Tisdag

Igår hade jag de saker som jag hade bestämt mig för att göra och under tiden skulle Theodor vara på dagis. Jag skulle just till att sätta igång igår då Theodor's dagis ringde och sa att han hade ramlat och slagit sig. Jag fick åka dit och kika på honom och han såg så ynklig ut och hade säkert väldigt ont så han fick följa med mig hem igen. Han han vra på dagis i tre timmar i alla fall.. 

De som hade hänt var att han hade suttit på en plasttraktor inne på avdelningen, men han hade suttit för långt fram på den och hållt i själva grävskopan när han ramlade så han hann inte ta emot sig med händerna heller. Så han slog i näsan och överläppen i golvet. Vilket rasulterade i en svullen näsa med lite näsblod och en fläskläpp och även lite blod kom från läppen. Hatar när dessa saker händer de små liven ♥. Men de är sådant som man får räkna med. Jag och Rickard var riktiga klätterapor vi med när vi var små, precis som Theodor är nu. 
 
I natt har han i alla fall sovit som han ska och han är precis som vanligt. Överläppen är som vanligt också, svullnaden har gått ner. Nästan är fortfarande lite svullen, men han andas som han ska genom näsan och verkar i alla fall inte vara besvärad av de så vi får se hur de går för honom idag. Lämnade av han på dagis så vi får se om dom ringer idag. Ville att dom skulle ringa om de skulle ske någon förändring angående näsan, i fall att man måste på vårdcentalen så dom får titta på honom. 

Så vad gör jag idag då?.. Jo jag tänkte att jag skulle ta och städa vår bil, men eftersom att man inte vet om man måste hämta Theodor eller inte så avvaktar jag ett tag med de. De behövs verkligen göras, men Theodor är viktigast! Så ska bara ta de lite lugnt nu med lite kaffe! :)

Tillbaka?

Känns inte som att jag har så himla mycket att skriva om numera här i bloggen. De är därför jag nästan aldrig skriver inlägg längre.. Vad är de man ska skriva om liksom?.. :/ 
 
Blir inte så mycket fotande med kameran heller då jag jobbat så mycket. Jobbade nu i helgen, då jag gjorde mina sista pass på sommarvicket. Hoppas på att få hoppa in extra några tillfällen i alla fall. Så vi får se helt enkelt. Nu tänker jag i alla fall passa på och vara lite ledig innan skolan börjar igen. Jag blir ledig i ungefär enoch en halv vecka. Ska bli skönt att bara få vara lite nu då man jobbat hela sommaren. Det har varit en bra sommar ändå tycker jag, även fast jag har jobbat. Har träffat helt underbara människor i sommar och kommer sakna dem! Jag hoppas vi ses igen i alla fall :)

Första dagen som ledig började med att jag lämnade Theodor på dagis för en stund sedan. Han har saknat dagis, de märktes. Så han får vara där några timmar idag då. Jag ska åka iväg till en kompis och umgås lite samt städa bilen. Ser ut som nått jag vet inte vad i den. Så jag hoppas att de inte kommer regn idag, så jag ska behöva ställa in den planen. 
Jag ska även passa på och ringa till tandläkaren (usch), har bitit av en tand för ett bra tag sedan och nu gör de så förbannat ont så måste ringa och boka en tid, gärna denna vecka :).. Skulle vara skönt att få bort värken. De är mest på kvällarna jag har fått ont nu, dagarna är de ändå relativt bra. Men lagas de ska den!


Jag har världens finaste lilla pojke, de är bara så! :) ♥