Nytt inlägg

Nu är de dags för ett nytt inlägg igen. Har haft ett uppehåll nu, men nu ska jag ta igen det :) 
Har nu nyss kommit hem efter att ha varit och storhandlat en massa mat och blöjor. Ja allt sånt som de var slut på här hemma. Så nu är kylen, frysen och skafferiet åter uppfyllt igen :).. 

Den här veckan är de lite roligheter samt jobb inbokat. Ska jobba tisdag, onsdag och torsdag. Men torsdag måste jag försöka se om jag kan byta eller så med någon då vi ska iväg och kolla på en lägenhet under en del av tiden som jag ska jobba.. Vi får se hur jag ska lösa den biten.. Sedan jobbar jag natten mellan lördag och söndag också. 

Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste ut med Liza och sedan ska jag se ensam mamma söker! :) 






Manikyr & pedikyr

Idag var vi och hälsade på mamma i juniskär :) Liza fick både manikyr och pedikyr i form utav kloklippning. Hennes reaktion av de hela förvånade mig verkligen.. Såhär såg hon ut ❤ 



Det är nog ganska sällsynt att hundar somnar i ryggläge när klorna klipps :)

Helg

Nu är helgen snart förbi. Jag jobbade igår och jobbar även idag. Jag sitter nu på jobbet och väntar in en arbetskamrat och dricker kaffe :) idag jobbar jag 7-15. Efter jobbet så sticker jag hem, packar ihop lite saker och sedan åker vi till Jeanette, Theodor's faster. Han ska få sova där tills imorgon eftersom jag var dum och tog på mig jobb då de är planeringsdag på dagis. Men de är tur att de går och lösa i alla fall. 
Vi skjutsar dit honom idag eftersom att de är en bit och åka och vi hinner inte göra de imorgon innan vi börjar jobba.

Det är andra gången han sover borta sedan vi fick honom. Vilket kommer kännas otroligt konstigt. Att inte ge honom välling på kvällen, inge nattning eller sådana saker. Blir rena semestern. 
Han kommer ha skoj, de är jag helt övertygad om. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan "sparka" igång denna arbetsdag! Ha en bra dag :)



Mammas hjärta brukar låna pappas strumpor ❤

Fredag

Då var det fredag och snart helg. Jag jobbar i helgen, jobbar lör, sön, mån, tis, ons, tors :) har varit ledig så länge nu så ska bli skönt och roligt att jobba igen :)

Rickard har också varit ledig. Ons, tors, och idag samt helgen är han ledig. Skönt för han. Han har fått göra en röntgenundersökning pga hans rygg samt att han fyllde år igår. Hela 31 år, min gamla älskling ;) men vad jag älskar honom! ❤ 
Han har gått ut nu och ska meka lite och jag är inne med Liza och dricker kaffe :) måste säga att de går superbra med henne. Theodor bara älskar henne, titos går hon bra ihop med. Det är värre med ozzy, men han är sällan inne så de funkar :) hon är som vilken hundvalp som helst. Busig, sprallig och ja hur söt som helst :) är svårt och inte bli kär ;)❤ 

Idag ska jag och Liza åka till stan och träffa en tjej som jag fick bra kontakt med då jag var ut på krogen sist. Så de ska bli trevligt. Vi ska ta en fika och bara vara :) 
Igår så fick jag låna en bur av min syster, som bara är såå snygg. Det ser ut som en riktig väska kan man säga :) så där trivs Liza bra! ❤ 


Här är buren :)




Liza

Här är vår otroligt fina och nya familjemedlem. En lugn tjej verkar det vara. Gud vad jag älskar valpmys. Jag har nu bestämt namn till henne och det blir en liten Liza. Tyckte de passade så otroligt bra!.. ❤




Vovven ❤

När vi hämtar vår vovve imorgon så kommer hon förmodligen ha ett namn redan. Tanken har slagit mig att de kanske inte är ett namn man kan uttala bra eller att de är ett namn som man helt enkelt inte tycker om.. Så för nån dag sedan så satt jag och klutade lite på namn till henne och kom fram till en rad med namn. 


Det vore roligt att se om ni kanske har några förslag på namn utöver dessa? :)

Imorgon imorgon ..

Ja, nu sitter jag här med färgen i håret. Hoppas att de blir bättre nu. Det återstår och se då jag har sköljt ur det. Håller tummar ;)

Imorgon smäller det, då åker vi ner och hämtar vår nya familjemedlem. En lite pomeraniantik, svart med små ljusa stänk kan man säga. Längtar efter att bli hundägare. Ska bli såå mysigt. 

Såhär ser hon ut ❤




Dåligt tänk ..

Igår färgade jag mitt hår efter mycket velande. Bestämde mig för en mörk färg med lila i. Har haft den tidigare och trodde de skulle bli ett bra resultat, vilket de absolut inte blev .. :( utan nu ser jag ut som en lila vindruva i huvudet. Inte okej!

Så nu måste jag helt enkelt köpa en mörkbrun färg och färga uppepå, jag hoppas de blir bättre resultat nu. Det såg bra ut sist då de var mörk mörk lila, men nu är de typ ljust lila.. Usch!

Nu åker jag med Theodor på dagis och sedan in på Ica och handla ny hårfärg så fort att dom öppnat.





Ingen återvändo..



6 dagar

Idag är det 6 dagar kvar tills jag, mamma och Lotten åker ner till Stockholm för att hämta vår hund. Lotten ska även hämta en hund där nere :) det är en liten pomeraniantik och är hur söt som helst. Det ska bli så roligt att bli hundägare. Rickard sa inte så mycket då jag väl hade bestämt mig för hund. Han har länge velat ha hund han också, dock så har han velat ha en chowchow, vilket jag kan förstå. Dom är fina dom med, men eftersom att vi har två katter osv så blir de en liten hund som blir vår nya familjemedlem.
Bara du blir nöjd så är jag nöjd, fick jag till svar. Jag älskar min pojkvän som är den finaste och snällaste jag någonsin träffat! Puss på dig!

Lägger ut bild på henne då de är dags för oss och hämta henne så håll utkik ;)

Nu ska jag göra klar Theodor och åka iväg med han på dagis :)