Goboken

Detta låg i brevlådan idag :)

Morgonmys :)


Äntligen lite tid..

Nu har jag äntligen lite tid för en uppdatering !.. 
Som sagt så har jag inte alls haft så mycket tid att uppdatara dom senaste dagarna. Så får be om ursäkt för de.

Lillen är lite grinig till och från, vilket är förståligt eftersom att de är jobbigt för han när de är tänder på gång. De resulterar ju också i att han får dåligt med sömn och då blir också därför många griniga dagar. Imorse så vaknade han runt sex-tiden. Då la jag honom bredvid mig i våran säng och då somnade han om och sedan vaknade vi igen när klockan ringde eftersom att Rickard skulle upp och jobba :) När han åkte så låg vi kvar ett tag till och klev sedan upp runt åtta-tiden. Theodor fick sin ersättning som vanligt och jag tog och gjorde i ordning frukost till mig själv. Lingongrova med skina och en stor kopp te

Sedan var de dags för Theodors förmiddagslur, han somnade vid halv tio och vid tio kom Marianne. Hon skulle vara lite barnvakt medans jag var hos tandläkaren. Usch vad jag hatar tandläkaren. Gruvar mig varjde gång jag ska dit och dyrt är de också, men de måste ju göras. Så vid 12 kom jag hem igen och så sov lillen fortfarande så då var vi tvungen att väcka honom så han fick äta sin gröt, blev lite sen lunch idag ! :P

Sedan nu i eftermiddag så har vi bara varit hemma och tagit de lugnt. Ska se lite tv om en stund. Sveriges mästerkock och Efterlyst, får bara inte missas ! ;)

Vi var ju i birsta en sväng igår, tänkte ni skulle få se vad som inhandlades ! 



Köpte en ram så jag kunde sätta in affischen som jag köpte innan Theodor kom :) Så nu sitter den ovanför våran säng !






Köpte även denna fina väggtext från Gallerix som också sitter uppsatt i sovrummet :)

Snabb uppdatering..

Förlåt att jag inte har uppdaterat på några dagar nu men de har varit fullt upp här. Har städat, min nya mobil (som jag skriver från nu) har kommit samt att vi har varit i birsta och handlat hem lite saker så har inte haft tid. Får se imorgon, förhoppningsvis så hinner jag göra en riktig uppdatering med lite bilder på de vi handlat under dagen när lillen sover. Nu ska jag fortsätta se på kniven mot strupen innan sängen kallar !

Dear John - Filmtips !

Dear John är en film (baserad på boken, dagboken. Skriven av Nicholas Sparks) som kom ut 2010. Den handlar om John Tyree som är en soldat i den amerikanska armén. Han har permession en kortare tid under sommaren 2001 och bor då hemma med sin lite udda pappa. Under den tiden så träffar han en tjej som heter Savannah Lynn Curtis och dom blir snabbt förälskade och upplever två veckor tillsammans. Men därefter så måste John ut i tjänst igen och är borta ett år. Vilket innebär att dom skriver brev till varandra. 

Men den 11 September 2010 så förändras allt. John känner sig tvungen att förlänga tjänsten, vilket innebär yttligare 2 år ifrån Savannah. Men efter en tid slutar han få brev från Savannah och sedan när han väl får ett brev så skriver hon b.la. att hon träffat en annan...




Jag såg denna film i morse och grät jättemycket. Jag tycker verkligen att den var bra !.. Så har ni inte sett den och vill se en bra film, se då denna !.. Lovar ni blir inte besvikna :)..

Lördag

Igår så var vi ut till birsta ochandlade lite. Bland annat en barnmatstol till lilleman :).. De fick bli en Antilop (vit) från Ikea. Men sedan när vi kom hem och packade upp allt och skulle sätta ihop stolen så ser vi att de bara är tre ben med till stolen :/ Så vi fick packa in oss i bilen igen och åka tillbaka. Var och bytte och fick tillslit en förpackning med fyra ben i :) Så nu har lillen en fin matstol. Köpte även med en bricka som man kan köpa till.

ANTILOP Barnstol med säkerhetsbälte silverfärgad, vit Bredd: 58 cm Djup: 62 cm Höjd: 90 cm Sitshöjd: 55 cm

Så ser den ut, för er som inte vet :) Köpte även en stödkudde till eftersom att han inte kan sitta själv än. :P


Idag så blir de till att åka till Stöde på kalas. Theodors lilla kusin Alva har fyllt ett år så då ska vi dit upp och gratta henne. Huga, lillgumman, redan ett år ! :)
Pratade med mamma nyss också och hon berätta att de är barnloppis idag på parken i stan, mellan 12-15. Dit skulle jag ha vilja åkt men tror inte Rickard är så sugen på de, men får se hur de blir. I så fall så blir de innan vi åker till Stöde :)

Näe, nu ska jag ta hand om disken i köket !..
Ha en bra dag alla ! :)

Rösta på min bebis !

ViFöräldrar (läs: Tidningen ViFöräldrar) har en tävling där jag och Theodor är med och tävlar. Priset är att få komma till Stockholm och få vara med på en fotografering för deras omslag som sedan publiceras i numret som kommer ut i Augusti :)

Klicka här för att rösta på min fina bebis ! :)




Växer så de knakar ! :P

Idag så ska jag och lillen ta och gå en sväng på BVC där de är drop in för vägning och mätning. Är så nyfiken på vad han väger :).. Skulle gå förra onsdagen, men då blev de inte så de får så lov att bli denna onsdag. Lillen sover just, får se hur länge han sover, men när han vaknat och han fått gröt så går vi nog upp !  :) 

Igår så var vi bort till Kristin och fick lite kläder som hennes Elias har vuxit ur :) Theodor har ju växt så otroligt fort nu på sista tiden så nu kan han nästan inte ha strl 68 i kläder, utan de är mer 70-74.. Visst de är lite långt i armar och ben men annars så passar de perfekt !.. Fick även ett par tossar, vilket är perfekt nu i detta väder. :)






Lite blandade kläder, strl, 74-80 :) Alltid bra och ha !



Fleecejacka och tossar ! :)

Har beställt ny telefon ! :)

Så, nu har jag förlängt mitt abonnemang på mobilen samt beställt en ny telefon :).. Har nu en iPhone 3, vilket jag är less på nu så vill uppgradera mig lite. Vill inte heller ha en iPhone 4 för de är ju i princip samma telefon. 
Så de fick bli en HTC Desire HD. Jag hoppas att jag blir nöjd med den ! :)



Den är de ! :)

Badpojken ! ♥




En liten tand !

Idag så har vi haft mamma (mormor) på besök :).. Rickard hjälpte mamma med bilen då de var lite saker som skulle bytas ut !.. Vi fick god mat också. Hasselbackspotatis och ytterfilé samt grymt god sås till. Hur gott som helst. Fick lite kött över som vi la i frysen och kan äta igen någon dag :)

I alla fall så har vi sett att de är en liten tand påväg på lilleman ! :D Bebisarna's första tänder brukar ju vara dom två framtänderna nere, men inte här heller. Här kommer de en liten huggtand (läs: hörntand) :P På vänster sida (hans höger).. De är som en knöl och kommer nog snart sticka fram. Vissa kan tycka, men gud vad tidigt, men de finns faktiskt dom som föds med tänder. Min syster hade 2 tänder när hon föddes hon :P.. Så tidigt kan man inte säga.

I alla fall så är de därför han är grinig och har svårt att sova. Tycker man säger att de kan bero på tänderna osv om dom är grinig och gnällig, men denna gång så är de det de beror på. Lillen vaknade vid halv 5 imorse i alla fall, och de var länge sedan han vaknade den tiden på morgonen. Men nu vet man ju som sagt varför !..

Ikväll blir de bara lugnt för oss. Ska nog se körslaget eller om de blir en film, de återstår och se. Kanske bägge delarna ! :) Har fixat i ordning en sockerkaka också så någon kanske vill komma och fika ?.. :)

Fredag

Friday i'm in love..

Ja då är de fredag och början av helgen !.. Tycker veckorna bara springer iväg. Idag så skulle vi egentligen upp till Stöde och fira lilla Alva (Theodor's kusin) som fyller 1 år. Men de blir nästa fredag i stället eftersom att Alva inte är så pigg, tråkigt nog !.. 

Idag så är Theodor grinig. Han sover dåligt och är allmänt ledsen. Nu i några dagar så har de kliat mycket i hans mun och så även idag så är lur på att de snart kan komma en tand. Har känt i hans mun mycket och tandköttet är väldigt hårt, men ingen tand syns ännu. Bara att vänta och se, får hålla kollen :)

Ikväll blir de bara lugnt för oss. Har blivit många tidiga morgonar så såhär i slutet av veckan så är man lite seg. De blir till att äta lite god mat och sedan lite soffmys med gotta



Jag älskar min son ! ♥

Ja, då är de Onsdag igen.

Idag har vi haft lite besök av Elin och min älskade mamma. Vi delade på pizza till lunch och fika gobullar :) Sedan hjälpte mamma mig och klippa till sidecuten som hon klippte här om dagen. Så nu är de lite jämnare än vad de var. Har även provat göra en frisyr som man kanske ska ha på lillens dop, får se hur de blir med de :) Vi har ju i alla fall hittat en dopklänning till Theodor. Den har legat och varit med i flera år. Rickard (Theodors pappa) har till och med haft den så då är de ju lite exrea roligt att vår son ska ha just den :)







Vi provade även hoppgungan idag. Han är så otroligt söt när han sitter i den. Han har inte börjat hoppa än men han verkar tycka om den i alla fall :) ♥










♥♥

 


Tisdag

Ja, vad har man gjort idag ?!.. Idag så har jag tagit tag i städningen här hemma. Blev dock inte så jättenoga eftersom att man hade en skrikade pojke i ena änden och en hysteriskt rädd katt (läs: en katt som är rädd för dammsugaren) som klättrar på väggarna. Så ni kanske förstår varför de inte blev så noga. Vissa kanske känner igen sig ?.. 

Älsklingen har kommit hem och vi håller på att laga mat. För älsklingen blir de Chicken nuggets tror jag och för mig blir de lax och sallad :) Ska bli gott. Apropå de så måste jag kolla till laxen nu. Har inte tid att skriva mer !..

Hörs kanske senare !

Måndag

För de första så ska jag tacka Carro för hjälpen med att förstå hur man bloggar som vanligt men ifrån iPhonen :) Så de är de jag gör just nu. Sitter även och tittar lite på familjen annorlunda, sista avsnittet för denna säsong.. Lite tråkigt, tycker jag :/ Idag så har Rickard jobbat sin första dag på de nya jobbet. De hade gått bra, men han fick ju mest lära sig hur allt går till idag. Så dom hade slappat mycket som de lät :P Jag och Thedor har bara tagit de lugnt, vi tog en promenad med Malin och Novalee. Näe, dags att se familjen annorlunda ! :)

Ny frisyr !

Ja, nu är de söndag igen och helgen är snart förbi och en ny vecka inleds. Dagarna går verkligen fort. Nu har vi besök här hemma. Mamma, Mormor, min morbror och hans tjej. Marianne var också här en sväng !.. Alltid roligt med främmande. Men nu ska dom åka hem igen. Mamma tog i alla fall på sig att klippa mig. Blev hyffsat nöjd, men de tar ju ett tag innan man vant sig när man klippt sig tycker jag. Får hålla efter de så de inte blir konstigt :/.. Jag har klippt sidecut, alltså kort på ena sidan med en fin övergång mot de långa håret. 



Resten av dagen så ska vi bara ta de lugnt. Ska ta och gå en sväng på Ica och handla lite till middagen. Får se vad de blir för något idag, har inte riktigt bestämt mig än.

Lördag

Idag så har vi tvättat lite med Marianne som hade tvättstuga idag :).. Så nu har man de gjort för den kommande veckan. Har ny och egen tid igen nästa söndag. Tvättar man i stort sätt varje vecka så hinner de inte bli så mycket tvätt. Vi har ju tyvärr ingen egen tvättmaskin, men jag skulle vilja införskaffa mig en så man slipper tvättstugan lite..

Vi fick besök också förut av Linda som kom förbi en stund. De var ju ett tag sedan så de var trevligt att få träffa henne igen :)

Just nu är vi hemma hos Annelie och Preethi. Har ätit lite gott och pratat. Mamma, Ossi och Anki är också här och såklart så är mina älsklingar här också :) Vi ska se Melodifestivalen och mysa. Har även pratat med mamma om en ny frisyr och klippning av mitt hår. Vill göra en sidecut, skulle vara roligt med lite nytt. Mitt hår är så tråkigt och livlöst just nu så orkar inte hålla på med håret :/.. Så får se om hon vågar ta på sig att klippa mig, annars så får de bli ett frisör besök i slutet av månaden :)

Näe, nu ska jag kolla facebook och sedan se Melodifestivalen.

Hejs !

Fredag, gud så fort veckorna går !

Fredag IGEN, gud så fort veckorna går !.. I alla fall, i de tidigare inlägget så skrev jag lite om att Theodor har varit grinig osv. De är fortfarande lite så, vissa perioder under dagen. Men han har ju som sagt inge feber eller så de beror nog i alla fall inte på att han inte är pigg, vilket är skönt ! :)

I eftermiddag när Rickard kom hem från jobbet (han jobbade sista dagen idag på korstaverket, på måndag har han annat jobb), så gick jag över till Elin en sväng. De blev lite kortspel och lite snackande och sedan gick jag på Ica och handlade lite till middagen, samt lite gott tills nu ikväll. Till middag så blev de i alla fall stekt fläskfilé (läs: ugnstekt) sallad och kroketer, men för mig som ska skära ner på kolhydrater, dvs potatis, ris, pasta osv. så för mig så blev de sallad och kött , fast nog några kroketter också :P hehe.. De är ju så gott !..

Ska snart ge han lite mat och fixa han för kvällen. Sedan när han väl somnat så blir de lite choklad och film med min älskling. Hyrde en film när jag var på Ica, Hämden, med Mickael Persbrant :) Dock så står de att den är på danska, men ska ge den en chans ändå ! :)

Nu ska jag ge lillen mat och sedan mysa ner mig i soffan ! :)






Trevlig kväll på er och ha en underbar helg, de ska jag ha ! :)

Lite orolig !?

Ja, nu efter förra inlägget så följde jag med Elin på en liiten promenad innan hon och Casper skulle börja vandra bort till hennes föräldrar. När vi kom hem igen så var de dags för lillen att få sin gröt som alltid runt 11-12 tiden. Idag blev de gröt med lite blåbärpuré på, de uppskattades. Hela smakportionen åt han upp, min duktiga lilla kille. ♥

Sedan nu när jag fotograferade lillen lite så blev han jättegrinig, de var samma sak en period igår ?!.. Är lite osäker vad de beror på faktiskt. Kan de vara så att de är något med tänderna ?.. Kollade tempen på han också, för säkerhets skull tänkte jag, och den visade 37,5. Ska kolla snart igen eller ja om någon timme för att se om de stigit eller sjukit något.. Man blir ju lite orolig samtidigt. Ska ta och sätta mig och mysa med han lite i soffan snart tänkte jag. Huga lillhjärtat ! ♥

Idag blir de i alla fall bara lugnt för oss, mysa i soffan och så tills Rickard kommer hem och då är de dags att tänka på vad man ska göra för middag osv. Sedan senare ikväll så sitter man bänkad framför tv:n :) Sveriges Mästerkock och Efterlyst, de får man bara inte missa !!..













Snabb uppdatering..

Godmorgon.

Igår så tog vi oss en sväng in till stan när Rickard hade kommit hem. Vi hade lite ärenden att uträtta :). Var och köpte en försenad present till min mamma och en present till Elin's Casper som fyllde 1 år i måndags :) Köpte även en body och byxa till vår lilla älskling, har dock inte några kort på de, än. I alla fall sedan så for vi hemmåt igen, tror vi var borta en timme sammanlagt, de gick snabbt de vi gjorde.

Idag vet jag inte alls vad man ska hitta på ?! Kanske blir en promenad eller så, får väl se !.. Ska i alla fall fota kläderna som lillen fick igår (dagens outfit) så ni får se vad de är för snyggt ! :)

Theodor - uppdatering ! ♥

Ja, dags att uppdatera er lite om min lilla älskling ! ♥

Allmänt
- Han jollrar som vanligt och småpratar en massa på morgonen innan dags för mat :)
- Ler mycket och skrattar.
- Greppar tag i saker och undersöker de med munnen.
- Tänderna har nog börjat på och röra sig i tandköttet eftersom att han hela tiden har fingrarna i munnen och biter på dom, så de klias nog lite granna och han älskar bitringar :)
- Han väger nog runt 7500 gram och är väl ungefär 66 cm lång.

Leksaker
- Babygymmet är väldigt uppskattat och bitringarna som jag nämnde här ovan. Samt hans lilla giraff :) ♥

Mat
- Ersättning, NaN från 4 månader (2) äter han 4-5 ggr/dag.
- Banangröt, från 4 månader, en halv/hel smakportion till lunch.
- Lite barnmat på eftermiddagen i samband med ett mål ersättning.
- Ett mål ersättning vid åtta halv nio på kvällen innan han somnar.

Sömn
- Han sover på ett ungefär 3-4 ggr/dag á 5-120 min.
- Han somnar runt halv nio/nio, ibland tidigare på kvällen och sover hela natten. Vaknar mellan 6-8 på morgonen igen :)

4 Månader

Mat mindre ofta
När din bebis är fyra månader så har magen blivit större och den behöver inte mat lika ofta, bara fyra eller fem gånger om dagen. Den fortsätter att växa och öka i vikt, det är bara att behovet av mat börjar närma sig större barns. Bebisens uppmärksamhet kan börja dras till andra människor och saker under matstunderna och det kan bli lite störigt, även om det är roligt att den blir alltmer uppmärksam på sin omgivning. Om ditt barn är lättdistraherat, kan det vara värt att dra sig tillbaks till en lugn plats när du ska amma under en tid.

Rulla runt
Nu när bebisen ligger på magen, kommer den att lyfta upp huvud och axlar med armarnas hjälp. Dessa mini-armhävningar stärker musklerna och gör att bebisen kan se sig omkring bättre. Den kanske överraskar både dig och sig själv genom att rulla runt från rygg till mage eller tvärtom. Du kan uppmuntra detta genom lek: Locka med en leksak på den sida bebisen normalt rullar mot, för att se om intresset är tillräckligt stort. Var generös med beröm; nya skeenden kan vara lite otäcka i början och din uppskattning kan hjälpa.

Fastföda ?
Helamning rekommenderas numera av WHO och i Sverige de första sex månaderna, även om man kan fortfarande kan stöta på de som argumenterar för tidigare introduktion av fast föda. Att helamma (eller ge bröstmjölksersättning) kan minska allergiska reaktioner och modersmjölk anses av de flesta auktoriteter vara den allra bästa maten i början av ett barns liv. Vid ungefär sex månaders ålder kan man börja introducera annan mat, men även då rekommenderas det att dessa smakportioner främst fungerar som komplement till amningen i början. Rådgör med BVC om hur du kan sköta övergången till fast föda om du känner dig osäker.

Sträcka sig efter saker att stoppa i munnen
Nu kan din bebis sträcka sig efter saker och ta tag i dem, även om den kan behöva ett par försök. När den fått tag på vad den ville ha, kommer den att titta på det några ögonblick och sedan försöka stoppa det i munnen. Eventuellt har bebisen börjat dregla mer nu. För en del barn börjar tandsprickningen så tidigt som vid fyra månader, men för de flesta kommer inte tänderna fram förrän vid fem eller sex månaders ålder. 

Uppmuntra ditt barns lek och undersökande verksamhet genom att se till att det finns många olika saker att undersöka. En liten frottéhandduk kan underhålla bebisen i flera minuter. Man kan suga på den, hålla i den och se vad som händer om man skrynklar ihop den. Skallror är en riktig klassiker som fortfarande roar. Babygym eller aktivitetsleksaker är ofta intressanta i den här åldern, eftersom din bebis nu börjar upptäcka konsekvenser av olika handlingar, som till exempel hur det ringer i klockan om man trycker på en spak.

Nu kan bebisen leka själv
Vid det här laget kan bebisen förmodligen sysselsätta sig själv med att undersöka sina händer och fötter några minuter. Ett mirakel! Plötsligt blir det så tyst -- och när du ser efter, så upptäcker du att din bebis, som hittills behövt din uppmärksamhet varenda ögonblick, kan hålla sig själv sysselsatt. Snart kanske du kan börja läsa tidningen igen!

Språkets roll och början av förståelse
Forskare tror, att bebisar vid fyra månaders ålder förstår alla grundläggande ljud i modersmålet. Mellan fyra och sex månaders ålder utvecklas förmågan att göra talliknande ljud, som "ma-ma" or "ba-ba". De är däremot ännu inte förbundna med verklig mening, som i betydelsen "mamma". Nu är bebisen förmodligen redo att delta i enkla härmlekar -- du säger "bu" och bebisen försöker härma dig och säga det tillbaks. Du kan stimulera ditt barns kommunikationsförmåga genom att imitera dess ansiktsuttryck och läten. Om du svarar när bebisen gör ljud och försöker kommunicera, så lär den sig om verbal kommunikation och börjar förstå orsakssammanhang. Påföljden är, att ditt barn förstår att det är av betydelse vad vi säger.

Färgsinnet sprakar
Bebisars färgsinne fungerar från födseln, men de kan ha svårt att skilja på närliggande färger som rött och orange. Därför föredrar de ofta svartvitt eller färger med stark kontrastverkan i början. Mellan två och fyra månader blir färgseendet mer nyanserat och bebisen börjar se skillnad på likartade nyanser. Klara primärfärger uppskattas ofta och särskilt populärt kan det vara med färgglada mobiler, väggplanscher och pekböcker.

Mer kräsen med sällskapet
Vid fyra månaders ålder börjar bebisen reagera på din närvaro, din röst och dina ansiktsuttryck med att sparka och vifta med armarna. Ungefär vid den här tiden börjar också bebisar blir mer selektiva med vilka de vill ha omkring sig. Tidigare har de kanske charmat främmande människor lika gärna som närstående, men nu kan de bli mer osäkra på främlingar eller större grupper av människor. Det är bäst att låta bebisen vänja sig en stund vid nya människor. Intresset för andra människor kan vara större från tryggheten i din famn -- särskilt om det är äldre barn av den livliga varianten.

Information hittad på: http://se.babycenter.com/

Tvättstuga & Ljusparty !

Nu blir de ett kortfattat inlägg.

Har tvättstuga och den började klockan 12, de blir mycket tvätt på en vecka när man har ett litet barn som har börjat smaka på mat :P hehe.. Men de är roligt att se !.. Idag blir vårt lilla hjärta hela 4 månader. Tiden går så otroligt fort. 

Idag så ska jag iväg på ljusparty hos Elin. Ska bli intressant och se vad de är för något. Jag har svårt för doftljus eftersom att jag lätt får huvudvärk, men man kan ju ändå gå dit och kolla vad de är för något :) Så medans jag är där så ska Theodor vara med sin älskade pappa

Nu är även inbjudningskorten klara och frimärken sitter på så dom är redo att skickas iväg :).. Så får vi väl se hur många de blir som kommer, är ju alltid roligare om de blir ganska mycket folk :)..

Näe, nu måste jag gå ut och ta itu med tvätten, igen !..

Kanske uppdaterar mer ikväll, hej så länge !

Glad mamma ! ♥

Idag på dagen så var vi iväg på mamma samtal uppe på BVC. de gick bra, de var en SYO-konsulent där och informerade lite om komvux och sådana saker. Jag får kalla kårar bara jag tänker på att plugga. Jag blev alldeles matt av att lyssna, visst de kanske blir att man börjar plugga sedan, men de är jobbigt att tänka tanken nu tycker jag :/ Sedan när vi kom hem igen så var de dags för lillen att äta mat. Idag fick han äta (läs: smaka) lite morotspuré och ersättning då som vanligt. De går bara bättre och bättre med barnmaten och morotspurén gillade han verkligen :).. 
Jag har ju börja ge honom gröt till lunchmålet också och de går också jättebra och de verkar som att han gillar de. Hur bra som helst ! :) Glad mamma ! ♥




Annars idag så har vi bara varit hemma och tagit de lugnt för oss själv. Marianne och Lisa var och hälsade på för en liten stund sedan och visade dopklänningen. Provade den på lillen och han kan ha den, bara att hoppas att han inte har blivit allt för stor tills de är dags för dopet. Men som tur är så har bebisarna inte dopklänningen på så jättelänge så de går nog ska ni se :)
Rickard jobbar eftermiddag, sista dagen denna vecka (eftermiddag), han ska iväg imorgon bitti och jobba lite extra. De är ju bra för att då får vi ju in lite mer pengar, men de är inte så jättebra eftersom att han inte är pigg alls. Han är förkyld och har feber :/ Så nu är de mest jag som tar hand om Theodor så han inte blir smittad för de vill vi ju inte..

Annars i helgen så vet jag inte riktigt vad man ska göra förutom att fixa lite inför dopet. Grejja med inbjudningskorten och lite sånt :).. Får se hur de blir, mamma kanske skulle komma hit och hjälpa till lite så de hänger på henne :P hehe.. Får väl se !.. Vill ju ha de gjort så fort som möjligt och skicka ut som.

Nu ligger lillen och sover en liten sväng, de blev ju försjutet lite eftersom att en granne borrade (nyinflyttad) så då var han bara grinig. Men nu tog han sig en liten powernap. Visst ni undrar säker, "Ja, men kan han sova på natten dårå ?" Och, ja de kan han. Han ska inte sova så länge nu utan han vaknar nog ganska så snart och då är de dags för kvällsmålet och mer sovande. För er som missat de så sover han ju hela nätterna igenom och de är hur skönt som helst. Han vaknar på morgonen mellan 6-8 ungefär :)



Förlåt..

Måste börja med att be om förlåtelse. Men jag har varken haft tid eller ork till att över huvudtaget sitta vid datorn, därför har de inte blivit någon uppdateringpå några dagar. Men vi har i alla fall varit med lite vänner och varit i birsta :).. Var där igår, hade en heldag med Dan och Elin. Vi fikade, gick runt och kikade och bara hade de fmysigt. Handlade lite också, de blev bland annat ett par mysbyxor till mig från H&M och även lite saker till lillen. De blev en fin blå-randig mössa och fina sockar. Ett par vita som de står "I ♥ Mum" och ett par gråa som de stod "I ♥ Dad" på :) urgulliga. Har dock inte hunnit med att fota men de kanske kommer någon dag här :)..

I alla fall så fick jag reda på nu att Rickard ska jobba i helgen, vad ska man göra dårå ? ååh, tycker inte om att han ska envisas och jobba när han är sjuk. Hanhar feber och är enormt förkyld. "Vi behöver pengarna" säger han, men tror faktiskt att vi klarar oss ändå !.. Aja, de är bara att gilla läget, går inte att tvinga han att vara hemma..

Nu är vi hemma hos Elin i alla fall. Hon har ju flyttat nu och harblivit granne med oss och snart flyttar även hennes Rickard upp hit från Stockholm. Är roligt nu när de kommer lite fler unga till vårt område här i Matfors :)..

Nu är Theodor lite kinkig, så måste ta han nu. Uppdaterar nog mer imorgon ! :)