BVC

Godmorgon!

Idag skulle egentligen Theodor på dagis, men de blev inställt då han igår började få en massa utslag på kroppen. Så jag ringde VC och fick då en tid på BVC idag. Så klockan kvart över elva ska vi vara där.. Dock så har lite av utslagen förvunnit?!.. De är ju en bra sak, men vi får gå och kolla ändå. Ska även kolla om de är okej om man får väga och mäta honom och se om de blivit några förändringar :)

Sedan på eftermiddagen så får Theodor vara med farmor om inte Rickard hunnit hem. Jag ska nämnligen in och köra igen på körskolan. Halkbanan närmar sig och idag ska jag köra landsväg :) Så nu när vi är helt klar med flytten (denna vecka) så måste jag ta tag riktigt med teorin också så den också "hänger" med. Ska nog gå bra de med.. Halkbanan är på Måndag till veckan. Ska bli väldigt roligt :) Har även riskettan den veckan då jag varit tvungen att flytta på den två gånger.

De är väl i stort sett de som händer idag. Börjar få ordning nu också i nya lägenheten och Theodor sov i sitt rumi natt.. De gick hur bra som helst. Han sov hela natten, dock vaknade han halv sex, men de var ju ändå morgon!
Så nu har vi varit vakna ett tag och sitter nu och fikar. Får passa på då och skriva! ;) hahaha..

Näe, nu ska vi fika klart och Theodor ska få gröt!
Ha en bra dag!

Kort, kort inlägg!

Passar på att slänga in ett inlägg nu då liten sover!..

I natt sov vi vår allra första natt här i nya lägenheten. Vi flyttade i princip över hela vårt hem under gårdagen. Har lite saker kvar i gamla lägenheten. Lite kläder osv.. Men de har gått jättebra i natt, Theodor har sovit hela natten. Han är hemma idag och blir också hemma imorgon från dagis. Bättre att ha han hemma någon dag extra tänker jag!..

Blev ett kort inlägg, nu har han vaknat. Får skriva igen senare. ;)

Lördag

Igår så blev de i alla fall att de var jag som ringde Nordeken. Pratade med Maria som hon då heter och vi kunde komma in dit till henne och hämta nycklarna till nya lägenteten redan igår. Så de gjorde vi såklart!..
Sedan pratade vi även om sovrummet som vi vill ha omtapetserat. Vilket inte var några problem om vi hade någon som kunde fixa de åt oss. Så de blir nog inga problem. Vet av några som tapetserat en massa förut. Nordeken skulle stå för tapet osv så vi behöver bara gå på färghandeln här i Matfors och välja ut en passande tapet till Theodor's sovrum. Så de får man göra till veckan :)

Efter att vi varit och hämtat nycklarna så åkte vi och handlade lite grejer på biltema i birsta och sedan vidare hem. Igår eftermiddag/kväll så tog vi och rensade helt och hållet i våra förråd då vi måste försöka få plats numera med alla saker i ett enda förråd. Men de ska nog inte vara några problem kan jag tänka. Vi packade även en hel del lådor..
Så idag ska vi åka på tippen och slänga en massa som nu ligger på Rickard's jobb bil :).. ska även kolla där på Erikshjälpen vad dom har för möbler, om de finns någon fin skänk/tv-bänk som vi kan ha i vårt sovrum och ha tv:n på :) Annars så får man kolla på andra ställen då vi måste ha en annan då den vi har där inne ska vara i vardagsrummet i nya lägenheten. Sedan i eftermiddag då vi kommit hem igen så börjar vi väl på och flyttar över lite saker till nya lägenheten osv.

De är väl ungefär så vår dag ser ut. Vill åka på dollarstore en sväng också och kolla på nya gardiner, får se om de hinns med idag!..

Rickard har sin sovmorgon idag, men han får inte sova jättelänge för de eftersom vi har mycket att hinna med idag!.. Han får sova ett tag till innan jag ska säga till han. Theodor somnade nyss här med mig i soffan också så nu ligger han i sin säng och sussar vidare. Han har blivit mycket piggare nu i alla fall, ingen feber bara lite hostig och hes och sedan har han säkert halsont också. Men han äter mycket bättre nu, igår fick jag i han mat också. Pytt i panna som han fick pilla på med själv, vilket han älskar!

Ha en bra dag!

Lägenhetsbyte!

Måste bara säga de att de ska bli så otroligt skönt att vi snart ska flytta till större. Har bott där vi bor nu i lite mer än ett år och redan då Theodor var runt ett halv år ungefär så började de kännas trångt. Så nu var de verkligen dags tyckte vi. De enda som jag känner är lite negativit med den nya lägenheten är att jag skulle vilja ha andra tapeter i Theodor's blivande rum. Där är de nu två olika tapeter med en bord mitt på väggen samt en massa hål och fettfläckar på väggen.. Måste kolla om vi får möjlighet att kunna tapetsera om. Vill att Theodor ska få ett fint rum då det blir hans allra första egna rum!.. 
De SKA upp nya tapeter! HAHA..

Är ledig från skolan nu ända tills på Torsdag (1:a Mars) då jag går eftermiddag. Så nu då jag är ledig så länge så ska jag passa på och packa en massa. Vi var en sväng till Birsta igår och införskaffade oss lite kartonger och sedan blev de även en sväng in på Ikea också!.. Därifrån fick vi med oss lite bra och ha grejer och ett nytt vardagsrumsbord då de vi har håller på att rasa ihop ;).. Kommer bli någon sväng till dit också då de inte blev så mycket handlade av de vi ska ha i nya lägenheten.

Jag hoppas att kvinnan från Nordeken ringer idag då jag skickade tillbaka kontrakten till henne Onsdags. Hon borde då ha fått dom idag tycker jag. Så vi kan bestämma träff för nycklar osv. Blir ju lite tajt med tid för oss så vore ju bra om man kan få dom rätt tidigt och inte precis på dagen. Ringer inte hon så får jag ringa henne helt enkelt ;).. Måste ju hinna städa ur denna lägenhet också. Ser verkligen ut som något jag vet inte vad här hemma nu. Men känner att de inte är någon vidare idé att ställa sig opch städa nu då vi snart ska flyttstäda.. Känns då som att man får städa en gång extra på bara några dagar. Snart blir de ju kartonger överallt också..

Inflyttning 1 Mars!

Då var de klart och bestämt !..

Fick ju tag i kvinnan på nordeken idag på förmiddagen. Vi pratade och jag förklarade vilken lägenhet vi var mest intresserad av. Hon skrattade till och sa: - Ja, de blev den ändå! ;)
Jajjamen sa jag då, känns bra de. Så hon skulle skicka kontrakt hem hit på en gång så vi båda får skriva på då vi båda kommer stå på lägenheten :) Så då dom är påskrivna så ska vi bestämma tid osv för att få tillgång till nycklar osv. Så from den 1 Mars så börjas de. Äntligen ska vi få flytta och få de större, vi som känt ett bra tag att de rätt trångt i vår lägenhet som de är nu.. Bara drygt en vecka kvar så nu blir de till att skaffa lite flyttkartonger och börja packa ihop hemmet.

Vi kommer inte bara flytta till en annan lägenhet i detta område utan även ett annat hus. De är huset som ligger sett mittemot vår baksida/uteplats som de är nu. Samma hus som Rickard's mamma bor i. Tror de kommer bli jättebra allting då de väl är klart.

Var även in på Nordekens hemsida och såg att dom tagit bort den som vi var intresserad av och lagt ut några nya, men de gör ju inget.. Bara ingen annan vill ha den vi bestämt oss för liksom :)

Så blev de med de!

Måndag

Dagen idag började inge vidare bra. Theodor var seg och sov tills klockan ringde (han brukar annars aldrig göra de) och då jag tog upp han var han så varm, som en kamin.. Började med att ta tempen på han och de visade sig att han hade ganska hög feber, 39.4° hade han. Han var så hängig så de var bara att ringa dagis så han blev hemma. Han har inte visat något tecken på att bli piggare heller.. Febern går upp och ner med alvedon, så imorgon blir han också hemma. Rickard kom hem och var hemma med Theodor halva dagen då jag skulle in till stan och köra en dubbel lektion på körskolan.

Just nu ligger han och sover, men han lär väl bara sova en stund och sedan vilja komma upp. Men de är förståeligt nu då han är sjuk. Blir inte så mycket sova för oss här hemma nu. Har fått i han lite fika idag, typ yoghurt och macka, lite välling och faktiskt ganska bra med vätska. Han är så gullig nu då han nyss lärt sig att dricka själv ut lite nappflaska med t.ex. vatten i :). Går han runt här med flaskan i luften :love: ..

Har i några dagar försökt få tag på kvinnan som har hand om lägenheterna där vi bor, men utan lycka. Ringde även imorse men utan svar så fick lämna meddelande. Efter ett tag ringde hon upp och förklarade då vad jag ville.
Vi vill flytta till en större lägenhet, en trea här i samma område så vi hade den turen att vi kunde gå och kolla på två stycken idag på eftermiddagen. En i huset bredvid och en i ett hus lite längre bort, de är lägenheter som är tillgänglig nu. Jag föll direkt för ena men Rickard för den andra så vi hade lite svårt att bestämma oss just då. Har suttit och pratat lite om de hela och de blir att vi tar den som jag ville flytta till :).. Så jag lämnade ett meddelande till kvinnan och sa att vi bestämt oss, så bara att hoppas att hon ringer upp imorgon. VILL FLYTTA NUUU ! :D

Imorgon är de dags för skola för mig, hela dagen. Rickard vabbar och är hemma med Theodor då jag verkligen måste på skolan denna vecka (Tisdag, Onsdag och Torsdag).

Älsklingen i Lördags då han fick lördagsgodis. Här är han pigg och som vanligt.. Långt hår som nu är klippt, men ingen bild har tagits då han är dålig.. :love:


Love



Satt och pillade lite för ett tag sedan och nu då jag har skrivare så skrevs den ut och ramades in! :love:



Lördag

Har gjort lite nytta hittills idag. Har dammsugit och torkat golven, bara sovrummet's golv kvar. Väntar med de tills liten har vaknat som har sovit ett bra tag. Så han lär nog vakna snart så man kan fortsätta !.. många som läser denna blogg har kommenterat att jag verkar städa mycket osv. Men de är inte alls så ofta som de verkar. Sist jag städade och grejjade var i söndags om jag inte missminne mig. Har ju liksom inte så mycket tid på veckorna att utföra de sysslorna så då får helgerna duga :)

Tidigare i veckan så fyllde min älskade lilla mamma år också. Hon skulle bjuda på lite fika och mat imorgon så då åker vi till henne i Juniskär och firar henne. Har köpt en jättefin present som hon kommer bli sååå glad över, inget som hon önskat sig (vad jag vet?), men rörd kommer hon bli :) :love:

Lite senare då Theodor har vaknat och ätit lite lunch osv så ska vi gå ut en stund tänkte jag. Ska bland annat på Ica, handla lite småsaker så middagen blir komplett och hämta ut en paket som jag beställt från Jotex med finfina saker. Läängtar tills jag får se, löjlig.com? HAHAHA !
Theodor har varit grinig tidigare idag och öven igår då de var läggning så kanske bra om han får komma ut lite och få frisk luft. Han har så tråkigt hemma då han är ledig från dagis, kanske därför han är grinig?..

Kanske dags att klä sig så man blir människa!... :D
Ha en fin dag!

Fredag

Igår var ju jag och Lotten iväg och tränade. Vägde mig på en gång vi kom dit och jag hade gått ner 3,1kg på drygt två veckor. Så totalt sedan jag började i mitten på Januari (ungefär en månad sedan) så har jag lyckats gå ner 4,4kg. De går neråt, de är huvudsaken. Jag har ingen brådska ;)

De är några som undrar hur jag gjort och vad jag äter osv. Jag äter i stort sett som vanligt, bara mindre portioner. Skippar i princip alla godsaker, kan bli något ibland på helgerna. Läsk dricker jag inte heller så ofta, mest bara vatten. De är väl så de ser ut :)
Sedan så rör jag ju på mig regelbundet. Theodor's dagis ligger ju ca en kilometer hemifrån så de blir bra med promenader samt att jag faktiskt tränar en gång i veckan också. Känner mig faktiskt nöjd, har börjat komma i lite gamla kläder och BH:ar. BH:ar som jag haft de senaste året har blivit för stora. Känns både bra och dåligt..

Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe, Theodor lämnade jag på dagis vid åtta idag. Han var helt överlycklig att få komma dit, som vanligt !.. Ska till stan om en stund och träffa Johanna också och sedan köra igen på körskolan. Stadstrafik håller jag på med nu, vilket inte alls är de lättaste då de är så mycket att hålla reda på. men de ska gå de med ;) ... Sedan ska liten hämtas på dagis :)

Bäst att göra sig klar.
Ha en bra dag !

Torsdag

Hade tur idag, igen !.. Vi fick skjuts av Johnny till dagis. Vilket kändes underbart eftersom att de var rysligt kallt ute imorse. Men känner även att jag ligger lite på latsidan med promenader och träning nu. Men de blir ändring på de med. Ikväll går jag iväg och tränar med Lotten på sporthallen. Ska väga mig igen också, de var ju några veckor sedan så hoppas på att få se ett bra nummer :) ..

Nu har jag precis gjort mig klar, ätit frukost, duschat, sminkat mig och fixat till en frilla :) Johnny är så snäll så han skjutsar mig till skolan också. Går i skola 13-16 idag. Skönt med bara eftermiddag. Men har en hel del och läsa i boken som ska vara läst tills Tisdag nästa vecka då vi ska få prova på metoder i metodrummet. Ska faktiskt bli roligt, men de är mindre roligt då jag måste avboka körning och riskettan som jag har på Onsdag. Känns som man skjuter de framför sig, men de är ju inte mitt fel. De med skolan måste jag göra och de går lite före faktiskt. Bara att hoppas att inget kommer krocka med halkbanan den 5:e.. För den ska jag göra då, så är de bara !

Nu ska jag ta och dricka lite mer kaffe innan man åker !

Onsdag

Så, då är Theodor lämnad på dagis och blir där tills Rickard slutat och hämtar honom. Vi hade tur eller har tur rättare sagt att vi har en sådan fin svärmor och underbar farmor som skjutsade oss till dagis idag. Imorse då jag klev upp och märkte hur mycket de plåste och snän yrde osv så hade jag ingen större lust att gå lite över en kilometer dit och tillbaka. Hade nog behövt skoteroverall eller nått ! Så tack för hjälpen :)

Sitter just nu och fikar lite frukost och ska strax göra mig klar för att åka in till stan och träffa en kompis. Strosa runt lite på stan och bara vara. Kvart i tre så ska jag köra igen på körskolan, som jag längtat. En vecka sedan sist, känns som att de var lite väl långt tid emellan. Men idag är de äntligen dags igen.
Sist jag körde så bokade jag in lite fler lektioner, varav tre dubbla lektioner som var utöver paketet, vilket betydde att dom ej var betalda. Så igår så ringde pappa till mig och sa att han hade betalat de tre dubbel lektioner som inte var betald. Så himla snällt, tack snälla lilla pappa ♥ Var verkligen behövligt !
Nu är de bara två och en halv vecka kvar till halkbanan också och riskettan är om en vecka. Dags att börja sätta sig igen typ varje kväll och nöta teori, som jag haft lite på sidan av nu. Men de är mycket som fortfarande sitter eftersom att vi pratar mycket teori på lektionerna och har även haft teorilektioner så :)

Näe, dags att börja göra sig klar kanske. Bussen går om drygt en timme !
Ha en bra dag !


Tisdag och alla hjärtans dag ♥

Idag så har jag varit på skolan precis hela dagen, alla hjärtans dag och allt ! De har gått jättebra, då känns de verkligen kul att vara där också. Theodor har varit på dagis hela dagen och inte verkar de som att han "klagar" för de ;) .. Rickard kom och hämtade mig då jag slutade, då åkte vi hem och hämtade lillfisen på dagis. Hade blivit en liten miss i planeringen med dagis också om tiden då han skulle blivit hämtad. Tydligen så hade jag skrivit att han skulle hämtas vid tre, vilket hade blivit lite tajt med tid. Jag var bombsäker på att jag hade skrivit att han senast skulle hämtas vid halv fem, men icke sa nicke. Så de blev lite oroligheter där av fröknarna, men de löste sig ju tillslut i alla fall :)..
Imorgon så ska han få vara där mellan 9-16.30 ca för att jag ska iväg och köra på körskolan på eftermiddagen så Rickard får hämta honom då. Han har även fått en "flickvän" eller vad man säger, som han tydligen varit med under stor del av dagen. Hon grinade lite då vi kom och skulle hämta Theodor. För då skulle ju han helt plötsligt åka hem. Så gulligt att se dom tillsammans ! ♥

Nu till något helt annat..
För någon dag sedan så sprck spegeln helt då jag stängde badrumsluckan. Vilket gjorde att jag blev lite less. Jag står ju där i stort sett varje dag och sminkar mig osv. Vilket inte har gått sisådär jättebra då den varit helt trasig. Har fått stå ute i hallen vid stora spegeln där, de har ju funkat. Men nu idag så fick vi ett nytt badrumsskåp med ny spegel så nu har allt löst sig. Dock så fick man ta reda på borrdammet själv då man kom hem, de såg ju inte allt för mysigt ut då de var fulla tandborstarna och tvålen med damm. Men tur att de går att byta ut de. Han var ju snäll och skrev en lapp i alla fall !

Före, alltså då den var trasig.



Efter, den nya och fina.



Eftersom att de är alla hjärtans dag idag så myste jag och älskling med lite gott fika för en stund sedan.
Kaffe och vaniljhjärtan :) ♥


Tvättstuga

Igår var vi som sagt till mamma en sväng. Vi fikade lite, visade mamma telefonen och lite hur man använder den och hur den fungerar. Fick även middag också, Theodor fick sin älsklingsrätt, pannkakor och vi andra åt hemmagjord potatismos och ugnskorv :) Smarrigt !
Så vi spenderade vår eftermiddag där, Theodor var de full fart på precis hela tiden. Så då vi åkte hem vid fem så somnade han så fort bilen började rulla och sov hela vägen hem. Fick i han lite välling då vi kom hem och sedan sov han igen. Så i natt har han sovit måånga timmar, nästan 12 timmar då han somnade vid fem och vaknade vid fem imorse. Han var helt slut med andra ord ! ;)

Idag så är de tvättstugan som står på vårt schema, eller de är väl rättare sagt mitt schema ;) .. Pratade med pappa en sväng igår också så han skulle väl kika in något här under dagen. Kanske ska ta och gå på ica och handla något gott fikabröd då. Är inte så mycket för att baka själv så. Men först är de tvättstugan som gäller, 12-15.. Har inte så mycket tvätt denna gång så de borde gå fort :)

Imorgon är de ny vecka igen. Jag är helt ledig, har inget som är inbokat, gud så skönt. Theodor kommer gå på dagis som vanligt. Så ska nog ta och pyssla om mig själv lite då tror jag. Känns som att de var evigheter sedan.

De var väl de jag hade att dela med mig just nu.
Ha en bra dag!

Lördag

Godmorgon !

Igår så var både jag och Theodor lediga. Jag från skolan och han från dagis då jag ändå skulle vara hemma :) Så vi eller jag tog tag direkt på morgonen och städa. Tror jag stod och dammsög redan vid 7-8 tiden. Skönt att få de gjort ! Annars så gjorde vi inte så mycket igår. Myste mest då de känns som att man knappt sett Theodor eller Rickard på hela veckan. Gjorde hemmagjord pizza till middag, Theodor fick en burk ett tag innan han skulle läggas och vi åt då han somnat. Den blev faktiskt lyckad denna gång ! Annars har vi alltid i pricip misslyckats med den.

Theodor har fått för sig något speciellt nu också. Han tar av sig strumporna titt som tätt. Vet inte vad han fått de ifrån, har aldrig hänt förut. Men de kanske är en så kallad dagisgrej ? Något han lärt sig av någon på dagis. Eller så har han bara förstått att man får bättre grepp då man går mot golvet, vad vet jag.
Just nu ligger han och sover, har nästan nyss somnat. Rickard har nyss klivit upp också och håller på att koka lite kaffe. Har varit vaken sedan sex, hur har jag inte hunnit med att koka kaffe ? De undrar jag :/ ...

Idag så ska vi åka in till stan en sväng, kolla på lite motorcykelgrejjer. De är väl mest Rickard som vill göra de, men de är ju härligt att få komma ut lite. Skulle vilja åka och kika på nya gardiner jag också, men de kanske inte hinns med idag då vi ska ut till mamma i Juniskär också. Vi får se helt enkelt !
Mamma ska köpa min gamla mobil (HTC Desire HD) då jag köpt en ny. Då blev de en vit fin Samsung Galaxy s2 :) Den känner jag mig jättenöjd med !

Bild lånad google

Näe, nu blir de att avnjuta lite kaffe med min älskling :love: !

Körning och halkbana bokad !

Idag hade jag körning igen på körskolan. Fick börja köra runt lite i stan idag, de är så roligt att de går bra. Älskar verkligen att köra med min nya körlärare. De gör att de hela blir med avslappnat, nog därför de går så bra.

Nu är både riskettan och halkbana bokad i alla fall. Känns skönt, då vet man verkligen att de går framåt med körningen också. Riskettan har jag den 22 Februari och halbanan den 5 Mars. De är i för sig ganska långt fram, men tills dess så har jag några lektioner inbokade osv. De är ju lite roligare att åka iväg på halkbanan om man kan köra bil, nästintill riktigt. Körningen i sig har jag egentligen inga problem med, de jag har lite problem med nu i just körningen är att växla ner och vilken växel man ska ha i olika situationer, hoppas ni förstår hur jag menar ;) ..

Han jag kör med tyckte idag att jag skulle köpa till tio körlektioner till (tio enkla=5 dubbla) eftersom att jag bara kör på körskolan. Så de blir ganska så många lektioner att köra. Men han nämnde att de finns ju faktiskt dom som har upp emot 60 lektioner innan dom är klar för prov osv. Så himla dålig är jag ju ändå inte ;)

Men detta ska nog gå vägen !.. Längtar som bara den tills de väl är klart.




Bild lånad av google


Dagis igen !

Natten i natt har varit rena himmelriket om man jämför med alla andra nätter som varit den senaste veckan. Theodor har sovit hela natten, han vaknade endast en gång och de var vid fem så de var ju på morgonen :)
Hans hosta var ju inte så bra igår och jag övervägde att ringa vc idag då, men då han verkar ha blivit bättre så då avvaktar jag. Ringde dagis i stället och pratade med dom om hur han mådde osv imorse.
Dom tyckte inte att de lät så farligt med att vara lite hostig (han hostar nästan inget på dagarna) och lite snorig, så om jag kände att vi kunde gå på dagis och ha den sista inskolningsdagen idag så gick de så bra så för dom. Jag funderade ett tag, pratade med Rickard och lite så innan jag bestämde att vi går iväg. Vi får se hur de går !

När vi skulle gå så verkade han hängig, men de visade sig bara vara att han var väldigt trött. Han somnade i stort sett i vagnen på en gång då vi kom ut.
Sedan när vi kom in på dagis så var han så paff att han såg ut som ett frågetecken ;) .. Men så fort han hade fått av sig ytterkläderna så sprang han runt som bara den. Var ju så länge sedan han var där så. Men inte var de några problem för han då inte, inte förän lite senare.
Då jag skulle gå och hämta lite grejjer i vagnen och lägga på hans hylla så blev han ledsen och grinade en skvätt, jaha tänkte jag, detta kommer ju inte gå ? Men efter en stund gick de bra och de gick bra då jag gick sedan också, han ville inte ens vinka i fönstret. Han var mest nyfiken på en grej som hängde i fönstret.
Tjii fick jag
!

Så nu har han varit där ensam sedan halv tio då jag gick hem. Har inte fått något samtal än heller från fröknarna så de går förmodligen bra då. Då blir man ju inte annat än glad ! Ska strax gå iväg och hämta honom igen, så får se hur de har gått då.
Känns lite konstigt att vara hemma nu utan att han är hemma, kändes i början som om han låg och sov eller nått. Läskigt de där :/

Ska berätta en rolig sak också, som gjorde mig lite varm i hjärtat. Då vi kom och såg hans hylla så hade dom fixat och grejjat där. Satt upp en jättefin bild på honom med namn osv. Mammas lilla kille har blivit så stor, helt otroligt ! :love: ..

Snorig & Krullig ♥


Hosta

Godmorgon, eller god och god vet jag väl egentligen inte ..

Theodor är ju på bättringsvägen, trodde jag. Han har sådan hosta så han hostar tills att de han ätit kommer upp, han kräks för att han hostar så mycket rättare sagt. De är jättejobbigt att sitta på sidan om och inte kan göra just något för att lindra de för honom. Han får hostmedicin och vi försöker få i honom den mängd vätska som går att få i honom. Han skriker bara i stort sett då han ser en mygg/flaska med något flytande i. Var så "desperat" igår att jag gav han lite vatten med hjälp av hostmecicin-koppen, men inte heller de gick som planerat. :(

Skulle jag kunna, så hade jag bytt med honom för länge sedan. Tycker de är väldigt jobbigt att se då dem som är så liten vara så sjuk ?!

Nu imorse så kräktes han ner hela han säng, så de har vi nu sanerat och bytt sängkläder i och nu tar han äntligen en tupplur där. Lukten sitter kvar i sovrummet också ?.. Får nog gå dit och torka igen då han vaknat. de är ju ingen mysig lukt kan jag meddela. De luktar inte som "vanligt kräks" brukar göra, utan ännu surare.
Blev ett litet äckligt inlägg kanske, men ville skriva av mig hur jag känner för min lilla gubbe :love:



Klart !

Sådärja !

Då var F-fasen också klarad och godkänd. känns hur skönt som helst att man klarat alla faserna nu och att de bara är till att plugga och repetera en massa tills de är dags för prov, vilket är ett tag kvar då, men ändå :)
Gjorde ju den fasen imorse och fick ganka bra med poäng som jag skrev tidigare och har sedan inte pluggat igen förrän nu ikväll. Satte mig då och kollade igenom anteckningar och gjorde sedan fasen, men klarade den inte. Kollade igenom igen och gjorde fasen yttligare en gång och klarade den och blev godkänd med några poäng över :)
Så gjorde den tre gånger sammanlagt innan den blev godkänd, duktig Belinda !


Gud så härligt !..


Hej å hå !

Igår kväll kände jag mig så otroligt duktig !

Satte upp ett eget mål i Onsdags, tills jag ska köra igen på körskolan så ska jag ha klarat och fått C-fasen godkänd på teorin, vilket jag gjorde igår redan :) Klarade fasen med något extra poäng över. Satte mig och körde den en gång, blev inte godkänd, pluggade lite och körde den igen och klarade den. Tycker jag var bra gjort ändå eftersom att jag faktiskt var så pass trött som jag var också. Har suttit nu på morgonen och påbörjat F-fasen också. Körde den nu imorse en gång utan att plugga, mest bara för att kolla vad de var för frågor och vad de handlade om. Fick bra med poäng även fast jag inte pluggat, men blev inte godkänd utan de saknades väl en 10 poäng, kanske mindre också. Fick runt 57 :) Men nu har jag kollat vad de var för fel jag hade och skrivit anteckningar och pluggat lite på de. Ska sätta mig och läsa igenom de ikväll igen och köra fasen så klarar jag nog den med. Har de som mål nu, att jag ska klara den tills på Måndag ! :D

Känns som att de rullar på ganska bra nu med körkortet. Terion går framåt och så även körningen. Min körlärare (nya) tycker att jag kör väldigt bra för att ha kört så pass lite (kör endast på körskolan). Sådant blir man ju jätteglad över. Har lite kvar att klara med körningen innan de är dags för halkbana och även riskettan på körskolan.
Jag har satt ett mål på att jag ska ha klarat körkortet till sommaren och de lät inte alls som att de skulle vara några som helst problem.

Hej å hå !


Fredag

Idag är de fredag, vilket innebär att jag är ledig. Fast ledig vette tusan om man kan säga egentligen ?.. Egen studietid står de på schema ett antal gånger under veckan som betyder att vi får plugga var vi vill. Nu satt jag igår med de sista uppgifterna som vi hade som ska vara klart nu till veckan så idag blir de en slappardag bara med liten älskling ! :love: ..

Han är förresten på bättringsvägen. Köpte med mig lite nässpray och hostmedicin hem igår. Hostmedicinen verkar faktiskt hjälpa. Han har sådan där jobbig rethosta och de river nog bra i halsen av de. Så den hostmedicin som jag köpte för att prova på var Theracough med citron och honungs smak för barn (Therahoney). Tänkte att de kanske lenar lite i halsen eftersom att de är honung ?.. Han fick en lite igår då jag kom hem och sedan nu på morgonen. Han har inte hostat en gång ens sedan han fick de imorse ?.. Hoppas de blir bättre !..
Han är feberfri nu också, de var han igår med. Så nu är "han på banan" igen :) Roligt att se, eftersom att jag fick så otroligt ont i hjärtat av att se honom så förkyld. Så jag hoppas verkligen att de ger med sig mer under helgen så de blir dagis på måndag !..



























Rickard börjar också bli förkyld, bara jag som klarar mig verkar de som
?.. Men de vore ju toppen om man kunde slippa då man går i skolan osv. Skulle inte kunna vara hemma, jo möjligtvis om de finns ett sätt att man kanske kan hänga med endå och inte hamna efter ? Känner även så då Theodor blir hemma från dagis och man måste vara hemma någon dag. Men saker och ting löser sig ju alltid ! :D

Nu sitter jag här och ska ta och dricka upp kaffet, Theodor sover en stund, hur skönt !.. Vi har varit vaken och uppe sedan halvfem tiden. Tar på krafterna de !

Ha en fin fredag
!

Torsdag

Godmorgon !

Redan torsdag, gud så fort veckorna går. Tyckte de nästan nyss var måndag !
Idag är Theodor mycket piggare i alla fall, kollade febern på honom imorse och de visade 36.9, så då hade han ingen feber och de märks på honom också då han är mycket piggare och springer runt här hemma :) ..
Ska kolla febern strax igen för att bara se om de ligger på samma ungefär eller om de ändrats. Lika bra att kika tycker jag.

Om ett tag ska Marianne komma hit och vara med Theodor då jag ska åka på skolan. Har lektion mellan 13-16 idag och sedan är de bara att fortsätta med pluggning då man kommer hem. De är skoluppgifter och körkortsteori. Jag körde en dubbel lektion igen igår, vilket gick jättebra. Blir lite imponerad av mig själv faktiskt :) Har även bokat in så jag kommer köra med en annan lärare nu som är helt underbar. Så måndag och onsdag till veckan och måndag och fredag veckan efter har jag också körlektioner. Men har satt upp ett mål till mig själv att jag ska ha klarat c-fasen på teorin och fått den godkänt tills på måndag då jag ska köra igen :) .. Får väl se om man klarar de då !

Nu ska jag ta och göra mig klar och ringa Marianne och se när hon dyker upp eftersom att bussen går om en timme :)

Ha en dra dag
!