Theodor sover borta ..

Nu har vi nästa nyss kommit hem från min mamma. Har varit där och lämnat Theodor som ska sova där till imorgon. Jag och Rickard ska ta vara på varandra och umgås och mysa med god middag och bio. Vi ska se Jägarna 2. De var den enda filmen som gick som vi båda ville se, så då fick de bli den :) Men inte klagar man för de !

Själva lämningen gick bra, inga ledsna tårar från varken oss eller Theodor. Han var så glad, precis som vanligt. Ringde faktiskt nu när vi kom hem för att se hur de gick, de gick bra. Han höll på att få lite banan till mellis, men blev lite förbannad eftersom att mormor inte var tillräckligt snabb på att mata ;) Men så brukar de bli när han är här hemma också. Känns lite tomt och tråkigt här hemma nu när vi är själva, men de känns samtidigt skönt också. Då får vi lite ensamtid tillsammans. De behövs verkligen om man är småbarnsföräldrar. Man måste ju "vårda" förhållandet också om man vill att de ska hålla :)

Detta är första gången vi ska sova utan Theodor och att han ska sova borta utan oss. Förut så har vi ju sovit hos min mamma någon gång alla tre, men de var ju en helt annan sak. Undra hur de ska gå för oss i natt ? Kanske slutar med att vi åker dit vi också och sover innan de är färdigt ?!.. Men vi har ju sagt de att både vi och Theodor måste lära oss att vara ifrån varandra någon gång sådär om de skulle behövas framöver. Så får se hur kvällen och natten fungerar helt enkelt !



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback