Datum för inskolning klart ! :)

Då ligger liten och sover för en gång skull. Han totalvägrade sova när jag tyckte han skulle sova, men efter lite mer lek och lunch så somnade han på två röda :) ..

Jag har tagit och plockat undan lite här hemma och så. De enda som ska göras nu är att ta tag i disken och senare kanske dammsuga. Får se vad man hinner med, disken ska i alla fall göras !
Måste gå iväg på ica en sväng sedan också då liten vaknat, lite som ska handlas till middagen osv.

Idag fick jag (Theodor) besked om dagis. Vi har ju fått besked tidigare om att han fått plats på Bällsta förskola, men idag fick dag och tid för början av inskolning. De kommer att vara Onsdagen den 25 Januari klockan 9.30, så de är drygt en månad kvar. Känns helt otroligt med tanke på hurt fort detta första år av hans liv har gått. Nu har han blivit så stor så han ska börja på dagis ?!.. Men samtidigt så är man ju väldigt stolt också. Han har ju böjat gå riktigt nu också, la upp en video för någon vecka sedan då han gick. Men nu går han ju mest hela tiden, inte ofta han kryper nu.
Han har ännu inte lärt sig att ställa sig helt själv utan stöd, men de kommer väl någon dag här de med.
Verkar i alla fall inte vara så långt ifrån !..

Snart är de Julafton också, bara 3 ynka dagar kvar och jag har inte en enda liten julkänsla i kroppen ?!..
Men julklappar till alla barn är klart i alla fall, vi ser ingen mening längre på att ge varandra i släkten just några juklappar. Huvudsaken alla barn får ;)
Men, vi har några små gåvor som vi kommer ge bort i alla fall till några i släkten så helt tomhänta blir dom ju inte. Lite nyfiken blir dom nog allt om dom läser detta ;)
I alla fall, de enda som är kvar är att slå in dom. Kanske blir de idag eller en annan dag här innan jul !..

Ha en bra Onsdag !Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback