BVC besök :)

Nu har vi nästan nyss kommit in igen. Gick iväg på bvc vid kvart i ett ungefär. När vi väl fick komma in så var de dags för vägning och mätning på en gång :) När de var gjort så fick han sina sprutor. De gick bra, han reagerade likadant som han gjort vid de andra sprutorna han fått. Grinar till lite när dom sticker men sedan är de bra. Bara att vänta på att febern kommer också eftersom han fått de vid de andra tillfällena.

Sist han vägdes och mättes:
9½ månad gammal.
Vikt: 10400 gram
Längd: 76 cm
Huvudomfång: 44.5 cm

Idag när han vägdes och mättes:
1 år och 2 dagar gammal.
Vikt: 10660 gram
Längd: 81 cm
Huvudomfång: 45.5 cm

Han har vuxit på bra vår lilla kille. Men läkaren som undersökte honom var lite orolig över hans vikt. Han hade nämnligen hamnat under viktkurvan så jag fick svara på vad han åt och hur mycket han åt osv. Men hon sa de att de är ingen fara, bara att du får hålla lite koll. Så de är ju bra de då ! Han äter ju bra, tycker jag. Men de kan bero på att han äter mer och mer med oss nu och då kanske han inte äter precis lika mycket som han annars gör. Har ingen aning. Bara att vänta och hålla koll på vikten :)

Efter besöket så var Sandra där med Melanie och skulle göra samma kontroll. Så efter att dom var klara så gick vi tillsammans ner på Ica och sedan vidare hem var för sig. Var lite trevligt ! :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback