Shopping :)

Gårdagen blev lyckad !.. Hade möhippa för Annelie eftersom att hon gifter sig nästa lördag :).. Vi var på Casino och åt tre rätters. De serverades: Gravad lax till förrätt, fläskfilé inlindad i parmaskinka och potatisgratäng samt panâcotta (stavning?) till efterrätt :) Sedan efter middagen satt vi och kollade på komikern Måns Möller och fick oss många glada skratt ! :) En mycket trevlig kväll !

Idag så for vi in till Birsta och köpte ny spjälsäng till Theodor eftersom att den vi hade var så ranglig och ostadig. så de fick bli en 'Sniglar' från Ikea :) Samt en massa annat småplock, bland annat en fårfäll att ha på golvet till Theodor, så mysigt :).. Sedan var vi även in på Clas Ohlson och skulle kolla efter en kökslampa att ha ovanför köksbordet, och vi hittade en jättefin och de blev jättebra och skönt med en lampa där ovanför :) Sedan på vägen ut så hittade jag några helt underbara ramar ! De var bara ett måste att köpa ! :)



Spjälsäng 399:-




Theodor på sin fina fäll :) pris: 299:-




Lampan till köket 399:-




Dom underbara ramarna 149:-





Gårdagens köp.


Jag & Rickard ♥

Relationslista

Vad heter ni?
Belinda & Rickard

Hur träffades ni?
Jag visste vem Rickard var och han visste vem jag var och av en slump träffades vi på en fest :)

Hur länge har ni varit tillsammans?
1 år och några veckor.

Bor ni ihop?
Ja :)

Har ni barn? 
ja, de har vi och han är de finaste som finns ! ♥

Har båda körkort? 
Nej, bara Rickard men jag håller på med mitt så snart har båda :)

Kommer du ihåg er första kyss?
Aaa :)

Vem sa "jag älskar dig" först?
Rickard

Vem är äldst? 
Rickard

Vilka stjärntecken är ni? 
Jag är kräfta & Rickard är jungfru.

Vem är längst? 
Rickard

Vem sjunger bäst? 
Jadu, ingen av oss ?!

Håller ni varandra i handen på stan? 
Ja, fast lir lite mer sällan nu eftersom att en av oss drar barnvagnen ;)

Vad har ni gemensamt? 
Ja, de mesta skulle jag tro :)

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? 
Näe, inte direkt kände men vi visste om varandra om man säger så :)

Blev du kär vid första ögonkastet?
Kanske inte kär, men intresserad och glad !

Har ni nån speciell låt?
Näe...

Har ni stora framtidsplaner? 
Ja, skaffa fler barn, köpa hus, giftemål osv.

Har ni gråtit i varandras armar? 
Ja, de har vi. I både glada situationer och mindre glada situationer.

Har ni varit utomlands tillsammans? 
Näe, inte än.

Vilket är ert bästa minne? 
De är många, men de allra bästa är nog när Theodor föddes :)

Vem lagar bäst mat? 
Jag, skulle jag nog säga ;)

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? 
Myser i soffan och tittar på tv eller film :)

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Nja, men för de mesta :)

Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades? 
Näe, inte speciellt. Jag i Juniskär och Rickard i Matfors.

Blir du lätt svartsjuk?
Näe :P

Brukar ni bråka?
Näe, mest bara småtjaffs har haft ett riktigt bråk under ett år :)

Fredag igen..

Ja, nu är de Fredag igen !.. Gud så veckorna går fort, dom bara springer iväg :).. igår var vi som sagt i Birsta. Var in på Birsta City en sväng, handlade kläder till lillen som han ska ha på sin mosters bröllop, Rickard köpte en skjorta som han ska ha och jag handlade lite kläder som jag ska ha på mig imorgon (en grå kavaj samt en liten svart tunika från Vero Moda, tag 2 betala för 1 = 130:- REA ! ) samt skor till bröllopet :) 
Sedan åkte vi iväg och handlade mat, men tror jag glömde hälften :/.. Sedan blev de sen middag på MAX.
Vi skulle ju egentligen ha varit in på IKEA också, men de ska vi ta på Söndag tror ja :)

Just nu så sitter jag och kollar på Våra bästa år. Lillen vaknade precis också så i pausen ska jag ta och fixa mat till han :).. Sedan lite senare så ska vi gå upp på BVC där de ska vara mamma-träff. De ha varit en gång tidigare också, men då orkade jag inte gå pga huvudvärk, men denna gång så ska vi gå :)..
Senare ikväll vet jag inte alls vad som händer, blir väl äta god mat och se film och bara mysa skulle jag tro :)

Näe nu är de paus så nu ska jag fixa mat till lillen :)..
Hörs ikväll igen :)

Andra Avenyn

Såg att jag hade fått en kommentar angående vart jag har fått tag i Andra Avenyn-avsnitten. Dock så var de en anonym fråga, tråkigt nog. Jag vill helst att ni som kommenterar skriver ert namn samt länkar till er blogg, om ni nur har en :).. eftersom att (vad jag vet) inte går att köpa avsnitten på box så kan ni nog lista ut vart jag har fått tag i dom. Har i alla fall snart kollat igenom hela första säsongen. Haha, Rickard blir tokig på mig att jag hela tiden ska se avnitt på avsnitt ;).. hehe, lite roligt :).

Lillen ligger i alla fall och sover nu och jag ska ta och tvätta håret lite och fixa mig innan Rickard kommer hem. Då ska vi ut till Birsta och storhandla en massa mat sedan måste jag kolla på lite kläder eftersom att man eventuellt ska ut på middag med mamma, Annelie och Elin på lördag. Så man får väl se vad man hittar för något ! :)

Sedan på lördag så är de en vecka kvar tills Annelie och Preethi (läs: Priite) gifter sig ! :D Är så himla glad för deras skull och de kommer bli så fint :).. Jag och Elin ska vara tärnor också så de är man lite nervös över också.. Eftersom att Preethi (läs: Priite) inte ska ha någon best man så ska jag ta hand om ringarna :/.. Aaah, men de går nog bra ! :)

Näe, nu måste gå och tvätta håret. Uppdaterar kanske ikväll !

Aktivia, de fungerar !

Vi har inte hunnit med att göra så mycket idag, än så länge. Hade vela gått ut på en promenad, de är ju asfint väder ute, men dock väldigt kallt. Så de är nog den enda orsaken att de inte blir någon promenad, tråkigt nog !.. Får se hur de blir imorgon, då kanske de inte är lika kallt så då kan de nog bli en sväng :).. Imorgon när Rickard kommit hem ska vi i alla fall åka ut till birsta en sväng. Ska in på IKEA och sedan storhandla lite mat, har de hyffsat tomt här i kylskåpet och skafferiet.. :/

Sedan ska jag även berätta för er att jag länge har gått och fundera på hur Aktivia är och fungerar dom ?.. Så jag tog och handlade de för någon dag sedan och jag måste erkänna att dom fungerar faktiskt jättebra ! :) För er som undrar vad Aktivia är, om de är någon som missat de så är de en yoghurt som innehåller några bra för magen bakterier och hjälper mot uppblåst, gasig och/eller trög mage.

Jag har haft ganska många sådana problem med min mage sedan Theodor kom och är nu glad att jag provade Aktivia, för de fungerar verkligen ! :)

Så är de någon av er som har samma problem, så prova ! :)

Jordgubb

Tisdag..

Imorse så vaknade Theodor hyffsat tidigt. Tror klockan var vid sju eller något sådant, så då var de bara att ge han ersättning och sedan la vi oss och myste i sängen och somnade till. Jag vaknade igen vid halv tio. Då förflyttade vi oss till soffan eftersom att Theodor fortfarande sov. Men efter bara en liten stund så vaknade han och var hungrig. Så då åt han ännu en gång. I stort sett så satt/låg vi bara i soffan och myste en massa tills Rickard kom hem. Då gjorde vi oss klar och åkte bort till mamma. Skulle hämta lite papper och leta efter körkortstillståndet, vilket jag hittade igen :)..Så snart är jag igång riktigt med körkortet. Både teori och körning, läser ju bara nu, tråkigt nog !.. Men till sommaren kommer jag ha körkort i alla fall ! :)

Nu är vi här hos mamma i alla fall.. :) Vi har ätit middag och fikat och sitter och tittar på tv. Ska väl snart börja röra oss hemmåt eftersom att jag måste duscha och så innan de blir för sent och man inte har någon ork till de..

Imorgon så vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Ska ta en promenad om de är fint väder i alla fall, sedan när Rickard kommer hem så blir de nog bara mys i soffan.

Uppdaterar mer imorgon.

Ursäkta..

att de inte har blivit just någon uppdatering alls i helgen. Men vi har haft fullt upp.. Rickard har varit med sin mamma och kollat på nån bil och sedan igår så var jag med Annelie och Preethi i kyrkan och gick igenom de som händer vid bröllopet :) Vi fick även lite besök igår. För de första så följde Annelie med hem hit igår och sedan dök min syster Elin upp så vi gjorde lite middag och hade de mysigt och då dök Elin, Rickard och lille Casper upp också. Trevligt !

Sedan ska jag berätta de också att jag blev väldigt överraskad när de gäller Theodor i helgen :).. I fredags så la vi han vid halv tio på kvällen och han sov enda tills klockan var halv nio på morgonen.. Hur snopet som helst av en bebis som snart bara är 3 månader..! tycker i alla fall jag :) och i morse vaknade han vid halv åtta så då klev vi upp och nu har han precis sovit en stund i soffan medans jag har kollat igenom några fler avsnitt av Andra Avenyn. Tror jag numer ha sett halva säsong ett. Så himla bra serie tycker jag. Är jag ensam om att tycka de ?..

Idag så har vi ännu inte gjort så himla mycket. Rickard jobbar förmiddag och slutar vid två så han är hemma vid halv tre. Ska ta och plocka ihop tvätten nu snart också eftersom att vi har tvättstuga klockan tre. De behövs verkligen nu, har ganska så mycket tvätt.. 

Självklart så lägger jag upp lite bilder också ! :)


Jag älskar dig ! ♥

Lite bilder på mitt älskade lilla ♥ 







Min graviditet i punkter..

När fick du reda på att du var gravid? 30 Mars 2010

Var bebisen planerad? Ja, eller både och :)

Mådde du illa mycket? Ja, i början så var jag lite illamående, men de gick över ganska snabbt :)

Hur blev ditt hår? Jadu, de blev ganska så livlöst.. :/

Hade du mycket halsbränna? Nja, de var mest mot slutet av graviditeten..

Vad tyckte du inte om för mat? Stekt mat hade jag ganska svårt för..

Vad gillade du för mat? För de mesta allting..

När kände du bebisens första sparkar? Jag kände dom första buffarna den 13 Juni 2010.

När började dina förvärkar? Ja, jag hade ganska mycket förvärkar, men kommer inte ihåg när de började..

Var du ofta orolig?
Ja, man var ju orolig angående de man vet kan hända.

Samlade du på gravidtidningar och böcker? Nja, inte direkt samlade, men jag köpte nån tidning då och då eftersom att de var roligt att läsa om de man gick igenom. Prenumererar på 'Vi föräldrar' nu :)

Sparkade bebisen mycket? Ja, för de mesta hela tiden. Blev dock lite jobbigt tillslut.

När började du läcka bröstmjölk? Bet inte riktigt, läckte kan man väl inte säga att de gjorde riktigt heller..

Fick du bristningar? Ja, de fick jag, väldigt mycket :(

Blödde du nångång? Nej ! :)

Levde du på som vanligt? Ja de gjorde jag, ibland "glömde" jag till och med bort att jag var gravid :P

Hur gammal va du när du blev gravid? 19

Hur tog dina föräldrar det? Dom blev jätteglada och såg fram emot att bli morföräldrar :)

Hur tog din partner det? Han blev överlycklig och såg så himla mycket fram emot att bli pappa :)

Vad var ditt sista SF mått? De kommer jag inte ihåg..?

Hur många ggr åkte du in till förlossningen? En gång :D

Hur många UL gjorde du? Ett.

Hur började din förlossning? Vattnet gick och jag började gråta :P

Födde du vaginalt eller kejsarsnitt? Vaginalt.

Hur mkt var du öppen när du åkte in? 3cm

Vilken smärtlindring tog du? Lustgas och epidural bedövning (Ryggmärgsbedövning).

Hade ni förberett BB-Väskan? Nej, och de var lite jobbigt att man inte hade hunnit med de..

Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? 33 minuter.

Blev det komplikationer? Nej :)

Fick du sy? Ja..

Hur var vikt och längd? 3490g och 51 cm lång.

Ögonfärg? Mörkblåa

Hårfärg? De var ljust de första dagarna och blev sedan lite mer rött och han är numera rödhårig :)

Ammar du? Nej, men gjorde de lite i början..

Hur gammal är bebisen nu? 10 veckor (2½ månad) 

Vad tyckte du om förlossningen? Jag tyckte att de var väldigt spännande :).. Men såklart
gjorde de jätteont !

Vill du ha en till? Ja, klart man vill de :) men de blir nog inte än på ett tag. Vi vill ju att Theodor ska få ett syskon :)

Planerar ni en till? Nej, inte just nu nej :)

Hur mkt gick du upp under graviditeten? Jag vet faktiskt inte riktigt hur mycket jag gick upp, men de var inte sådär jättemycket, men de ska bort nu så fort som möjligt i alla fall. De är en sak som är säker :)

Vilken vecka födde du i? 36+1

Hade du mycket foglossningar? Näe, de blev mest mot slutet av graviditeten.

Hade du någon hormonrand? Ja.

Vad trodde du att det skulle bli för kön? Trodde först på en pojke, men dom sista veckorna så trodde jag på en tjej. Men de blev ju en liten pojke som kom :)

Hade du några speciella cravings? Haha, Plopp ! :D

Behövde du kissa ofta? ja, under hela graviditeten. På nätterna var de jobbigt.. 

Är du nöjd över din graviditet? Ja :)

Var du rädd för förlossningen? Nja, rädd är väl inte de rätta ordet, men var sjukt nervös !

Mådde bebisen bra när den kom ut? Ja :)

Vad blev det för kön? Pojke

Ville bebisen amma på en gång? Näe.. han låg bara på mitt bröst och myste :)

Mådde bebisen bra under bb-tiden? Ja, i början, men han fick gulsot när han var runt 2 dagar och fick senare sola bort de, men de är ju jättevanligt när dom föds för tidigt..

Namn på bebisen? Alf Jim Theodor Eliasson :)

Torsdag...

Idag så har jag och Theodor varit på promenad :) Vi gick och mötte upp Kristin och Elias och tog en sväng runt stallet innan vi gjorde sällskap till Ica. Var och handlade nya blöjor till lillen. Så nu har han 3:an. Gud vad dom växer fort, snart är han hela 3 månader ♥..
Sedan när vi hade kommit hem så ringde mamma och fråga om hon och Elin fick komma och hälsa på, så de skulle dom göra :).. Dom är här nu och myser en massa med Theodor..

Var meningen att jag skulle ta och städa ena förrådet, men gav ganska snabbt upp. Kände att jag inte orkade. Har så mycket grejjer där som skulle behövas slängas, så de får bli någon annan dag när Rickard är hemma och kan hjälpa till :)..

Ikväll så blir de bara lugnt för oss. Ska göra lite middag och se lite tv samt ta en dusch. Imorgon så ska jag iväg på återbesök på mödravården för att kolla så att kroppen har ställt tillbaka sig som de var innan graviditeten. Senare efter de så blir de nog en sväng på stan innan man tar bussen hem :)..




Bild sen promenaden..

Äntligen !

Äntligen så har man tagit tag i städningen !.. Har gruvat mig i några dagar nu, men nu är de gjort. Så skönt, nu kan man slappna av :).. Johanna är här och hjälper/hjälpte mig med Theodor när jag städade. Tack så mycket ! hade jag inte haft den hjälpen så hade jag nog inte varit klar än på någon timme. 

Satt och kollade statistiken här på bloggen och de visar sig att de är rätt så många som läser min blogg :) Gud så roligt, hoppas ni gillar de ni läser !.. De vore roligt och veta vilka de är som läser, jag vet ju några men som sagt inte alla :P 

Idag så jobbar Rickard eftermiddag som vanligt. Vilket han gör varannan vecka. Så idag umgås jag och Theodor med Johanna. Vi ska väl eventuellt gå hem till henne sedan en sväng. Men först ska vi göra middag här och så. Jag och Theodor var ju hos Linda igår och åt lax, vilket blev aslyckat ! Så jag ska äta samma sak idag. Haha, ta igen de där med fisk, eftersom att man inte har ätit de på jättelänge annars :)

För någon dag sedan så var jag ju hem till Marianne och fotograferade kattungarna. Blev rätt så lyckade bilder.



Dag hos Linda !

Idag så är vi hemma hos Linda och hälsar på medans Rickard är och jobbar :) Lite småroligt, hon flyttade till Timrå för ungefär två år och de är första gången jag är här.

Nu så håller vi på och ska göra mat. De blir lax, sallad och fiskdressing :) mumma ! Har inte ätit fisk på evigheter, Rickard äter ju inte fisk så de blir liksom inte att man lagar fisk..
Hör nu att lillen håller på och vakna så ska ta och ge han lite mat nu. Kanske kommer en uppdaterting ikväll när man kommer hem !

Hejs !

1 år ♥

Ja, då är de Måndag igen då och ny vecka !.. Rickard jobbar eftermiddag denna vecka. Skönt för han :) Men lite långtråkigt för mig och Theodor. Han är ju inte hemma igen förren vid halv tio ikväll och då är de i princip dax att lägga lillen för natten :/ så på de sättet är de inte sådär jätteroligt..

Lite senare när Marianne har kommit hem igen efter att ha varit uppe hos Tony och Alva så ska vi ta och gå dit en sväng. Ska fotografera de små söta kattungarna. Det är en blandning av Ragdoll & Birma. Så dom är ju så oerhört söta !..
Annars idag så vet jag inte alls vad vi ska hitta på.. De är ju väldigt fint väder ute, lite blött då men vi får se, kanske de blir en promenad i alla fall :) Theodor ligger och sover nu efter en stunds tjurighet. Så då passar man på och sitta lite här vid datorn och titta runt.

Idag har jag och Rickard varit tillsammans i ett år. Tiden går så enormt fort. Har varit förlovade i snart 7 månader. Kommer ihåg första gången vi träffades. De var på en fest i Kvissle, StreetRulers. Så på den vägen är de :)

Ååh, är så lycklig med min lilla familj !.. Kan inte få de bättre.



+1 :)

Igår så kom Elin och Rickard hit och umgicks !.. Vi pratade en massa hit och dit, myste med chips, dricka och en film :).. Vi såg 'För Kärleken'.. Den var faktiskt bra, men jag blev stressad under vissa scener. Men i övrigt en sevärd film :).. Filmen var slut vid halv två så när den var slut så var de dax för sängen så då åkte dom hem. Men jag hade skitsvårt och somna och lite tidigare på kvällen när jag skulle lägga lillen för han var trött så ville han helt enkelt inte sova :/ Han somnade nog inte förrän klockan var runt tolv...

Sedan i övrigt så ska även berätta de att han är nog den snällaste bebisen i hela världen. Snacka om att man blir bortskämd. Vi ger han sista målet mat vid 22 på kvällen och sedan lägger vi han och då brukar han sova till runt sex-sju på morgonen :) Helt otroligt för att vara en 2 månaders bebis :)

Nu ska jag ta och fixa kaffe och sedan tvätta håret och klä på mig och sedan ge lillen lite mat och klä han (han sover fortfarande). Om en stund eller ja lite senare så blir de nog en mysig promenad i de fina varma vädret (termometern här visar +1) med Elin, Rickard & Casper och kanske även min Rickard :)

Godkväll !

Ja, idag så var vi ju i birsta en snabb sväng och handlade lite saker :) Först så var jag (Rickard och Theodor väntade i bilen) in en snabbis på Birsta City och lämnade tillbaka ett par leggings. Bytte dom mot två stycken baslinnen. Sedan var jag in på H&M och kollade lite på kläder till Theodor. Hittade ett par hängselbyxor och en fin body att ha till :) Byxorna var på rea så de tycker jag var ett bra klipp ;).. Hade 50kr på en check som jag använde också så då blev de ännu billigare :)

Sedan när jag kom ut i bilen så åkte vi vidare till babyproffsen för att kolla efter ett babygym till lillen :).. I julas fick vi ju presentkort där på 500:- som vi använde. Vi köpte även nya nappar till nappflaskorna så nu har han 2:an :P Så för gymmet och napparna gick de på 218:- också billigt ! :) hihi.. Sedan när vi var klar där så åkte vi vidare hem. Var och handlade lite på Ica och började sedan med maten. De blev kyckling och potatisgratäng :) Mumms !..



Detta babygym blev de :)








Lördag

Nu på morgonsidan så tog jag och badade lillen :) Han tycker mer och mer om och bada, de märks på honom. Han är så söt när han ligger där i badstolen och sprattlar med benen. Haha, idag så började han med nått nytt också. Han tar tag med fötterna på ena sidan av badbaljan och tycker iväg sig själv till andra sidan. De hände flera gånger :(.. Lillhjärtat mitt !

Idag eller ja snart ska vi ta och göra oss klar och åka till Birsta en sväng :) Vi ska in på babyproffsen och kolla/köpa ett babygym till lillen :) Samt att jag ska in på Birsta City och lämna tillbaka ett tag leggings som var lite små :/.. Aaah, nu ska jag börja träna, måste få bort gravidkilona. Inte roligt att se sig själv i spegeln, men då tänker man ju att jag har ju nästan nyss fått barn så då mår man lite bättre i alla fall :).. Men de ska bort så man vågar visa sig på badstränderna i sommar :)..

Näe nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och sedan göra mig klar så vi kommer iväg !

Polisanmälan av Sven Dahl !

Sven Dahl när han under gårdagen var på polisstationen och lämnade in sin anmälan som Camilla Olsson fick ta mot och skriva in

Sven Dahl när han under gårdagen var på polisstationen och lämnade in sin anmälan som Camilla Olsson fick ta mot och skriva in.

Fotograf:
Jan-Arne Bäckström



TUNADAL (ST)

Nu polisanmäler busschauffören Sven Dahl sundsvalls kommun för vållande till annans död. Det gäller den trafikolycka där Susanne Rüchner förolyckades på Johanedalsvägen under tisdagen.

- Jag kör den här sträckan med bussen tre till fyra gånger i veckan, säger han. Och jag har flera gånger ringt och påtalat att vägen är farlig på grund av halka eller att den är dåligt plogad. Dessutom har jag flera gånger sett hur bilar legat i snödrivor efter vägen.

Han anser att det är kommunens som väghållare som är ansvarig till olyckan och tycker inte att bilförarna i alla lägen ska hållas ansvariga. Sven Dahl kommer också att inleda en namninsamling med kravet på att Johanedalsvägen måste bli säkrare.

Sven Dahl har jobbat drygt ett år som busschaufför och uppger att han många gånger ringt in och klagat på Johanedalsvägen.

- Men det händer aldrig något när man talar om att vägen inte känns säker. Dessutom är detta en kurva där det borde vara vägräcken som hindrar avkörning.

Han körde förbi den aktuella sträckan under gårdagen och kunde konstatera att någon varit där.

- Nu finns konor som markerar så ingen ska köra utanför asfalten och ner i snön.

(Artikel kopierad från st.nu)

 

LÄS OCKSÅ !

http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.2640217-trafikolycka-i-tunadal

http://st.nu/medelpad/stode/1.2644069-stodekvinna-omkom-i-olyckan

Här bor vi ! :)

Såg att jag fått en kommentar av Caroline att man ska göra en matlista. De ska tydligen funka bra. Men jag har provat de förut och då ska man ju sitta och klura på vad man ska göra för mat hela veckan när man ska skriva den, men jag ska i alla fall prova de nu till veckan. Vem vet, de kanske blir bra ! :) hihi..

Nu ska jag visa er vår nya lägenhet där vi bor nu. De var någon som ville veta hur vi bor :)..















Så har vi det här hemma. De är ju fortfarande en massa smågrjjer kvar och fixa, men de har inte hunnits med än..

Helt plötsligt... :)

Ja, nu helt plötsligt så har jag fått en hel del frågor :) Vissa frågor är ju från en och samma person, vilket jag vet vem de är :) hihi.. Känns som att hon, kan säga att de är en hon, bara skrev en massa frågor för att jag inte fått någon fråga :P
I alla fall så fick jag denna fråga från Zewe. Samt att jag fått en annan fråga om lite bilder på hur vår lägenhet ser ut. Så får se om de kommer lite bilder på den imorgon :)

Zewe ([email protected]) om Stan med Elin & Elvin :):
Hallojsan :D Jag kan ju passa på att ställa en fråga eftersom att alla verkar vara tråkmånsar ;) Har du något att tipsa om då det kommer till t.ex.förlossningen ? Kram.

Ja, vad ska man tipsa om när de gäller förlossningen ? De finns väl inte så mycket att tipsa om förutom att man ska försöka ta de lugnt och andas rätt så blir hela förlossningen mycket enklare !.. Samt att ska du använda dig av lustgas så ska du börja andas i den när du känner att värken kommer.. Mer än så kan jag nog inte tipsa om, inte vad jag kommer på nu i alla fall :).. Hoppas du är nöjd med svaret :).. Kram


Lite bilder bjuder jag på också. Lillgubben idag !









Någon fråga ?

Näe, inte en enda fråga har jag fått :(.. De måste ju vara någon som undrar över något tycket man i alla fall.. men men man kan ju inte tvinga någon till att ställa en fråga eller skriva en kommentar :)

Idag så har jag plockat och städa undan lite här hemma. Imorgon är de dax för tvättstuga igen. Fast denna gång är de inte så mycket tvätt, skönt är väl de :).. Då slipper man stå precis hela kvällen i tvättstugan och grejja med tvätt :) Sedan tog jag även och klädde på Theodor och gick en liten promenad i de sköna vädret. Sådant här väder ska de vara på vintern, då är de skönt ! :)..
I slutet av promenaden så gick vi på Ica och handlade lite saker som vi behövde köpa hem, bland annat ersättning till lillgubben :) De går ju åt som smör, eller hur man brukar säga ;)..

Nu har Rickard precis kommit hem från jobbet. Så nu ska jag gå och pussa på han.
Uppdaterar kanske lite ikväll !



Ingen fråga ?

55 besökare idag och inte en enda fråga ? Vad är de med er ? KOM IGEN NU !.. Aja, får ta en frågestund om ett tag igen då så får vi se om de är någon som ställer någon fråga :)..

I alla fall idag på eftermiddagen så fick vi dåliga nyheter. En närstående till oss har gått bort :'( Väldigt ofattbart !..
Så nu ikväll så har vi inte orka gjort så mycket om jag ska vara ärlig. Man har bara tänkt på hur personen gick bort osv.. Usch, jobbigt ! Men de finns dom som har de värre. Tänker på er

Nu har jag precis duschat, stod i duschen länge och hade nästan på allra varmaste. De var så otroligt skönt och bara stå där i värmen :) Så nu ska jag ta och ta bort handduken från mitt huvud och borsta samt blåsa håret och sedan blir de lite tv innan man ska försöka sova. Hur nu de ska gå ?..

2011 01 11


Tänk att livet kan tas ifrån en så fort ! :'(
Tänker på er.

R.I.P


BVC

Ja nu så har vi varit iväg på BVC och Theodor's första läkarbesök sedan sjukhustiden. Allt gick bra, läkaren tyckte att han var så fin så ! Allt var som de skulle. Dom vägde han, mätte längden och huvudet. Det visade sig samma längd och mått runt huvudet, men vikten hade ökat. För tre veckor sedan vägde han 5000g och nu vägde han 5820g. Han växer så de knakar !

Nu så är Johanna, Amanda och lilla Charlie här och hälsar på :).. Var ute och gick en stund förut också innan vi gick på BVC. De var skönt att få komma ut och vara ute lite. Men Theodor sov ju som han alltid gör så fort vagnen rullar.. :)

Jag sitter och funderar nu på vad man ska göra för middag idag ? Alltid samma fråga, varje dag ! Åååh. lika jobbigt varje dag. Man vet ju inte vad man är sugen på eller vad man vill äta :/..

Näe du är de dax att fortsätta umgås !






Tänkte prova på de här med mms-bloggning. ...

img_0559 (MMS)

Tänkte prova på de här med mms-bloggning. Så lägger upp en bild på min lilla älskling ! :)


Frågor ?

Tänkte ha en liten frågestund här i bloggen :) Från och med ikväll och till imorgon kväll. Såg att jag har ganska så många besökare här varje dag så någon fråga borde ni ha tycker jag ! :) Alltid roligt att få frågor.

Så har ni någon fråga så är de fritt fram och fråga NU !
Ger er svar på frågorna imorgon !

Stan med Elin & Elvin :)

Ja, idag så har jag och Theodor varit inne i stan mestadels av dagen :) Vi var där och träffade upp Elin som var barnvakt åt Elvin. Så vi satt och hade de mysigt på CityCafé innan alla butiker i stan öppnade. 
Blev inte så mycket shoppande, men de blev i alla fall en BH som jag hittade på rean :) 60:- på KappAhl (25% rabatt SMS) annars 120:-

Nu är vi hemma igen och bara tar de lugnt. Ska väl börja laga nån middag också snart. Idag blir de nått snabbt och enkelt, nämligen makaroner och köttbullar :) Gott !


Annars ikväll vet jag inte alls vad som händer. De återstår väl att se.

Dag 15

Har ju kommit av mig när de gäller listan jag följde. Har skrivit om dom 14 första dagarna. Dax att skriva om den 15:e ;)
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Mina drömmar
Ja vad ska man säga om de då ? De är väl i stort att träffa den rätta killen och få underbara barn och må bra resten av livet. Vilket jag tycker att jag har lyckats hyffsat bra med :) Är så otroligt lycklig med mina lilla familj som jag nu har !.. Bättre kan man nog inte ha de !.. Men sedan när mammaledigheten är slut och man ska försöka hitta något att göra, då vet man inte alls vad man ska göra :/ I alla fall inte jag. Finns mycket man skulle vilja göra, men samtidigt så kan man ju inte göra allt.. Aja, de återstår och se vad de blir då !

Modell för en dag :)














Bilder från idag :)


Som en fisk i vattnet..

Godmorgon

Började morgonen med att bada Theodor. De gick faktiskt riktigt bra denna gång. Han är som en fisk i vatten ;)..
Nu snart så ska vi få främmande. Rickard's farmor dyker snart upp samt att Marianne också skulle komma. Sedan vid ett-tiden så ska vi åka mot Juniskär så han kan fixa skotern där innan de blir mörkt

Just nu så sover lillen i vagnen och jag sitter här med min frukost ;).. Rickard gick iväg till Marianne och skulle hämta Sven's verktygslåda innan han åker på jobbet. Man måste ju ha verktyg när man ska grejja ;)..

Nu ska jag fortsätta och kolla lite bloggar sedan fixa sig lite.



Min dag

Ja, som ni ser så har jag ännu en ny bloggdesign ;) Blev ett väldigt bra resultat, så tack så mycket ! Är SUPERNÖJD :)..

Idag så har jag varit ute en sväng på promenad med Kristin. Vi gick en bit, och gud så skönt väder de var ute. Blev dock inte en sådär jättelång sväng, eftersom att hon skulle hem och städa och jag skulle ju ha tvättstuga. Så vid sex-tiden så blev jag klar. Tvättade upp en ny overall som vi hade liggandes i strl 62 som vi fått av mamma (mormor). Den han har nu börjar ju bli lite liten eftersom att de är strl 52 i den. Så nu är de skönt och ha rena och nytvättade kläder !..

Nu har vi nästan nyss ätit. De blev strips och fläskfilé. Mumma ! Rickard står i duschen och jag sneglar lite på Let's Dance. Lilleman ligger i vagnen och sover så sött. Ska snart ta och väcka honom för ett blöjbyte
Resten av kvällen spenderas med mina älsklingar i soffan med en massa mys. 

Imorgon så ska Rickard's farmor komma hit en stund. Hon är så nyfiken på Theodor. Så hon skulle komma hit då innan vi ska åka ut till Juniskär. Rickard ska hjälpa en kompis till mamma med deras skoter. Så vi får väl se hur de går med de ;).. Så vi blir nog där största delen av dagen och kvällen imorgon. Mysigt !

Sedan på Söndag så ska jag och min syster Annelie iväg och vara modell för en dag ! Ska bli roligt. Får se hur de blir om man köper några bilder, dom ska visst vara ganska så dyra. Någon som vet kanske ? Släng in en kommentar i så fall ! :)

Lite bilder från ikväll...








2 MÅNADER

Utveckling vid 2 månader's ålder

Ler ofta. Upptäcker och tar in omgivningen mer och mer. Kan se skuggor, ljus och mönster. Upptäcker sina fingrar och tår. Många nya intryck som tar tid att vänja sig vid och därför behöver barnet en trygg och välkänd omgivning.
Information frånhttp://www.psykologiguiden.se.

Theodor's utveckling
Theodor blev 2 månader idag så grattis ! :) Som det är beskrivet här ovan så han ler ju mycket och de märks att han tar in mer och mer av omgivningen. Men de var i alla fall någon vecka sedan han upptäckte sina händer och fingrar, så där var han liite tidig ;).. Så han verkar följa utvecklingen som han ska ! :)





Storkillen ! ♥

TORSDAG

Ja, som jag skrev i förra inlägget så skulle de bli ändringar så Theodor inte vaknar och vill äta på natten. Sagt och gjort så vaknade han inte förrän vid fem imorse :) Skönt. Rickard åkte på och jobba förmiddag idag och imorgon. Visst, inte klagar jag för de, men de är ju jobbigt för han :/. Men nu har han slutat för dagen och är påväg hem. När han väl kommit hem så ska jag ta och gå en sväng på Ica, Rickard får vara hemma med Theodor medans eftersom de rent ut sagt är skitväder ute idag. Jag hade ju vela tagit en rejäl promenad idag, men de gick ju såklart inte :(.. Får se hur de blir imorgon. Har tvättstuga då också, väl behövligt kan jag lova. Alla mina kläder är i princip skitiga :/...

Idag så blir de nog bara lugnt och en massa mys i soffan framför en film eller så. Undra vad man ska göra till middag idag då ? Funderar på pastagratäng eller så. Får se vad de slutar med att vi äter ;)..
Mamma och Ossi har nyss varit här ockcå. Fikade lite och mamma snusade på lillen ;)..

Här är lillen igår när han "pratade" lite. Fast han "pratade" mer innan jag filmade ;)




PUSS !

ONSDAG, TRETTONDAGS AFTON

Imorse blev vi väckt av försäkringsbolaget TryggHansa. Dom ville ju såklart att jag skulle teckna en försäkring av dom angående Theodor. Men de tackade jag nej till. Ska försäkra han genom Länsförsäkringar, där jag även hade/har min gravidförsäkring tecknad. Den gäller ju tills Theodor är 6 månader, men måste ju ha en riktig försäkring också :).. satt och kollade i dom papperen nu, men kom fram till att jag ska vänta tills Rickard är hemma så vi kan kolla igenom papperen i lugn och ro :)..

Annars idag så har jag städat bort julen :).. känns så skönt ! Så nu blev de ljust och fint här :).. Rickard är på jobbet och jag fick nyss besök av Linda och Johanna. Ska laga lite mat nu strax, börjar bli hungrig.

Annars numera så har Theodor inte behövt äta på natten utan han vaknar på morgonsidan. De har varit skönt, fast i natt/imorse så blev de lite ändringar. Han sov igår tills Rickard kom hem vid halv tio och sov väl tills halv elva, då gav vi han mat och sedan somade han om, men han vaknade sedan igen vid två, de berodde nog på att han sov ganska länge igårkväll.. Så ikväll blir de ändringar på de.. :P ska försöka i alla fall ! :)

Näe, nu ska jag laga mat och umgås !

PUSS !

TISDAG

Imorse vid 10 så var jag upp på BVC och hade mamma-samtal. De gick bra :).. ska även ringa nu i veckan om att få en tid för en efterkontroll så att allt gått till sig efter förlossningen :).
Rickard har åkt och jobba, eftermiddag. Känns som en evighet att vara ensam hemma med Theodor och inte göra nått i princip. Sedan när Rickard kommit hem så börjar man känna sig trött och vill lägga sig :/.. Får se hur de går med de ikväll, nu i några dagar/kvällar har jag haft jättesvårt och sova och har inte känt mig trött alls så då har jag lagt mig vid typ 1 på natten :/.. Har typ vänt på dygnet, måste fixa så de går tillbaka :P..

Håller på och värma en matlåda nu som vi hade i frysen. Pastagratäng med kyckling. Var inte så mycket i den så ska nog ta mig en promenad och besöka Ica och köpa "middag". Blir nog pasta de med, orkar inte göra nått avancerat och så när de bara är jag som ska äta ?!.. Får se helt enkelt vad de blir !

Har även suttit i några timmar och plugga teori till körkortet, de är inte de enklaste men de ska gå ! :) Vill ha de efterlängtade körkortet NU ! :)







PUSS !

GLAD OCH LYCKLIG !

Ska börja med att berätta att jag är så himla glad och lycklig över min fina lilla familj :) Mina underbara killar ! ♥
I natt så vaknade inte Theodor på hela natten utan eftersom att jag vaknade till när Rickard skulle iväg och jobba vid fem-tiden imorse så sa jag sa till honom att han skulle fixa mat åt lillen, vilket han fixade :).. Fick väcka Theodor och de visade att han var jättehungrig :) Så otroligt skönt att han inte vaknade på natten :)

Ja annars idag så har jag bland annat varit hos tandläkaren. De gick väl sådär :/ Hade ganska många början till hål, 5 st behövs lagas så fick en ny tid i Mars :/ INTE billigt kan jag lova. Jag hatar verkligen tandläkaren. Men man vill ju ha friska tänder så :).. Medans jag var hos tandläkaren så var Marianne barnvakt och de hade gått jättebra. Han var ganska nyäten och belåten när jag kom hem igen :) Rickard kom hem strax efter att jag kommit innanför dörren. Då var de dax att göra sig klar och klä på Theodor för avfärd mot stan. Var och fixade papperen angående faderskapet på lillen, vilket gick jättebra. Så nu är Rickard även pappa på papper :).. Känns så skönt att alla papper och grejjer är klar !

Senare när vi kommit hem och Theodor hade ätit så satte jag mig och plugga en massa till körkortet, för nu ska de bli av ! :).. Man känner sig så låst utan. Förut så gick jag ju handledarkusen för övningskörning med mamma, men de blir ju inte att jag kör med henne. Utan nu har vi fixat och skicka efter papper som jag och Rickard ska skriva så jag kan övningsköra med honom :). Blir så mycket enklare !
Ska även anmäla mig till nån teori-lektion på körskolan, dom ska tydligen göra nytta.

I alla fall när jag satt och läste på internet-testerna så dök Linda upp :) Hade pratat med henne tidigare idag och hon ville komma och hälsa på, så visst fick hon de. Alltid roligt med främmande !.. Så nu har hon ganska precis åkt. Rickard sitter med Thedor i soffan och gosar för fullt. Hän är så söt min lilla guldklimp. Han har precis förstått att han kan göra olika ljud samt föra händerna mot munnen osv. Han har även växt så pass mycket nu så han har strl 62 nu. Grymt fort dom växer, han blir 2 månader på Torsdag :) ♥

Imorgon så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Rickard ska jobba eftermiddag imorgon så han är hemma till ett eftersom att han börjar klockan två. Så då medans jag är uppe på BVC och har mamma-samtal med sköterskan där så kan Rickard umgås lite med sin älskade son !..












Mina fina killar ! ♥

LITEN UPPDATERING SAMT BILDBOMB !

Igår så var vi bara hemma och myste hela dagen :).. Senare på eftermiddagen så kom Elin och Casper och hälsade på oss och umgicks lite. Huga, söt kille alltså ! Så fort Elin försvann ur Caspers sikte så börjades de, mammMammMamm, små stön och grin och ålande på golvet. Så söt så man skrattade lite. Såg roligt ut ! :)..

Dagen idag har väl inte varit sådär jätte händelserik. Rickard gick upp vid sex-tiden med lillen och gav han mat och sedan vaknade jag vid 9 och gav han mat och sedan sov vi en stund till. Ända tills klockan var 12 :).. Hur skönt som helst ! Sedan har vi varit och handlat, lagat mat och bara myst i soffan hittills. Till middag så blev de pasta och korvstroganoff. Gott blev de.
Ikväll så blir de myspys i soffan med mina älsklingar till någon film innan man ska lägga sig. Rickard skulle egentligen jobba eftermiddag nu till veckan, men dom ringde från hans jobb förut och ville att han skulle jobba förmiddag imorgon. Så då blev de så !

Imorgon förmiddag ska jag till tandläkaren och kolla tänderna igen. :( Usch, hatar tandläkaren !.. Så medans jag är där så ska Marianne (farmor) vara med Theodor.
Rickard skulle sluta vid halv 12 imorgon (skönt) för att han ska hämta oss här hemma och sedan åker vi in och fixar med papperen om faderskapet på Theodor :).. Skönt att de blir gjort !..

Lite bilder bjuder jag också på ! :D



Linda Sjödin, NYÅR 2010.



Elin Nilsson, NYÅR 2010.



Rickard Eliasson, Johnny Eliasson & Pedro Hamrin, NYÅR 2010.



Jag, dock lite suddig :/ (Pedro i bakgrunden) NYÅR 2010.



Elin Nilsson, NYÅR 2010.



Älskade Theodor ♥

GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING !

Ja, gott nytt 2011 då ! :) Gårdagen var faktiskt helt okej :).. Dagen spenderas med några goda vänner. De var jag, Linda, Elin, Rickard, Pedro och Johnny var här en sväng. Vi åt tacos till middag och tog de allmänt lugnt. De blev lite guitar hero och lite sånt och sedan en skål vid 12-slaget :)

Idag så blir de inte så mycket. Blir nog mest mys i soffan med mina fina killar :).. Elin skulle komma förbi en sväng oxå eftersom att hon skulle ut och gå en sväng så då tänkte hon och Casper kika förbi :)
Sitter nu och väntar på att Rickard ska komma hem igen. Han stack iväg och hämta mat uppe på Dunja, orka inte laga någon mat idag känner jag :P hehe..

PUSS !