Jaha, då var de dags !

Jaha, då var de dags !.. Nu har även jag gått och blivit förkyld. Är bara halsont än så länge, men Rickard har varit förkyld nu hela sin semester och de började med hansont så får se vad man har och vänta sig då. Kanske vaknar upp helt eller i alla fall halvt död imorgon. Men här har man inte tid att vara förkyld, inte när man har barn i alla fall. De är inte bara att lägga sig ner och "dö" !.. Utan man måste ändå försöka vara något pigg för att vara med lilleman.

Apropå lilleman så har han hittills klarat sig. De enda som verkar vara för honom är att han är lite snuvig, men inget allvarligare :) vilket känns underbart !.. Får hoppas att han klarar sig helt.
För en stund sedan så blev de ett bad för honom och provade ett nytt schampoo som luktade jättegott. Natusan Baby Bedtime, lavendel tror jag de var. Ganska stor flaska också så de kommer ju räcka ett tag :).. Körde med apotekets förut (den man fick på BB), men tyckte denna var mycket bättre faktiskt.
Så nu sedan en liten stund tillbaka så sover mammas lilla hjärta ♥ Man blir nästan lite gråtfärdig när man bara tänker på hur stor han har blivit. Tiden går lite väl fort kan jag tycka !.. Aaa, stanna tiden lite.. haha, skämt å sido ;)

Idag så har vi tagit de lugnt. Blev en sväng till birsta och Media Markt för att kika lite och sedan en sväng på Coop och handlade lite sedan får vi vidare hem och fixade lite middag. Lillen fick sin middag innan vi handlade :P.. För oss blev de i alla fall ris, chicken nuggets och sås till :) ...



Här var han inte så stor, perfekt storlek ;) ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback