Gårdagen..

Igår så åkte vi ut till birsta med Malin och Crille :) De blev lite affärer och gå i. Jag och Malin gick på birsta city med våra småttingar medans Rickard och Crille åkte iväg på Northbike och kollade på mototcyklar :) haha !.. Där så köpte jag en body till lillen, från Lindex och Malin köpte ett par solglasögon, väldigt fina ! :) 

Vid sextiden åkte vi upp på babyproffsen och handlade lite åt Theodor, bland annat en kudde eller vad man ska kalla de som numera sitter i bilstolen så han får stöd åt huvudet när vi åker bil :).. Vi köpte även en grymt fin gåstol till honom. Visar bilder lite längre ner :) Han trivs jättebra i den, han pratar, grejjar och smågår lite :) Sötpluppen

Sedan så blev de lite mat på McDonalds, snabbt och bra. Eller bra vet jag väl inte egentligen men hungriga var vi ju så vad gör man ?!.. Sedan åkte vi ner på Systembolaget och handlade lite som vi ska dricka ikväll.. Sedan blev de även en liten sväng på Ikea och Coop innan vi åkte hem igen, var hemma vid nio :P hehe..

För er som tycker att detta låter dumt att dricka när man har barnen hemma osv, alltså vi ska inte bli fulla eller något sådant, för så dumma är vi inte, utan vi ska bara dricka nån enstaka cider/öl för att de är gott och för att man har trevligt sällskap :)
Vi (Jag och Rickard) ska alltså få främmande ikväll. Malin & Crille och Elin & Rickard så vi är några stycken, och alla av oss har barn också så man förstår ju varandra bra. 

Så idag på dagen så blir de nog till att städa, byta sängkläder, gå på Ica och handla mat (Läs: Grillning) och sedan ska vi även iväg och hämta utemöbler och så. Man kan säga att vi har fullt upp hela dagen. 
Så de är nog bäst och sätta igång, börjar med att få i sig lite frukost ! :) 

De är även som fjädring på sidorna så barnet (i detta fallet, Theodor) kan hoppa lite i den :) Så himla fin !











Ha en underbar Valborgsmässoafton alla !



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback