Lördag

Igår så blev de i alla fall att de var jag som ringde Nordeken. Pratade med Maria som hon då heter och vi kunde komma in dit till henne och hämta nycklarna till nya lägenteten redan igår. Så de gjorde vi såklart!..
Sedan pratade vi även om sovrummet som vi vill ha omtapetserat. Vilket inte var några problem om vi hade någon som kunde fixa de åt oss. Så de blir nog inga problem. Vet av några som tapetserat en massa förut. Nordeken skulle stå för tapet osv så vi behöver bara gå på färghandeln här i Matfors och välja ut en passande tapet till Theodor's sovrum. Så de får man göra till veckan :)

Efter att vi varit och hämtat nycklarna så åkte vi och handlade lite grejer på biltema i birsta och sedan vidare hem. Igår eftermiddag/kväll så tog vi och rensade helt och hållet i våra förråd då vi måste försöka få plats numera med alla saker i ett enda förråd. Men de ska nog inte vara några problem kan jag tänka. Vi packade även en hel del lådor..
Så idag ska vi åka på tippen och slänga en massa som nu ligger på Rickard's jobb bil :).. ska även kolla där på Erikshjälpen vad dom har för möbler, om de finns någon fin skänk/tv-bänk som vi kan ha i vårt sovrum och ha tv:n på :) Annars så får man kolla på andra ställen då vi måste ha en annan då den vi har där inne ska vara i vardagsrummet i nya lägenheten. Sedan i eftermiddag då vi kommit hem igen så börjar vi väl på och flyttar över lite saker till nya lägenheten osv.

De är väl ungefär så vår dag ser ut. Vill åka på dollarstore en sväng också och kolla på nya gardiner, får se om de hinns med idag!..

Rickard har sin sovmorgon idag, men han får inte sova jättelänge för de eftersom vi har mycket att hinna med idag!.. Han får sova ett tag till innan jag ska säga till han. Theodor somnade nyss här med mig i soffan också så nu ligger han i sin säng och sussar vidare. Han har blivit mycket piggare nu i alla fall, ingen feber bara lite hostig och hes och sedan har han säkert halsont också. Men han äter mycket bättre nu, igår fick jag i han mat också. Pytt i panna som han fick pilla på med själv, vilket han älskar!

Ha en bra dag!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback