Dags för ett nytt år !

Då var de nyårsafton då !..
Imorgon är det den 1:a Januari 2012, gud så konstigt de blir att skriva 2012.
Dom sista åten nu som varit tycker jag bara springer förbi och detta år har defenitivt gått väldigt fort.
Men de kanske är så att de känns så bara för att man har fått barn och man ser för varje dag och vecka som går hur dom utvecklas och lär sig nya saker. 
För Theodor och hans utveckling och färdigheter så har de bara rullat på.
Han knallar och går mest hela tiden nu, så himla roligt att se och man blir ju så himla stolt och varm i hjärtat då man ser han, att han blivit så duktig
! ♥

Talet har de väl inte just gått så mycket framåt, tyvärr.. Men de kommer ju de med !..
Han kan i alla fall säga mamma helt ordagrant och går runt och säger de hela tiden. Rickard försöker lära han pappa nu, men de går lite trögt, han har sagt de en gång men då var de bara Rickard som var hemma och hörde.
Han kan även säga där, fast de låter lite dä i stället ;) Men man vet ju vad han menar med de. Han säger dä och pekar eller går emot de han menar. Så duktig !..

Många tänder har han fått också nu, han har fyra nere och fyra uppe. Eller ja, den fjärde har börjat spricka upp, vilket resulterar i att han är dålig i magen också. Men annars så märks de inte så mycket på honom att han får fler tänder :).. Han sover som han ska och imorse fick vi sovmorgon här hemma !..
De var väldigt skönt.
Han vaknade imorse vid sextiden tror jag de var, gav han nappen och snosen och sedan somnade han om och sov till halv nio. De är inte ofta han gör de ;)

Nu i veckan som var så fick vi brev hem också från dagiset som Theodor ska börja på i Januari.
Datum och tid för inskolning är spikat och de känns underbart, hoppas att han får de bra där ! Inskolningen börjar den 25 Januari halv tio på morgonen fram till lunch då vi bara ska hälsa på osv, på Torsdagen ska vi även vara med på aktivitet på förmiddagen och detsamma blev de på Fredagen. Sedan igen på Måndagen ska vi dit på morgonen och sedan även äta lunch där och på Tisdagen så ska Theodor få prova på att vara där själv utan mamma eller pappa. Undra hur de kommer gå då ? Han är ju jättemammig nu, därför säger han mamma hela tiden också, men de kanske har lagt sig då ? Vem vet !



Mammas stoooora kille ! ♥




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback