Måndag

Hej och förlåt. Lovade att blogga i fredags men då de är sjukstuga här hemma så orkar jag helt enkelt inte blogga..

Vi är fortfarande sjuka här hemma. Theodor har fortfarande kvar lite klegg sen ögoninflammationen och vi har nån enormt jobbig förkylning.

Nu blir de inte några fler rader.. Ska smälta lite halstabletter med vatten och dricka nu. Så trött på denna förkylning!
Godkväll!


Torsdag

Nu var de några dagar sedan jag skrev, men har varit lite fullt upp här hemma.
 
Theodor är hemma från dagis, igen. Han har varit hemma sedan i Tisdags med ögoninflammation. Var på vårdcentralen med honom i tisdags och han fick ta lite prover, som inte visade nått, men då han var alldeles igenklibbad i ögonen så fick vi ögondroppar som ska tas morgon och kväll. 
Tyckte att de såg bättre ut imorse, men ack så fel jag kunde ha. De ser bara ut att bli värre och värre.. Nu har han blivit alldeles röd i ögonen också, men vi får traggla på med dessa droppar och hoppas att de ger med sig snart!
 
Usch, inte alls roligt att se sitt barn må dåligt, de är bland de värsta jag vet. Nu ligger han i alla fall och sover och jag hoppas att han kan sova hela natten inatt.. Han sov med oss nu inatt som var och de var bra trångt, men de var bara för att han var så grinig igårkväll och han blev lugn när vi väl la oss med han i vår säng. Så då fick de bli som de blev, men lite sömn fick vi i alla fall :) ..
 
Ja, vi går väl vidare..
 
Idag var jag på skolan igen. Jag fick tillbaka provet om demenser som vi skrev förra veckan :).. och jag klarade de! Känns otroligt skönt, jag som var så orolig innan man skulle skriva de. Men de gick ju bra!
Har även fått min lönespecifikation idag, blev så glad då jag fick se vad jag får i lön imorgon. De känns så roligt att se "resultat" efter allt jobbande som man gjort nu ett tag :)
Så imorgon ska jag iväg och umgås med Evve i birsta, handla lite mat och bara strosa runt lite. Ska bli roligt att få umgås med henne nu då de var längesedan vi gjorde nått tillsammans :)
 
 
 
 
Jag och Evve, ca. 4 år gammal bild :) ♥
 

Fredag

Då var man äntligen hemma!

Imorse blev jag utringd på jobb så direkt efter att jag lämnat Theodor på dagis så stack jag iväg och jobbade :) jobbade till fyra och nu har vi nyss ätit! Fick bli pizza till pojkarna här hemma och för mig blev de en kycklingrulle, mums!

Ikväll var de meningen att jag skulle umgås med Evve, men de blev ändrat :( så ikväll myser jag med mina pojkar istället, klagar inte för de då de är dom finaste killarna i mitt liv! Blir lite film osv ikväll innan man knoppar :) ska se klart skyfall som vi började se häromkvällen och sedan blir de ett nytt avsnitt av vampire diaries som vi följer :)

Imorgon så ska jag och Theodor roa oss själv då Rickard ska hjälpa en kompis med nån bil, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått ska vi i alla fall göra :)

Nu blir de lite kaffe på maten!
Ha en bra kväll! :)

Här har vi en liiten Theodor! :) <3


Torsdag

Godmorgon!

Jag och Theodor sitter nu i soffan och bara myser efter lite frukost och bus. Imorse tog vi bilen och skjutsade pappa Rickard på jobbet, men alltså vad halt de är ute nu. Slirar när man gasar osv, hua..
Idag börjar jag skolan klockan ett så jag har några timmar till med min fina son innan de är dags att röra sig mot skolan :) farmor Marianne ska vara med Theodor tills vi kommer hem igen.
Börjar en ny kurs idag, boken beställde jag för i helgen så hoppas att dom kommer idag, annars kanske dom kommer imorgon. :)

Nu ska jag fortsätta att umgås med min lilla prins! Men ett avtryck blev de ju i alla fall :)


Första skoldagen!

Sådärja, då har man haft första skoldagen efter jullovet och för denna termin. De är nu drygt fyra månader kvar tills jag är klar, vilket känns otroligt skönt! Man börjar bli lite less nu på att plugga samtidigt som man har familj och jobb. Men de är väl livets gång?..
Dom ringer var och varannan dag från Bergsåker hemtjänst och vill att man ska jobba, men blir så man får säga nej då man har plugg och göra. Men har ett jobbpass på söndag. Dom ringde nyss och ville att jag skulle jobba lördag också men känner att jag vill vara lite ledig också :)

Så, till proven som vi gjorde idag då. Det diagnostiska provet vi gjorde ska jag skriva en komplettering på och provet om demenser tyckte jag gick ganska bra ändå. Vi fick ett patientfall som vi skulle lösa och "räkna ut" vad personen i fråga hade för typ av demens osv.. Jag hoppas på de bästa i alla fall!
Så jag har lite plugg att göra ikväll..

Theodor är på bättringsvägen i alla fall och han är nästintill feberfri, men han får vara hemma en extra dag i alla fall, de gör honom bara gott :) jag börjar ju vid ett imorgon så de fungerar ganska bra och ha honom hemma från dagis då :)

Nu ska jag umgås med mina fina killar innan de är dags att plugga.. Igen!


Tisdag kväll

Ja, då provar vi och skriver ett inlägg via blogg appen då :) tycker faktiskt att den fungerar bra om man är en flitig bloggare.. Att slippa dra fram datorn eller ja slå igång den för att sätta sig ner och skriva.. Så tummen upp!

Sitter hemma i soffan nu med mina älsklingar och tittar på Alvin och gänget. Så fort Theodor ligger för natten så ska jag sätta mig med skolböckerna och plugga in de sista inför proven imorgon. Jag måste säga de att jag är inte ett dugg peppad inför detta. Nästan så jag gruvar mig för att kliva upp imorgon och åka iväg på skolan, men göras måste de ju så de är bara att gilla läget helt enkelt! Provet som jag egentligen oroar mig för är provet som handlar om demenser och alzheimers sjukdom. Men ska försöka relatera så mycket som möjligt till en tidigare praktik samt jobbet på solgården så kanske de går galant?.. Är väl bara att hoppas. Kanske inte är just något att oroa sig för heller..

Vi har ju ett annat prov som kallas ett diagnostiskt prov. De vill säga att vi kommer göra provet först och sedan får vi sitta i ring och vi får en varsin lapp med en fråga som ska svaras på. Sedan får alla mer eller mindre godkänt! Vilket jag tycker är ett bra inlärningssätt. Man hjälper varandra lite i detta läget och man får lyssna samtidigt. Alla lär sig ju olika, men jag gillar mer att få lyssna än att få läsa och läsa om och om igen.. :)

Theodor är fortfarande febrig så han ska få lite välling osv nu innan han ska läggas för natten.
Skriver ett inlägg under morgondagen så får ni veta hur de gick med proven!

Godkväll!


Nystart!

Tänkte försöka mig på att starta på nytt? :)
Nytt år, nya saker att skriva
 
Theodor utvecklas och frodas, han är just nu i denna stund 2 år 2 månader 9 dagar och dryga 3 timmar gammal. Man märker att tiden går så otroligt fort när man har fått barn. Dagarna bara rinner iväg och åren går. Tyckte vi nyss fick Theodor. Men de är ju lite mer än två år sedan nu. Han är så stor min lilla kille!
Allt detta gör ju att man blir mer och mer sugen på en liten till?.. Men skolan ska bli klar och lite sådant först!
 
I natt vid fyratiden kom Theodor in till oss och ville att vi skulle kliva upp, men de ville inte vi. Så han lade sig tillslut mellan oss och somnade om, varm som en kamin. Han är 39 graders feber idag och är hemma från dagis, han blir även hemma imorgon, resten av veckan får vi se. De beror ju på hur han mår! ♥
Imorgon börjar första skoldagen för mig efter ett litet jullov, börjar vårterminen med två prov, känns lite stressande då man inte har kunnat läsa på så mycket, men de är ju mitt eget fel då jag nästan har prioriterat att jobba i stället. Har så svårt och säga nej till att jobba då man trivs som fisken i vattnet där jag jobbar nu.
I december så började jag skola in mig på Bergsåker hemtjänst och som sagt, trivs som fisken i vattnet! Så jag har i princip ägnat lovet till att jobba, så jag längtar efter att få se lönespecifikationen för Januari :)

 
Till något roligt !
I lördags fixade min älskade sambo Rickard min passat!.. Så nu går den igen :) Ungefär i samma veva som jag började skola in mig i Bergsåker så gick bilen sönder, vilken tajming. Men nu har som sagt Rickard lagat den så den går som den ska. Har verkligen saknat den bilen, åkte en liten golf som vi har då passaten blev stående. Men måste säga, gud vilken skillnad på bil :) Men är så glad att den fungerar igen så jag vill bara åka och åka hela tiden, men de blir ju så dyrt i längden :p
 
Är så otroligt glad och lycklig över min lilla familj. Jag har världens finaste och underbaraste sambo och vi har en så älskad son tillsammans, kan inte bli bättre! ♥