V.13 ♥

Din graviditet startade Sön 24 nov 2013.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 8 dec 2013 (ägglossningen).
Du är på dag 85 av 280. (30,4%).
Du är i vecka 13.
Du har gått 12 fulla veckor och fulla dagar (v12+0).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Lör 30 aug 2014 

Du har 195 dagar kvar till beräknad förlossning.

Jag tycker att dessa veckor har gått snabbt och jag undrar så vad de är för en filur som ligger där inne i magen. Är det en tjej eller en kille? ;)
 
Hur mår jag? Jo jag mår faktiskt ganska bra. Har haft lite illamående sådär, men de har som sagt inte alls varit så mycket. Halsbränna har jag lite varje dag nästan och trög mage samt den där smärtan i skinkan som jag tidigare skrivit om. Jag hoppas så att de inte är någon foglossning..
Tröttheten har också varit jobbig tycker jag. Tror inte att jag har hållit mig vaken en enstaka kväll sedan vi plussade, har somnat allt mellan 19-20 på kvällen, de tider så de visar saker på tv:n som man vill se. Näe, de har jag sovit igenom helt. Haha..
Jag mår ungefär som då jag väntade Theodor, fast då kom halsbrännan inte förrän i slutet på graviditeten.
 
 
 
 

Fredag

Hej och godmorgon :)
 
Fredag och helgen står för dörren, vi har inte så mycket planerat i helgen. Jag ska jobba kväll ikväll bara och sedan ska vi fira mamma som fyller år, annars ska vi väl bara vara. Städa lite hemma och sånt som man alltid gör. 
 
Känner mig inte så taggad för kvällsjobb ikväll. Ska jobba mellan 16-22, jag som är så trött hela dagarna. Jag kommer nog få ont i skinkan där igen också. Jag oroar mig att de ska vara någon form av foglossning i alla fall jag, med tanke på de man läst då jag googlat på de. Om så är fallet så kommer jag få det svårt och jobba, vilket jag i så fall skulle bli tokig på. Går jag hemma för länge så klättrar jag nästan på väggarna :(
 
Theodor har jag lämnat på dagis nu för en stund sedan och jag har ätit frukost :) 
 
Nu ska jag fortsätta med de jag höll på med på datorn :) Ha en bra alla hjärtans dag alla! ♥
 
 
 

V.12 ♥

Godmorgon :)
 
Det är roligt att så många tycker att de ska bli kul att vi ska få ett syskon till Theodor och tack så mycket för alla grattis på facebook och instagram. Det känns så roligt men samtidigt så känns de också overkligt med tanke på hur de gått tidigare. Men jag försöker nu njuta av varje minut. :)
 
Något jag märkt av nu i denna graviditet som jag inte hade då jag väntade Theodor är att jag har som ont i ena skinkan, känns ungefär som ischias (stavning?) men de strålar inte ner i benet på de viset utan de är menst i skinkan. Blir bara värre ju mer jag går också, vilket gör de jobbigt och jobba vissa dagar med. Jag undrar vad de kan vara? 
Jag har googlat på de, men de enda jag har fått upp är att de kan vara en typ av foglossning, men jag vet inte. Kanske någon av er har känt av de? Annars får jag kolla med barnmorskan när jag ska dit på inskrivningsamtalet om drygt 2 veckor :)
 
Undrar ja om de är en tjej eller kille där inne? ;)
 
 
 

Nyhet!

Hej!
 
Har sedan ett tag tillbaka tänkt ta tag i det här med bloggandet, igen. Men de blir att man inte alltid har tid eller ork att sitta och blogga. Jag vet inte varför de blir så. Förut har man ju suttit varje dag och skrivit minst ett inlägg. Men nu så lägger man ju ut statusar, bilder och sånt på facebook eller på instagram i stället. Men varför inte på bloggen? Är det smidigare och bara skriva på facebook och instagram kanske? Jag vet faktiskt inte. Men jag ska försöka att ta upp bloggen nu igen då jag har en nyhet att dela med mig av.
 
Sedan i början på år 2013 så har vi försökt få syskon till Theodor. Dock gick de inte som vi väntat oss. Vi fick under 2013 två stycken missfall. Vilket gör att man sedan tappar intresset helt och försöka då de verkade som att de kanske inte skulle gå. Man trodde ju att de skulle gå snabbt att bli gravid, precis som de gjorde då vi fick reda på att vi hade Theodor i min mage. Men så enkelt var de helt enkelt inte då vi skulle försöka att få ett syskon. 
 
Men nu är det såhär att VI ÄR GRAVIDA igen :) Känns så otroligt kul. Jag ska vara helt ärlig och säga de att jag varit orolig i princip sedan vi fick reda på att jag var gravid, vilket vi fick reda på 22 december 2013, två dagar innan mensen skulle komma. Kände på en gång att de var något som inte stämde.
Nu är vi i v.12 (11+3) om man skall gå efter sista mensen. Men igår var jag in och fick se den lilla i min mage. Hjärtat tickade på fint och han eller hon sprattlade en massa med benen. Det var en sån lättnad att få se de efter de vi varit med om 2013. Så de känns mer verkligt nu och jag kan äntligen börja njuta lite känns det som. 
 
Jag har mått förvånadsvärt bra under denna graviditet hittills. Den är ganska lik som när jag väntade Theodor.
- Jag är väldigt trött, kan somna sittandes nästan.
- Illamående har jag haft litegrann bara som kommit och gått.
- Halsbränna har jag fått någa gånger också, redan. 
- Trög och gasig mage.
 
Förutom detta mår jag faktiskt prima :)