Söndag

Idag så bestämde sig Rickard för att göra vinter för motorcykeln :) ..
Vid tolvtiden så gjorde vi oss klara och åkte bort till Tony. Jag, Johnny och Theodor tog våran bil och Rickard självklart motorcykeln eftersom att den ska stå hos Tony i Stöde i vinter. Var ute och kollade när Rickard tvättade cykeln osv och busade med Alva :) Men efter ett tag så blev Theodor så kall så då gick vi in och la oss i soffan där han såklart somnade. Han var så himla trött och hade sovit jättedåligt. Alva var också jättetrött men hon höll igång för fulla muggar för att inte somna ;)

När dom var klara ute så kom dom in och pratade liteAlva är för söt hon, räkna kan hon också och är bara 1½ år :) .. Upp till fyra kom hon, men bra ändå för att vara så liten :) Men jag blev också väldigt gråtfärdig lite senare då hon sa mamma och ställde sig mot väggen där de är lite bilder på Susanne (hennes mamma, dog i en bilolycka i vintras) och pekade. Men de är ju som alla säger, tur ändå att hon var så pass liten då de hände så de inte blev senare så hon förstog vad som verkligen hände ..
Men nu verkar allt gå bra där i alla fall, bra de ! :D

När vi åkte hem så åkte vi in på Luddes Gatukök och åt lite middag och senare hemåt och nu har vi i princip nyss kommit hem. Så har varit borta ett tag :) Ska ta och gå på Ica strax och handla lite grejjer till Theodor och sedan ska man väl roa han osv innan han ska läggas för natten :) Mer än så blir/blev de inte idag !




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback