in till stan senare för att luncha med Elin och hennes vän Ida :) Blir säkert mysigt om de blir så att vi åker in. Ska i alla fall ta och hoppa in i en dusch nu medans Theodor sover så man har de gjort. Blir lite svårt att duscha och samtidigt hålla koll på honom annars ;)

Ska öven berätta de också att vi nu har hittat en annan bil som vi köpte i Tisdags :) De blev en BMW 525 kombi. Den duger gott och väl till oss. Var ett litet fel på den och de var att ena framfjädern hade gått av, men de skulle Rickard fixa i helgen. Han har ju grejjerna hemma som han behöver så de är bara lite tid och ork som behövs så är de gjort sedan. Är även besiktningsperiod på den så vi måste boka besiktning till veckan om de är så att han lagar de i helgen :)

Här är pärlan :)



Bilden är tagen från blocketannonsen. De är ju lite skönhetsfel på den, men annars kanon :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback