Handling på schemat

Håret blev som jag hade förväntat mig. Nu slipper man den utväxt som jag hade, håret kändes så ofräscht. Men nu känns det fräschare :) ..

Jag har bara tagit det lugnt idag. Varit hemma för mig själv och gjort lite nytta. Just nu går tvättmaskinen en sväng. Snart ska jag hämta Theodor på dagis och sedan åker vi till birsta och storhandlar då pappa Rickard kommit hem :) smågruvar mig lite, det är så mycket vi ska handla hem. Men de måste ju göras! :)


Torsdag

Godmorgon! :)

Sitter här i soffan nu med en kopp kaffe och kikar på Svenska Hollywoodfruar. Jag missade det i Tisdags så nu kollar jag på det på TV3 play ;)

Theodor är på dagis, som vanligt. Som jag skrivit tidigare så är jag såå glad att han trivs så bra på sitt dagis :)

När jag har sett klart på dessa fruar så ska jag ta och färga min fula utväxt samt ta en dusch och fräscha till mig. Sedan får vi se vart dagen tar vägen :)

Ha en bra dag! :)


Onsdag

Godmorgon!
 
Theodor är på dagis nu sedan en timme tillbaka ungefär. Jag har ätit min frukost och ska snart ta en kopp kaffe tänkte jag. Idag ska jag in till stan, har en tandläkartid 13.20. Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren, men där jag går är de faktiskt bra. Dom är försiktiga och förklarar precis vad dom ska göra i munnen osv. Det är bara en undersökning idag, men nått nål tror jag faktiskt att jag har. Det visar sig ju senare.
 
Ska åka in till stan lite tidigare, så jag är inne strax efter tio då butikerna har öppnat. Ska träffa Linda över lite kaffe innan tandläkaren .. Får se om de blir en shoppingtur också kanske?.. :)
 
Näe, nu ska jag ta mig lite kaffe och sedan göra mig klar så jag hinner med mig :)
Ha en bra dag!
 
 
 

Måndag

Måndag igen och en ny vecka är påbörjad. Imorse när jag lämnade Theodor på dagis så var de väldigt bråttom då vi kom dit. Skorna skulle av snabbt och han sprang genast och kollade vilka av hans vänner som var där. Jag fick en snabb kram då vi tagit av jackan han hade, sedan kunde mamma gott åka hem igen tyckte Theodor :)
Jag är så glad att Theodor trivs så bra på dagis. Han har gråtit totalt 1-2 ggr vid lämningen sedan han började dagis för 1 och ett halvt år sedan. Vilket jag känner mig så nöjd över!.. :) mammas fina och stora kille!

Dagen idag har gått åt till att städa, tvätta, städa och tvätta igen. De har tagit precis hela dagen. Men nu är det så skönt att de är klart :)
Rickard har åkt iväg och är och skjuter med bössan hans. Jag och Theodor sitter och tittar på tv:n. Om ett tag ska han göras klar för natten, få välling och sedan läggas. Imorgon är han ledig från dagis, han och jag har en mor&son dag framför oss imorgon. Jag har ju jobbat två hela dagar i helgen och ska jobba kväll imorgon så känns som att man inte hinner att se honom. Så vi ska mysa på lite imorgon innan jag ska jobba :) vi ska ta en sväng till birsta bland annat!..

Nu ska jag fixa lite här hemma innan Theodor ska läggas :)



Ännu ett långpass på jobbet!

Idag blev det ännu ett långpass på Åsta. En annan vikarie hade blivit sjuk så då hoppa jag såklart in och jobbade :) pengar, pengar, klirr klirr i kassan, inget man klagar på! Trivs ju så bra på Åsta så jag blir glad varje gång jag får jobba här :)

Idag jobbar jag från 8 till 20 ikväll. Snart ska vi fixa lunch här, just nu sitter vi ute och myser i solen :)


Lördag

Ja, de var några dagar sedan jag skrev nu. Men jag har varit lite upptagen med sjukhusbesök, Provtagningar samt lite jobb.
Mitt i denna röra fick jag reda på att i september så får jag hem min bebis. Det är en liten Chihuahua tik som ska flytta till oss :) så innan hon kommer så är de mycket som ska inhandlas, men roligt kommer det att bli! :)

Just nu sitter jag på jobbet på Åsta och väntar på en kollega innan vi startar igång dagen :) jobbar hela dagen idag, från klockan 7 tills ikväll klockan 21. Känns motigt, men de går bara man kommer igång :)

Fick detta startpaket till valpar av mamma igår, med lite rabatter, mat och information osv.


Helgen

I helgen här har vi bara tagit de lugnt. Har varit hemma, kollat på lite filmer och bara haft lite familjetid. Fick ju som sagt sjukskriva mig de två jobbpassen jag hade i helgen då jag inte mått så bra. Imorgon bitti så ska jag på sjukhuset och undersökas, så då får jag se om allt är som de ska eller inte.
De återstår och se imorgon ...

Nu ska jag se lite tv innan sängen kallar. Upp i tid imorgon, skjutsa Theodor på dagis och sedan bär de av till sjukhuset ..
Godkväll! :)


Litet maraton..

Ikväll blir de ett litet wallander-maraton. Fast man får väl i för sig se hur länge man orkar. Känner jag mig själv rätt så är jag trött efter en film. Men då har man ju i alla fall några fler filmer att se i helgen här då man ska vara hemma.. :)


Lugn fredag..

Idag har jag varit ledig har i princip bara tvättat, hela dagen. Skulle ha jobbat imorgon och söndag men pga en incident i min kropp så blev jag tvungen och sjukskriva mig dem passen. Tråkigt såklart, men vill gärna få ordning på detta.

Nu sitter vi hela familjen och tittar på Saltkråkan. Jag njuter av en chailatte och Rickard dricker lite kaffe och Theodor har fått välling. Snart ska vi natta han och sedan ska vi väl slå på någon film, eller om de mot förmodan kan vara nått bra på tv ikväll..? De återstår och se!
Ha en fin kväll alla :)


Kickbike

Nu är vi äntligen hemma igen. De gick bra och hämta Theodor's fina kickbike. Dem knäppte kort och såklart blev Theodor väldigt blyg då alla inne i butiken som jobbade där stod och tittade på honom då han fick den. Men efter en stund släppte de.
 
Såhär såg de ut då vi hämtade den:
 
 
Lite senare då vi kom hem till mamma/mormor så skulle den såklart provåkas.
 
 
 

En tripp till Huddik

Nu har jag nyss gjort mig klar med lite smink och fix innan vi ska hämta Theodor på dagis. Vi ska nämnligen ta en tripp ner till Huddik och hämta en kickbike till Theodor som Rickard har vunnit på en tävlig :).. 
 
I början på sommaren så var Rickard med i en tävling på facebook från ett motorcykel/moped företag nere i Hudiksvall. Igår märkte han att de var han som hade vunnit tävlingen! Roligt att man äntligen kan vinna på dessa tävlingar som är på facebook, dela & gilla bilden så har du en chans liksom. Så nu har vi öntligen vunnit :)
 
Theodor fick se en bild på den igår och han blev alldeles lyrisk och ville att Rickard skulle åka på en gång och hämta den, men då sa vi att vi gör de imorgon så då ska vi göra det i eftermiddag. Vi ska även stanna till hos mamma och Ossi och käka middag + fika då Ossi fyller år idag. Grattis igen!.. 
 
 
Det är denna fina kikbiken som Theodor ska få ♥
 
Så vi får se hur de kommer gå för han och lära sig att åka på den då de inte finns några trampor. Men prova ska han få göra i alla fall, han har haft enkelt och lärt sig alla andra saker han har här hemma. Såsom hans riktiga cykel, tramptraktorn, eldrivna fyrhjuligen och såklart den eldrivna bilen. Allt har han lärt sig inom loppet av någon dag vardera bara, han har en väldigt bra motorik kan jag säga ♥
 
Kommer fota eller filma och lägga ut så ni får se hur de går/har gått för honom sedan med denna kickbiken.
 

Comeback!

Hej igen!
 
Känner mer och mer för varje dag hur mycket jag saknar att blogga. Att få skriva av sig om man känner för de eller bara lägga ut fina bilder på min fina familj. Att fånga en massa fina minnen och dela dem med er som läser?..
Jobbar inte lika mycket nu som jag gjorde ett tag. Sommarschemat är slut och som mest under veckorna jag gick på schema så var jag max ledig 3 dagar/vecka. Menoftast så var de bara 1-2 dagar/vecka. Man har inte gjort annat i sommar än att jobba känns de som. Men vi har faktiskt hunnit med lite roligheter i sommar i alla fall, såklart för Theodor's skull!.. :)
 
Vi har hunnit med att besöka Furuvik, vilket var en hitt för Theodor. Han pratade för fullt med aporna där och bara var allmänt nöjd. Han fick en heliumballong som han var så stolt över att ha fått samt att vi vann en stor kartong med gott&blandat på tivolit som dom har där. De var en rolig dag för oss alla! :)
 
 
Här tittar vi på aporna :) 
 
 
 
 
Här stod vi och tittade på kamelerna, Theodor passade även på att kasta ner sin keps efter att bilden togs så mamma fick gå på upptäcksfärd!.. ♥
 
Det var en väldigt lycklig kille vi hade med oss, vilket bara gör att man mår gott i hjärtat.
 
 
Här grejas de med ballongen ♥ 

Sakta med säkert har allt gått tillbaka till vardagen nu och dagarna bara rullar på. Har tre lediga dagar nu, igår, idag och imorgon, sedan är de jobb för mig,. lördag-söndag. Pengarna måste ju in :)
 
Återkommer med ett nytt inlägg i eftermiddag som kommer innehålla nått roligt, så håll utkik ;) ♥