DAG 2

Ja, då är de dax för dag 02 – Min första kärlek.

Ja, min allra första RIKTIGA kärlek var ett ex vid namn Daniel Jonsson. Vi var ett par i 2 år och visst hade vi våra up's and down's men vilket par har inte de. Jag var i alla fall väldigt kär.

Vi träffades genom två dåvarande gemensamma vänner. De var år 07 och vi bröt sedan upp 09. jag blev väldigt sårad av honom på slutet innan uppbrottet, mycket därför bröt vi upp.. På slutet sårade vi bara varandra. Gång på gång...

Men nu har vi båda nya partners och jag vet att jag i alla fall är världens lyckligaste med min nya kärlek ! 

Detta var min sammanfattning av första RIKTIGA kärlek.



PUSS !


DAG 1

Tänkte göra som många andra :)

Svara på dessa olika ämnen dag för dag :)..

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

 

PRESENTERA MIG SJÄLV !

Vart ska man börja ?!

Belinda heter jag i alla fall och är nu 20 år.
Är född och uppvuxen i Sundsvall/Matfors. Flyttade till Matfors, som ligger en bit utanför Sundsvall när jag var runt 6 år. Började skolan och gick 1-9:an där. När jag var 14 flyttade vi tillbaka till Sundsvall.

År 06 var de dax för gymnasiet, Barn & fritidsprogrammet och tog studenten 09.
Vintern 09/10 träffade jag min STORA kärlek Rickard ! Var inte alls med mening att de skulle bli vi, men de gick inte så vidare bra.Vi fick riktigt starka känslor för varandra och jag flyttade tillbaka till Matfors eftersom att han kommer därifrån :P..

Så nu bor vi mitt i Matfors, jag Rickard och vår underbara son Theodor .

PUSS !


SÖNDAG, 1:A ADVENT !

Ja, som sagt så är de första advent idag och julskyltning inne i stan. Jag vill åka dit, men Rickard har andra åsikter. Han haar absolut ingen lust att gå runt där. Men jag tycker att de hör lite till första advent ja :).. lite som en tradition. Tycker de är mysigt och gå runt där och kika. Blir de att vi åker in så blir de nog ganska snart. Ska träffa Annelie också. Hon har inte träffat Theodor på länge nu så hon tycker nog att han har blivit större nu :).. och de har han även blivit. Storlek 50 på kläderna var lite för stor för han förut, men nu sitter dom helt perfekt !.. Så nu händer de grejjer :)

Annars i helgen så har vi inte gjort så mycket. Var en sväng i birsta igår, och där var de bra mycket folk. Inte så konstigt med tanke på att de var lönehelg !.. I alla fall så handlade vi lite på Ica MAXI och sedan åkte vi vidare hemåt igen. Senare på kvällen blev de mys i soffan med lite godis och mina underbara killar framför filmen "Tomten är far till alla barnen" som gick på TV4+.

Näe nu ska jag ta och ge lillen mat och byta blöjan, sedan kanske vi ta och börjar rulla mot stan. Får se !



PUSS !

MAMMAS LILLHJÄRTA ! ♥



Vilken otrolig kärlek man kan känna ! ♥

TORSDAG

Håller just nu på och städar och grejjar här hemma. Dels så hade jag tråkigt och sedan så märkte jag att de faktiskt behövdes. Så nu har jag diskat, dammsugit och torkat golven. Ska även ta och byta gardiner till julgardinerna och sedan sätta upp stjärnorna i vardagsrumsfönstret ! De är ju första advent på söndag så :)..

Förut idag innan Rickard for och jobba så var vi upp på BVC och vägde lillen ännu en gång. Fick en ny tid för att vi skulle se hur pass han gick upp efter att vi börjat med ersättningen. Haha, jadu han har gått upp väldigt bra på bara tre dagar. Han hade gått upp från 3050 g till 3270 g :).. Så de känns väldigt skönt, nu börjar han få tillbaka gokinderna !..

Nu ska jag gå och kolla om vattnet till makaronerna har börjat koka. Sedan ska jag äta, lillen ska äta och sedan blir de till att hänga upp gardiner !..

PUSS !

ONSDAG

Hej !

Idag har jag egentligen inte så mycket att dela med mig av. Rickard började jobba idag och jobbar just nu ! Han jobbar ju skift så han jobbar varannan vecka eftermiddag och varannan förmiddag så resten av denna vecka så är de eftermiddag. Då är jag och Theodor själva hemma och de har gått så bra så hittills ! :) 

Lotten har precis varit här och spenderat eftermiddagen med oss :).. Vi har mest pratat och tittat på tv och såklart en massa skratt som alltid ! :).. Marianne tittade nyss in också. Hon hade med sig en jättefin badbalja till lillen och två stjärnor på fot till mig och Rickard som vi kan ha i vardagsrummet nu när de ska fixas och tas fram julpynt :). Jeanette hade även handlat lite åt Theodor. De blev en liten thermos eftersom att vi börjat med ersättning, kanonbra. Sedan så fick vi även en platta som vi lite senare ska göra Theodors avtryck på. Både fot och hand :).. blir bra de !

Nu ska jag gå och byta på lillen och ge han lite mat. Funderar även på att ge han premiärbadet ikväll :)

PUSS !

Gåva till Theodor ♥

Denna fick Theodor av moster Elin idag :) Dock en lite större storlek (62) eftersom att han växer :) 
Fin skjorta + nice dreggellapp !


I detta kommer han bli snyggare än snyggast ! ;) ♥

PUSS !

TISDAG

Godmorgon !

Igår var vi som sagt på BVC och vägde lillgubben, men sorgligt nog så hade han gått ner ganska mycket i vikt så vi har nu börjat med ersättning. Jag ger han både bröstet och ersättning för att fortfarande ge han den närhet som han ska ha :).. men annars så är allt bra med honom :). Fick en ny tid på BVC på Torsdag för en ny vägning, men då är de nog ganska klart att han gått upp i vikt. 

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska väl fixa lite mer här hemma kanske. Lär nog inte göra nått speciellt :).. Mamma och Elin kanske skulle komma förbi i alla fall. Så de är väl de som händer idag !

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan är de dax för lillen att äta igen :)

PUSS !

SÅ GÅR DE MED ALLT ! :)

Hej !
Nu var de någon dag sedan jag skrev sist.. Tänkte skriva lite om hur allt går med lilla Theodor :)

Idag är han 16 dagar :) Ska på BVC igen en sväng idag så vi får väga honom igen. Måste se om han gått upp mer, annars så får man väl börja med ersättning men även fortsätta med amningen. Eftersom att han inte gått upp så mycket så kanske jag trots allt inte har tillräckligt med mjölk åt honom. Aja, de återstår och se idag ! :) När de gäller hans sömn så sover han tillräckligt, men är faktiskt vaken bra mycket också, speciellt när vi ska gå och sova då är han klarvaken och vill INTE sova.. De är lite jobbigt, men igår kväll gick de bättre :).. De tar ju ett tag innan man får in rutiner. Han har ju fortfarande sina egna rutiner som han hade i magen :P..

Han har även tappat navelstumpen nu, eller ja de var väl någon dag sen. Så nu snart eller ja nu någon dag i veckan kanske de blir ett litet bad för honom. Ska bli roligt och se hur han reagerar då :).. 





PUSS !


SVAR PÅ KOMMENTAR !

Elin, mamma till Casper om FREDAG:
Gungtassar ;) hihi. Vi har oxå såna till Casper, funkar super :) Vi är i Sundsvall nu i två veckor så vore ju roligt att ses och träffa lill prinsen eran, han är ju så söt :)

SVAR: Hehe, ja så heter dom nog :) hehe.. Jasså, ja de ska vi nog kunna planera in :)... Rickard börjar ju jobba nu igen han på Onsdag så då blir vi ensam på dagarna/eftermiddagen.. :P

THEODOR 14 DAGAR ! ♥

Idag blir som sagt Theodor 14 dagar, alltså 2 veckor. Huua, tiden går otroligt fort alltså ! Läskigt nästan..

Idag har vi varit i Lunde och hälsat på Theodors farfar samt en sväng på Tallskogen och hälsade på han älskade morfar också :) Har pratat en massa, fikat och bara haft det mysigt idag. Dagen har bara sprungit iväg. Tiden har gått så otroligt fort idag. 
Nu har vi i alla fall precis fått i oss lite middag och väntar nu på lite besök av Pedro, Petra, Henke och lilla Isak :) Dom är lite nyfiken på lillen så de är klart att de är okej att dom tittar in ;)

Imorgon blir de en snabb sväng till birsta för att inhandla present till Niklas (Rickards systerson) som fyller år och sedan blir de till att åka och hälsa på dom :) Lite senare på kvällskvisten ska vi till mamma och hämta lite papper och hälsa på där :)

Blev ett kort inlägg nu. Orkar inte skriva mer. Skriver nog igen imorgon :)



PUSS !

FREDAG

Dagen började med ett besök hos BVC för att väga lillen. Han hade gått upp 10 g sedan i Onsdags. De är ju bra att han gått upp lite i alla fall :).. Vi fick en ny tid på Måndag för att kolla att han fortfarande går upp så han inte går ner i vikt. Sedan när vi varit där så åkte vi till birsta och gick där lite, träffade mamma och Annelie också en sväng. Jag köpte ett par jeans-leggings och en film till mig själv och "Bed Rockers" åt Theodors spjälsäng :)

Efter en stund kommer Bea och möter upp oss för att hon skulle följa med oss hem och sova hos oss :) så mysigt. Så ikväll blir de fredagsmys i soffan med mina favoriter ! ♥

Imorgon så ska vi nog ta och hälsa på min pappa lite. Han har varit i Uppsala och opererat sitt ena knä så han kan i princip inte ta sig någonstans så då ska vi ta och gå dit och fika lite. Får se om de blir imorgon. Inget är bestämt än.

Nu ska jag ta och grejjsa med Theodors säng och se om de fungerar med 'Plopparna'..



PUSS !

ALF JIM THEODOR ELIASSON ♥



TORSDAG

Godmorgon !

Ja, igår var vi som sagt på BVC. Vi pratade en massa om vad som är bra och veta osv och sedan vägde vi den lilla prinsen. Enligt den där vågen så hade han gått upp några gram, men som även sköterskan sa så är de ju två olika vågar. En sort på BB och en sort på BVC, så vi ska tillbaka dit imorgon och väga honom igen så då får vi väl se då !.. 

Nu sitter jag och fikar frukost, har precis ammat lillprinsen så han sover nu i vagnen. Fast numer på dagarna/kvällarna eller ja dom sista dagarna här så har han varit vaken jättemycket och de har varit svårt och få honom och somna på kvällarna.. Men de är ju bara bra att han är vaken mycket också för de är ju ett bevis på att han faktiskt blivit piggare sedan han fick sola på BB. Fast han är ju fortfarande lite gul i huden, men de kan ju ta några veckor innan de försvinner säger dom. Men dom sa även att om värdena för gulsotet väl gått ner så är de osannolikt att de går upp igen, så de känns som en lättnad. Så de gula försvinner nog snart ! :)..

Idag blir vi nog bara hemma. Ska grejja lite här i lägenheten. Sätta upp tavlor bland annat.. Mamma skulle komma förbi också eftersom att hon glömt lite saker här sedan hon sov här och hon glömde även lämna tillbaka bilnyckeln till våran bil så då skulle hon komma tillbaka idag :) samt att vi eventuellt skulle få främmande av Bea och hennes mamma Maggan. Dom är ju så nyfiken på lilleman ! :) 



PUSS !

TISDAG...

Idag har vi som sagt haft tvättstuga, så de känns bra att man har en massa nytvättade kläder nu. För er som undrar så är allt med flytten klart. Bara lite upppackning av lådor och sånt kvar här. Amanda har fått nyckeln till andra lägenheten nu. Så nu i dagarna här så ska vi fixa och dona här hemma. Blev inte så mycket av de idag eftersom att älsklingen har legat hela dagen med ryggvärk och då tog jag och mamma med oss Theodor och åkte en sväng på birsta. Gick på IKEA och handlade bland annat nya knoppar och handtag till köksluckorna samt lådorna :).. Sedan gick vi en liten sväng inne på Birsta City också. Men sedan drog klockan iväg så då var de vara och röra på oss.. Åkte hem till mamma i juniskär en sväng och sedan åkte vi tillbaka hem till Matfors. 

Imorgon så ska vi på första besöket hos BVC :) Ska väga och mäta. Jag hoppas verkligen att han har gått upp i vikt, men de tror jag eftersom att de inte är mycket bajs alls i blöjan när han väl bajsat så att säga. Så de är väl ett bevis på att magen börjar komma igång riktigt och att han förmodligen går upp i vikt. Vi får se de imorgon vad dom säger. Ska vara där kvart över två imorgon. Ska även gå på färghandeln en sväng och köpa färg eftersom att jag ska måla lite ;)..

Nu ska jag ta och amma lilla älsklingen och sedan blir de nog sängen :)

PUSS !

TACK ! :)

Tänkte börja med att säga tack till Amanda som vi fick lite grejjer av idag till vår älskade Theodor. Fick lite kläder, en babysitter m.m. så tack så himla mycket ! :) Sedan så var myran här igår och lämnade en kartong med kläder som jag kollade igenom idag vad man ska ha för nått av dom kläderna. Mycket fint alltså ! :) 

Annars idag så har vi varit i stan en sväng. Vi var på försäkringskassan och fixade med papper och så. Ska bara vänta på att dom ska dyka ner i brevlådan så man kan fylla i dom. Rickard har fått sina papper så dom ska fyllas i och skickas tillbaka :P 
Vi var även en sväng på fyndlagret. Där hittade vi en hylla, inplastad även så den var helt oanvänd. 50:- fick vi betala för den och sedan så hittade vi även en fin julkruka för 20:-.. som hittat !
Vi träffade även upp mamma där och hon följde med oss hem. Vi har lagat mat och de kom en massa folk och åt, jättemysigt :).. Mamma blir kvar här i natt och blir väl nån natt till också skulle jag tro :) Vi har även fixat tvätttid, så vi har tvättstuga imorgon bitti klockan 9-12. Sedan efter de blir de en sväng till birsta och IKEA. Måste handla hem lite saker och sedan blir de till att fortsätta grejja här hemma. Ska ta bilder på lägenheten sedan när allt är klart så ni får se. 


Här är bild på den fina babysitter som vi fick ! :)




PUSS !



SVAR PÅ KOMMENTAR !

Elin - Mamma till Casper om HEMMA IGEN !:
Är väl nå gammalt för pensionärer antar jag. Hade så när jag var på hemtjänsten en sväng. Många av dem kokar ju typ bara gröt och sen får dom matlådor till lunch så då måste dom ju ha en timer ifall dom glömmer bort att stänga av :P

Bor ni uppe eller nere? 2a eller 3a alltså? :)

Svar: Hehe, ja så är de nog :P Vi bor i en tvåa på nedre botten här på ljungan :)

HEMMA IGEN !

NU ÄR VI HEMMA IGEN ! :) ååh, så himla skönt alltså. Värdena visade sig vara mycket bra och Theodor är mycket piggare nu än förut. Så vi fick åka hem imorse, imorgon ska vi åka in till stan och fixa med papper och försäkringskassan samt så blir de en sväng in på fyndlagret :).. 

Har inte så himla mycket mer att skriva nu. Rickard ska snart gå upp på pizzerian och köpa mat. Man orkar inte göra nån mat när man håller på och flyttar samt så har vi en timer på våran spis här i nya lägenheten som gör att spisen ENDAST kan vara på i 15 minuter :/ vem lagar mat så himla fort ? Ska fixa så dom kommer hit och tar bort de där, snacka om irriterande.. :/

Lilla älsklingen sover så nu ska vi äta och sedan måste jag ta mig en dusch :)..

PUSS !



LAST DAY AT THE HOSPITAL :)

Ja, idag är sista dagen som vi är här på sjukhuset. Känns så himla skönt att snart äntligen få komma hem så att man kan slappna av riktigt. När man är här så är de svårt och slappna av riktigt tycker jag, känns som att man är på halvspänn hela tiden

I natt vid två-tiden ska dom släcka lampan som Theodor nu ligger och solar under. Sedan ska dom ta nya prover imorgonbitti och efter läkarronden vid 8 så får vi åka hem. Åhh, längtar så ! Bara för att jag så gärna vill hem så mycket så går den här dagen väldigt segt. De är lite jobbigt. 

Pratade med Rickard nyss och han har varit i Härnösand idag och köpt en soffa som vi hittat på blocket. De är en lite mindre modell av divansoffa. Den duger nog åt oss ett tag. Han tyckte den var skön i alla fall och de är ju ett bra tecken. Men värd pengarna var den ju i alla fall, endast 800:- :) 
Han sa även att han snart skulle komma förbi här en sväng innan dom fortsätter och grejja med flytten. Han ville komma och umgås och pussa lite på oss eftersom att han inte var här nått alls igår pga att han inte hann.. Ska i alla fall få ett USB-minne med nya Twilight-Eclipse på som jag eventuellt ska se senare då ! :) 

Så imorgon och i veckan blir de en massa grejjande i nya lägenheten och så. Ska bli så roligt ! :) Sedan så är jag öppen för besökare som vill se lillprinsen våran ! :) 



Här ligger han och solar..

PUSS !

SJUKHUSDAGAR....

Ja, som rubriken lyder så är jag och Theodor på sjukhuset. Han har ju i ett par dagar legat under gränsen till att få stanna på sjukhuset och sola eftersom att han har gulsot. Vilket inte alls är farligt eller något sådant, men som nybliven småbarnsmamma så är man orolig ändå. De är vanligt.

I alla fall så blev han inlagd igår och fick påbörja solningen för värdet hade stigit och har legat under lampan sedan dess.. Dom har kollat med prov i hans panna och de visar sig att lampan ger effekt. Värdet går neråt som tur är. Får se imorgon hur de blir. Kanske får vi åka hem eller så blir vi kvar tills på Söndag. Jag hoppas innerligt att vi ska få åka hem imorgon, men man ska kanske ställa in sig på att få åka hem på Söndag i stället så man inte blir jättebesviken och ledsen imorgon om de blir så att vi måste stanna kvar.. Men de är lättare sagt än gjort.

Älsklingen har även påbörjat flytten :) ååh, så roligt. Ska bli skönt och få komma hem och allt är gjort. Gud så jag har längtat efter att få flytta. Men idag har de varit ensamt här för mig, eftersom att Rickard inte har haft tid att komma hit. Han har ju haft fullt upp hela dagen med att köra grejjer. Men han är underbar ändå

Bjuder på en bild på min lilla älskling ♥





PUSS !

DAGEN DÅ ALLT BÖRJADE..

Ja, nu ska ni få läsa om hur min förlossning gick samt mina egna tankar. Tar även hjälp av förlossningsjournalen

De hela började den 5 November 2010. Vaknade på morgonen och gjorde mina vanliga sysslor på morgonkvisten, precis som vilken annan dag. Strax efter klockan 14.00 åkte vi på ICA och handlade lite samt hälsade på Marianne. (Älsklingen hade jobbat förmiddag som tur var). Kände av en massa starka sammandragningar/förvärkar hela dagen. Tog tag och diskade upp disken som vi hade medans älsklingen duschade. Kände att jag blev helt slut av att diska lite. Hade även bestämt med mamma att hon och mormor skulle komma och fika eftersom att dom ändå var i Matfors. Dom skulle på Tuna Kyrka. 

Ca. 16.40 Samtal av mamma.
Då berättar hon att hon och mormor åker från kyrkogården bort till oss. Så jag skulle då sätta på vatten så vi kunde dricka kaffe. Lägger på efter en stund. 

16.45 Kliver upp och ska sätta på vatten, då går vattnet för mig. Blev väldigt paff, började gråta en liten skvätt eftersom att de inte var meningen att han skulle komma nu. Jag hade ju precis gått in i V.37.

Vi ringer förlossningen och dom ber oss komma in. Så vi tar och packar ihop väskorna (vilket jag inte hunnit göra). Sedan var de bara att bege sig in mot förlossningen.
Påvägen in så börjar värkarna bli starkare och starkare. Strax innan 17.30 så var vi framme. Inskrivningen sker strax före 18.00 och då sätter dom en CTG kurva för att mäta mina värkar. Får in mat eftersom att jag inte hade ätit sen 14-tiden. 

21.22 Börjar använda lustgasen, vilket jag tyckte fungerade bra. Andades lite för intensivt i den ett tag så jag blev alldeles borta och började skratta för fulla muggar. Efter en liten stund blir värkarna bara starkare och starkare och dom förbereder för EDA. 

00.13 Öppen 4 cm.

01.11 Epidural-bedövningen läggs.

Har väldigt intensiva värkar, andas bra igenom varje värk. 

05.20 Då börjar krystvärkarna.

05.53 Föds världens finaste lilla pojke. Vägde 3490 g och var 51 lång. ♥


Mina egna tankar..
Ja, mina egna tankar. Man hann inte tänka så himla mycket under själva förlossningen och alla verkar som man skulle andas sig igenom. Men jag är faktiskt väldigt imponerad över mig själv för hur pass bra jag andades. Barnmorskan som förlöste mig tyckte att jag var VÄLDIGT duktig på andningen. 

Sedan när de gäller bedövningen EDA så tycker jag inte att den fungerade så bra, men de kan ju bero på att jag fick den lite för sent. Ungefär en 40 minuter efter att den var lagd så var jag öppen 7 cm.

Något ni undrar över, släng in en kommentar ! :)



Sista bilden på Theodor i magen. 



Min fina prins !

PUSS !

THEODOR - GUDS GÅVA ♥

Godkväll.
I natt är vi hemma igen, jag och Theodor. Var in på sjukhuset idag så dom fick ta nått prov på honom och de visade sig att han fortfarande ligger på gränsen till att få sola. Så då fick jag bestämma själv, åka hem och komma tillbaka imorgon eller stanna kvar. Vilket jag tyckte var ett enkelt beslut. Jag avskyr verkligen sjukhus ! Men men, vi ska i alla fall åka tillbaka dit imorgon igen. Vill ju de bästa för att han ska må så bra som möjligt !

För en stund sedan låg jag med Theodor i vår säng och myste och sov en stund medans Rickard var en sväng in till stan. De är så otroligt mysigt att ligga och mysa med honom i sängen :).. Åååh, vad jag älskar min lilla prins !
Nu har jag precis ammat honom ännu en gång. Sköterskorna på BB sa att jag skulle amma honom jätteofta, vilket jag faktiskt lyckats bra med hittills. Jag ammar honom ungefär varje timme :)

Hörde av mamma idag att Theodor betyder guds gåva


Nu ska jag se lite tv. 
PUSS !

ALF JIM THEODOR ELIASSON

Hej !
Tänkte börja med att tacka alla som gratulerat oss till vår lilla prins Alf Jim Theodor Eliasson, som tittade ut den 6 November 2010. Han vägde 3490g och var 51 lång. De var en stor bebis för att vara nästan en månad för tidig. Men så otroligt söt och underbar är han. Vilken otrolig kärlek man kan känna sådär på en gång. Verkligen en obeskrivlig känsla. ♥

Uppdaterar er lite senare om min förlossningsberättelse och lite sånt. Är bara hemma på en kort vistelse, eller vad man säger. Theodor har lite gulsot, vilket är mycket vanligt vid för tidigt födda bebisar. Men han ligger precis på gränsen mellan att sola och inte. Så vi ska tillbaka imorgon och ta nya prover och se om han lyckats bryta ner blodkropparna som han ska eller om han måste sola. Måste han sola så blir vi nog kvar på BB 1-2 dygn igen. Vilket är trååkigt, men de är ju för Theodors bästa så :) Men har de gått ner sig så får vi nog åka hem igen. De återstår och se.

Nu ska jag fortsätta att packa väskan som ska med imorgon i fall att vi blir kvar igen.


PUSS !

V.37 ♥

Hej !
Idag går jag in i v.37 (36+0). Åhh de känns nära nu. Längtar som bara den efter vårt lilla hjärta, samtidigt som jag vill ha allt klart med flytten innan bebis kommer. Är väldigt nervös, men de är ju normalt. Hur normalt vore de om man inte var nervös egentligen ?! 

Tänkte lägga in ett inlägg från http://blimamma.se och några magbilder. Knäppte nästan nyss bilderna och då dog batteriet till kameran så nu ligger de på laddning. Så ni får nöja er med bilderna jag hann knäppa ;) haha !

Du anses nu vara fullgången och hos bebisen utvecklas de sista detaljerna. Den är nu omkring 49 cm från huvud till tå och väger c:a 3 kg. Under denna veckan kommer din bebis sannolikt att sjunka ned och fixeras med huvudet i ditt bäcken. Om det inte är din första graviditet så kan fixeringen komma senare. Du kommer förmodligen känna en viss lättnad när bebisen sjunker ned och trycket på dina revben lättar, medan å andra sidan trycket på din livmoder, bäcken och blåsa ökar så att ditt behov att kissa kan öka, samtidigt som vissa upplever smärta i ljumskar och ben.

Forskning har visat att stresshormoner kan påverka bebisen, så se till att koppla av, ha kul och ta det lungt.

Bebisen är fullt utvecklad och är egentligen redo att födas, men växer fortfarande och bildar mer fett, upp till 15 gram om dagen. Om detta är din första graviditet så är det vanligt att förlossningen sker närmare 40 veckor eller kort där efter, medan om det inte är ditt första barn så är det mer sannolikt att du föder tidigt. Se till att väskorna är packade!






Nu ser man att magen har sjunkit mer. Sedan så ser magen mindre ut på bilderna än den är i verkligheten :/
Nu ska jag äta nått.

PUSS !

BITTERSWEET SYMPHONY BY THE VERVE


TORSDAG

Ja, idag är de meningen att jag ska på nått möte på arbetsförmedlingen. Känns helt meningslöst och gå på nått möte om något som jag inte kommer ha användning av på ett år ungefär :/ Kom ju på de att jag har inga lösa pengar eller pengar på busskortet heller så jag kan inte ta mig till stan heller.. Så blir hemma idag. Vilket känns skönt samtidigt, graviditeten är asjobbig nu ! Har sovit jättedåligt i natt, har knappt sovit något alls. Jag har bara svettats en massa, de rann bara av mig :/ Kanske har nån förkylning i kroppen också, vem vet.? Dessutom har jag så himla ont i höfterna och allt känns allmänt jobbigt..

I alla fall så igår packade vi nån låda och några säckar med saker. Så nu vill man definitivt inte ta hem nå folk alls. De ser verkligen ut som en svinstia nu :/, men så är de när man ska flytta ! :).. Sedan så åt vi spagetti och köttfärssås till middag och efter de så slog jag på "Sex and the city 2" och älsklingen såg "Resident Evil" på datorn. Sex and the city var faktiskt bra, tycker jag :) När den var slut så dåg vi Bonde söker fru på 4:an och sedan lite av Efterlyst på 3:an innan vi gick och la oss.. Vi var så trötta både jag och älsklingen..




Idag så lär vi nog bara ta de lugnt. Är så trött hela tiden så man orkar inte hur mycket som helst. Skulle ha tvätta, kanske gå ner och tvättar nån maskin senare. Funderar även på att ta mig en promenad så man får röra lite på höfterna så man inte blir så himla stel när de är dax för förlossning

PUSS !

ONSDAG

Idag har man varit en sväng in till stan. Var på Hemmakväll och lämnade igen några filmer som vi hyrt ! Sedan träffade jag mamma och åkte hem till henne en sväng och sedan bar de av in till stan igen. Var runt och tittade på olika amnings-BH:ar, tillslut så hittade jag en som var bra inne på KappAhl som jag köpte. En svart :).. 

Fick även brev idag från arbetsförmedlingen om nån träff som är obligatorisk :/ känns ju meningslöst och gå dit när man ska få barn om dryga en månad. Ska ringa till min handläggare imorgon och kolla om jag verkligen måste gå på de där mötet. Får se vad jag får till svar. Har ju ingen vidare lust och åka dit om man säger så. 

Näe, nu ska vi ta och packa lite fler lådor och sedan göra mat. Blir nog pasta och köttfärssås idag, tog fram köttfärs nu när vi kom hem. 

PUSS !


30 DAGAR KVAR ♥♥

Din graviditet startade Fre 26 feb 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 12 mar 2010 (ägglossningen).
Du är på dag 230 av 280. (89,3%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 4 fulla dagar (v35+4).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 2 dec 2010
Du har 30 dagar kvar till beräknad förlossning.

ICA-REKLAM ♥


TISDAG

Ja, idag är de Tisdag. Skönt att de äntligen är November. Vi ska snart flytta, iih vad jag längtar. Så man får fixa och dona med barngrejjer och så. Allt är som en bomb här hemma nu :/.. Men vi ska i alla fall ta och packa en massa idag. I alla fall sånt som vi inte har någon användning av nu dom sista dagarna innan vi flyttar.. :). Så numer kommer de se ut som en svinstia här med en massa kartonger och säckar överrallt. Men de får man ta !

Ska eventuellt bort till Myran en sväng också och kolla på en sängmobil som vi kanske ska köpa billigt plus att vi ska hämta bilstolen som vi ska få låna av dom som vi ska ha till vårt lillhjärta ! :)

I alla fall så var vi till birsta igår så jag skulle byta amnings-BH:n. Provade en större storlek, men den var ändå för liten och någon större fanns inte. Så då lämnade jag tillbaka den och fick pengarna tillbaka. 149:- vilket kändes bra. Vi åkte sedan på JULA och där köpte jag en krustång som kostade 149:- och den fungerade väldigt bra :)




Här är tången :)

Nu ska jag ta och få på mig nå kläder idag.
PUSS !

MÅNDAG, NY VECKA, NY MÅNAD !

Ja, idag är de Måndag. Ny vecka och ny månad. Idag är de exakt två veckor kvar tills vi flyttar, de ska bli så otroligt skönt och få komma till en annan lägenhet än denna. Allt är ju bra och så här, men jag trivs verkligen inte här, vet inte alls varför. Kommer nog trivas bättre i den nya lägenheten :)..

Bea är kvar här, men hon skulle väl åka hem idag lät de som. Helgen har varit bra i alla fall. Hade väldigt roligt i Lördags, vilket skulle vara meningen också :) hihi..
Annars idag så vet jag inte alls vad som händer. Älsklingen jobbar förmiddag denna vecka, åh så skönt. Inge roligt när han jobbar eftermiddag. Kanske blir en sväng till birsta så jag får byta amnings-BH:n :) Vi får väl se. Vi ska i alla fall ringa Nordeken om nya lägenheten också idag ! JAG VILL FLYTTA TIDIGARE ! :)

Annars så är allt bra med oss alla tre :) Mig, Rickard och bebisen i magen. Har börja fått ganska mycke sammandragningar nu denna vecka. Otroligt jobbigt, men de är ju för att kroppen ska förbereda sig för vad den kommer att gå igenom..

Nu ska jag vara lite social :)
PUSS !