Godmorgon Lördag!

Godmorgon!
 
Nu är äntligen helgen här, fast de går bara för fort. Både jag och Rickard var helt slut igår kväll så vi gick faktiskt och la oss då klockan hade slagit halv nio. Jag hann inte se klart x-factor, utan somnade ju i soffan typ tio minuter in i programet, mycket lyckad kväll, men så är de då man är trött som bara den. 
 
Idag är jag piggare och kommer nog kunna vara vaken lite längre ikväll. Theodor har frisknat till och är feberfri, äntligen. I natt var första natten på många nätter som han faktiskt sov hela natten. Han sov nu i natt från klockan sju till sju imorse, så de var ganska så exakt 12 timmar. Skönt att slippa kliva upp vid sex som man alltid annars brukar få göra om man frågar Theodor ;) haha..
 
Rickard ligger fortfarande, men han kliver väl upp snart. Idag så är de meningen att han ska greja lite med våran bil och byta kamrem och lite fix. Så vi får se om de blir gjort. Själv så ska jag ta och städa lite samt ta och rensa ur Theodor's garderob då de ser ut som en bombnedslag för de första och sedan är de typ hälften av kläderna som han inte ens kan ha längre. Så skulle någon vara intresserad av lite pojkkläder i strl 74-80 och 86 så skriv ett inlägg!
 
Min badpojke nu på morgonen :)
 

Torsdagkväll!

Godkväll!
 
Idag har d varit en händelserik dag på praktiken kan man säga. Var halva dagen inne på vårdcentralen och halva var jag ute med en sköterska som gör hembesök. De var roligt med lite variation och bara lärorikt kan jag känna :) Kände att de behövdes för att jag ska kunna göra uppgifterna på ett bra sätt. Så nu har jag suttit och gjort ennu en uppgift så jag har bara en kvar nu att göra, vilket känns superskönt då jag har ännu en vecka på mig att skriva den :) Så kan man skicka in alla i slutet på nästa vecka..
 
Theodor har idag varit hemma med pappsen och de har gått så bra så. Han har varit hyffsat pigg idag och har bara haft runt 38 grader i feber hela dagen. Så de känns bra att han börjar piggna på sig igen. Han blir hemma med pappa igen imorgon så får vi se om han kan gå på dagis igen på måndag!..
Jag ska göra min sista dag på praktiken av denna vecka. Sedan är de bara en vecka kvar, sjukt fort har tiden gått måste jag säga. :)
 
Har nog inte så mycket mer att skriva idag. Ska mysa med älsklingen nu och fortsätta se på skärgårdsdoktorn :)
 
 
Jag och Theodor tidigare ikväll ♥

Onsdag

Skrev några rader igår, de var roligt att de var ganska många som läste igår :) De gör väl kanske de hela lite roligare kanske?.. Brukar annars smyga in och kika lite bara, utan att skriva nått inlägg, men så fort man ser besöksstatistiken så logarman ut igen ungefär. Hahah..
 
Idag var jag faktiskt borta från praktiken då Theodor är dålig. Han har jättehög feber som jag hoppas snart ger med sig.. Tycker så synd om lillprinsen. Han vaknade nu igen för en stund sedan, kändes som att han hade badat ungefär, så pass svettig var han. Mammas fina! ♥ Tycker så synd om han, men de är inte mycket man kan göra egentligen mer än att bara vara med han och ge han de han behöver osv. Resten av veckan så ska Rickard vara hemma med honom i alla fall så jag inte missar så mycket av praktiken.
 
Idag var annars en positiv dag i sig. Vi fick hämta hem vår bil, den blev superfin. Ny baklucka, ny stötfångare och även ett nytt bakljus då de andra var fuktskadat. Så nu är den så älskad :D haha..
Rickard har tagit den nu och åkt iväg på skytte med brorsan sin. Så jag har väl lite ensam tid nu kan man säga, medans Theodor fortfarande sover. Har nyss suttit här och skrivit en uppgift så nu är två APL uppgifter gjorda av fyra. En av dem vet jag precis hur jag ska göra, bara de att man ska hitta inspiration? och den andra måste jag ha själv av praktikplatsen med så den kan jag inte direkt sitta här och göra själv då de kommer bli lite av en specialare eftersom jag typ är den enda i klassen som gör praktik på vårdcentral och resten på sjukhuset. Men man gör väl sitt bästa av de hela helt enkelt ;)
 
Ska berätta de också att jag har fått ett nytt intresse för en annan serie som gick då jag var mindre, nämnligen skärgårdsdoktorn. Har suttit några kvällar nu och kikat lite, man kommer ihåg vissa saker medans vissa saker försvunnit ur minnet. Men de är lite roligt att titta på de igen då man tycker de var så bra när man var mindre, tycker de är likadant med skilda världar som jag också kikar på :)
 
Ja, nu vaknade Theodor igen och var likadan som förut, alltså helt genomsvettig och bara grinar. Måste lägga ner det här nu och ta han.
 

Praktik!

Har inte så mycket tid till att sitta och blogga längre.. känns lite tråkigt tycker jag. Men de är ju så när man har andra saker som prioriteras före. Nu är de ju nästan en månad sedan jag skrev. Vill verkligen hitta blogglusten igen, men de kan bli svårt.. så blir nog glest med inlägg i framtiden också.

I alla fall så utför jag min andra period av praktik nu. Denna gång inom sjukvården och är då på Granlo Vårdcentral, eller ja Hälsocentral heter de ju numera. De funkar väldigt bra, men vet inte om de är riktigt de jag vill göra då jag är klar direkt men.. 
Jag har i alla fall provat på nu och de är ju bara lärorikt att kunna :)
Får på dagarna utföra olika prover, blodprover (både artär och ven-prover). Vilket fungerar superbra :) Så jag trivs faktiskt där.
 
Nu är jag inne på den tredje veckan av fyra så snart är de slut. Har lite uppgifter kvar att fixa angående praktiken och sedan nått arbete som ska göras under "lovet" som vi har nu v.44. Men allt går, som man brukar säga :)..
 
Något jag känner att jag saknar just nu är att få jobba på solgården. Saknar alla arbetskamrater och brukare. Har lagt mig lite tillgänglig för jobb nu framöver så jag hoppas att jag snart får nått pass. Har haft så mycketi skolan och nu praktiken så har känt att de inte riktigt funnits någon tid, men snart så :).. Ska ta mig i kragen och skola in mig på några fler ställen också så man får in några extra kronor, de är ju inget man direkt skulle klaga över ;)
 
Näe, nu är de dasg att stänga ner för denna gång.. Tvättstugan kallar!
 
 

Venblodprov!