Kärleken till sina barn! ♥Finns de något mäktigare än kärleken till sina barn och sin egna lilla familj? För snart fem år sedan träffade jag min älskade sambo Rickard och nu har vi två grabbar ♥ Är så lyckligt lottad, att jag fick en sådan underbar sambo och så underbart fina pojkar. Jag älskar er till månen, runt och tillbaka. 
 

Förlossningsberättelse

Ja, nuska jag försöka skriva om min förlossning med Milo. Jag kommer att använda mig av förlossningsjournalen då jag inte kommer igåg exakta tider, men självaste förlossningen gick otroligt fort, vilket jag är såå glad över! :)
 
Det hela började tyckte jag på måndagen den 25 augusti.
 
Kände av som små värkar på morgonen och under dagen, men de var inget som gjorde särskillt ont. Utan jag var i birsta och handlade lite med Lotten och så. Men sedan då jag kom hem och skulle hämta Theodor på dagis så började värkarna göra riktigt ont och de stramade på bra. 
Ringde Rickard och sa att han får verkligen inte jobba över då jag kände mig som jag gjorde.
 
Vi åt middag och gjorde de vanliga bestyren med Theodor och så senare på kvällen börjar de bli mer och mer värkar, dock inte så regelbundna, men ringde in till förlossningen vid 21 och berättade. Då sa hon att de är nog på gång då, men försök och vila. Så jag gjorde som hon sa och Rickard gick och la sig efter ett tag och jag låg på soffan och hade ont.. haha.
 
Vid 24.00 blev värkarna mer och mer regelbundna, ca. 6-4min mellan och jag ringde igen, men fick då till svar att jag skulle vänta ytterligare lite och se om de blev mer regelbundna. Vid halv ett hade jag 4min mellan mina värkar och jag ringde igen och sa att jag måste bara få komma in nu. Jag hade så fruktansvärt ont och Milo måste ha legat långt bak och tryckt för jag hade så ont bak i rumpan och ner i benen vid varje värk.
Ja, jag fick ju komma in så vi packade de sista och ringde efter Rickards mamma som skulle vara med Theodor och sedan åkte vi in vid 01
 
Här hade de blivit den 26 augusti.
 
Kommer fram till sjukhuset runt kvart över ett och inskriven 01.19. Hon undersöker mig och då är jag öppen 7cm. Så jag gjorde de mesta hemma om man säger så :)
Hon sätter en ctg och jag får lustgas.
 
01.50 är jag öppen 10cm och hon tar hål på vattnet som inte har gått. Var tydligen en väldigt trög fostervattenhinna.
 
01.55 Börjar krysta och får ställa mig på alla fyra och andas lustgasen. Huvudet började synas och fick sedan lägga mig vanligt igen.
 
02.03 föds Milo. Han skriker direkt, hur underbart som helst och höra. Han vägde 3800 gram och var 52cm lång ♥
 
 
 
 
 
 

Lillebror är här!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera här under graviditeten, men nu har i alla fall lillebror kommit. Han föddes 02.03 den 26 augusti. Han vägde 3800gram och var 52cm lång. De var en redig liten kille som kom med raketfart! Han var beräknad att komma till oss den 29 augusti så han var 3 dagar tidig, jag var nästan säker att jag skulle gå över tiden, men de slapp jag! :)
 
Tänkte skriva ett inlägg om självaste förlossningen också för er som vill läsa, men de blir dock inget långt inlägg då förlossningen gick så otroligt fort så de kändes som att man glömt nått ungefär.. :)