Söndag

Godkväll!

Idag så gick Rickard ut och mekade strax efter att jag klivit upp. Jag hade min sovmorgon idag och jag sov till runt halv tio :) ..

Så då Theodor väl hade sovit lite mitt på dagen så åkte han, jag och Lotten till birsta. Har länge velat ha en kaffemaskin, vilket de även blev att vi införskaffade oss idag. De blev en Bosch Tassimo t55, kapselmaskin. Har nu provat på en kopp med chailatte, vilket var underbart gott!

Vi var även och kollade runt lite på hästaffärer. Jag hittade ett par ridskor till mycket bra pris. Jag tyckte att de var likabra att ha någorlunda bra skor då jag kommer rida minst två gånger i veckan :) .. Köpte mig även ett par ridstrumpor när jag ändå var i farten.


Lördag

Idag är det lördag och helg! En helg jag kan spendera med min älskade familj. Inget jobb, känns konstigt samtidigt :)

Rickard ska meka lite idag, skönt med extra pengar. Själv så tror jag att jag och Theodor ska försöka hitta på något, vad de blir de vet jag inte än ..
Ikväll när Theodor somnat så ska vi åka bort till några vänner och grilla samt dricka gott. De ska bli trevligt :)

Igår var jag och tog mig en ridtur igen. De känns roligt att ha ett intresse, något att göra förutom jobb och familj. Som liten red jag ju också, vilket var några år sedan. Tror de är just därför de är extra roligt att man nu har tagit upp det igen :) bra träning ger de ju också, vilket är ett plus!

Nu ska jag ta och skölja ut blekningen som jag har i håret. Utväxten var utav denna värld ..

Ha en bra dag :)


Dessa besvär ..

Jag lovade i tidigare inlägg att berätta hur de gick för Theodor hos läkaren, dock blev de inställt i sista minuten då självaste läkaren var sjuk .. suck!

Theodor har under en väldigt lång tid haft problem med sin mage. Han får laktulos dagligen, ändå krånglar de för han. Han blir ändå hård i magen och vägrar dessutom att bajsa. Det blir bara en ond cirkel utav alltihopa och han mår heller inte bra av att ha det såhär. Blev ju måttligt irriterad över att de blev inställt.

Nu i eftermiddag här så visar det sig att han är hård i magen och vägrar att bajsa, även fast han faktiskt bajsade igår.
Det här är jobbigt för oss med, man vill inte att han ska behöva ha det såhär. Allt detta resulterar ju i att han äter dåligt, går ner och upp i vikt och så vidare..

Blev mycket bajsprat nu, men de får ni ta :)

Idag har jag jobbat på underbara Åsta igen. Har schema där tom den 11augusti :) imorgon blir de jobb igen och sedan en ledig helg. Då ska vi umgås med lite vänner och till veckan påbörjar Rickard sin semester :) ..

Tiden går så fort.


Sommaren ÄR här!

Godmorgon Onsdag!

12 juni och studenttider, nu är sommaren HÄR. Härligt, tyckte de nyss låg en massa snö ute. Tiden har gått fort :)

Påbörjade mitt sommarschema på Åsta i fredags och jag trivs så bra! Jobbade fredag-måndag och var ledig igår och idag. Jobbar imorgon och fredag och sedan en ledig helg att vänta :)

Imorgon har Theodor tid hos en läkare på barnavdelningen på sjukhus. Hoppas vi får bukt på hans konstiga mage ..
Uppdaterar mer om de imorgon :)

Nu ska jag äta lite frukost, sedan blir de birsta en sväng och i eftermiddag ska vi till fina Nina som tar studenten idag.

Ha en fin dag!

Måste skriva av mig ..

Just nu mår jag inte alls bra ..
 
För tio dagar sedan så bestämde jag mig för att börja läsa 50 nyanser-böckerna, om Mr. Gray. Jag tänkte, jag ger böckerna en ärlig chans. 
Jag är inte direkt någon bokmal, har endast läst ut en bok tidigare, har inte riktigt förstått de roliga med att läsa böcker förut. Men som sagt, jag tänkte att jag ger dem en chans. Vilket jag ångrar nu på något sätt. 
 
Böckerna är ju en triologi och för mig så tog de tio dagar att läsa de tre böckerna. Dem är väldigt bra, de måste jag säga och dem är väldigt beroendeframkallande. Men nu när dem är slut så mår jag dåligt ..
 
Sista boken fick jag dra ut på, jag ville verkligen inte att de skulle ta slut så fort.De ska ju även bli film, vilket jag nu sitter och längtar till. Sitter och kollar på youtube på trailers för filmen. Vill nästan gråta en skvätt, tänker på vad böckerna handlar om och de är faktiskt en helt otrolig kärleksresa också. 
 
För er som börjat läsa böckerna, men slutat. Till er så kan jag rekomendera att ni tar upp boken igen och fortsätter att läsa. Ni kommer inte ångra er då ni väl har läst ut alla tre böckerna.