Laila Bagge Wahlgren - Gravid !

Detta är första året som jag följer Idol, alltså direkt från början. Förra året som Idol gick när jag var gravid så kollade jag någon gång i bland och såg fredagsfinalerna och att Jay Smith vann :).. Men som sagt i år så har jag kollat på alla avsnitt som gått hittills, kanske har missat ett avsnitt eller så. MEN hur har man kunnat missa att Laila Bagge Wahlgren är gravid ?!.. Sedan jag var gravid själv och har fått barn så tycker jag att jag har fått ett bra öga till att se om någon kvinna är gravid, men tydligen så hade jag ju missat Laila's mage. Vet inte hur långt hon gått, men magen ser ganska så stor ut om man tittar på tv:n. Gick in nu på hennes blogg för att se om de var sant, vilket de var ! :) Vad roligt för henne !
Såg nu på google att de har varit intervjuer osv med henne om graviditeten också, snacka om att jag inte är uppdaterad..

Är de bara jag som är efter eller är de fler som inte visste om detta ??!


Foto: Patrik Österberg

Dagisplats !

Idag kom beslutet om Theodor's plats på dagiset vi sökte. Sökte för några månader sedan, tror de var innan sommaren till Bällsta dagis här i Matfors. Han kom in och beräknas att börja från och med den 25 Januari. Känns bra, samtidigt som de känns lite jobbigt att sätta han på dagis. Han är ju bara min lilla bebis fortfarande ?!.. Men när han väl kommer börja så är han ju nästan 15 månader. Känns som en ganska rimlig ålder ändå !.. Vi har i stort sett inget annat val än att sätta honom på dagis då. Jag börjar plugga i början av Januari och Rickard kommer ju jobba som vanligt. Han har ju i för sig lite dagar som han kan ta ut, men han vill ta ut dom lite senare. Man har ju dom sparade till och med när barnet blivit 8 år. Så han har ju lite tid att bestämma när han vill ta ut dom :) .. 


Måste säga att de känns bra att han blivit stor samtidigt som de är läskigt och tråkigt med tanke på hur pass fort de hela har gått. Jag längtar som bara den tills jag får något annat att göra på dagarna än att bara vara med Theodor och han ska passas upp, roas osv. Visst, de är roligt att vara med honom också eftersom att han är min son, men man känner ju ändå att man vill ut och göra något. För er som undrar så ska jag börja plugga på komvux där jag kommer att läsa omvårdnad för att sedan gå vidare därifrån och börja arbeta med utvecklingsstörda som jag verkligen vill hålla på med :)

Lite fakta om Bällsta förskola
:

På deras förskola arbetar dom utifrån ett naturpedagogiskt synsätt. Deras strävan är att få uterummet till ett lärorum. Där de vill att barnen skall lära sig att uppskatta och utveckla ett livslångt intresse för naturen. En av syskonavdelningarna har ett arbetssätt där större delen av dagens aktiviteter ligger ute i naturen.

De vet av erfarenhet att ett naturpedagogiskt arbetssätt leder till: Färre konflikter, främjande av nyfikenhet och kreativitet samt bättre hälsa för barnen i ett livslångt perspektiv. Övriga områden som de prioriterar är Genus och Språk.

Jag vann ! :)För ett kort tag sedan så var jag med och tävlade om en GEGGAMOJA-Mössa från PirumParum i deras blogg :) OCH JAG VANN ! :D Är så grymt glad, den kommer användas flitigt av Theodor i vinter !

Torsdag

Theodor vaknade vix sex imorse första gången. Jiihoo ! var länge sedan de, han har den senaste tiden vaknat vid fyra och fem men han har sedan gått och få att somna om, men bara ibland. I alla fall så låg vi och drog oss till halv sju då vi klev upp. Han har fått en ny blöja och sin morgonvälling så nu är de full fart här hemma :) .. .Jag håller på och grejjar lite med min frukost. Kokar lite ägg osv :)

Idag så har vi inte så mycket planerat. Rickard är ju hemma och är sjuk och blir hemma även imorgon och återgår nog till jobbet igen på Måndag. Så vi blir nog bara hemma, måste dammsuga osv.
Tråkgöra, men måste som sagt göras ! ..

Nu måste jag kolla till äggen, skriver mer senare ! :)

De värmer i mammahjärtat ♥

Theodor har blivit grymt duktig nu på att ställa sig upp. Alltså ställa sig upp mot saker, men han även nära på att ställa sig upp helt själv utan något stöd som bord eller liknande. står han upp och ramlar till och sätter sig på stjärten så grinar han en skvätt (om han ramlar på något kostigare vis) och sedan upp igen :) .. Han har satt sig så pass mycket på stjärten från stående position så han har fått små blåmärken på ena skinkan. Men som sagt, han är väldigt duktig nu och kan en massa saker, och fort har de gått också !.. Helt sjukt. Men så fort han lär sig något nytt så blir man så glad och de värmer i mammahjärtat

Håller man i honom och ska gå med han så går han så bra också. Han har blivit väldigt stabil så snart kanske han börjar på och vill gå själv ?!.. Hoppas kan man ju alltid göra i alla fall :) han en liten önskan och de är att han kan gå på jul, men den som lever får se. Skulle ju vara roligt !


Onsdag

För en vecka sedan så berättade jag ju att Theodor var sjuk och hade fått de såkallade höstblåsorna. Läser man om dom så ska de endast smitta mellan barn, men icke då !.. Nu har Rickard fått de och var tvungen att åka hem från jobbet och blir hemma resten av veckan.
Tycker så synd om mitt hjärta

Theodor däremot är de full fart på som vanligt igen. Hans små blåsor har torkat ihop som tur är. Så man inte behöver ha två sjuklingar här hemma. Får hoppas att jag klarar mig då i alla fall ! :) Än så länge så är de inget problem på mig förutom att man är väldigt trött och seg på dagarna, vilket är lite jobbigt när man ska försöka roa Theodor hela tiden.. Men de får gå, eller de måste gå !.. När man har barn så har man inte tid att vara sjuk osv eftersom att man måste vara till barnets förfogande hela tiden.Mina underbara killar

Igår fick jag hjälp utav Zewe med designen här på bloggen :) .. Blev mycket bra, tycker jag !.. Så tack så hemskt mycket, är väldigt nöjd. Vill ni besöka Zewe's blogg, få lite hjälp med eventuell design eller bara kika så kan ni klicka här. :)

Kommande 1 åringen !

Igår satt jag och klickade lite på datorn och klickade då hem några presenter till den kommande 1- åringen som vi har här hemma. De är ju nästan bara en månad kvar :) .. Tiden har gått alldeles för fort. Köpte lite saker när jag var nere på Ullared också som han ska få då !.. Då köpte jag bland annat ett set med huvtröja och mysbyxa i grått, ett par jeans med grå mudd, lite leksaker plus detta som jag klickade hem igår !

De blev två DVD-filmer med Händige Manny (Händige Manny firar jul och Händige Manny en hjälpande hand), vilket han älskar att titta på !.. Så fort de är på tv:n så sitter han som ett ljus och bara tittar och lyssnar på sångerna :) Så himla söt !..

Lördag

Mina pojkar ligger och sover. Lillen har nästan nyss somnat igen och Rickard ligger fortfarande, de var ju min tur att kliva upp med lillen :).. Eftersom att Theodor har varit sjuk och fortfarande är lite sjuk så har Rickard tagit ut semesterdagar. Onsdag, Torsdag och Fredag för igår så skulle han på begravning :( .. Jag och Theodor var på birsta med en vän till mig medans Rickard var på begravning, vi följde ju inte med pga av Theodor kunde smitta en annan liten kille som var med, vilket vi inte ville riskera. Men nu är äntligen Theodor på bättringsvägen och har bara 4 blåsor kvar på kroppen, resten har torkat ut :) Han har 2 st på ena foten och en blåsa på varje hand :) Sover bättre gör han också. Igår natt vaknade han vid fyratiden första gången och nu imorse så vaknade han strax efter fem så då tog vi och drog oss lite i våran säng och klev sedan upp vid sex :) Helt okej faktiskt ! :D

Idag så blir de nog en sväng till Birsta för att Rickard ville gå in på baracuda
. De är ju en jakt och fiske butik där ute. Han har ju sedan ett tag tänkt att ta upp jägarutbildningen, så får se med de. Sedan nu så vill han även börja någon skytteklubb, där man skjuter på bana osv. Så då ville han åka dit idag och kolla lite :).. Inte mig emot, kanske inte den roligaste butiken för mig då, men hellre de än att bara sitta hemma :D

Kanske uppdaterar mer ikväll ! :)Mammas hjärtegryn

Höstblåsor

Var några dagar sedan jag skrev nu och nu dom senaste dagarna har jag helt enkelt inte orkat eller haft tid till att sitta vid datorn. Theodor har blivit sjuk och mår inte alls bra. I Tisdags så fick han feber och hade som högst 39.2 grader. Sedan har de bara kommit mer och mer utslag och blåsor över hela hans kropp. Han hade ju på stjärten redan i slutet av förra veckan, men jag trodde att de var någon form utav blöjutslag eftersom att dom var precis vid kanterna på skinkorna där blöjkanterna ligger. Men sedan efter att han hade fått feber så kom de bara fler och fler.

Igår så var vi upp på BVC och då konstaterade sköterskan att de var dom såkallade höstblåsorna (klicka för läsning). De var tydligen många barn i detta destrikt som hade fått dessa blåsor. Theodor har inte mått nå bra alls och varken jag eller Rickard har fått sova, vilket då har resultera att Rickard blivit hemma från jobbet, Theodor har bara yrat och gallskrikigt på nätterna. I natt var värre än natten innan. Blåsorna och utslagen kliar och irriterar så man förstår ju att de är jobbigt för honom. Han vet ju inte riktigt vad de är osv. Ska försöka få lite bilder tagna med kameran, hittills har jag inte lyckats, men igår lyckades jag med mobilen i alla fall ..Som ni ser så ser de ju inte allt för roligt ut och då är detta bara på fötterna och lite på benen. Han har ju även på knäna, skinkorna, händerna och nån i ansiktet. Han kan ha i munnen också men vi vill inte reta upp han i onödan så vi behandlar de som att han eventuellt skulle ha de. Kallare mat, välling osv. :( ..
Hua, de gör så ont i mammahjärtat ! ♥
Måndag

Idag så är de Måndag igen vilket innebär tvättstuga. Som varje Måndag så har jag tvättstuga med Marianne :).. Jobbigt att springa till och från i detta regnväder, men de måste ju som sagt göras om man ska få några rena kläder. Lillen ligger och sover och jag har nyss ätit lite lunch, fick med mig lite mat av mamma igår när vi var där och hälsade på. Kålpudding var de, hur gott som helst !

Fick sms av mamma nyss också och hon berättade att hon varit och köpt en lära-gå vagn till Theodor. Så nu har han både en lära-gå vagn och lära-gå bil. De blev en vanligt från Ikea, klicka här för bild :)

Eftersom att Theodor numera har tre tänder (varav en som nyss spruckit upp) så betyder också de att han äter dåligt. Vällingen går ju ann, men lunchen och middagen går inget vidare. Han äter upp halva ungefär sedan spottar han bara ut. Så i Lördags provade jag något som han verkligen gillade !.. Jag gav han lite banan. Vilket förövrigt är bra att ge dom efter maten. Han äter ju inte mosad banan så bra, så då tog jag och provade en sak som mamma alltid gjorde med mig när jag var liten och de var att ta en sked och skrapa på bananen, vilket blev en succé :) Vilket är kanon !.. Så då vet man att han blir mätt eftersom att banan är väldigt mäktigt :D

Nu ska Marianne komma hit en sväng och vara barnvakt till lillen medans jag springer iväg på Ica :)

Liten händelse :)

Hehe, måste bara dela av mig av en liten händelse :) .. Rickard's mamma var nyss här, alltså Theodor farmor. Rickard ville att hon skulle se Theodor tänder och när dom sedan syndes så såg man en tredje som spruckit upp. Så nu har han tre tänder ♥ Mammas lilla hjärta !.. Inte undra på att han har varit grinig, sovit dåligt och dessutom vaknat på nätterna. Så nu blir de till att gnugga in riktigt med alvedon på tandköttet ikväll och hoppas på att han sover sig igenom hela natten :) .. 

Idag så kom Rickard hem tidigt, trodde att han var hemma på lunch med gud så glatt överaskad jag blev. När han kom hem stod jag och diskade och lillen sov. Därmed så hörde jag inte så mycket och defenitivt inte om någon kom in genom dörren. Rickard petade på min rygg och gud vad jag hoppade till :P.. hehe. Redan runt klockan 12 var han hemma :).. Då var de en liten kille som blev glad när han väl vaknade !..

Nu ska jag snart ta och börja med maten. Idag blir de köttfärsbiffar och potatisklyftor, dock hemmagjorda :).. De brukar alltid bli mycket godare tycker jag . Så de blir nog bra !.. Sedan ikväll när lillen väl har somnat så blir de väl någon film och lite fredagsmys ! :D

Plugg


Nu har jag suttit och pluggat lite med Elin. Hon hade halkat efter lite i skolarbetet nu när Casper är lite sjuk osv
. Så då är man ju såklart snäll och ställer upp som hjälpmedel och delar med sig av tankar och har diskussioner. Är man hemma hela dagrna med Theodor så är de faktiskt lite roligt att hjälpa till lite med skolarbete. Har de ju även lite till min fördel eftersom att hon läser samma program på Komvux som jag snart ska söka till och kommer då har denna kurs :) .. Jag bara väntar på att mina betyg ska komma hem (från gymnasiet), skickade efter dom för någon vecka sedan så dom borde ju ta och komma snart så man kan ta och söka ! :D

Torsdag

Godmorgon.
Lillen ligger nu och sover en sväng. Huga han var väldigt trött, somnade med mig i soffan. Lillälsklingen ♥ Nu på morgonen, eller när vi klev upp vid sextiden så fick han vara utan blöja ett tag eftersom att han nu har fått som utslag, vet inte om de är värmeutslag eller om de är blöjutslag eller vad de nu är. Men de är alltså mellan skinkorna, han är alldeles röd och tort, så de svider nog för honom. Usch, hatar när de blir så ! :/ ..
Men han fick vara utan blöja ett tag igår efter att han fått bada och även nu på morgonen så de ser ut som att de håller på och bli bättre. Man kan ju hoppas i alla fall ! :D

Idag så blir de till att plocka undan och städa här. Igår fick Theodor äta av de vi åt och åt även själv så ni kan ju gissa hur köket såg ut :/.. Så då måste jag ta och städa idag, dammsuga och torka golven. Speciellt i köket eftersom att de blev så kladdigt på golvet och jag ville inte ställa mig och göra de igår. Så de får man ta och roa sig med idag !.. Tråkigt väder är de också så man har inte just någon lust till någonting. Men får se hur de blir lite senare på eftermiddagen med vädret, lilleman måste ju få komma ut lite i alla fall.Lilleman igår när han badade :) ♥

Smarthuvud ?!

Ja, som ni säkert ser så ser de annorlunda ut här på bloggen, nu IGEN !.. Jag och mitt smarthuvud grejjade lite och då menade jag lite som gjorde att jag tillslut var tvungen att göra om ALLT. Men nu är de gjort så de ser ju hyffsat ut nu :) .. Funkar nog ett tag !

Lilleman ligger och sover en stund nu och jag har mer eller mindre suttit med detta hela dagen förutom när jag har varit med Theodor osv. Mer har de inte blivit idag. Rickard kommer ju hem om nån timme så ska se vad man ska fixa för middag nu strax, han lär väl vara jättehungrig när han kommer hem, skönt att få middagen gjort i tid också för en gång skull.. Annars blir de runt sextiden :/.. 

Nu ska jag ta vara på lite egentid innan lillhjärtat vaknar ! ♥

Ombyggnad

Ombyggnad pågår .... !

Grattis älskling ! ♥Idag fyller min älskling 29 år. Gud så gammal han är ;) .. Men jag älskar honom ändå !.. Han har jobbat idag som vilken annan vardag som helst och kommer väl strax innanför dörren här hemma. då får han se ett nystädat hem som luktar gott :) .. Hat tänt lite doftljus som finns att köpa på Ikea som luktar väldigt gott. Är i stort sett bara den som jag klarar av lukten på, annars brukar jag få sprängande huvudvärk av doftljus.

Som sagt, har dammsugit och torka golven och plockat, vilket man gör varje dag annars också känns de som. Men idag så kände jag, idag måste jag. Rickard fyller ju faktiskt år ! :)

Till middag idag blir de kotlett och strips, enkelt och väldigt gott och såklart tårta till efterätt.
En gräddtårta med choklad och banan. Tror den kommer få godkänt i alla fall, vilket är huvudsaken !
Väntas eventuellt lite besök ikväll, mer kalas ville inte Rickard ha, de är ju hans dag så då bestämmer ju han.
Av mig så har jag ju redan fått sin present. Ett klipp-kit med klippmaskin, sax osv. Vilket han blev väldigt nöjd över ! :D
Grattis älskling ! ♥

Insidious - Filmtips !Filmen handlar om en familj, pappa Josh och mamma Renai har precis flyttat in i ett stort hus tillsammans med sina tre barn när en av sönerna är med om en olycka på vinden och hamnar i koma. När han några månader senare får komma hem för att vårdas av familjen inträffar en rad oförklarliga och skrämmande händelser. Josh och Renai börjar misstänka att huset är hemsökt, men sanningen överträffar deras vildaste mardrömmar ..

Filmen var faktiskt bra, men jag blev ju såklart uppskrämd innan vi såg den så man var lite räddare än vad man var när man väl såg den, men de gick ju bra ;) ..

Tävling !

Jag är med och tävlar hos PirumParum om en valfri geggamoja-mössa. Vilket skulle vara perfekt för Theodor och ha nu i höst och vinter. Mössan som jag önskar att vinna är Exclusive Black 47 - Geggamoja. Tycker dom är underbart fina.
Vill du också tävla så klicka här ! :)

Kamera

Har fått en kommentar där de var en tjej som undrade vad jag har för kamera när jag fotar. Jag har en Nikon D3000, vilket jag anser är en väligt bra kamera. Är otroligt nöjd med den och de finns jättemånga olika inställningar och lägen som man kan använda för bättre fotografering. 

Jag tycker att bilderna blir väldigt bra och ångrar defenitivt inte köpet ! :)

Så ser den ut, men jag har ett annat objektiv Nikon DX 18-105 mm.

Storkillen ♥Mammas stora kille

Lördag

Hade en underbart trevlig kväll igår. När lillen somnat så kom Elin ner och vi gick på Ica för att handla hårfärg till henne, hon köpte samma färg som hon färgade mitt hår med i torsdags :) .. En mörk rödbrun färg. De blev ett bra resultat, de är ju huvudsaken. Sedan efter en stund så kom Linda hit och umgicks också. Var ett tag sedan man umgicks med henne så de var mysigt.. De blev en hel del prat och skratt, väldigt trevligt. Sedan satte ni oss och kollade på film. De blev en skräckis med namnet Incidious. Man har ju fått höra att den ska ju vara jätteläskig och de andra med de tredje, men den var faktiskt inte så himla läskig. Visst rös man lite då och då men de var ju inte så att man inte kunde somna på kvällen utan de gick bra :) .. Men vissa saker var ju ganska så dåligt gjord i den..
Kan recensera den senare i ett eget inlägg ! :)

Linda skjutsade hem Elin när hon skulle åka hemöver, hon hade inte någon vidare lust att gå hem i mörkret. De kan jag inte klandra henne över, de hade inte jag heller gjort. För oss så blev de en ganska så tidig kväll. Vi gick och la oss vid halv elva. Rickard hade varit vaken sedan halv sju hela vecka plus att han jobbar ganska hårt såhär veckan efter semestern :P .. Jag kände mig inte så himla trött, men somnade ganska fort ändå !.. Otroligt skönt.

Just nu så ligger mina killar och sover. Rickard får sin sovmorgon idag och jag min imorgon. Lillen har precis somnat igen och jag hoppas att han sover en liten stund. Han är inte mycket för att sova på förmiddagen numera, men ibland så blir de. Beror på hur trött han är :P ..
Idag eller ja senare idag så ska vi packa ihop oss och åka in till stan. Vi ska hälsa på Annelie och Preethi och mysa med bebismagen och äta god mat och bara umgås. Alltför sällan vi gör de, men de blir nog ändring på de sedan när deras lilla bebis kommer och hon börjar lära sig saker så att hon och Theodor kan leka osv. De kommer ju skilja i stort sett ett år mellan dom.
Kommer bli så himla mysigt !.. Underbart bra låt

Torsdag

Har nyligen varit på Ica och inhandla lite hårfärg för ikväll ska de exprimenteras med mitt hår. Eller ja, färgning av de !.. De blir en mörk rödbrun färg, som jag redan har, men eftersom att de är rött i så går de snabbt ur sig och har även börja fått utväxt så tycker de är lite på tiden att fixa de. Så ikväll kommer Elin och ska hjälpa mig. Är så avundsjuk på dom som klarar att färga håret på sig själva. Skulle också vilja kunna de, men då vet man ju inte riktigt om resultatet blir lika som när man får hjälp ?!..

Annars idag så var jag och Theodor iväg på öppna förskolan och lekte med andra barn. Malin, Sandra och sedas småttingar var också med. Skönt att kunna vänja dom vid de tills de är dags för dagis :) Hoppas bara på att man får en plats där man sökt nu då. Annars så får man väl söka igen då, fast på annat dagis. Usch, gruvar mig för att skicka iväg han på dagis. Han som bara är min lilla bebis fortfarande.. ?

Nu blir de badning av min lilla nakenfis som sitter här och sedan är de nattning !

Onsdag

Igår så hade jag främmande nästintill hela dagen sedan jag kom hem från sjukhuset. För er som undrar vad jag gjorde där så var jag och gjorde en rutinkontroll på gyn. Vilket visade bara bra nyheter, skönt att veta !..

Igår eftermiddag så följde jag med Lotten som skulle ut till Birsta och handla lite grejjer till hennes hästar bland annat. Var in på Jysk och kollade också där jag köpte ett par jättesköna tofflor, en lite finare modell av foppatoffel, endast 30 kr. Som hittat !...
Men måste säga att de var skönt att få komma hemifrån en stund och bara vara. När jag kom hem igen så bytte jag om och gick sedan en promenad med Elin runt kvällsjön. De var väldigt skönt att få röra på sig och de blev ju faktiskt en bra bit så är nöjd med kvällen :) Somnade fort också, annars brukar jag ligga ett tag innan jag kan slappna av och sova, men igår gick de jättebra ..

Nu ligger liten och sover i alla fall, förut när jag bytte blöja så passade jag på att kolla i hans mun och de visar sig att andra tanden nu har spruckit upp. Förmodligen därför han är lite dålig i magen och sover dåligt osv. Men om vi skulle vara med om de nu så är de ju klart att man har ont och inte är på något vidare humör, eller ?!.. Men de blir snart bättre, man får trösta sig med de. Första tanden ser man ju halva av nu :)

Idag så blir de nog bara en hemma dag med lite dammsugning och diskning osv. Tråkigt, men måste ju göras. Imorgon så funderar jag på om man kanske ska gå på öppna förskolan med Theodor. Sist när vi var på babysången så ville han ju inte vara med och lyssna och göra de olika rörelserna utan han ville bara leka :P .. Så får se helt enkelt.

Nu är lillen vaken, igen. Som jag sa han sover inte mycket ....Underbart ♥

Idag har man varit på Sjukhuset en sväng. Var där och gjorde en gynundersökning, en rutinkontroll kan man säga. Skönt att veta att allt står rätt till ! :) Så medana jag var där så fick Theodor vara med farmor Marianne och busa en massa med henne. De hade gått bra, vilket var underbart

Theodor har nyss vaknat efter sin eftermiddagslur, han var jättetrött lillgubben, tvärsomna efter att han fått lunchen. Så han var sovit ett tag, vilket han verkligen behöver. Han har blivit så dålig på och sova på dagarna samt att de är svårt att få honom och sova på kvällarna. Men de kanske bara är en period ? ..

Just nu i skrivande stund så är Elin och Casper här och även Lotten :) Så vi har lite främmande här, skönt de när man är så pass van att vara själv hela dagarna :).. Rickard ringde så han är också påväg hem.

Tio Månader ♥


Idag blir mitt lilla hjärta 10 månader.
De är så himla läskigt hur snabbt tiden går. Om två månader så är han ett helt år. Men hans utvecklig går bara framåt och även de händer så snabbt. Bara i augusti så lärde han sig massor med saker :) ..
Hittills kan han:
- Sitta, sätta sig upp själv från liggande postition.
- Klappa händerna.
- Ställa sig upp i spjälsängen, dra sig upp mot möbler.
- Krypa.

Detta har han fått:
- En tand, andra är också påväg fram i underkäken.
- Lockigt och mycket hår.
- Brunaktiga ögon (från mig).

De är säkert mer som man inte kommer ihåg just nu i skrivande stund !..
Men man kan ju säga att om dom är för tidigt födda så kan dom vara lite sena i deras utvecklig osv. Men hittills så tycker jag inte att han är så himla sen. Men de kan ju fortfarande ändras !.. 

Nu hör jag att de är en liten som är vaken så måste gå och ta upp han :)

Present till Theodor ♥Idag när älsklingen kom hem från jobbet så hade han med sig en present till Theodor. Rickard jobbar ju åt Reko nu med att hämta och lämna ut nya soptunnor och utgår då ifrån blåberget och kretsloppsparken. Där har dom begagnade prylar till försäljning, varav denna fina lära-gå bilen :) .. Den är ju som sagt begagnad, men ändå i ett bra skick och dom la undan den så Rickard skulle få den samt att den var gratis ! 

Jag tyckte i alla fall att den var väldigt fin för att vara gratis :) ..

Rensning av kläder !Idag så har jag städat i byrån bland Theodor kläder. Jag som tyckte att han hade så mycket kläder, men de var ju nästan hälften, kanske mer än hälften till och med. Kläder som han inte ens kan ha samt lite sommarkläder som han dock fortfarande kan ha i storleken, men tycker nästan att säsongen är över nu för kortbyxor osv. Vet inte vad ni tycker ?

Borstar lilla tanden ♥
Juniskär

Idag så blev de att vi åkte ut till mamma i Juniskär i alla fall..
Men innan vi åkte dit så tog vi en sväng förbi blåberget och Kretsloppsparken för att lämna av en gammal tv som stått här i ett hörn sedan vi bytte tv, vilket var ett tag innan jul. Så den har ju som sagt stått ett tag.
Skönt att få bort den :)..

Hos mamma så bjöds de såklart på god middag, som vanligt. De blev biffar, potatis och morotsstuvning, som jag älskar ! .. mumms. Vid halv sju så fick lillen sin vällig eftersom att han var så himla trött och sedan packade vi ihop oss och åkte hemmåt :) Som tur var så somnade lillen och sov så pass bra att de bara var att lyfta honom och lägga han direkt i sängen :).. Så nu sover han sedan nån timme tillbaka. Dock så fick vi ju inte med oss någon flytande alvedon innan vi for iväg så de blev inget smörjande av hans tandkött
så vi får se hur han sover i natt nudå !..

Fick även låna med mig mammas symaskin eftersom att jag inte har någon egen :P ..
Ska ta och sy upp ett par gardiner som nu sitter uppe och är ganska så mycket för lång. Kan ju inte gärna sätta upp dom med bara nålar heller eftersom att Theodor kryper nu. Vill ju inte att lillen ska sticka sig eller dyligt !..
Så då har man ett "jobb" imorgon :) Perfekt ! ..

Näe, nu blir de lite soffmys med älskling !

Lördagmorgon !

Nu imorse när Theodor vaknade, vilket var runt femtiden så var man ju inte direkt den mest pigga människa på denna jord. Kände mig totalt död. Ja de var nog de rätta ordet !.. Var tvungen att försöka att få lillen att somna igen genom att lägga ner han igen osv. Men han ville inte somna om, men jag fick ju tid att vakna till lite och "känna" mig lite piggare.. Idag har jag dubbelt så ont i halsen som igår. Jag har väl sovit med munnen öppen.. Hosta har jag börja fått också, vilket inte alls är så vidare skönt för min hals ..
Näe, usch för förkyldningar !!

Nu har jag nyss bytt en bajsblöja på Theodor och han kryper nu runt och grejjar på golvet som vanligt. Ska ta mig lite fika och sedan försöka få lillen att sova en stund och då ska även jag lägga mig en stund, somnar jag inte så får man ju vila lite i alla fall så man får lite nya krafter ! :)

Idag så ville mamma att vi skulle komma ut till henne och hälsa på så hon får träffa liten. De var ett tag sedan nu igen. Hon har ju varken sett hans tand som börjar växa till sig eller att han kan krypa. Men vi får se hur de blir med de, hur man orkar med sig idag.. Men skulle ju vara skönt med lite avlastning när både jag och Rickard är förkylda och man inte har så mycket till ork..


Jaha, då var de dags !

Jaha, då var de dags !.. Nu har även jag gått och blivit förkyld. Är bara halsont än så länge, men Rickard har varit förkyld nu hela sin semester och de började med hansont så får se vad man har och vänta sig då. Kanske vaknar upp helt eller i alla fall halvt död imorgon. Men här har man inte tid att vara förkyld, inte när man har barn i alla fall. De är inte bara att lägga sig ner och "dö" !.. Utan man måste ändå försöka vara något pigg för att vara med lilleman.

Apropå lilleman så har han hittills klarat sig. De enda som verkar vara för honom är att han är lite snuvig, men inget allvarligare :) vilket känns underbart !.. Får hoppas att han klarar sig helt.
För en stund sedan så blev de ett bad för honom och provade ett nytt schampoo som luktade jättegott. Natusan Baby Bedtime, lavendel tror jag de var. Ganska stor flaska också så de kommer ju räcka ett tag :).. Körde med apotekets förut (den man fick på BB), men tyckte denna var mycket bättre faktiskt.
Så nu sedan en liten stund tillbaka så sover mammas lilla hjärta ♥ Man blir nästan lite gråtfärdig när man bara tänker på hur stor han har blivit. Tiden går lite väl fort kan jag tycka !.. Aaa, stanna tiden lite.. haha, skämt å sido ;)

Idag så har vi tagit de lugnt. Blev en sväng till birsta och Media Markt för att kika lite och sedan en sväng på Coop och handlade lite sedan får vi vidare hem och fixade lite middag. Lillen fick sin middag innan vi handlade :P.. För oss blev de i alla fall ris, chicken nuggets och sås till :) ...Här var han inte så stor, perfekt storlek ;) ♥