Försöker mig på ett inlägg!

Jag måste fösöka få tillbaka den blogginspiration jag en gång hade. Känns inte som om jag har just någon inspiration längre till att skriva. De kan bero på att jag har fullt upp med skola och min sambo har sin semester nu och Theodor är hemma från dagis. Så blir ju mest att man umgås med dem och endast sitter vid datorn om man skriver på något skolarbete. Så idag tänkte jag att jag ska försöka mig på ett riktigt inlägg för att ni ska se att vi lever och mår bra :)
 
Som sagt, Rickard har semester nu, han har nu haft en vecka och är inne på sin andra och har totalt tre veckor. Skönt för honom att kunna vila upp sig!.. För ungefär en vecka sedan fyllde han även 30 år min älskling, var ett ganska stort repotage om han i tidningen och helt underbart fina bilder fotade dem på han. Han tyckte nog de var lite roligt ändå att de blev av även fast han inte riktigt erkänner det!.. Haha.
Theodor har varit hemma nu i snart en och en halv vecka och ska gå på dagis från och med imorgon till fredag är de tänkt, men han har börjat bli så förkyld så han kan bli hemma resten av veckan också, vi får se helt enkelt hur han mår då. 
 
Jag går i skolan totalt ungefär två dagar, onsdag och fredag och jag ångrar inte en sekund av denna utbildning. Jag känner att detta är vad jag vill och de jag måste göra för att kunna nå de mål jag har här i livet med jobb osv. Jag vill ju jobba med utvecklingsstörda, alltså ingen personlig assistent utan att typ jobba på ett boende eller ett dagenter eller liknande. Jag tycker att dem bara är för härliga!.. Kom och tänka på filmen "Hur många lingon finns de i världen".. Hur gulliga är dem inte egentligen?..

Ja, vad har mer hänt då?..
 
För ca två veckor sedan åkte jag och min kusin Johanna på kryssning med vikingline Cinderella. Båten som dem spelar in färjan på. Vi hade de underbart mysigt och roligt även fast de var i början av en vecka och inte alls så mycket folk på båten som man hade föreställt sig, men vad gör de, de var roligt att få komma iväg :)
De var en 23-timmars kryssning så vi var hemma igen på tisdag kväll. Helgen efter, på lördagen så hade vi fixat
(jag, hans släkt och min släkt) en överraskningsfest för Rickard. Var meningen att jag och han skulle fixa en stor fest osv, men på grund av ekonomin så gick de inte riktigt att få ihop allt så vi var tvungen att lägga ner dom planerna. Men en liten fest fick han i alla fall med mat, umgänge och presenter. Lika glad för de var ju han!. Han uppskattade de verkligen och de var så roligt att de han då han fick se vad vi gjort för honom :)
 
Mer då.. jo, igår var vi in på berners med vår bil då bakluckan och stötfångaren fått en smäll vid en insident för ett tag sedan. Mer än så ska jag inte gå in på de, men i början av oktober så lämnar vi in bilen och får de utbytt så då blir vår bil så fin så.


Bild på Rickard då han var med i tidningen.


Vår älskade Theodor på pappas överraskningsfest!


Jag och min kusin Johanna på kryssningen som vi var på :) Syns inte alls att vi är släkt ;)

Lyckades väl ändå ganska bra med inlägget tror jag.. :)