En liten tand !

Idag så har vi haft mamma (mormor) på besök :).. Rickard hjälpte mamma med bilen då de var lite saker som skulle bytas ut !.. Vi fick god mat också. Hasselbackspotatis och ytterfilé samt grymt god sås till. Hur gott som helst. Fick lite kött över som vi la i frysen och kan äta igen någon dag :)

I alla fall så har vi sett att de är en liten tand påväg på lilleman ! :D Bebisarna's första tänder brukar ju vara dom två framtänderna nere, men inte här heller. Här kommer de en liten huggtand (läs: hörntand) :P På vänster sida (hans höger).. De är som en knöl och kommer nog snart sticka fram. Vissa kan tycka, men gud vad tidigt, men de finns faktiskt dom som föds med tänder. Min syster hade 2 tänder när hon föddes hon :P.. Så tidigt kan man inte säga.

I alla fall så är de därför han är grinig och har svårt att sova. Tycker man säger att de kan bero på tänderna osv om dom är grinig och gnällig, men denna gång så är de det de beror på. Lillen vaknade vid halv 5 imorse i alla fall, och de var länge sedan han vaknade den tiden på morgonen. Men nu vet man ju som sagt varför !..

Ikväll blir de bara lugnt för oss. Ska nog se körslaget eller om de blir en film, de återstår och se. Kanske bägge delarna ! :) Har fixat i ordning en sockerkaka också så någon kanske vill komma och fika ?.. :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback