Liten Theodor uppdatering ! ♥

Idag så har de precis gått en månad sedan Theodor fyllde ett år. Gud vad jag tycker den månaden har gått fort. Kändes som att de var igår han fyllde år i princip ?!.. Tiden bara rinner iväg. Så idag är han 13 månader gammal, ett år och en månad ♥.. och kärleken bara växer !
Just nu ligger han och sover sedan en timme drygt. Han har börjat sova länge på förmiddagen numera. Han är så himla trött på morgonen så efter välling och lite lek så kan han sova flera timmar. Igår så sov han 3 timmar och har även märkt att han verkligen inte alls gillar att bli väckt. Då är han så enormt grinig och man måste sitta med han i knäet ett bra tag innan han kan gå ner på golvet igen. Får se hur länge han sover denna förmiddag !

Annars så är allting här hemma som vanligt. Theodor utvecklas och mår bra !..
Nu har han 6 tänder, fyra nere och två uppe. Han har fått som vampyrtänder uppe, huggtänder. Så himla sött. Han lär sig mer och mer att stå själv utan stöd och har till och med tagit sina första steg. De har han kunnat sedan ett tag tillbaka, men samtidigt så är han väldigt feg för att gå mycket själv. Lära-gå vagnen vill han inte alls gå med, har ingen aning varför. Men brukar träna med han varje dag att gå. Han går jättestadigt själv om man bara håller i ena handen, så tror inte att de är så himla långt borta innan han går för fullt här hemma :).. Han har blivit så stor, och så snabbt !

Om drygt en månad så börjar han ju på dagis också. Sökte ju i höstas att han skulle börja from 25 Januari (då min mammaledighet tagit slut) och de är ju ungefär en månad kvar, eller ja en och en halv för att vara noga. Men de känns så nära och ju fler dagar som går så blir de ju bara närmare och närmare. Är han redo ? Är jag redo ? Jag har ingen aning !.. Jag som är så van att vara med han varje dag, vilken omställning de blir ?!.. AAAHH !



Var ju inte alls länge sedan han var sådär liten !.. ♥




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback