Morsdag! ♥

Vilken härlig dag vi har idag, morsdag och allt!.. Härligt väder och lite senare så åker jag och Theodor in till stan och kollar då systerdottern och kusinen Silje har uppvisning i kyrkan i samband med en gudstjänst. Hoppas att de kommer bli mysigt. Rickard blir kvar hemma då han inte alls är så himla intresserad av sånt där, vilket jag egentligen inte heller är, men då de är lilla Silje och så då måste man ju åka dit.. Är mycket för Theodor's skull också såklart!..
Efter uppvisningen i kyrkan osv så åker vi hem till Annelie och Preethi för lite fika och tårta med lilla mammsen och mormor. Preethi's föräldrar är också där så de blir mysigt att få träffa dem igen också. Jag har faktiskt handlat en liten present till mamma som hon får då :)
Än så länge har jag inte blivit "uppvaktad" något, men de gör mig inget egentligen. Rickard har åkt iväg nu och skulle handla några grejjer som vi ska ha till bilen, kanske han köper med sig något till mig då?.. Haha de får vi allt se lite senare :)

Igår var vi in till birsta en sväng. Köpte bland annat skor till Theodor då de börjat bli så himla varmt ute. Han har ju vanliga "sommarskor" sedan innan, men igår så köpte jag sandaler och gummistövlar till han då han var helt utan de också. Plus ett par skor till mig själv, så vi fick gummistövlarna på köpet, och hur bra är inte de?.. Allt inhandlades på skopunkten.

Små sandaler till lilla herrn :)

Gummistövlar!
Och mina små gulliga ballerina! :)

Ny bil! :)

Hej på er!

Har haft mycket runt mig nu därav har de inte blivit så mycket skrivande.. Så vad är de då som har hänt?..
De började ju med att Theodor blev riktigt sjuk så vi fick göra ett besök på sjukhuset en natt för någon vecka sedan. De tror jag att jag skrivit om? I alla fall så mår han bättre nu och har idag varit på dagis hela dagen lång, skönt för honom och för oss. Dock så har han en hemsk hosta kvar som inte verkar vilja lägga sig riktigt :/

Sedan då.. Rickard bestämde sig för att sälja sin motorcykel och den blev väldigt populär!.. Så nu ett tag har vi varit på jakt efter en bil och idag hittade vi en, äntligen efter mycket letande och tittande här och var.. De blev den -01:as Passat 1,8T. Känns superroligt men lite läskigt att köra, men man vänjer sig ju snabbt ändå!

Här är bilen, dock en dålig bild då de var den som var på blocket annonsen!




Fredag

Nu var de ett bra tag sedan som jag sist skrev här, men de har verkligen inte funnits någon tid, ork eller motivation heller för den delen. Så vad har hänt då?.. Jo jag gör nu min praktik på Thulegården som jag tidigare har nämnt och jag trivs bra. Men tycker de är lite jobbigt att jag nu har varit tvungen att vabba några dagar och därmed missat några pass. Vilket inte alls känns sådär roligt, men de löser sig tillslut de med!..
Som sagt, har vabbat några dagar och Rickard har också fått vabba några dagar då Theodor har varit riktigt dålig. De började med att vi trodde att de var en vänlig förkyldning och blev hemskickad från dagis Torsdagen förra veckan. Men senare under helgen så satte de sig på andningen och han hade de jättejobbigt så på Fredagnatt mot Lördag åkte vi in på akuten och spenderade några timmar där.

De konstaterades att Theodor hade fått falsk krupp. De är som en inflammation som sätter sig på luftrören under struplocket. Han fick kortison för halsen som han skulle dricka så svullnaden skulle gå ner sig och sedan fick han även inhallera adrenallin två gånger ur ett rör kan man säga. De var inte alls de roligaste man kan se sitt barn gå igenom. Jag började storgråta då han hade de som svårast med andningen, så då blev de rasfart in!

Nu, snart en vecka efter vistelsen på sjukhuset så är han mycket bättre. Han äter på bra, han leke för fullt och busar här hemma osv. Ni tänker säkert, ja men sätt han på dagis då?.. Men då de är mitt barn de handlar om så känns de nästan bättre och ha han hemma idag och helgen så han blir ännu piggare då han ska få gå på dagis igen på Måndag! :)..
De är härligt att se att han mår bättre, lillhjärtat! ♥
När jag var liten så hade jag falsk krupp många gånger sa mamma, likaså min syster Annelie. Kanske har de med de och göra? att de kanske är lättare att dem får de då osv. Jag har ingen aning ja :/

Usch!

Fy vad jag känner mig som en dålig mamma!.. Har nästan nyss lämnat Theodor på dagis och ska vara där till fyra idag. När jag kom hem så slog de mig, gud han har inte fått någon frukost. Utan de enda han fått på morgonen var morgonvällingen. Ringde dagis på en gång och sa till så dem skulle ge han något så han klarar sig tills de är dags för deras lunch. Men usch vilket dåligt samvete jag har, vill bara grina. Hur kan man som mamma göra något sådant?.. :'( Är väldigt sur på mig själv och de kommer defenitivt inte hända igen.
Jag tror att de kan vara de att jag är så van att lämna han på dagis runt kvart i åtta, strax innan dem äter frukost på dagis. Så vet inte, kanske är de som gjorde de?.. De är de förmodligen.

Så nu bara för att mitt huvud inte fungerade som de skulle imorse så kommer hela min dag att bli förstörd. Dels så är den de redan, men detta gjorde inte de hela bättre!.. Var meningen också att jag skulle in till stan och träffa Evve, men då har hon gått och blivit riktigt förkyld under natten och hon lät inte alls pigg. Så vad gör man då av denna dag?.. Praktiken för mig börjar inte förrän klockan tre då jag ska jobba kväll och slutar åtta..

Får se vad dagen har att erbjuda!.. Usch för denna dag...



Hur som helst så älskar mamma dig!