Fredag

Godmorgon !

Idag står de bakning på schemat. Har glömt och köpa strössel, så måste gå iväg en snabbis sedan och köpa de också. Jag ska ta och baka Mockarutor eller som många andra väljer att kalla dom, Kärleksmumms !.. Så i stället för kokos (eftersom att alla inte tycker om kokos), så blir de strössel på i stället :).. Sedan ikväll så ska vi åka bort till församlingshemmet och kyrkan för att duka upp till alla som kommer imorgon så de är klart !.. De hinns ju inte med imorgon.

Mötet med prästen igår gick jättebra :) Vi gick igenom hur allt skulle gå till och valde psalmer osv. Annelie var ju också med, så när prästen hade gått så tog vi och bädda ner lilleman i vagnen och tog en liten promenad. Vi gick och köpte glass och bara gick runt och pratade !.. Supermysigt, de var ju så skönt väder igår kväll :)..

Lillen sover nu sin förmiddagslur, lillgubben ♥ Han var så himla trött så han somnade så fort jag la han i min famn. Vi har ju i stort sett varit vaken sen halv fem i morse, så de lär nog kännas av ikväll..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback