Tisdag

Har inte hunnit skriva så mycket i bloggen nu på någon dag. Har varit så mycket och de är de väl fortfarande.
Idag var de meningen att Theodor skulle ha varit på dagis själv en sväng (sista inskoningsdagen). Men då har han nu åkt på en dunderförkyldning. Jättesnorig, hängig, snorig och hostig. Värkser i mammahjärtat att se honom :love: .. Rickard har varit hemma med honom så jag kunde gå i skola och idag har de varit en intensiv dag kan jag bara meddela.

Åkte till skolan kvart över sju imorse och kom hem nu ikväll strax före sju :/... Skola först från 8.30-15.00 och sedan teorikväll på körskolan. Man är ganska slut i lilla huvudet nu.
Imorgon ska jag köra på körskolan också, andra gången denna vecka. Har fått börja köra med en hur härlig lärare som helst så körningen går galant nu. Känns helt underbart ! :D

Får se om rickar blir hemma imorgon eftersom jag ska iväg på körning och Theodor fortfarande är dålig eller om Marianne kommer hit en stund medans jag åker, de visar sig !..

Nu får de vara bra för idag. Måste vila hjärnan lite :)

Helgen

Då var de Söndag igen och ännu en ny vecka väntar.
I fredags så var jag och Theodor in till stan, var där precis hela dagen. Åkte hemifrån vid nio och kom hem vid femtiden. Theodor var helt slut och somnade på en gång då han väl skulle somna. Resultatet som blev efter besöket hos frisören var utom förväntan. Blev fruktansvärt nöjd faktiskt. Har fått bort de mesta av de oranga och de är nu mer ljust. Theodor umgick med Elin och lite senare då jag var klar så blev de lunch på ett nyöppnat ställe. Blev pasta för mig, sallad för Elin och pannkakor med sylt och grädde till lilleman, vilket var väldigt uppskattat ! :)

Träffade lite senare på Johanna också och vi gick allihop en sväng på stan. Bestämde då att jag skulle följa med Johanna ut och sedan sova hos henne. Sagt och gjort !..
Kan i princip säga att de var första gången jag var ut sedan vi fick Theodor :) ..
En mycket trevlig kväll var de i alla fall.
Igår då Rickard hämtade upp mig hos johanna (Theodor var hemma med farmor) så åkte vi och handlade hem en massa mat. Kände att de var lättare utan att Theodor var med. Annars tar de dubbelt så lång tid att bli klar. Så nu har vi fyllt upp kyl, frys och skåp.

Idag har vi inte så mycket för oss. Vi blir kvar hemma, har tvättstuga nu klockan 12 och de är ett helt berg nu med tvätt så hela tiden (3 timmar) kommer att gå åt att tvätta. Kommer nog få hänga en hel del i lägenheten för allt kommer inte hinna torka annars. Men de löser sig ju !..
Måste även hinna med att dammsuga och torka golv så de blir lite rent och fräscht här igen.



Resultatet, kanske inte världens finaste bild ;)


One Peace



Theodor i sin fina One Peace från KappAhl. Den fick han igår av sin moster Elin :) :love:


Torsdag

Idag så var de andra dagen för Theodor på dagis. Ibland säger jag dagis och ibland förskolan, konstigt de där ! ;)
Vi kom dit vid nio idag och han "var en i gänget" på en gång då vi kom. Vi kom samtidigt som ett annat barn som också skolas in nu. I alla fall så har de gått lika bra idag, de var väl de jag ville ha sagt.
De märks verkligen att han gillar att vara där och vara med dom andra barnen, vilket är väldigt positivt. De är ju så de ska vara på ett dagis.

Imorgon så är han ledig för att de bara är en ordinarie personal som kommer vara där och sedan vikarie så inskolningsfröken tyckte att de kanske vore bäst så man inte rör till de allt för mycket för Theodor lilla huvud. Så så fick de bli !.. Så på måndag kör vi igen och eftersom att de har gått så bra som de gjort så trodde hon inte att han måste gå alla fem inskolninsdagar. Så då skulle vi komma dit vid nio och var kvar och få lunch och sedan gå hem igen och då under dagen ska vi även prova på att "jag försvinner" för att se Theodor's reaktion så vi får se vad som händer då. Men känner jag honom rätt så kommer han lalla på som vanligt han :) Han är såå duktig ! :love: ..

Så eftersom att han är ledig imorgon så ska vi åka till stan vid nio imorgonbitti. Jag ska till frisören klockan 10 då dom öppnar så då ska min halvsyster Elin vara med Theodor medans jag blir ompysslad. Ska bli så skönt att få till håret riktigt och få en blondare färg i stället för de oranga som jag har nu :) Skönt att unna sig lite.
De är väl lite så vår dag kommer se ut imorgon, vad jag vet nu i alla fall.

Nu kom lotten så vi ska ta och göra oss klar och gå och träna lite !

Ha en fin kväll !

Onsdag

Igår var vi ju väldigt osäkra på vad de var för prick/blåsa Theodor hade fått på kinden. Så vi bestämde oss för att ringa bvc idag på morgonen. Men redan då vi vaknade imorse så förstod jag nästan att de inte var vattkoppor. Utan pricken/blåsan hade blivit mindre, han hade ingen feber, inte ens nära till feber. Men eftersom att de ändå var dags för inskolning på dagis så ringde vi ju ändå och fick komma upp en timme senare så sköterskan fick titta på honom och hon sa de på en gång att de inte var vattkoppor, vilken lättnad de var :) .. Så när vi var klar där så bar de iväg på dagis !

Han var precis som jag hade kunnat tänka mig då vi kom dit. Hur glad som helst (som han väldigt ofta är) och vinkade så glatt till inskolningsfröken. Jag förstod nästan på en gång att detta kommer gå hur bra som helst !.. Han gick runt och kikade och lekte/pratade med dom andra barnen som var där, precis som att han varit där varje dag. Men samtidigt så var de mycket att ta in för honom. Han i stort sett "struntade" i mig och Rickard, gick runt själv och grejjade på. Så de kändes väldigt skönt ändå, vissa barn vill ju bara gå bakom eller bredvid sina föräldrar och blir kinkig osv, men inte Theodor inte !.. Han tog bara för sig han :) Mammas stora lillkille :love: ..
Vi fick se hans hylla och låda i kapprummet där de stod hans namn och senare kommer de komma upp en bild på honom också. Tänk att han blivit så stor, vart tog tiden vägen liksom ?..
Man blir så stolt över att han är just min fina son. Är en väldigt glad mamma !
Imorgon så ska vi vara där klockan nio och kommer vara där framemot halv elva. Han kommer nog smälta in ganska bra då. Får väl se om de bara blir jag och Theodor eller om Rickard också kommer följa med, lät som han skulle försöka jobba imorgon, men vet inte än :) ..

Hur som helst, efter inskolningen idag så åkte vi vidare hem, jag hämtade lite saker innan jag sprang vidare mot bussen för att åka till skolan. Gick en sväng på stan innan också, hittade lite fint till Theodor och lite smink (mascara och eyeliner) till mig. Lektionen idag på skolan gick lite segt, eftersom att läraren bara stod och pratade, men jag fick senare ett skrattanfall (vilket jag hatar) och livade upp stämningen i klassen lite ;) ..

Nu för en stund sedan så fick Theodor sin välling, ny blöja osv innan läggning. Han var väldigt trött ikväll då de har varit mycket att ta in. Så jag tror till och med att han somnade då jag la ner honom, eller kanske inte, men de kändes som de. Inget stånkande eller grinande, utan de var knäpptyst, hur underbart !
Rickard har åkt iväg på skytte och jag ska ta och varva ner lite i soffan och läsa en bok som vi fått en uppgift till, så de är bara att läsa de !.. :)

Dagens fina inköp:



Tröja och byxa, H&M.




Handskar/vantar, Lindex.




Mascara och eyeliner till mamman, Lindex.


Vattkoppor?

Kan säga att jag i princip nyss kommit hem, eller ja för drygt en timme sedan. Har haft en riktig heldag kan man säga. Först upp tidigt, iväg på skolan. Första lektionen började tio och sista slutade fyra. Då blev de vidare till stan och körskolan då jag även skulle på lektion där. Så mitt huvud är ganska slut nu. Men de är ju värt de i slutändan ! :)

Imorse då jag åkte hemifrån och lämnade Theodor med Marianne så såg jag att han hade fått ett utslag på ena kinden, min första tanke var såklart vattkoppor. Men eftersom att de bara var den så tänkte jag inte så mycket på de resten av dagen, inte förrän jag fick sms av Rickard då jag satt på körkolan. Då hade utslaget blivit mer som en blåsa och kollade även på honom då jag kom hem även fast han sov. Vi är lite osäkra på vad de kan vara.
Är de så att de är vattkoppor så kommer de ju väldigt lämpligt då han ska/skulle skolas in på dagis imorgon (1:a dagen) ..

Men som sagt eftersom att vi är så osäker som vi ändå är så ska vi ringa bvc imorgon och rådfråga och kanske komma upp dit så dom får undersöka honom och se vad de kan vara. Förmodligen så blir vi väl tvungen att avboka dagis också. Så de första som jag ska göra imorgon då Theodor vaknat är att söka igenom hela kroppen på honom och se om de finns något fler utslag/blåsa någonstans samt kolla feber och sedan ringa och se vad bvc säger. Därefter så vet man nog säkert om man ska avboka dagis eller inte. Men med vår vanliga "otur" så slutar de väl så. Vi har inte haft så bra flyt den senaste tiden så.

De vore ju bra om han ändå har vattkoppor nu medans han är liten så de inte blir lika jobbigt som de vore om han var större, men de var ju inte den lägligaste tidpunkten om man säger så, men de är ju inget man kan göra något åt. Rickard är ledig imorgon eftersom han skulle ha haft hand om inskolningen då jag går i skolan, men jag blev ledig på förmiddagen imorgon så jag var så glad att jag skulle få vara med, men så blir kanske inte fallet ?.. Men vi får båda vara med i alla fall på bvc och se vad resultatet blir.


Måndag

En ny dag och ny vecka.

Idag är jag ledig, känns härligt med långhelg ;) Fast samtidigt lite tråkigt också eftersom jag verkligen gillar skolan och utbildningen jag går. Men imorgon är de dags igen. Då går jag heldag och efter de så har jag teorilektion på körkolan som jag ska iväg på :) Körkortet hamnar lite på efterkälke nu då allt är så rörigt, känns tråkigt de med, men känns som att skolan är lite viktigare nu så jag kommer in i de riktigt. Fick ringa nyss och boka om körlektionen som jag har imorgon tills nästa måndag i stället då jag vet att jag har tid och kan köra utan att de stör mina studier via skolan.

Jag ringde även till kommunen och skulle ändra omfattningen då Theodor kommer gå på dagis. Från 15 timmars (15 timmar/vecka) till heltid då jag studerar och Rickard kommer jobba. Men då fick jag till svar att om jag hade e-legitimation så kunde jag göra de på Internet, så nu är de gjort också. Tycker allt kan göras via Internet numer, men de är inget jag egentligen klagar över ;) ..
Känns skönt att ha de gjort nu i alla fall. De enda som ligger nu som gör mig lite "stressad" är detta med CSN. De var lättare att ansöka än vad jag trodde, men har gjort så många ändringar och har ännu inte fått något nytt beslut ännu så jag känner att de är lite rörigt i min hjärna. Men de kommer lösa sig tillslut i alla fall, huvudsaken de !

Fick nyss ett samtal av hjärtat då han berättade att vår bil inte gick igenom besiktningen. Blir så less på bilen så jag har lust att slå sönder den, inte för att de kommer göra saken mycket bättre, men skulle nog kännas skönare !.. Vi har åkt in och ut med bilen till besiktningen sedan Oktober. Vill så gärna att den ska gå igenom så man kan sälja iväg den. De är ju bara ett litet skitfel också som gör att den inte går igenom. De är ju inte själva bilen eller hur den går osv som gör de :/ ..Dumma dumma !!



Fining :love:


Dåligt med uppdateringar ..

Gud vad de hade sjunkit med läsare nu då jag kollade, men de kan ju ha med att jag typ glömmer bort numer att skriva här på bloggen. Bara ibland jag känner, näe nu är de dags för ett inlägg ! :)

De har ju blivit så mycket och rörigt med allt nu också så man har inte riktigt haft tiden att sitta och skriva här. Men nu då jag är ledig så måste jag passa på.
Jag började min utbildning som jag blev så lycklig över att jag ändå kom in efter att de först var platsbrist osv. Men de verkar som att allt kommer lösa sig nu tillsut, allt är nästan klart med csn också så förhoppningsvis får man snart de och funka :)
På måndag är jag ledig, långhelg kan man kanske säga. Så då blir jag hemma med Theodor, ska ringa några samtal bara och sedan måste jag hitta på något med min lilla kille :love: ..

På Onsdag så är de dags för vår lilla kille att ha första inskolningsdagen på dagis också. Vet inte riktigt hur vi löser de, men jag går hela dagen i skolan och har inte möjlighet att åka hem. Vill såklart vara med då han skolas in och speciellt första dagen, men de går helt enkelt inte eftersom att jag inte vågar riskera att hamna efter för då är de otroligt svårt att komma tillbaka igen. Vill inte ens tänka på de :/ .. Men de blir nog Rickard som går första dagen med han och sedan Torsdag och Fredag går jag då jag går halvdag på Torsdag (eftermiddag) och på Fredag är jag ledig förutom att de blir en sväng på skolan då jag har ett möte med min mentor.

De är väl ungefär så de ser ut just nu. Jag har sagt de förut och jag säger de igen, detta är utbildningen för mig :love: !

Torsdag

Nu har jag gått två hela dagar på min nya utbildning. Eller hela och hela, mer halva dagar nästan. Men de känns helt underbart och jag känner redan nu att detta är något för mig. Detta vill jag göra !..
Senare då man får välja inriktning så vet jag exakt vilken jag ska ta ;) ..
Idag fick jag prata med en syv (studie och yrkes vägledare) också, så nu är inte allt detta med csn en djungel längre som de har varit de senaste dagarna. Nu förstår jag !.. De var mycket lättare än vad jag trodde.

Imorgon så börjar jag halv nio på morgonen, som alla de andra dagarna jag gått. Då ska vi även ha fotografering, tror de är för de små brickorna man kommer ha då man går ut på praktik, så då vill man ju inte bara komma med håret uppsatt osv. Då vill man ju sminka upp sig lite och fixa håret lite. Så får se vad man hinner med imorgon innan man måste åka.

Theodor var jättelycklig idag då jag kom hem idag. Han är ju van att få vara hemma med mig hela dagarna, men nu när han är hemma med pappa hela dagen så blir han överlycklig då jag kommer hem. Så himla roligt och se !
Just nu ligger han och grejjar i sin säng hör jag, får se hur lång tid de tar för honom att somna ikväll, han var jättetrött då jag la honom så de kanske inte tar så lång tid.
Jag ska i alla fall strax iväg nu och träna på sporthallen, ska även väga mig och kolla om jag gått ner något på en vecka då jag har ätit mindre (mindre portioner), tänkt mer på vad jag ätit, inte druckit läsk utan mer vatten osv :) Vägde mig där för en vecka sedan så får se om man ser någon skillnad idag !

Nu ska jag se lite mer tv, byta om och sedan gå iväg och träna :)


Tisdag

Denna dag började hur bra som helst. Äntligen verkar allt gå vår väg igen, alltså framåt ;) ..

Fick nämnligen ett samtal imorse som gjorde mig så glad. Jag kom nämnligen in på utbildningen jag sökte, Omvårdnadsprogrammet på komvux. Eftersom att jag inte kom in så stod jag kvar som reserv och tog då in mig då de var många som inte dök upp :) Hur glad var inte jag då över att få en "ny chans" ? :D
Så min syo ringde och berättade och att hon tänkte på mig, så snällt.

Var in dit på förmiddagen idag och blev inskriven och fick även en uppgift och lite information osv. Imorgon börjar man tidigt, redan 8.30 men de är de värt !
Så eftersom att jag börjar tidigt då och ingen kan vara med Theodor så är Rickard hemma, vilket han inte klagar över :) Hur bra som helst !
Efter "skolan" så var jag och körde en dubbel lektion på körskolan, vilket inte gick så bra då, men mitt huvud var inte alls med. Hade de i baksätet kändes de som. Har haft så mycket tankar i huvudet i två dagar nu så de reulterade med enorm huvudvärk precis innan jag körde.
Men de är bara att ta nya tag då som sagt. Har gjort uppgiften jag fick på skolan och skickat iväg den, lika bra att göra de på en gång så vet man att de är gjort.

Men nu är jag mer än redo att blicka framåt. Plugga så de står ut genom öronen, både av utbildningen och pluggningen till körkortet, Rickard jobbar och Theodor som börjar på dagis till veckan ! :love:

Finaste älskling ♥


Mys söndag !

Idag har vi haft en riktigt mys söndag, jag och min älskade lilla familj !.. :love:

Idag så hade jag sovmorgon så Rickard klev upp med lillen vid sextiden imorse och jag sussade vidare.
Klev sedan upp vid halv tio tror jag hon var. Hade myst med liten i sängen en stund före för att se om han ville somna om. Men icke sa nicke ;) ..
Så då klev vi upp och gjorde lite god frukost, lite ägg, mackor och mjölk/juice framför tv:n.

Senare satt vi och kikade på film och de är väl typ de man har gjort idag känns de som. Mysigt har de varit, Theodor har varit på ganska så bra humör, lite grinig men efter en liten tuppis så var han på banan igen :)
Till middag så körde vi på någor enkelt och gott, nämligen parisare med bröd och lite tillbehör.
Theodor älskade de och de är inte så konstigt då han älskar korv.
Fick även ett ryck då vi hade ätit, började att diska disken som var och tog sedan fram dammusgaren och dammsög lägenheten och torkade golven :) Skönt att de också är gjort !

Just nu ligger lilleman och somnar väl snart. Han ligger och småpratar lite, vilket han gör då han håller på och somnar.
När han somnat så blir de nog mys med min älskade och sedan en dusch innan man lägger sig.
Skulle ha läst lite körkortsteori också, men ska unna mig lite mystid med älsklingen då han har så ont i sin rygg ;) Kör ju en dubbel lektion på körskolan på tisdag och har därefter en teori lektion så känner inte att jag får så dåligt samvete ändå ! :)

Theodor's nya skor !

Igår var jag äntligen in till stan med mitt lilla :love:.

Har ju som sagt varit ute efter ett par bra och rejäla vinterskor till lilleman. De är många som har tipsat mig om kuoma's vinterskor och de gjorde även skomakar'n här i Matfors. Han hade haft dom, men dom hade tagit slut.
Så var in på eurosko i stan och provade dom och dom var verkligen perfekt !
Vilka skor alltså, dom var som handen i handsken för Theodor.

Priset var verkligen dyrt måste jag säga, har aldrig köpt så dyra skor någonsin, inte ens till mig själv ;).. Men vad är inte Theodor värd egentligen ?! ;)
Slutade med att vi gick därifrån och letade efter skorna på andra ställen. För på eurosko var dom inte till mycket hjälp, dom stod bara bakom disken och pratade med varandra (de var tre stycken försäljare i butiken)..

Är de så man behandlar sina kunder ?..

Vi gick vidare mot Kax i alla fall och där fick vi hur bra hjälp som helst. Hon mätte Theodor's fötter och beräknade efter de vilken storlek han skulle ha osv. Så där var de tummen upp !..
Priset var detsamma som på eurosko, men de gjorde mig inget då de var jättebra service :)


Lidande

Ikväll blir körkortsteorin lite lidande. Kommer inte bli just något pluggande alls, ska strax iväg på sporthallen och träna. Måste ta tag i detta på rikitgt nu, tänka på vad jag äter och träna två gånger i veckan, minst !
Så Lotten kommer strax hit eftersom att hon ska med och träna :) ..

Rickard blir hemma med Theodor, var meningen att han också skulle träna och ha barnvakt här, men han har så ont i sin rygg (ovanligt) så han blir kvar hemma.
Jag brukar bli så hungrig efter träningen och hur bra är de då att sätta sig att äta en macka t.ex ?.. Inte bra alls, har ni något bra tips som är nyttigt sådär att äta då man har tränat ? Skriv i så fall en kommentar och berätta !..
Är väldigt intresserad, denna gång ska jag ner i vikt, så är de bara. Men svårt kommer de bli, men de ska gå.

Blev lite onödig skrivning på slutet ;)


Torsdag

Var som sagt iväg igår till skomakar'n här i Matfors för att se om han hade några bra vinterskor till Theodor :).
De visade sig att han hade totalt slut på typ alla små vinterskor. De minsta storleken han hade var 27, vilket blir alldeles på tok för stort för min lillkille. :love: ..

Så fick en kommentar av Malin igår och blev tipsad om Kuoma skor. Dom ska tydligen vara bra och lätt på foten osv. Vart finns dom att köpa då tro ? Eller finns dom bara så man kan skicka efter ? Släng in en kommentar om ni vet något :) Är ju mindre än två veckor kvar nu innan han har första dagen på dagis.
Eftersom att de är så pass kort tid kvar nu innan de är dags så har jag stått nu på förmiddagen och stryke på namnlappar på Theodor's kläder. Är inte riktigt klar, utan de är lite byxor, dreggel lappar, strumpor och ytterkläder kvar innan allt är märkt och klart !

Nu är de redan Torsdag och snart helg igen. Så skönt att veckorna går så snabbt..
Pratade med försäkringskassan också förut och de visade sig att mammaledigheten nu är över. Väldigt tråkigt, men ack så skönt också. Så man kan få komma ut mer bland folk, får se nudå om jag kommer in på dom kurser jag sökt på komvux annars är de bara att söka en massa jobb så fingrarna blöder :D hehe..
Har redan börjat göra de kan jag avslöja och hoppas på att få något litet extra i alla fall. Pengar behöver man ju.

Näe, nu ska jag mysa lite med mitt lilla :love: !


Bra start på dagen !

Denna dag började ju bra !..
Rickard var nämnligen med i en krock i förmiddags här när han jobbade. Som tur är så gick de hela jättebra. Eftersom att han jobbar åt Reko så kan ni säkert lista ut med lilltån vad han har för arbetsuppgifter, sopor !
Han var på en återvinningscentral i Sundsvall när han blev påbackad. Hur kan inte se en stor skåpbil ?..
Hon som backade på honom vär väl i 50 års åldern och kan defenitivt inte ha kollat i en enda spegel då hon började backa, snacka om trafikfara !? Ge körkortet till mig i stället, skämt åsido ! Jag pluggar ju på mitt körkort så snart har jag de i min hand, men ändå. :)

I alla fall så hade Rickard som tur var gått ur bilen och skulle gå runt den då han blev påbackad. De tog alltså i hans bakgavel på skåpbilen. På hans bil blev de inte så mycket som en skråma, men hennes bil såg tydligen ut som en konservburk som man hade börjat öppna.
Hon hade sagt någonting i höjd med:
- Jag sparkade nyss av snö/is klumpar från stänkskydden så trodde att de var dom som jag körde på, men sedan tog de helt plötsligt stopp !.

Tur de inte blev värre än de som inträffade. :D

Just nu ligger Theodor och sover och jag ska ta och göra mig klar för då han vaknat så ska han få lite lunch och sedan ska vi gå ut en stund. Ska bland annat in en sväng på Ica och sedan bort till skomakar'n och kolla efter nya skor till Theodor. Ska kolla vad de finns och vad de kostar. Han behöver nya tills han börjar på dagis då dom han har är väldigt klumpig och han kan inte gå i dom pga att dom är just klumpig. Så ska se om de finns några bättre där, annars får man flörta lite med gubben senare kanske så vi kan sticka in till birsta och kika.
De där med flörta med gubben brukar inte alltid fungera så bra så får se helt enkelt !..

Nu vaknade Theodor så måste gå och ta upp han !

Kaffe !


Mardrömmar !

Usch, inge vidare väder ute idag !..
De ser ju fint ut, men de är så fruktansvärt kallt ute. Skulle tro, eller enligt min mobil så är de -13° grader ute just nu. var kallare för en stund sedan, har man tur så kanske de blir lite mildare ute senare så man kan gå ut med lillen en sväng :) ..

Natten har varit bra, eller bra och bra, Theodor och Rickard har sovit som två stockar men inte jag. Vet inte, sover jättedåligt nu och somnar jättesent. Hade en mardröm i natt som inte alls var rolig. Vaknade och var alldeles stel och hade ont i kroppen.
Var så läskig dröm att jag gjorde allt för att hålla mig vaken utan att kliva upp.
Drömde bland annat att jag låg i vår säng, de var natt, Theodor och Rickard sov (precis som vanligt) och vid min sida av sängen hängde de ett spöke/ande över mig och jag bara rös och rös och skakade, precis som att anden skulle ta över min kropp.. Jag skakade om Rickard riktigt men han vaknade inte.. Tillslut började jag grina hysteriskt och då vaknade jag och frös utav bara den. Kollade runt, hade ont i kroppen och var stel. Ozzy (vår kisse) låg på mig så kan inte har gjort annat än att legat stilla.

Drömmen var så pass verklig att jag verkligen inte ville somna om. Gjorde som sagt allt för att inte somna om, men tillslutv gjorde jag de, då var drömmen som bortblåst !..
För er kanske de låter lite roligt och osannorlikt, men absolut inte för mig. USCH !

Söndag

Har inte riktigt funnits tid till att skriva här på någon dag nu.
Känns som att man har fullt upp precis hela dagarna.
Vakna, byta blöja, ge välling, leka, fika, sovtid, lunch mer lek eller kanske promenad, middag, mysa med lillen mera och leka, natta och ja.. De är i stort sett likadant varje dag !.. men snart blir de ju lite ändringar.
Plus att på kvällen sitter jag och pluggar körkortsteori och ser på tv innan man lägger sig.
Hehe några av er kanske tycker och känner, men gud vad tråkigt, vad har du för liv osv ?!
Men de är faktiskt helt underbart också att vara förälder och mamma till världens finaste kille. Man blir så otroligt stolt för varje dag som går och han lär sig ständigt nya saker.
Numera går han på heltid, eller hur man nu ska förklara ?.. Han går mycket hellre än att krypa om man säger så då ! Men han har ändå fortfarande problem med att gå med skorna på, vet inte men han verkar inte alls vilja försöka ens ?.. Hur blir de då han börjar på dagis då tro ?.. Blir lite nojig nu ja :/ Min lillkille ska gå på dagis snart !

Idag på förmiddagen så konstaterade både jag och Rickard att vi knappt hade någon mat alls hemma och vi ville inte direkt gå in här på Ica i matfors då de är lite dyrare här osv
. Så eftersom att min mamma ville komma och träffa Theodor så passade vi då på, alltså jag och Rickard, att åka iväg till birsta och handla mat. De blev Ica Maxi och hör och häpna, vi kom bara hem med mat !.. + toapapper då ;) hehe..
men man lyckas ju alltid, känns de som, att köpa med sig en massa annat smått och gott också, men inte denna gång !

Så när vi kom hem så gjorde vi i ordning lite mat, korv och makaroner, snabbt och bra !..
Mätta och belåtna så lekte vi med lillen lite innan de blev ett bad för honom och han var verkligen en riktig proppeller (stavning?) i vattnet denna gång. Snacka om överskottsenergi, men ack så söt !
Nu sover han sedan ett tag tillbaka och jag ska mysa lite med stora hjärtat innan man lägger sig.
Har precis studerat dagens dos av körkortsteorin så nu ska jag unna mig lite mys !



Liten då han badade ! ♥



Trevlig kväll !

Mammas duktiga älskling ♥

Theodor är jätteduktig och gå alldeles själv nu. De går bara bättre och bättre !
När han väl tar tag i lära gå vagnen eller gåbilen så går de dubbelt så fort.
Fick med lite på film igår då han ser så rolig ut, gud så mamma älskar dig !
Duktiga älskling
.. ♥


Fredag

Så, då är äntligen städningen ur världen !.. Har gått och dragit på de hur länge som helst. Nu vid tre så är de dags att tvätta lite också. Kände de då jag satte upp en ny tvättid att om jag inte tvättar nu så får jag vänta typ en halv vecka innan jag kan tvätta och jag verkligen hatar när man har mycket tvätt !..
Nu blev de mycket städnings och tvättnings prat här, vilket många verkar störa sig på. Men jag skriver ju som sagt vad jag vill ! :)

Igår innan vi gick och la oss så provade jag och göra fas C på körkortsteorin. Hade inte läst på de något innan men fick ändå ganska bra resultat. Jag blev inte godkänd men sätter jag mig och pluggar på de så tar de nog inte så många test på fas C innan den också är klar. Men känner att jag inte just har någon brådska. Har ju anmält mig till lite teorilektioner på körkolan också som börjar snart, så de hinns nog med. Men ska ändå läsa lite ikväll då man har mer tid.

Nu dags att plocka med tvätten och vandra till tvättstugan !

Happy !

Känner mig hur glad som helst just nu i denna stund !..
Har suttit och pluggat nu i någon timme och kört fas B tre gånger och klarade den tillslut. Känner mig ännu mer peppad nu till att sitta och plugga då man känner, ser och märker att de går framåt med hela teorin.
Känns otroligt skönt att ha klarat B fasen nu så man kan bocka av den. √ CHECK!
Så nu återstår bara Fas C och fordonsfasen och såklart lite repetition och lite sånt. Men känner nu att jag ska unna mig lite tvtid och datortid och ta upp pluggandet igen imorgon.
Fast igentligen, varför inte fortsätta ?.. hade ju varit underbart att eventuellt klara fas C också, men mitt huvud är helt slut. Har sovit dåligt natten som var och har ju redan suttit med pluggandet en bra stund. Började då Theodor somnat, vilket var runt sjutiden :) Känner inte direkt att jag får dåligt samvete ;)



Näe, dags att se lite på Elsas Värld som jag följer på tv3play. En helt klockren serie !

Likheter ♥



För några dagar sedan satt vi alla tre i soffan och myste som vanligt. Då uppfattade både jag och Rickard att Theodor har fått mina små tjockistummar. Alltså, dem ser inte ut som en vanlig tumme utan mer som en stortå ;)


Onsdag

Imorse var jag som sagt och körde en dubbel lektion på körkolan. Fick vara ute och köra på skönsmon/kuben denna gång. Man kan ju säga de att allt gik bra även fast vaglaget kanske inte var de bästa, men jag sitter ju här så bra måste de ju ha gått, haha skämt o sido. Men helt seriöst så gick de jättebra, dragläget har jag hittat och de går  riktigt bra med de och fick även backa och lite sånt.
Känns att de går framåt
!

Teorin har jag inte suttid vid än så länge. Rickard är borta hos brorsan sin, Theodor har nyss somnat och Johanna ska strax komma hit och göra lite slingor i min morotsfärgade kaluffs.
Gjorde ju en avfärgning för några veckor sedan så de är väl dags att få de lite ljusare nu igen :) ..
Så medans Johanna drar slingor i mitt hår så kommer jag sitta med körkortsboken i högsta hugg. Jag måste bara få in de lilla sista nu så jag klarar B-fasen, så man kan bocka av den, att den är klar !..
Blir de inte alltför sent ikväll så ska jag sitta tills den är klar. Då skulle jag kunna sova mycket skönt i natt.

Efter körlektionen på körskolan så tog jag bussen upp till Komvus vid sjukhuset, för att gå på ett möte.
Fick lite vägledning och efter mycket velande fram och tillbaka så har jag nu sökt 4 kurser som kommer starta i Februari. Satt och kollade förut också på försäkringskassans hemsida, på mina sidor och de visade sig att jag bara har ynga 10 dagar kvar på mammaledigheten så då får man ta och skriva in sig på AF snart igen.
Lika bra att göra de så man har de gjort i fall jag inte kommer kunna läsa kurserna.. De återstår och se !



Ha en underbar kväll !


News !

Har en nyhet som jag inte tror att jag ens har delat med mig utav här. Har nog förmodligen bara skrivit om de på facebook. Så här kommer de, har börjat med körkortet !

Känns helt underbart att de äntligen är dags och att de faktiskt går framåt. Hade min första körlektion i Fredags förra veckan, dagen innan nyårsafton. De gick jättebra, fick köra i korsta och nere vid ortviken, lite halt var de men de var inga problem :) Har en ny körlektion imorgon bitti innan jag ska på möte på Komvux. Så vi ska avsluta min lektion uppe vid sjukhuset för att jag ska vara säker på att jag hinner upp till sjukhuset i tid till mötet.
Ska ju upp dit för att prata med en studievägledare om eventuella kurser jag ska söka så jag har något att göra då min mammaledighet går ut, vilket de gör i slutet här på Januari :)

Tillbaka till körkortet, körningen är de inga som helst problem med just nu som de är, teorin är ju lite svårare kan jag tycka. Men de ska nog gå och få till de med. Fas A har jag klarat, håller på med fas B nu. Har nyss sittit lite, har ännu inte klarat den fasen, men efter lite mer pluggande i boken på de som jag har svårt med och sedan kör jag fasen igen så klarar jag nog den :)

Idag har jag och Theodor bara haft en lugn och mysig dag här hemma med lite lek och mys. Imorgon då jag är borta så kommer farmor Marianne och är med lillen. Bara att hoppas på att man får upp henne så man hinner med bussen man ska åka med :P



Theodor idag, han bara älskar sin fåtölj ! ♥




2012

Då var de ett nytt år då, 2012.
Lämnar 2011 bakom oss med en massa fina och underbara minnen..!

De nya året började dock inte så vidare bra för oss. Både jag och Rickard var väldigt hängig igår, Theodor var de full rulle på som vanligt.
Men jag kände magont och illamående hela dagen och samma sak idag :/
Så idag blir vi bara hemma, hade tänkt städa, men blir inget av med de då man inte är ett dugg pigg.
Theodor äter lite banan nu och sedan ska jag se om han vill sova en stund så jag får vila och ta igen mig lite.

Blev lite kort och tråkigt inlägg, men har inte så mycket ork, tyvärr :(