SÖNDAG

Godmorgon
Igår var de en trevlig kväll.. Förstå så var jag och älsklingen i birsta en sväng för att jag skulle byta amnings-BH:n, men de var så himla mycket folk, så vi hitta knappt någon parkering. Så då åkte vi vidare till stan och åt lunch på mcDonalds :) och sedan for vi ut till Njurunda och hämtade Bea :) 
For hem till oss, såg på nyaste Beck och sedan gjorde vi i ordning god mat och då dök Robin upp :) Så vi åt middag, umgicks alla fyra och sedan åkte vi in på Railway Saloon och hade de enormt trevligt ! Träffade mycket roligt folk och de blev en massa pratande hit och dit. Kom hem vid halv tre i natt :) Men roligt var de !

Bea har sovit här och ska göra de en natt till :) Idag blir de nog inte så himla mycket, lär nog bara ta de lugnt, vet inte än riktigt hur Rickard mår idag så. Ska i alla fall ta och göra i ordning frukost nu. Ska även ställa om alla klockor runt om här i lägenheten, de är väl ingen som missat att man skulle ställa tillbaka klockan en timme i natt ? I så fall så får ni fixa de nu ! :)

Bjuder på en bild på Eddie idag ! :)




PUSS !




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback