Onsdag!

Hej!
Nu var de åter igen ett tag sedan jag skrev. Men jag har jobbat mycket sedan jag fick sommarjobbet och har varit helt slut dom dagar jag varit ledig eller så har jag helt enkelt haft annat för mig ;)
Jobbandet går i alla fall hur bra som helst, jag stortrivs verkligen. Är bara de med resorna?.. Är lite jobbigt att kliva upp fem på morgonen om man börjar sju. Då man ska iväg med Theodor på dagis osv innan man åker iväg. Menän så länge så har jag inte börjat så många pass klockan sju på morgonen. Har mest kvällar känns de som och jag måste säga att jag trivs mer mer kvällar!..

Fick för ett tag sedan en massa olika extrapass som jag tog på mig. Men två av dom var nu i helgen som kommer, så då fick jag avböja dom eftersom vi har planer då :).. Theodor kommer vara hos min mamma (mormor) lördag till söndag då vi ska ut, jag och Rickard, och göra något. Vet inte riktigt om de blir tillsammans eller på varsitt håll med vardera vänner. Jag ska i alla fall umgås med min kusin Johanna och festa till de lite med alkohol och eventuellt grillning. Rickard ska umgås med en killkompis till han. Får se om dom gör oss sällskap eller om vi avslutar kvällen på krogen. 

Så kommer vi till firandet, varför?.. Jo jag fyller nämnligen år på Söndag och ville då fira på något sätt då jag inte gjort de dom sista två åren då jag fyllt år, så i år var de dags! :) Firar ju även att jag och Rickard varit förlovad i två år på Söndag :) Mycket nu ;)

Fick mina presenter av älsklingen redan idag. En digital fotoram som jag länge velat ha och två boxar av Skilda världar som jag just nu håller på att nöta igenom :) Han är för fin min älskling


Godmorgon!

Godmorgon!..
Nu har jag nyss varit och lämnat Theodor på dagis. Han stod här hemma och ville åka så vi åkte lite tidigare idag till och med ;).. Kaffet håller på och kokas och sedan blir de frukost för mig så man blir människa idag med.
Igår så var jag ju och "hälsade på" på Solgården uppe i Indal. Gud vilket fint ställe, tror jag kommer trivas bra där. De var lite rolgare också då chefen fixat så typ hälften som kommer jobba där är män och hälften är kvinnor. Alltid roligt då de kommer in fler män/killar inom äldreomsorgen, kan jag tycka i alla fall. Alla kanske inte tycker så, men jag tycker så :).. Jag kommer börja redan idag med att göra en inskolningskväll för att se hur de är där på kvällstid och sedan kommer jag jobba igen på måndag då de också är kväll. Då är de ett pass som jag ska klara själv utan att någon kommer finnas med mig ;).. Men de ska nog gå bra. Känns nervöst, såklart, men samtidigt otroligt roligt att få göra något igen då man varit helt göralös nästan på dagarna sedan man gjorde praktiken.
Chefen för Solgården verkar hur underbar som helst, vilket gör att jag trivs redan nu på något sätt.

Etfersom att jag nu kommer jobba kväll ikväll så måste ju Rickard hämta Theodor, vilket gör att jag måste låna Mariannes bil. En automat.... Så de är jag också nervös över, fast de är ju bara och gasa, men blir ändå nervös då de är en annan bil än våran jag ska köra :/ Men jag kommer kanske in i de fort? Ska fixa en till bilstol till Theodor som Marianne skulle kunna ha eller om vi kanske skaffar oss en liten mindre bil så man slipper de där med att låna bil och hålla på och krångla med någon bilstol osv. Vi får se helt enkelt hur de blir med den saken!


Jobb!

I måndags så ringde jag på ett jobb. Idag fick jag ett samtal om att jag fått sommarjobb på Solgården som är ett äldreboende i Indal. Hur glad blev inte jag då?.. Superglad såklart! Visst är de en bra bit och köra, men jag har ju körkort och bil så varför inte?.. Blir nog bra de där.
Så imorgon efter att jag lämnat Theodor på dagis så ska jag vidare till Indal och Solgården för att hälsa på samt få schema och så :) Så får se hur mycket man får jobba, men de lär nog bli en hel del med tanke på att de verkligen behövdes personal där. Så får se imorgon då helt enkelt!

Måndag

Hej å hå!..
Idag har man varit flitig känner jag. Theodor är på dagis och leker på för fullt som vanligt och jag har städat och håller på och tvättar i tvättstugan. Hade inte så mycket tvätt som tur var så är strax klar. Bäddat rent i min och Rickard's s'ng har jag också gjort så ikväll sover man nog gott :)
Theodor var lite rolig och enormt gullig imorse då jag skulle lämna han på dagis. Parkerade på parkeringen och tog ut Theodor. Han stod vid bilen och stampade medans jag höll på och tog reda på lite grejjer som skulle med in på dagis. När jag sedan var klar så såg jag attTheodor hade börjat gå till grinden och stod och väntade där.. Typ som: - Skyynda mamma! ;) Han var så otroligt söt. När vi väl var inne på avdelningen fick jag inte ens en hejdå vink utan han gick in med skor och allt i princip ;).. Han har ju varit ledig några dagar från dagis nu så idag var de bråttom ;)
Gud så jag älskar den lilla killen

Imorse efter att jag hade ätit min frukost och druckit morgonkaffet så ringde jag ett samtal om jobb och eventuellt kan de finnas ett jobb till mig i Indal. Visst de är en bit att åka osv, men känner att de är ju ändå jobb!.. Vilket jag eller vi är i behov av så vore ju toppen om man fick jobba där i sommar! :) Så bara och vänta nu i några dagar och se om dem hör av sig. Skulle vara en så otrolig lättnad då jag inte fick sommarjobba på Thulegården där jag gjorde min praktik!

Från en sak till en annan. Nu då jag är klar i tvättstugan, vilket är snart ska jag bege mig ut till mamma i Juniskär en sväng och hämta en låda med kläder som Theodor ska få ärva av hans låtsaskusin Elvin. Han är ju fem år nu så kanske är en del kläder som han kan ha och något kanske kan vara för stort eller för litet. Lite sånt får man ju räkna med när man får en hel låda med kläder osv :) Men jag klagar inte, de är bara bra att få kläder :)


Fina foton!



Fina foton på fin pojke, uppsatta i vårt vardagsrum :) ♥

Weskinsmärke

Gick nyss ut och kollade posten och vad låg där?.. Jo mitt klistermärke till telefonen som jag skickat efter från Weskins.. Jag skickade efter en bild på Theodor som jag verkligen älskar. Bilden blev otroligt bra och så även klistermärket!.. :)

Förövrigt så ska jag berätta att vi nu har hittat igen laddaren till systemkameran så man äntligen kan fota med den igen. Vilket jag gjorde redan igår och även nu :)..



Bilden blev väldigt mörk, men visst blev de fint?!



Orginalbilden :)

Tatueringen!

Nu sitter den där, min fina tatuering!.. Har ju tre sedan innan, men man var ju lite nervös ändå då de var nästan två år sedan sist jag tatuerade mig ;)
Jag är väldigt nöjd med resultatet och måste säga att min syster är duktig.. :)



De blev inte på insidan av överarmen utan på insidan av underarmen :)

Måndag

Godmorgon!
Lämnade Theodor på dagis strax före åtta imorse, och för mig är både morgonkaffet och frukost intaget. Theodor får gå på dagis som vanligt även fast jag är ledig. Varför är för att han verkligen älskar att få vara på dagis och sedan när han nästan nyss varit hemma länge pga sjukdom så är de bra att han får vara där. Denna vecka är han bara där tre dagar, och ledig två dagar.
Jag är verkligen nöjd med dagiset vi valde åt Theodor. Underbar personal och en massa andra underbara fina barn. Kan ju inte bli mycket bättre än så :).. Han äter bra och sover bra också då han är där, vilket gör att man blir otroligt glad. 

Som sagt så är jag ledig i sommar, idag ska jag göra några ärenden i birsta och sedan åka till syster och tatuera mig. De blir en enkel bara med Theodor's namn som kommer sitta på armen. Vet inte riktigt vart än, men de lutar åt insidan typ av överarmen. Så pass att den kommer synas om man inte har långärmat då förstås! ;) Kommer nog bli riktigt bra de där. Fotar och lägger in senare så ni också får se hur resultatet blev.
Igår så tog vi och satte upp spegeln (som vi har haft stående i hallen förut) ovanför soffan. Resultatet blev faktiskt riktigt bra. Jag är nöjd med de resultatet!



Bildens kvalité var väl inte den bästa..

Finast!

Dagen idag har som sagt inte varit så himla händelserik. Skulle ju ha tvättstugan mellan 15-18, men gick och flyttade fram tiden tills på Tisdag i stället. Kände att jag verkligen inte vill ta tvätten idag så då bytte jag tid helt enkelt!.. Så vi har bara varit hemma, tagit de lugnt och myst alla tre idag ♥..
Till middag gjorde vi i ordning lite våfflor, då jag vet att Theodor verkligen älskar de. Så han åt som bara den han, vilket man blir väldigt glad över :)..
I alla fall, jag har inte varit och letat fram laddaren till systemkameran, men jag hade batteri kvar i min gamla lilla digitalkamera. Så idag fotade jag några finfina bilder på min lilla älskling som ni ska få se. Klipte han också för någon vecka sedan så nu är han riktigt korthårig ;)

Nu är de tyst inne hos liten i hans rum så han har nog formodligen somnat, tillslut!.. Så nu ska jag och min andra älskling mysa lite framför tv:n :)


Följ mig på instagram!


Söndag

Godorgon, eller god förmiddag kanske man ska skriva i stället!..
Igår så var jag och Theodor in till birsta en sväng och träffade Malin. Hon skulle leta present till sin andra hälft och vi hade tidigare bestämt att vi skulle göra något på kvällen så de blev en heldag i stället!..
Hon hittade en present i alla fall och vi gick något varv innan vi åkte vidare hem hit till Matfors. Gud så mycket folk de var i birsta igår, huaa.. Hittade knappt någon parkering så fick tillslut ställa mig i P-huset. Usch, hatar verkligen då de är mycket folk på sådana ställen. Jag får typ panikångest och halvspringer.. Skitjobbigt!..
När vi kom hem hit så tog vi och gjorde i ordning en blåbär/hallonpaj som blev väldigt väldigt god. Theodor fick sig en bit, men han spottade ut de på en gång. De var inget som han verkade gilla precis. De får förstår jag också samtidigt.. Jag gillade inte alls paj då jag var liten heller så jag klandrar han inte ;).. Han fick kex i stället, vilket han inte alls klagade på.
Senare på kvällen åkte jag och Malin in till stan igen och gick på bio. Vi var och såg "What to expect". Den var faktiskt bra och man förstod vad dom gick igenom ;) haha!
Så ja, de var min gårdag de.
Idag är det grått och trist väder, IGEN!.. Gud så deprimerande. Att inte kunna ta med Theodor ut och mysa då de faktiskt ska vara sommar?.. Vilket de defenitivt inte känns som att de ska vara. 4 Juni, hallååå!
Så idag har vi inte alls mycket inplanderat. Theodr ligger och sover då han var så otroligt trött och Rickard har nyss kommit hem igen efter att ha varit en sväng på Ica. De enda jag vet är att jag ska tvätta mellan 15-18. Tur att man ändå inte har så mycket tvätt så ska då passa på att tvätta Theodor's täcke och sedan slänga på nya fräscha sängkläder. Då sover han nog gott sedan!



Tråkinlägg?

Har ingen som helst blogglust egentligen.. Eller jag vill verkligen skriva, men vad har jag och skriva om?.. Typ ingenting!.. Är något less också på att jag inte kan lägga upp några bilder. Dels har vi bytt dator och alla bilder ligger på den andra och sedan för att under flytten så packades laddaren till systemkameran ner på något väldigt bra ställe så nu hittar jag inte igen den.. Måste ta något ryck någon dag och kolla riktigt överallt, slutar väl med att man hittar den i en kartong längst in i förrådet eller något..
Jag tycker att de är roligare att läsa inlägg som folk skrivit osv om de är någon bild med. Är jag ensam om de?

Vår vardag har gått tillbaka till de normala då Thedor är riktigt frisk nu. Känns väldigt skönt. Var på bvc i Onsdags och fick 1½ års spruta samt en liten hälsokontroll. Allt såg så bra ut så, bara de att han hade gått ner lite i vikt, men de är ju som sagt för att han har varit så otroligt dålig i flera veckor vilket då har resulterat i att han ätit vääldigt dåligt om man säger så.. Men nu är han som sagt pigg igen och på längden hade han växt på bra, han är nu hela 85cm lång! :D Mammas fina

Ja, idag då?.. Jag vet inte alls vad vi ska göra idag. Rckard ligger fortfarande och sover och Theodor tar sig också en liten nap då han var uppe tiiidigt!.. Är lite sugen på att göra något, men vad isf?.. De är ju som sagt ganska deprimerande väder ute också. Men man kanske ska ta och gå ut en stund och inviga Theodor gummistövlar som än så länge står?.. Möjligtvis till och från bilen eller på Ica en sväng.. Haha!