Lördag

Idag har vi inte gjort många knop. Rickard var lite bakis sedan gårdagen så då blev det lugnt idag. Har bara varit hemma och myst hela familjen ! :) ♥
Vi har fixat liten säng, har sagt de i några dagar, men idag blev de äntligen gjort. Vi har sänkt ner liggdelen i spjälsängen så de inte händer något eftersom att han snart kan sätta sig upp själv från liggläge. Han sätter sig upp hur lätt som helst om man håller i hans fötten medans, så snart lär han sig att göra de helt själv. Han har ju i alla fall lärt sig nu att dra upp sig själv från sittläge :P Håller man han i händerna när han sitter så drar han upp sig och börjar smågå med småfötterna ! :) Sötnos.

Nu har han lärt sig att dricka den nya vällingen också (Nestlés fullkornsvälling, från 8 månader). De går jättebra, han verkar ha vant sig vid smaken nu. Får se hur de går med magen nudå. Om han fortfarande blir lika hård osv. Han har inte fått Laktulos idag eftersom att han bara för någon dag sedan fick diareé. Men de kör vi igång med imorgon igen, men då blir de en mindre mängd än igår :)

Väntar besök av bästa mamma nu snart också. Hon skulle hämta lite filmer och komma och fika, så lillen får vara uppe ettt tag till så han får vara med mormor lite innan läggdags. Annars brukar vi försöka få Theodor och sova mellan klockan 19 och 20 på kvällen. Så får se vilken tid de blir ikväll då !..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback