Städat och klart !



Sådärja, nu var de städat och är fint här hemma igen. Theodor har gått runt i gåstolen här så han blev alldeles blöt om strumporna som han hade på sig. Men har nu tagit av dom och ska strax ta fram ett par nya :).. Han kan inte vara barfota i gåstolen för då så får han som blåssor/sår under fötterna.. eller gåstol, rättare sagt springstol om man kollar på Theodor ! :P Hahaha !

Svettig och klibbig har man blivit också.. Ska snart ta och duscha. Ska ge Theodor hans mellis och se om han vill sova först, läängtar tills jag står där i duschen, känner sig inte speciellt mysig nu :/ Väntar besök av Bea också, hon kommer vid halv tre-tiden. Bussen hit går 14.00 så. Hon ska vara kvar här tills på Lördag så då vi far till mamma så ska släppa av henne hemma hos henne då, eftersom att hon bor typ granne med henne :)

Igår så var ju även olyckan framme för Theodor, igen !.. Han satt med mig i soffan, och jag hade koll på han eftersomm att jag vet att han rör sig hela tiden nu, han sitter aldrig stilla.. Men då när vi satt där så tippade han framåt och slog i hörnet på soffbordet. Så nu är han blå lite snett nedanför ögat. De tog emot precis på kindbenet som är där på vänster sida.. Lillgubben

Näe, nu har jag en gnällig liten kille bredvid mig här så dags för mellis !



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback