Tillbaka?

Känns inte som att jag har så himla mycket att skriva om numera här i bloggen. De är därför jag nästan aldrig skriver inlägg längre.. Vad är de man ska skriva om liksom?.. :/ 
 
Blir inte så mycket fotande med kameran heller då jag jobbat så mycket. Jobbade nu i helgen, då jag gjorde mina sista pass på sommarvicket. Hoppas på att få hoppa in extra några tillfällen i alla fall. Så vi får se helt enkelt. Nu tänker jag i alla fall passa på och vara lite ledig innan skolan börjar igen. Jag blir ledig i ungefär enoch en halv vecka. Ska bli skönt att bara få vara lite nu då man jobbat hela sommaren. Det har varit en bra sommar ändå tycker jag, även fast jag har jobbat. Har träffat helt underbara människor i sommar och kommer sakna dem! Jag hoppas vi ses igen i alla fall :)

Första dagen som ledig började med att jag lämnade Theodor på dagis för en stund sedan. Han har saknat dagis, de märktes. Så han får vara där några timmar idag då. Jag ska åka iväg till en kompis och umgås lite samt städa bilen. Ser ut som nått jag vet inte vad i den. Så jag hoppas att de inte kommer regn idag, så jag ska behöva ställa in den planen. 
Jag ska även passa på och ringa till tandläkaren (usch), har bitit av en tand för ett bra tag sedan och nu gör de så förbannat ont så måste ringa och boka en tid, gärna denna vecka :).. Skulle vara skönt att få bort värken. De är mest på kvällarna jag har fått ont nu, dagarna är de ändå relativt bra. Men lagas de ska den!


Jag har världens finaste lilla pojke, de är bara så! :) ♥Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback