Alla hjärtans dag med min lilla älskling ! ♥

Ja, idag är de som sagt Alla hjärtans dag, och vilken håller inte koll på de ?!.. hehe. Rickard jobbar eftermiddag denna vecka, så de blir inte så mycket mysa för oss idag eller resten av veckan, men jag får mysa hur mycket som helst med min lilla kärlek, Theodor ♥..

Theodor har nästan nyss ätit och ligger nu i sitt babygym och småpratar med dom små mumitrollen som virvlar runt ovanför honom. Han är så rolig för medans han ligger där så snurrar han runt. Så lägger man han med huvudet som han ska ligga och tittar bort en kort stund så ligger han nästan upp och ner nästa gång man tittar ! Så otroligt söt ♥. Han har också börjat göra som små sit-ups, ser de ut som i alla fall, precis som man gör när man själv ligger ner och ska resa sig till sittläge. Så jag tror nästan att han kommer bli tidig med att börja sitta. För övrigt så älskar han och sitta nu om han har stöd eller om någon håller i honom. Så flinar han upp sig rejält.

Eftersom att Theodor har vuxit så otroligt mycket nu, har för de mesta bara storlek 68 nu, en del 62 så har vi ju packat ihop en massa kläder som han inte längre kan ha. Zewe och hennes pojkvän ska ju ha barn snart (dom ska också ha en pojke) så hon ska komma förbi här lite senare och umgås lite och kolla på lite kläder. Vissa av kläderna har ju inte ens blivit använd eftersom att man har så mycket kläder. Lite synd de där tycker jag. Men de är ju samtidigt väldigt roligt och se hur Theodor växer. Man kan se skillnad på olika saker, dag efter dag. Alltså, man märker inte bara skillnad på kläder osv. 

Här har vi Theodor idag !..








Theodor's outfit idag: Blå Body, ärvd av Charlie, Amanda's son. Dregelscarfen är från KappAhl. Byxorna är också från KappAhl, från deras serie 'Newbie' och strumporna är från H&M.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback