MORSDAG !

Ja, idag är de Morsdag. Vi har varit rätt sega alla tre idag och är väl lite fortfarande. Rickard klev upp med Theodor imorse vid sjutiden (Han fick sova med oss, eftersom att han vaknade när vi gick och la oss i natt). Dom var vaken i någon timme och kom sedan och la sig med mig igen. Vi somnade om alla tre efter mys i sängen och jag vaknade igen vid elva, var länge sedan jag sov så länge ! :) Jag tog mig lite frukost och sedan vaknade Theodor. Han myste med Rickard en stund i sängen och sedan fick han lunch av mig och sedan ett bad. 

Senare runt halv tre så gick vi och hälsade på Marianne och gav henne hennes morsdagspresent. Vi var så sent ute och hade dålig fantasi så de fick bli ett lottpaket :) Var där en stund och fick lite mat, men Theodor vägrade äta så han ska få en puré här om en liten stund :).. Ska även berätta de att jag har börja gett han matburkar från 8 månader nu, självklart mosar jag till de så de inte är så himla mycket klumpar :).. Theodor äter ju bara burkar som de är lite klumpar i, därav så började jag gav han 8 månaders burkar :) De funkar faktiskt mycket bättre än förväntat !..

Nu har vi nyss varit på Ica och handlat lite och nu är vi hemma igen :).. Lite skönt att komma hem när man har varit borta tycker jag ;)

Här har vi dagens glada kille !



Igår så var de ju MC-dagen i stan också. Vi var såklart där eftersom att motorcyklar är Rickards största intresse. Gick lite på stan innan också. Var in på Gina Tricot och köpte ett par till leggings till mig (svarta) och sedan blev de en fin body till lillen också, från Åhléns.




Motorcykeln fortsätter bak på ryggen och där står de även Easy Rider ;) GRYMT fin !

Sedan var vi in på GameStop och kollade in lite nya spel till de nya Wii-spelet som vi införskaffade oss i Fredags :).. Sedan kollade vi såklart in alla motorcyklar innan vi åkte hemöver igen. Lite senare på eftermiddagen så åkte vi ut till Juniskär en sväng också. Var dit med en blomma till mamma, en dags tidigare Morsdagspresent. En helt okej dag med andra ord !..

Haha, jag bara älskar dom här reklamfilmerna ! ;)


Torsdag

Godmorgon.

Här har vi varit vakna sedan sextiden i morse. Då var man rätt mör i kroppen, men när man väl kommit upp så går de bra :) Igår så åkte jag och lillen in till stan med Marianne och shoppade lite. Hämtade även ett UP&GO paket på Lindex. Tyckte de var en massa bra och ha i de paketet :)

Det innehöll
:
- Ett paket våtservetter (Libero).
- Ett paket strumpor i strl 23-25 så de tar ett tag innan lillen kan använda dom.
- Ett litet paket med UP&GO blöjor från Libero.
- En förpackning med engångshaklappar.
- En skiva som hette Lovely Baby Brainpower.
- Små provflaskor med duschkräm och Lotion (Libero).
- Bindor till mamma.



Bild lånad från google.

Åter till shoppingen. De blev lite saker till lilleman och lite till mamma. Detta blev de :)







3 stycken bodysar till lillen. Köptes på Lindex på deras tag 3 betala för två :)








Små söta sandaler till lillälsklingen. Köpt på H&M
:)





Till mamman. Ett par svart leggings och 2 par neutrala linnen. Köptes på Gina Tricot.





Svart linne till mamma. Köpt på Vero Moda på deras final sale.
Haha, gåstolen kom med också ! ;)

De var gårdagens shopping de. Idag vet jag inte alls vad man ska hitta på. Skulle behöva städa, får se om orken finns till de idag. Skulle i alla fall behövas. Sedan kanske mamma skulle komma en sväng, får se hur de blir med de.

Ha en bra dag !

Babysång !

Imorse drog jag och Theodor iväg på babysång och öppna förskolan. Rickard skulle återgå till jobbet idag, efter några dagars sjukskrivning. Så då träffades vi och några mammor och deras barn innan vi gick bortöver till babysången :).. De var ju avslutning så då bjöd dom på tacos till lunch, samt att vi fick med oss en blomma hem :) Snällt tycker jag !.. 

Efteråt så gick vi och satte oss på torget, vi satt där ett tag men de blåste så mycket så då gick några av oss hem och jag och två andra mammor gick på Ica och sedan vidare hem till sitt :).. 
Jag har diskat och Theodor har fått sin gröt så nu ska vi bara ta de lugnt innan de är dags för lite middag :)

Men nu måste jag byta en bajsblöja känner ja ! :P haha !..
Höres mer senare !

Lite bilder !



Sandra och Melanie :)



Mammas hjärtegryn ♥



Från höger: Malin och lilla Novalee, i mitten har vi Sandra och lilla Melanie och till vänster har vi Linda och lilla Jamie :)



Mammorna :)



Lillälsklingen sover så sött i vagnen ♥




Tio röda rosor ♥



Fick tio röda rosor av min älskling idag ! ♥

Fredag

Ja, så var äntligen städningen gjord. Har gruvat mig någon dag nu, men de känns så skönt nu när de äntligen är gjort ! :) Lillen ligger ute i vagnen och sover, han har väl sovit i någon timme nu, men eftersom att vi bor bredvid laskajen till Ica här i Matfors så vaknade han såklart när de var en lastbil som brassade härifrån :/ Men dom gör ju bara sitt jobb så man kan ju inte direkt gå dit och klaga heller :P haha !

Nu sedan i Onsdags så har Rickard varit hemma från jobbet eftersom att han var med om en liiten arbetsolycka i Onsdags förmiddag. Så han var hemma igår och idag. Lillgubben ♥.. Ont har han också, inte roligt och se. Men tur i oturen, så får han mer tid med oss ! :) 

Nu ska jag ta och äta lite lunch och duscha. Lite senare så kommer Linda hit igen och då ska vi umgås, gå lite promenader och bara vara :) Ska bli najs !..




Far & Son ♥

Sitta går bara bättre och bättre ♥


Pics..



Sovstund ute i vagnen :)






Älsklingen ♥



Finaste Eddie ! :)

Ansökt om dagisplats !

Fick en kommentar att man inte ska äta frukt och så när man äter LCHF. Men jag kan säga de att jag upptäckte att jag inte kan äta helt enligt LCHF för att jag mådde så himla dåligt av de. Så jag äter de mesta med lite kolhydrater och någon frukt om dagen. Rör på mig gör jag också varje dag nu så jag ska gå ner lite kilon som jag la på mig undner graviditeten och även som blev några månader efter att Theodor kommit. Jag har ett mål, men jag har inte satt något speciellt datum som jag ska klara de på. Vill inte stressa och hålla på utan de tar den tid de tar ! :) Jag vet att de går :) De har ju gått förut så varför skulle de inte göra de nu ?! :P

Nu har jag suttit här vid datorn och ansökt om dagisplats till Theodor. Ja, vissa av er tycker säkert, men gud vad tidigt, men man ska vara ute i god tid om de är ett speciellt dagis man verkligen vill att Theodor ska vara på :) Vi sökte i alla fall på Bällsta dagis, där gick Rickard som liten och de verkar vara ett fint dagis med en massa utelek så de skulle ju passa perfekt !

Näe, nu måste jag ut i tvättstugan igen !.. Om en stund väntas de promenad igen :)

Trotsade regnet !

Så, nu har man duschat. Gud så härligt de var. Trotsade regnet och gick en promenad :) , en ganska bra bit blev de !.. 

För er som vet hur de ser ut i Matfors eller bor i Matfors så kan jag säga att jag gick typ runt broarna. Men i stället för att gå där borta vid lägdan så gick jag i stället in där vid tallskogen och över den lilla gröna bron ovanför den nya bron och sedan över nya bron. Sedan blev de förbi den gamla bron och hem hit igen :) Med Spotify i lurarna så gick de med superfart !.. De tog ungefär 30-35 minuter :).. Gud så skönt de känns nu, känner mig så duktig !.. 

Nu ska jag ta ett äpple och kolla på film med älsklingen !.. Lillälsklingen ligger och sover för natten :) ♥



Love



Mina fina pojkar, ni betyder allt för mig ! ♥

Byte !

Idag så har jag och Theodor bara tagit de lugnt. Han vaknade ju redan klockan fem imorse. Så då orkar man inte göra så speciellt mycket under dagen. Vi har för de mesta bara legat i soffan, myst, lekt och sovit :) Rickard kom hem tidigt idag, redan vid halv två var han hemma :) HAPPY !

Jag har ju i tidigare inlägg sagt att jag äter enligt GI-metoden. Men trivdes inte så bra med den kosten, visst de har bara gåt en vecka, men hur som haver så har jag nu bytt till LCHF (Low Carb, High Fat). Tror de kommer fungera bättre :) De har faktiskt gått väldigt bra och sluta med potatis, pasta, ris samt alla godsaker och läsk :) Är faktiskt lite stolt över mig själv !.. Fler veckor ska de bli..

Idag så ska vi äta fläskfilé, sallad och tzatsiki samt bea-sås (tro de eller ej) och såklart blir de en liten potatisvariant till Rickard :) Mamma och Annelie ska komma hit också, fast dom ska inte äta med oss, men mamma ska fixa en gryta och visa mig hur man gör ;) haha är så dålig på att göra grytor.



Torsdag

Åååh, blir så himla less. Nu har hyresvärden grejjsat med vattnet igen så de finns inge varmvatten :/ Jag som verkligen MÅSTE duscha idag ! :( Nordeken i ett nötskal, fel och förvarna !.. Får hoppas att de kommer igång snart.

Jag vaknade idag med världens huvudvärk. Tog mig en Ipren och åt frukost. Men de är fortfarande inge bättre. Så idag lär de väl bli soffläge mestadels av dagen. Rickard ska jobba en stund på eftermiddagen också. Han kommer hem vid 14, 14.30 och börjar sedan nästa pass någon timme senare. Har varit så typ hela veckan nu så ska bli skönt med helg så man kan mysa hela familjen ! :)

Theodor har i alla fall nyss somnat och sover nu sin förmiddagslur. Hoppas han sover så länge som han brukar. I så fall så brukar han vakna vid elva-tiden. Får väl se när han vaknar :).. Känns i alla fall jätteskönt att jag tog tag i städningen igår så man slipper de idag. De enda som är idag är ju disken, men de är de ju varje dag. Vill ha diskmaskin och en tvättmaskin :/.. 

I Måndags började ju jag äta enligt GI-metoden. De går faktiskt bra. De är inte så svårt, de enda som man saknar är ju lite godsaker. Som kakor, choklad osv. MEN jag får ju faktiskt äta lite mörk choklad, men bara ibland. Den ska då vara en kaka med 70% kakao i. Går ju att äta en bit om man nu får ett riktigt sug.


Alf Jim Theodor ♥

Vad heter ditt barn? Alf Jim Theodor Eliasson

 

När var du beräknad att föda? Den 6 November 2010

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när? Näe, de gjorde han inte :P Han kom nästan en månad för tidigt. Datumet var satt den 2 December :)

 

Hur stor var barnet vid födseln? Han vägde 3490 gram och var 51 cm lång.

 

Hur lång tid tog förlossningen? Från att vi kom in på förlossningen så tog de drygt 12 timmar så var han ute :)

Tog du någon smärtlindring? Japp, de blev EDA-ryggmärgsbedövning och lustgas :)

 

Är du tillsammans med barnets pappa? Ja de är jag ! :)

Var barnet planerat? Alltså, de var väl både ock kan man säga..

Tog ni reda på könet? Vi ville först veta, men sedan så när vi var på ultraljudet så kunde sköterskan inte se vad de var för kön (sa hon i alla fall).

Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön? Trodde första tiden av graviditeten att de var en pojke, men sedan ändrade jag mig i slutet och trodde att de var en tjej, men de var ju en pojke :)

Hur lång tid tog det för er att bli gravida? Näe, de kan man väl inte säga att de gjorde ;)

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta? Ja, vi hade både ett tjejnamn och ett killnamn :)

Hade du en svår graviditet: Nej, de var en bra gravivitet. Fast fick lite foglossning på slutet.

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Ja, ett till blir de i alla fall. Men vet inte när ;)

Har du fått några bristningar? Ja, magen & lite på benen.


Var du nervös inför förlossningen? Ja, alltså lite nervös var man väl men de gick ju så bra :)

Hur reagerade du/ni när du plussade? Vi blev oerhört glada :)

Hade du några cravings? Nej, åt typ allt ;)

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid? 9 veckor gången.

Hur mycket gick du upp i vikt?
Runt 15 kilo.

Hur länge ammade du? Inte länge alls, eftersom att jag inte hade någon mjölk att erbjuda lille hern :P

 

Vem är barnet mest likt? För de mesta så är de Rickard, men kanske lite mig också :)

Vad är det bästa med att ha barn?
Man växer otroligt mycket som människa och barn är så otroligt fina. Älskar verkligen att vara mamma ! ♥

 

Vad är det sämsta med att ha barn? De är jobbigt ibland när han är väldigt grinig osv, men de är sällan ! 

Är ditt barn döpt? Aaa, han döptes i Tuna kyrka den 16 April 2011.

Hur gammal är barnet nu?
6 månader och 5 dagar :)


Babysång och mammaträff !

Sådärja, nu är vi klara ! :) Idag ska vi nämnligen gå iväg på öppna förskolan och vara med på babysång, som vi gör varje Tisdag numera. Fast nu är de bara någon Tisdag kvar och sedan är de sommaruppehåll (läs: Sommarlov). Sedan efter att vi varit där så ska vi vidare på mammaträff uppe på BVC. Träffa olika mammor plus barn, samt ställa frågot till sköterska om man behöver :) Tycker de är mysigt när man får träffa andra unga mammor :)

Igår så började jag ju med GI-metoden. De går faktiskt bra, så här långt :P hehe.. Men de märks att kroppen inte alls är van de för igår kväll så var jag svintrött och hade världens huvudvärk :/ Somnade i soffan vid åtta och vid halv tio väckte Rickard mig och då la vi oss i sängen i stället. Där somnade jag på en gång jag la mig kändes de som. Så idag är man ganska utvilad ! SKÖNT :)

Ha en bra dag alla ! :)

De var på tiden !

Ja, nu funkar bloggen här igen. Igår såg den jättekonstig ut och man kunde inte se några inlägg eller någonting sånt :/ Blev lite less igår faktiskt, var rädd att jag var tvungen att fixa om allt, men som tur var så behöver/behövde jag inte de :)

Idag verkar de vara/bli fint väder, gud så skönt !.. Blir till att gå ut sedan när vi ätit lunch :).. Ska berätta att jag har börjar med GI-metoden, med start idag !.. Så vi får väl se hur de går, men bestämmer man sig för att de ska gå vägen så brukar de ju göra de också :).. Vill verkligen inte se ut såhär, så nu blir de ändring på de :)..

Nu sitter lillen här i mitt knä och leker lite. Snart är de dags för hans förmiddagslur som brukar äga rum runt nio-tiden. Han sov ju så dåligt på dagarna nu när vi var hos mamma så hoppas att de går bättre nu när vi är hemma igen.

Ha en bra dag !

Söndag

Nu har vi nästan packat ihop allt som ska med hem igen. Har lite kläder kvar som jag tvättat som hänger på tork som jag strax ska ta ner. Sedan är de bara att packa in allt i bilen :)

Idag så har vi i alla fall tvättat våran bil, för de behövdes verkligen. Men som nu gården ser ut här så blev de ju lera just där vi tvättat bilen så när Rickard skulle flytta på bilen så spann han fast i leran. Som ni säkert förstår så blev ju inte bilen så fin efter de. Men upp därifrån kom han i alla fall, efter mycket om och men :) Så då fick han så lov och spola av bilen från all lera som blev på bilen. Så nu är den fin igen :)

För er som är nyfiken på hur mycket resesängen kostade eller om den var bra samt värd pengarna. Jag kan säga de att på Barnens Hus så kostade den 695:- Den funkar faktiskt bra måste jag säga. Han vaknar ju några gånger på natten och vill ha nappen, men de är ju faktiskt lite förtåeligt också. Han sover i en annan säng, och han sover borta så då kan de ju lätt bli så :)
Tandborstarna var också väldigt bra och värda priset och så även sängen :) Kommer inte riktigt ihåg vad dom koatade men tror de var mellan 50-70:-

Nu, eller om en stund så ska vi packa in allt i bilen så ska vi åka och hälsa på Dan ute på Alnön. Han fyller nämnligen år idag :) Sedan blir de vidare hem till Matfors :) Ska faktiskt bli skönt att komma hem, på ett sätt men på ett annat sätt så ska de inte bli så skönt. De behövs nämnligen dammsugas. Men de får bli imorgon, tänker inte göra många knop när jag kommer hem :)

Näe, nu ska jag kolla om tvätten torkat så man kan packa ner de också :)

Juniskär !

Nu är vi i Juniskär hos min mamma. Vi blir kvar här hela helgen. Skönt att få komma ut lite på landet sådär ibland, tycker jag !.. Imorgon så ska vi i alla fall in till stan en sväng. Vi ska gå på NorthBike för att de var nått speciellt där som Rickard ville gå på. Han ÄLSKAR ju motorcyklar så han verkligen måste dit. Vi ska även eventuellt in på kulturmagasinet och kika på muséet. Var där när man var liten, men de var ju som sagt några år sedan. Så vi pratade om de igår så de skulle vara kul att åka dit och kolla :).. De är våra planer under morgondagen. Ska även tvätta lite här hemma hos mamma, eftersom att jag hade bokat tid på Söndag i vår tvättstuga och de inte blir av eftersom att vi blir kvar här. Så då tog vi med oss tvätten hit :)

Vi har ett tag tänkt investera en resesäng till lilleman, i fall att man ska iväg och sova över någongång. Så eftersom att vi skulle till mamma nu då så var vi på Barnens Hus idag och köpte en. En röd och fin !.. Köpte även ett par träningstandborstar till Theodor. De är piggar på dom så de är skönt för han nu när de kliar så mycket i hans tandkött och samtidigt så tränar man ju tandborstning. Vissa barn när dom kommit upp i en viss ålder så vägrar dom att borsta eller få hjälp att borsta tänderna, så då blir de värsta kriget. Så på så sett så är de ju bra att man tränar med dessa borstar.


Såhär ser den ut, fast på bilden ser den lite orange ut. Vi får se hur natten urartar sig :)


Dom här var väldigt uppskattad av lillen


Theodor 6 månader ♥

Idag blir/blev min lilla prins hela 6 månader gammal. Han är redan ett halvår gammal. Känns som att de var igår när han föddes och han växer så fort. ♥

Mat

Frukost: Välling.
Lunch: Gröt.
Mellanmål: Lite välling och ibland lite puré.
Middag: Matburk, blandade olika utbud.
Mellanmål: Puré.
Kvällsmål: Välling.

Sömn

Förmiddagsluren sker mellan 8-9 på morgonsidan á 30-120 min. Beror lite på hur trött han är.
Eftermiddagsluren brukar variera mellan klockan 13-14 á 30-60 min.
Somnat för natten mellan 19-20 på kvällen och sover tills 6-7 (oftast) på morgonen :).

Utveckling

- Han har börja vänt sig från rygg till mage, hände 2 ggr igår :)
- Sitter inte helt själv, men han är ganska så stadig ändå. Snart så ! ;)
- Kan gå några steg och ta sig fram i gåstolen.
- Han älskar att hoppa och gör de ofta. Håller man i honom i knäet så vill ha hoppa :)
- Han har börjat skratta.

Vikt & längd

Vikt: 8920 gram
Längd: 70 cm lång

Matvägran ! :P

Ja, som rubriken lyder så vägrade Theodor äta sin middag idag som bestod av spagetti och köttfärssås. Allt slutade med att hela han var täckt i mat :) hahaha vilken syn ! Han tyckte mer om att äta själv och INTE bli matad ;) 







nu har han fått ett snabbt bad och nya kläder är på :) Får se hur länge han klarar sig nu. Han fick ju i sig lite mat i alla fall så om en stund så får vi fylla i med lite puré.

Onsdag

Igår så var vi ju som sagt iväg på BVC, där fick Theodor sina 5 månaders sprutor. De tyckte han inte alls om, men de gick bra efter en stund när vi hade gått :).. Senare på kvällen så blev han hängig och fick strax under 39 graders feber, lillvännen ♥.. Så han var ganska så grinig och hade svårt att få i sig vällingen, men efter en stund så gick vällingen i och efter någon timme så sov han. Men natten var inte så himla bra, han vaknade väl varannan timme och yrade. Gav han nappen och då somnade han om en stund. Så höll de på tills klockan var runt åtta. Då fick han välling i sängen och lite mys och gick sedan och bytte blöja samt kolla tempen igen och då hade han 38.3 :/

De var ju meningen att vi skulle åka iväg på begravning idag. De är Rickards farmor som ska begravas. Men eftersom lillen inte är allt för pigg så stannar han och jag hemma. Rickard åker iväg med sin bror Johnny i stället. Så jag och lillen ska bara myyysa hela dagen. Jag ska ta och göra lite mat nu, är så hungrig och sedan ska lillen få lite välling också. Rickard och Johnny skulle åka iväg strax efter två eftersom att begravning börjar tre i stan. Man vill ju inte komma försent :P..


Så med andra ord så blir de inte många knop gjorda idag. Utan de får bli imorgon eller så, måste ta en sväng med dammsugaren då i alla fall, de är ett måste !..

Nu ska jag fixa mat ! :)

Efter en massa lek och välling :)

Nu är man hemma igen, eller ja vi har varit hemma sedan halv sju ungefär :).. Då packade jag ner Theodor i vagnen och gick och handlade lite på Ica. Rickard var ju fortfarande och jobbade då så då fick de bli att köpa någon mat som gick fort och göra och som i stort sett klarade att laga sig själv.. hehe. Så handlade en fryst lasagne, de var ju bara jag som skulle äta och sent hade de blivit också, samt att man var på lite dåligt humör. Vissa kanske känner igen sig att man blir på dåligt humör när man är hungrig osv. Tror inte att jag är ensam om de i alla fall ;)

Theodor har i alla fall somnat nu, efter en massa lek och välling så somnade han som en stock, lillhjärtat ! Imorgon så är de dags för babysång igen, förra veckan var de ju påsklov så då blev de ju inget. Men känner att vi måste gå dit imorgon. Theodor älskar de och så även jag. Träffa en massa andra unga mammor som man kan surra med :)
Senare vid två-tiden så ska vi upp på BVC, de är dags för 5 månaders sprutorna. Fast han är ju snart 6 månader, men de var kanske dåligt med tidigare tider ?!.. Ingen aning, imorgon är de i alla fall dags ! :/ Uscha, brukar inte vara så uppskattat direkt. Hoppas att han inte får så hög feber som sist bara..


Näe, nu rinner tiden iväg. Jag ska nu se en unge i minuten. Har inte tid med detta längre :) 


Lite firande :)

Så, nu sover lilleman ute i vagen sen en liten stund tillbaka :).. I morse så blev jag lite snopen, Rickard väkte mig när han klev upp och gav lillen till mig som låg vaken i sin säng och bara var tyst.. Förut när han varit vaken så har han aldrig varit tyst, men någon gång ska väl vara den första ;).. Låg och myste med lillen i sängen ett tag och klev sedan upp och gav honom välling. Han var vaken en stund och grejjade i sin gåstol, han har även tagit några steg i den, sötpruppen min !..

Tillslut så somnade han och jag passade då på och duscha, men under tiden så vaknade han, så då blev de snabba ryck i duschen :P.. Myste med han i soffan en stund och sedan var de dags för gröt och sedan ännu en liten tupplur i vagnen ute (Läs: Nu).

Jag har precis sminkat mig lite nu och gjort mig klar eftersom att mamma och hennes karl är påväg hit och ska hämta oss. Vi ska åka en snabb sväng ut till Birsta och sedan åka vidare till bosvedjan och fira Elin (plastsyster) som fyller 23 år !.. Grattis
Rickard ska jobba över tills ikväll så då vill vi inte vara hemma bara när de finns andra saker som är lite roligare :) Så han hämtar nog oss ikväll skulle jag tro :) De återstår och se.

Söndag

Gårdagen blev ju faktiskt ganska så lyckad :) Vi grillade och smådrack lite med grannarna Malin & Crille och Elin & Rickard här ute på vår uteplats. Vi åt lite olika allihopa, för mig blev de fläskfilé, tzatziki och lite speciella strips, kommer inte riktigt ihåg vad dom heter, men ack så goda dom är !.. Och såklart sallad till. 

Sedan när alla barnen låg sött i deras sängar så tog vi vuxna och dricka lite smått. För mig så blev de ungefär en halv Bacardi breezer, var lite hängig eftersom att jag är så förkyld så då blev de inte så mycket drickande.
Kallt var de ute också, vi ville ju sitta ute, dels för att Elin och Malin skulle höra Casper och Novalee i babyvakterna och sedan för att de är lite mysigt. Men jag och Rickard blev så frusna så vi gick in och kollade lite på tv medans de andra satt ute. Kändes lite tråkigt, men jag frös nå så fruktansvärt och min förkylning blir/blev ju inte så mycket bättre av att sitta ute när de var sådär kallt.. Så jag tog på mig ett stort duntäcke och la mig i soffan med Rickard, men jag frös ändå så efter ett tag så gick vi och la oss.. 

De andra som satt ute gick hem runt ett.



Såhär såg min middag ut :)

Idag så har jag tvättstuga, som så många andra Söndagar. Tycker de passar perfekt och ha de på Söndagar så man ändå inte brukar göra så mycket :).. Jag och Elin tvättar tillsammans, man får ju då också lite längre tid så vi har tvättstuga fram till klockan sex ikväll. Men min tvätt är alldeles strax klar så ska strax gå ut och hämta de. Följde med Elin & Rickard iväg en snabb sväng på City gross också, där handlade jag lite till mina prinsar som var kvar hemma. Till Theodor blev de 2 st haklappar och 2 bodysar och till Rickard blev de en ny plånbok och en stooor Red Bull :) 



Haklappar !



2-pack bodysar ! Så fina :)