Theodor lär sig allt mer..

Ja, men som jag sagt tidigare. De händer något nytt varje dag !.. Theodor's utveckling går framåt som bara den. Här om dagen så lärde han sig att klappa händerna och älskar att höra när man sjunger "Klappa händerna när du är riktigt glad" och klappar då händerna :).. Så himla söt !.. 

Sedan idag så gjorde han yttligare ett framsteg, även bokstavligt talat. Han lärde sig nämnligen att krypa, 9 månader och 24 dagar gammal. Han var varit påväg länge har de sett ut som och träning ger ju färdighet. Så nu blir de verkligen inte en lugn stund här hemma. Så imorgon så ska vi ta och "möblera om" lite och plocka undan sådana saker som han inte ska få tag på och inte får leka med. Så man har ju de man gör imorgon då ! :) Men ack så roligt, detta har man väntat på !.. Men om ett tag så kommer man nog inte vara lika glad när man bara får spriga efter honom osv :P haha !



Mammas lilla älskling ! ♥

Tvättis !

Nu sover vår lilla kille sedan nån timme tillbaka. Han är så himla grinig och trött på dagarna nu men vi vet ju vad de beror på samt att han är vaken mestadels av nätterna. Men de är sånt som man får ta som småbarnsförälder helt enkelt :)

Idag vid tre så var de dags för tvättstuga igen. Som vanligt så tvättar jag med Marianne eftersom att de är lite roligare :).. Ska snart gå ut och hämta de sista som strax är klart. Skönt att ha de gjort. Har tvättat lite nya handdukar, påslakan och såklart kläder. Satte upp en egen tid på Onsdag också så jag kan tvätta lite gardiner osv. Skönt att få bort de också !..

Imorgon så ska vi iväg på babysången igen !.. Ska bli roligt, dom har ju haft sommaruppehåll så imorgon är första babysången efter sommaren. Skönt att äntligen ha något att göra, visst de är bara en dag i veckan, men de är skönt att de börjar igen :P hehe..
Näe, nu måste jag springa till tvättis !

Jag säger bara äntligen ! :)

Idag så har jag varit lite hurtig tycker jag :).. Jag har putsat fönster, bytt gardiner och plockat undan här hemma. Så resten av dagen så ska vi ta de lugnt och fortsätta imorgon. Dammsuga, torka golv skura toalett osv. Känner att jag inte orkar de idag. 

Just i denna stund så ligger vår lilla kille och sover lite. Han i stort sett tvärsomna när man la sig med han. Han var jättetrött efter att han grejja och busa hela dagen :P (medans jag putsade alla fönster).. Men han sover väldigt oroligt nu och jag vet att ni kanske tänker, ja men nu får man läsa att de kanske är tänderna osv. Men nu så vet jag med sannolikhet att de är de för de har nämnligen börja spricka upp en liten tand på vänster sida längst fram i underkäken :).. Så när man sjunger för honom och han flinar med sitt stora smile så ser man den :).. Jag säger bara ÄNTLIGEN ! haha..

Nu ska jag ta och vila lite innan liten vaknar igen och man ska börja med maten :)

Lite Ullared-shopping :)

Tänkte jag skulle uppdatera er lite om shoppingen som blev nere i Ullared :).. De blev ju en hel del grejjer för de pengar som man betalade om jag säger så. De blev mest saker till Theodor. Lite kläder, leksaker osv. Både tills nu och som han ska få då han fyller ett :)..
Eftersom att de blev så pass mycket och jag har packat upp och lagt alla saker där dom ska vara osv så får ni bara se vissa saker som jag nu har fotat. Men hellre lite än inget alls, eller ?! ;)



Fina bestik till Theodor, dom får han när han fyller 1 år :)



Fina krukor till köket.



Gratängform och pajform.



Theodor's fina Tummen-kudde ;)



Whiteboard-almanacka med fotoramar :)



Min fina väska, som man även kan använda som skötväska :)



Fotoram :)



Fin skylt till min prins :)



Sedan så köpte jag denna bok idag. En fristående fortsättning på "14-år till Salu" :)

Sedan är de som sagt mycket mer jag köpt men ni får bara ett smakprov ;) hehe..

Hur många lingon finns de i världen - Filmtips !



Nu har jag äntligen fått sett den här filmen, "Hur många lingon finns de i världen". En väldigt speciell film kan jag meddela att den är.

Filmen handlar om en kille som heter Alex och är 27 år. Han har misslyckats med allt, men han får en ny riktning i livet när han upptäcker ett gäng utvecklingsstörda och deras begåvning. De sjunger gudabenådat. Alex ska visa världen att hans vänner är lika mycket värda som alla normalstörda. Det blir ett riktigt hjärtknipande och roligt äventyr. Filmen bygger fritt på "Glada Hudik-teatern" och deras verksamhet som gjort sensationell succé.

Vad jag har förstått så är de många som fått för sig att den här filmen är en komedi, men varför förstår jag inte ?.. Är de för att de är utvecklingsstörda med ?!.. Har ingen aning.. Men de är i vilket fall ingen komedi, utan en drama. Visst är den lite rolig, men inte alls som en komedi. 
Jag tycker att den här filmen var väldigt bra. Jag satt och grät en skvätt också. :)..

Jag förstår inte varför de är så mycket fördommar mot utvecklingsstörda och att vissa är rädd för dom bara för att dom är annorlunda !.. Man kan säga att jag är lite som den här Alex i filmen. Jag tycker jättemycket om utvecklingsstörda och de är de jag vill arbeta med när jag är klar, därför ska jag börja med att utbilda mig inom vården :)..

Ett klart filmtips, speciellt till dom som har fördommar !

Här har vi minsann växt ! ;)

Nu har vi kommit hem från BVC. Var där på deras drop-in tid och vägde och mätte Theodor :).. De gick jättebra och han har gått upp lite i vikt och växt lite på längden :).. Mammas fina kille ! ♥

Theodors vikt och längd vid 8 månaders kontrollen

9620 gram och 74 cm lång
Huvudomfång: 43½ cm

Theodors vikt idag (9½månad)

1040 gram och 76 cm lång.
Huvudomfång: 44½ cm

Så han har växt och de märker man både på honom och på hans kläder. Måste ta och rensa bland hans kläder någon dag här framöver. För de är ganska mycket som han inte längre kan ha. :P 



Bild sedan han åt mellis för någon dag sedan ♥

Godkväll !

Nu har vi kommit hem igen. Var ju till mamma ute i Juniskär och hälsade på och blev bjuden på middag. Eftersom att de tydligen är köttbullens-dag idag så blev de ju såklart köttbullar till middag och till de hemmagjord potatismos och gräddsås. Väldigt gott ! :)

Innan vå åkte hem så fick lillen sin välling och somnade sedan i bilen efter ett kort tag. Tror han sov redan innan vi lämnade Kvissleby ;).. Så enormt trött var han. Som han har busat och lekt hemma hos mormor och morfar 2 :).. Han älskar att vara hemma hos mormor och morfar 2. Han lyser upp som ett ljus..

Imorgon så bestämde jag och Rickard att vi ska ta och gå iväg på BVC för vägning och mätning av lillen på deras drop-in tid som är mellan 9-12 på förmiddagen. Är lite nyfiken på om han gått upp nått mer i vikt eller blivit längre. Tror nästan att han har blivit längre i alla fall. Så de får ni veta under morgondagen. Då blir de även till att packa lite inför resan. Påslakan och sådant som vi måste ta med. Hoppas bara att man inte glömmer något ;)..

Näe, nu blir de lite mys i soffan !

Tisdag

Theodor sitter på golvet och leker och gjejjar med sina leksaker. Jag har packat ihop skötväskan och ska ta och väcka Rickard som ligger i sängen och vilar/sover. Vi ska ta och åka en sväng till mamma på middag och spederar kvällen där :) Mysigt !..

Imorgon så åker vi äntligen till Ullared. Jag, mamma, Lotten och Annelie blir de som far :).. Vå kommer åka på kvällen, närmare bestämt vid 22-tiden från mamma i Juniskär och kommer åka hela natten. Kommer nog att uppdatera lite under den korta resan och dagen/dagarna vi blir där.
Kommer bli så roligt att få komma iväg lite och samtidigt ner dit och få shoppa av sig :).. Inte varje dag man är där så att säga :)

Näe, nu måste vi börja röra på oss. Blev ett kort inlägg !

Resultatet ! :)


Här har ni resultatet på porträttet som Olle fick av oss igår på han 50-årsfest ! :)..
De blev väldigt bra, tycker jag. Fattar inte hur hon lyckas ?!.. Mycket bra.
Hon spegelvände bilden (högra bilden) i datorn och skissade sedan av dom och gjorde så att dom hamnade närmare varandra. Men de blev ett mycket lyckat resultat, och glad blev han också ! :)

Kort inlägg ?

Nu på eftermiddagen så tog vi (jag och Theodor) och åkte till Selånger Marknad med Lotten :).. Vi, alltså familjen skulle egentligen dit imorgon, men eftersom att vi ska på fest imorgon eftermiddag/kväll/natt så skulle de bli så stressigt så de fick bli idag i stället :) Men de är ju i princip samma knallar som varje år. Någon enstaka var väl ny för i år, men de är ändå ett måste att gå på marknaden, i alla fall för mig ;).. 

De blev lite inköp i alla fall, mest till Theodor :).. Mamma (mormor) köpte en t-shirt till honom som de var en bil på bröstet på och där stod de även Eddie Meduza :) Sedan köpte jag en där de stod "Pappa Betalar".. Hehe.. :)
Sedan blev de 2 par halkstrumpor och en chipspåse till mamma och pappa :).. 

Idag fick jag även se resultatet på porträttet som Lotten gjort som vi ska ge bort i present imorgon :).. Blev jättebra resultat. Får fota den imorgon innan jag slår in den och sedan lägga upp den här på söndag så ni får se :).. Förstår inte hur man kan vara så himla bra på att skissa och måla som Lotten är :).. Verkligen guld värt !

Näe, nu drog de iväg lite här. Sa till Sanna att de skulle bli ett kort inlägg, men de blev inte så himla kort som jag hade föreställt mig. Ska se film nu med älsklingen. De blir nyaste Pirates of Carribien (stavning?), i främmande farvatten :) Hoppas den är bra ! :)

Sötnosar !



Den här reklamfilmen som går på tv:n är ju bara för söt.
Så fort Theodor hör dom så står/sitter han stilla som ett ljus och lyssnar och tittar ♥

Glädjande besked !

Igår fick jag ett glädjande besked när jag gick ut för att hämta posten :).. De är många som undrat och skrivit till mig på sms och facebook och undrat vad de har varit. Men kan avlöja lite här i alla fall, inte precis hela historien, men kan berätta lite i alla fall..
För de första så fick jag en bonuscheck från Ica eftersom vi handlar mycket där, men trodde inte att den var på så mycket, trodde den var på 25 kr eller liknande, eftersom att vi inte hade fått någon på länge. Jag trodde att vi inte hade fått ihop så mycket bonus för vi har glömt kortet hemma vid ett flertal gånger då vi handlat osv. Men när jag öppnar och tittar så var bonuschecken på 100 kr :) 

Jag hade fått ett till brev också. Syndes att de var en typ av check i den innan man öppnade. Men jag hade inte vetskap av att jag skulle få något sådant så jag var lite fundersam innan jag öppnade. När jag kollade så visade de sig att de var skattepengar. Eftersom att jag aldrig har jobbat och betala skatt förut så har jag därför aldrig deklarera. Vilket inte blev i år heller, inte så jag fick fylla i papper i alla fall, men skatt dras ju på min mammapenning så då fick jag tillbaka lite, närmare bestämt 1870 kr. Vilket man inte tackar nej till såhär i slutet på månaden innan man får pengar igen :)  

Imorse när jag vaknade så hade jag ont i nacken som gick upp mot huvudet. Hatar att vakna och ha ont i huvudet eller som i detta fall nacken. Men de är bara och pallra sig upp ändå och ta upp Theodor, byta blöja och ge välling innan man själv får fika och börja vakna till.. Nu börjar de bli bättre men de gör fortfarande ont.. de ömmar liksom ?!.. Rickard får massera mig lite sedan när han kommer hem :).. Skönt !
Har dammsugit här också, gjorde en rejäl städning i Tisdags men nu syndes de att de behövdes dammsugas igen. Så lite hurtig har man ju varit nu på morgonkvisten.
Ska ta och ge lilleman lite lunch nu, blev lite senare lunch för honom idag eftersom att han somnade till nu en stund. Han vägrade ju sova sin förmiddagslur så nu sov han väl runt en halv timme i alla fall.. Men han sover nog längre nästa sväng då han ska sova :) , förhoppningsvis !

Känns som att de blev lite onödig information här på slutet. Men får blogga lite mer senare eller ikväll :)


Egenkär ! ♥



Här har vi en kille som är enormt egenkär !.. Han bara älskar att sitta framför spegeln och titta på sig själv. Ibland brukar han till och med pussa sig själv genom att pussa spegeln :) När han pussas så öppnar han munnen och trycker den mot de som han vill pussa. Han gjorde de ganska nyss på mig också, två gånger.. Då bara smälter man !.. ♥

Gud så mamma älskar dig !
Flera varv runt Jorden och tillbaka igen ♥

Ännu en dag

Ja, så var de ännu en ny dag och en ny vecka

Nu så jobbar Rickard bara denna vecka sedan har han två veckors semester. Skönt för honom och få vara ledig lite. För er som undrar varför han har semester så sent så beror de helt enkelt på att han var så himla sent ute med att kolla över semestertider så han fick i stort sett ta de som blev över ;).. Så han har ju tagit ut den veckan som jag åker till Ullared och veckan efter. Hur skulle de annars ha gått med Theodor ?!..

Idag så vet jag inte alls vad dagen har att erbjuda. De enda jag vet att vi ska göra idag är att jag ska tvätta med Marianne som vanligt mellan 15-21. Men hon skulle tvätta sitt före så jag börjar väl med mitt vid fyra, fem kanske :) Sedan blir de kanske en sväng hem till Lotten på en fika. Hon fyllde år igår så hon ville bjuda på lite fika. Så får se hur dagen artar sig när Rickard kommit hem :)

Theodor ligger i alla fall och sover sin förmiddagslur just nu och har gjort de sedan en timme tillbaka ungefär :) Jag har ätit min frukost och gjort om vanliga morgonsysslorna här och sitter nu och tar de bara lugnt ett tag.
Theodor var jättegrinig igår, de var grin och gnäll om vart annat. Han kändes varm, men inte just någon feber men dålig i magen. Så nu är nog tänderna på G. Hoppas verkligen de. Får se hur hans dag är idag. De har inte just varit något gnäll och grin än, men de hinner ju komma de med. Dagen har ju bara börjat !

Söndag

Idag så var de meningen att jag skulle till en tjej på Me and I party, men de blev inte så. för de första är jag sjukt trött idag och lika så Rickard. Han är i princip förkyld och hängig. Sedan så var Theodor grinig och har varit de hela dagen. Så då fick de bli ännu en hemmadag !..
Så då har vi plockat undan lite här, diskat, kokat nappar och nappflaskor och jag har städat min garderob. Såg ut som en bombnedslag där så de var ju på tiden att plocka i ordning där.

Theodor ligger nu och sover en liten sväng. Så då ska vi passa på och vila lite, samt gå en sväng på Ica.. Eller jag ska göra de. Rickard får vara hemma med Theodor :)..
Ska ta och handla lite inför middagen idag. Blir chicken nuggets här idag. Gott och lättsamt ! :)

Näe, nu Ica !

Staden


Idag så har vi spenderat våran dag i stan
. Kollade runt lite på drakbåtsfestivalen, lite paddling och lite tält där dom sålde olika saker :).. Strosade runt helt enkelt, och de var så otroligt skönt att få komma hemifrån, men lika skönt att senare komma hem igen. Hade ont i mina fötter osv..
Kollade även på Pridetåget, Sundsvall Pride. Annelie och Preethi var ju med och gick, som vanligt men även mamma och pappa och lite annat folk som man känner :) 

Vi åkte hem igen strax före fem, gav lillen mat och sedan blev de lite lek osv. Nu sover han i sin nybäddade säng i sovrummet. Han somnade runt halv sju, han var väldigt trött vår lilla herre efter en heldag på stan med en massa folk som man måste kolla på ;).. 

Rickard är ute och åker motorcykel, måste passa på och åka nu innan de blir kallt ute :).. Så när han kommer in så blir de mys med honom i soffan och en film :)..

Fredag

Idag så har vi varit hemma hos grannen på fika. Deras lilla dotter fyllde nämnligen 1 år idag, grattis igen !.. Så där spenderade vi några timmar. Pratade med alla andra mammor och lite sånt medans barnen lekte och grejjade på :)..
Sedan när vi kom hem igen så fick Theodor sin middag, vi funderade på vad vi skulle äta och sedan skrev mamma på facebook och kollade om vi skulle vara hemma för hon ville komma och pussa på Theodor lite. Så vi slog flera flugor i en smäll.. Väntade på att mamma skulle komma, packade in oss i bilen och får iväg på Luddes Gatukök och åt vår middag där och myste lite.

Kom hem för ett tag sedan. Vi har fikat, Theodor sover och mamma for precis hem. Så nu blir de mys i soffan, som vanligt ! :)
Imorgon åker vi in till stan och går på drakbåtsfestivalen. Kolla på pridetåget som går igenom stan och mysa, samt träffa lite folk :) Kommer nog bli mysigt de. Skönt att slippa sitta hemma, så klagar gör jag då inte ! ;)


Bloggtorka.SE

Bloggtorka.SE .. tycker man skriver om samma och samma i varje inlägg som man publicerar här ! :/ Blir så jobbigt att sitta och skriva och sudda om vart annat innan de tillslut blir samma ändå. USCH !

Skriver kanske imorgon !

Uppe med tuppen !

Ska jag sumera gårdagen så hände de väl inte sådär jättemycket. Hade tvättstuga med Marianne och sedan kom även en gammal kompis (Evelina) och umgicks. Har inte umgåtts med henne sedan jag hade Theodor i magen. Ja, jag hade väl bara gått sisådär 25 veckor. Så de var ett bra tag sedan !..

Idag så har vi inte gjort så himla mycket. Var uppe med tuppen imorse kan man säga, eller kanske till och med före tuppen ?.. Vi var vaken och uppe klockan fem imorse.. Theodor sover jättedåligt på nätterna nu, vet inte vad han har hamnat i för period. De är jobbigt för mamman i alla fall, de är ett som är alldeles säkert !.. Längtar som bara den tills hans första tänder ska spricka fram, för då kanske man får sova lite mer som folk ?.. Vet inte, men man kan ju alltid hoppas. 

Nu sover Theodor en liten powernap, förut när han sov sin förmiddagslur så somnade han tidigt eftersom att vi var uppe ännu tidigare. Så då somnade han klockan sju och vakna vid tio. Hela tre timmar. Brukar han aldrig göra, konstigt att han kan sova bra på dagarna men inte på nätterna ? :/.. aja, jag tar de bara lugnt och får mig lite ensam tid en stund, de är skönt de med ! :)



Gammal bild på mig och Evelina :) ♥
Har saknat dig stumpiis !

Söndag

Nu är vi hemma igen ! :).. Vi har varit borta hos Marianne (Rickard's mamma) i princip hela dagen. Har varit mysigt, orkar inte sitta hemma precis varje dag.. Har tagit av Theodor hans kläder plus blöja för att han ska få lufta sig lite innan de är dags för vällingen och sedan läggdags.

Theodor har fått som värmeutslag, ecsem i rumpan. Kan tro att de inte alls är så skönt så då får han vädra nu med jämna mellanrum :) Lillfisen ! ♥
Märks att han bara blir större och större nu och han lär sig nya saker varje dag. Idag så satte han sig upp från liggläge för allra första gången på egen hand. Så himla roligt ! :) Vi har ju märkt att de varit på gång ett tag och idag så gjorde han de :)

Imorgon är de dags för tvättstuga med Marianne igen :) Som varje vecka. För er som inte vet eller har förstått så bor vi i princip granne med Rickard's mamma Marianne. Vi bor i ett bostadsområde och hon bor i huset bredvid :) Haha, lite roligt de faktiskt ! :D Så imorgon vid tre så tar man och tvättar lite. Skönt att få de gjort också. Så får man dagen att gå ;)

Näe, nu drar jag iväg här. Ska leka lite med nakenfisen på golvet innan de är dags för välling ! :)

Tråkigt

Bli inte less på mig nu, men jag sitter och ska fixa en nu header hit till bloggen. Gjorde nyss en ny, men har så grymt tråkigt samt att jag har fotat min lilla kille idag och de blev så fina bilder som jag vill försöka få med :) så ni får se snart hur de blev ! ;)

9 Månader ♥





Mitt älskade hjärta blir 9 månader idag ! ♥

Gekås Ullared



Igår så satt jag och älskling och såg Gekås Ullared på femman som gick klockan åtta på tv:n. Alltså, vad är de som inte finns på den affären ?!.. Tycker de verkar som att de finns nästan allting där. Alltifrån fiskegrejjer till badrumsgrejjer, och stort som bara den ! :).. har varit där en gång men de var för sisådär 8-9 år sedan så man kommer ju inte ihåg sådär jättemycket :/.. MEN, nu i slutet på Augusti, nämligen den 24:e så åker jag ner igen ! :).. De blir jag, en kompis (Lotten), mamma och kanske min syster Annelie :).. Kommer bli kanon !..

Vi åker ner på kvällen den 24:e, så vi kommer åka hela natten i princip för de är ju som sagt en bra bit ner dit, lite över 80 mil. Så vi har ju de vi gör. Men då är vi framme den 25:e när dom öppnar :).. Då blir de till att gå där inne mestadels av dagen och sedan spenderar vi en natt i en stuga som vi hyrt på Gekås Ullared stugby & Camping.

Lite roligt ändå att bara åka iväg sådär och göra något. Rickard har sin semster då i två veckor så han blir kvar hemma med lilla Theodor. Han tycker ändå inte om att gå i affärer osv så han har de bättre hemma :).. Men kommer nog bli jobbigt att sova utan mina pojkar, men de är ju bara en natt så de blir nog bra ! ;D

You mean everything to me ! ♥


Torsdag

I morse vaknade Theodor strax före sex, tidiigt ! :/ Men han somnade tidigt igår också, han sov redan vid halv sju. Han var så otroligt trött då så han fick välling vid sex och somnade sedan nästan på en gång.. 

Sedan klev vi upp när Rickard's klocka ringde. Var uppe en stund, pussa pappa hejdå innan han åkte på jobbet. Fick välling och busade runt lite på golvet ! :) Vid halv åtta la jag mig i sängen med Theodor och efter en stund somnade både han och jag en stund. Vaknade runt tio igen. De var både skönt och jobbigt att somna till sådär. Känns som att man bara blir tröttare av de. Men nu känner jag mig piggare än vad jag skulle ha gjort om jag inte somnade till... :) 

Så idag så har vi bara varit hemma. Rickard kom hem från jobbet runt tre så han har inte varit hemma så länge än :) Han håller på och lagar i ordning mat så vi kan äta och ge lillen mat innan vi åker ut på MediaMarkt och tittar lite. :) Har varit hemma i flera dagar nu och bara vare så vill ut och se lite folk. Känner sig lite isolerad när man bara är hemma hela tiden. Hade man bott i stan så hade de säkert varit en annan sak för då kan man ju se folk mest hela tiden. Men de blir väl ändringar på de och bostadsfronten om ett tag då vi ska flytta. Vilket inte kommer att dröja sådär jättelänge. Får se ! :D

Ozzy hittade en koja under min tröja förut idag ! ;)

Mamman


Onsdag

Godmorgon !

Nu ligger Theodor och sover sin förmiddagslur. Han vaknade strax före sex imorse, då var man ganska så trött kan jag lova. Somnade inte förrän vid tolv i natt så man var rätt så borta vid sex.. Men nu för bara en liten stund sedan så somnade han igen och sover väl i alla fall någon timme :)..

Så medans han sover så ska jag ta och fixa mig lite inför dagen. Färgade håret igår också, de blev rödbrunt :).. Men eftersom att jag hade slingor i håret innan så syns de lite ljusa slingor här och där (inte så mycket) men de ska jag fixa senare. Ska låta de här vara någon vecka eller så nu och sedan färga de igen så de blir en mer jämnare färg i hela håret. Var ju meningen att jag skulle vara blond nu i sommar, men så blev inte fallet eftersom att de slet så mycket på håret då jag gjorde slingorna så mitt hår hade inte klarat en blondering för då skulle de ha blivit som tuggummi. Vilket jag då inte ville ! :)..  

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, de återstår och se. Men man kommer väl bara vara hemma, som vanligt !..

Måndag

Godmorgon !

Här har vi varit vakna sedan sextiden. Lillen fick sin <välling och sedan blev de lite lek för honom. Vid halv sju åkte Rickard iväg på jobbet igen. Ännu en helg har gått.. Går för fort dom tycker jag !.. :/ 
Theodor fick bada för en stund sedan och han bara älskar de. Han plaskar på som bara den så jag blir alldeles blöt också. Men mysigt är de ju också :).. Nu sover han sedan en liten stund tillbaka. Han somnade så gott som direkt efter badet. La mig i våran säng med honom, inom fem minuter så sov han. Han var utmattad han !.. Men de är mamma också, men jag har inte tid att gå och lägga mig. Måste duscha och plocka tvätt och sedan blir de tvättstuga när lillen fått sin lunch. sova får man göra ikväll !..

Ja, som sagt. Idag så har vi inte så mycket inplanerat. Ska tvätta med Marianne är de tänkt. Sedan blir de en sväng upp på apoteket och sedan Ica. Har lite saker som behövs köpas hem från både apoteket och Ica :).. Ja, så ser vår dag ut helt enkelt ! :)

Ha en trevlig Måndag ! :D