ONSDAG

Ja, nu har älsklingen lagt sig och lilla Theodor ligger i vagnen och sover nog också snart. Lägger över han i hans säng sedan när de är dax för mig att slå igen mina ögon :).. De är skönt och få sitta här och bara ta de lugnt och få lite ensam tid..

Nu i ett par dagar så har jag umgåtts med Linda Sjödin och Elin Nilsson. Mycket trevligt. Dom ska även komma hit på fredag och fira nyår med oss. De blir god mat och lite smått drickande, dock inte mycket eftersom att vi har Theodor. Men nån cider blir de vid 12-slaget i alla fall ! :D 

Här om dagen så var jag och Linda i stan och kollade på löshår på afrohörnan, de skrev jag i ett tidigare inlägg. Hittade löshår med clips som redan satt fastsydda i håret och de blev bra :).. Visst, man ser ju att mitt är kortare, men lockar man de så syns de inte sådär jättemycket ;).. Iof, håret växer ju också så då blir de bättre..

Har inte så mycket mer att skriva för tillfället, men de kommer väl en uppdatering imorgon :)

PUSS !

JUL & NYÅR !

De var ju ett tag sedan jag skrev nu. Julafton har de varit och snart är de även ett nytt år :). I julklapp så fick jag lite smink, schampo + balsam, presentkort på babyproffsen och barnenshus, pengar. Är nöjd :).. Theodor fick jättemycket julklappar. De var nallar av olika slag, en bitskallra och kläder :). 
Denna jul var så otroligt mysig och härlig. Klart bästa julen på länge.!

På nyår vet jag inte alls vad vi ska göra. Blir väl bara hemma, äta gott och mysa på med mina älsklingar.

Igår så var jag på birsta med Linda och Elin Nilsson :) Kollade runt lite på mellandagsrean. Hittade inget typ. Köpte tre par trosor och överdrag till madrassen på skötbordet som jag inhandlade på IKEA :)

Idag så ska mamma och mormor komma och hälsa på nu på dagen och lite senare så ska jag och Linda och (kanske Elin) åka in till stan och kolla på löshår på afrohörnan :) Har länge vela köpa löshår så nu ska vi kolla lite :)
Uppdaterar kanske mer ikväll !
PUSS !


TORSDAG, DAGEN FÖRE DOPPAREDAGEN !

Ja, idag är de dagen före dopparedagen :) Imorgon är de Julafton. Är i alla fall någorlunda frisk nu så de känns skönt. De skulle ju inte ha varit så roligt att vara sängliggande på julafton :/ Rickard fick i alla fall sin julklapp av mig idag innan han åkte iväg på jobbet. Jag hade köpt Jay Smith's skiva ! Såklart så blev han jätteglad, jag får dock vänta lite till med min julklapp från han. Han har nämligen inte kommit iväg och köpt något eftersom att han jobbat eftermiddag så han har inte haft tid nu den senaste veckan. Sedan vet jag inte om han vet vad han ska köpa heller.. De visar väl sig :) 

Nu har han i alla fall slutat jobba och är påväg hem :) Jag sitter och kollar på Bingolotto's Uppesittarkväll och jag har självklart en lott :).. Har varit nära bingo några gånger, men ännu ingen vinst. Men hoppas kan man ju !

Imorgon blir de upp tidigt, då kan man inte gå och lägga sig igen efter att Theodor har ätit. Näe, då ska jag duscha och göra mig klar och sedan även bada Theodor och gör han klar så de tar ju sin lilla tid. Ska vara hos Marianne på dagen och sedan blir de till att åka ut till Juniskär och fira hos mamma och även pappa ska ju vara med. Ska bli så mysigt. Vi blir ett helt gäng där. Ska bli så himla mysigt !

Nu ska jag ringa mamma :)

PUSS !



ONSDAG !

Igår så var Johanna Edström, hennes syster Tilda och Elin Nilsson här :) De var trevligt ! Fick lite begagnade kläder av Elin som hennes son Casper har haft och växt ur. Fast de är ju fortfarande för stort åt Theodor, men han kommer ju växa i de snart :).. tror de mesta var strl 68.

Idag så ska jag också få besök :) Johanna kommer hit igen och Linda ska också komma :) lite tråkigt att bara vara hemma själv hela tiden så de är trevligt när de kommer någon och hälsa på :).. Johanna skulle visst klippa håret lite på Linda och så. 

Pratade även med mamma i morse och fick då reda på att pappa ska vara med hemma hos mamma på jul :) de ska bli trevligt. Så himla mysigt när man är många på jul. :)

PUSS !

TISDAG, 3 DAGAR KVAR !

Ursäkta att jag inte har uppdaterat alls på ett bra tag. Har knappt suttit vid datorn dom sista dagarna här. Både jag och Rickard har varit förkyld och inte haft någon ork alls. Men på mig så verkar de ta om igen :/ Är inte sådär jättepigg idag kan jag meddela.. Vill inte bli sängliggandes på jul och definitivt så vill jag kunna känna smaken av den goda julmaten. Ja, så vi får väl se hur de blir med de. 
Vi ska i alla fall fira jul hos mamma i juniskär. Ska vara ett tag hos Marianne på dagen och sedan bär de av till mamma :) Tänk de är bara 3 dagar kvar nu ! :) Åhh, mys !

Nu har jag i alla fall precis kommit hem från ett besök på BVC. De gick bra. Dom vägde lillen och vägen stannade på 5000g och han har växt 7cm på längden sedan han föddes så nu är han 58cm :) Hihi, lillen växer så de knakar nu :) men gud så roligt de är att se hur han växer :)..

Rickard jobbar eftermiddag så vi är ensam hemma jag och Theodor. Men eventuellt kanske Linda skulle komma förbi, vi får se om hon dyker upp.. Annars så blir de till att ligga i soffan och försöka ta igen sig så man är någorlunda frisk i jul :)..

Nu ska jag äta lite sen lunch medans lillen sover :)


PUSS !












BARNVAGNS SKYLT ! :)





Så fiint så ! :)

DAG 14

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag ?..

Ja, idag så va älsklingen hemma från jobbet för han är sjuk och samma här. Jag är också sjuk. Vi är båda förkylda :/ Inte roligt alls..

Så idag har jag bara myskläder på mig. 
- Svarta mysbyxor
- Vitt linne
- Svart munktröja

PUSS !

DAG 13

Dag 13 – Den här veckan.

Måndag: Rickard jobba förmiddag. Jag och Theodor var hemma hela dagen och lite senare hade vi tvättstuga. Lite senare inpå kvällen kom Linda och hälsade på :)

Tisdag: Rickard jobba förmiddag. Vi var hemma bara och tog de lugnt. For sedan hem till mamma i Juniskär ett tag :)..

Onsdag: Idag.. Rickard jobbar förmiddag. Jag och Theodor är hemma bara. Så himla kallt så man vill inte gå ut.. :/

Torsdag: Får se om Rickard åker iväg och jobbar, han är hängig och mår inte alls bra. Så vi får se om alla tre är hemma då..

Fredag: Samma sak där. Sedan blir de lite fredagsmyys !

Lördag: Städdag förmodligen, skulle behövas.

Söndag: ???

PUSS !

AVTRYCK :)

Nu har vi suttit och gjort avtryck av Theodors fötter :) Hur gulligt som helst !
Roligt att ha som minne senare när han blivit äldre :)...



PUSS !

DAG 12

Dag 12 – I min handväska.
Ja i min handväska eller i skötväskan då så har jag:

- Blöjor
- Tvättlappar
- Ersättning
- Handduk
- Ombyte, body+byxa
- Nappar
- Plånbok
- Telefon

PUSS !

MAMMAS ÄLSKLING ! ♥




DAG 11

Dag 11 – Mina syskon.

Ja, då ska jag berätta för er om mina syskon. Jag har en helsyster och 4 bonus-syskon. Fast de är bara två av mina bonus-syskon som jag står nära så skriver bara om dom och min helsyster :)..

Annelie (Helsyster): Hon är född den 11 Juni 1986. De är alltså fyra år mellan oss. En helt underbar människa. En människa som hela tiden vill allas bästa. En person som alltid finns där om man vill prata eller bara umgås ! :).. Hon är sambo med hennes underbara flickvän Preethi Huczkowski som flyttade hit från Östersund för 2 år sen ungefär bara för att få vara med min älskade syster. ♥

Elin (Bonus-syskon): Hon är född den 2 Maj 1988. Oss är de bara två år mellan. Också en helt underbar person som ganska nyligen eller ja för ett halv år sedan flyttade hem till Sverige igen efter att ha varit barnflicka i två år hos en familj i Washington DC. Älskar att hon kommit hem igen. :) ♥

Dan (Bonus-syskon): Han är född den 8 Maj 1986. Alltså fyra år mellan oss. Han är lika gammal som Annelie :). En fin kille som bor med sin son (min "brorson") Elvin ute på Alnön. Dock träffas vi inte så ofta eftersom att han nästa jämt har fullt upp och sedan har ju jag fullt upp nu också men min lilla älskling.. Men jag hoppas att de blir ändringar nu ! :).. ♥

ÄLSKAR ER..

Dan, Annelie, Elin och jag ! ♥

PUSS !

DAG 10

Dag 10 – Det här hade/har jag på mig i dag.



Ser lite sur ut på bilden, ni får ursäkta de ! :P haha.

PUSS !

THAKE THAT - THE FLOOD ♥




Så himla bra låt ! :) ♥

PUSS !

DAG 9

Dag 09 - Min tro.

KÄRLEK ! ♥



TORSDAG

Nu var de ett tag sedan jag skrev ett riktigt inlägg om vad vi gjort osv. Tänkte göra de nu ! Tänkte börja med att förklara att jag har glömt att uppdatera listan nu dom senaste dagarna. Så ni får nog räkna med att att de kan bli lite hopp mellan dom inläggen. Har inte alltid tid att uppdatera listan så att säga

Allt är bara bra med Theodor, men han har varit lite grinig nu i två dagar. Tror att de beror på att han har varit ganska gasig i magen. Men nu har han sovit ett tag och jag ska snart ta och väcka honom för att byta hans blöja och sedan ge han ett mål mat :)..

Rickard jobbar eftermiddag denna vecka också. Visst de är lite ensamt här, men jag har ju som sagt vissa rutiner med Theodor som håller mig sysselsatt mestadels utav dagen. Har även fixat ett fint julkort som jag ska skicka ut till några. Hoppas ni blir glada ! :) ♥

Ska även berätta de att vi har nu bytt barnvagn. ÄNTLIGEN ! Den vi hade var så dålig så den skulle nog ha rasat ihop snart och jag vill ju inte att de ska hända Theodor något ! Så nu har vi en Emmaljunga Cerox Sportvagn :) dock begagnad, men ändå fräsch ! 



Här är vagnen ! :)

Nu ska jag ta och byta Theodors blöja och ge honom mat :)..

PUSS !

THEODOR ♥


DAG 8

Dag 08 – Ett ögonblick.

De finaste ögonblicket för mig var de när min älskade Theodor kom till världen. De är helt otroligt vilken kärlek man kan känna ! ♥ Han föddes klockan 5.53 den 6 November 2010. Kärlek ! ♥




PUSS !

NYA TV:N :)


DAG 7

Ja, då var de dax för dag 07 – Min bästa vän.

Ja, jag kan ju börja med att säga att jag ej har så många vänner kvar efter att jag fick barn. Men min allra bästaste vän här i livet är min älskade Rickard Eliasson ! ♥ Han är nog den bästa vännen/pojkvännen man kan ha. Han är min andra hälft. Älskar han något så otroligt.

Sedan har jag även min älskade mamma som alltid finns där för mig när jag behöver henne. Så de älskar jag henne för ! ♥

PUSS !


DAG 6

Dag 06 – Min dag.

Ja, detta är min dag !

Vaknade klockan 6 imorse och gav lillen mat. Sedan somnade vi båda om och vaknade igen strax före tio. Då var de dax för mat igen. Så då gav jag han ännu ett mål och satte mig sedan och tittade på tv. Theodor låg med mig i soffan och var vaken bra länge. Ända tills de var dax för han att äta igen. Efter de så somnade han minsan ! :)

Då klev Rickard upp och jag gick och duschade och fixade mig. Sedan gjorde jag klar Theodor för dagen och for sedan ut till mamma i Juniskär. Var där en stund och åkte sedan och hälsade på Bea och Maggan som bor alldeles i närheten :).. Nu har vi nästan nyss kommit tillbaka till mamma och väntar på att Dan och Elin ska komma. De blir som en liten familjemiddag här. Sedan ska vi nog röra oss hemåt. Har nämligen fått en tv hemkörd till oss idag som vi måste packa upp och grejjsa lite med. Plus att Rickard har fått sin nya telefon (Iphone 4) som han ska fippla på :) Sedan ikväll blir de nog en film och mys i soffan framför nya tv:n :)

PUSS !

Theodor ♥




Fin juldräkt till lillen 129:- på Åhléns :) ♥





älsklingen

DAG 5

Dag 5 - Vad är kärlek ?

Kärlek
för mig är alla mina nära & kära, mina vänner, min Rickard och såklart vår fina lilla son Theodor. ♥
Ja, kort och gott är detta kärlek för mig !

♥ PUSS !

DAG 4

Dag 04 – Det här åt jag i dag.

Frukost - Earl Gray-the och tre mjukmackor.

Lunch/förmiddagsfika - En bit kladkaka och ett glas julmust.

Middag - BicMac-meny från McDonalds.





Mina fina älsklingar ♥

DAG 3

Dag 03 – Mina föräldrar

Ja, då ska jag berätta för er om mina föräldrar. :)

Mamma och pappa gifte sig år 1980 tror jag. Då var mamma 19 år, lite väl ungt tycker jag då. Men tydligen så älskade dom varandra :).. Dom fick två barn, min äldre syster Annelie och såklart mig. Sedan när jag var ganska så liten så skiljdes dom och lever nu på olika håll med ny partner.

Mamma = Världens underbaraste mamma ! På flera olika sätt, snällare mamma kan inte finnas :).. älskar dig ♥.

Pappa = Jag har alltid varit pappas lilla flicka tills jag kom till tonåren. Då var de mamma som gällde !.. Då kan man säga att jag och pappa i stort sett tappade kontakten. Vi pratade inte alls mycket, vilket jag tycker var synd. Men som tur är så har vi ju ändrat på de nu :) ! älskar dig

PUSS !