Inflyttning 1 Mars!

Då var de klart och bestämt !..

Fick ju tag i kvinnan på nordeken idag på förmiddagen. Vi pratade och jag förklarade vilken lägenhet vi var mest intresserad av. Hon skrattade till och sa: - Ja, de blev den ändå! ;)
Jajjamen sa jag då, känns bra de. Så hon skulle skicka kontrakt hem hit på en gång så vi båda får skriva på då vi båda kommer stå på lägenheten :) Så då dom är påskrivna så ska vi bestämma tid osv för att få tillgång till nycklar osv. Så from den 1 Mars så börjas de. Äntligen ska vi få flytta och få de större, vi som känt ett bra tag att de rätt trångt i vår lägenhet som de är nu.. Bara drygt en vecka kvar så nu blir de till att skaffa lite flyttkartonger och börja packa ihop hemmet.

Vi kommer inte bara flytta till en annan lägenhet i detta område utan även ett annat hus. De är huset som ligger sett mittemot vår baksida/uteplats som de är nu. Samma hus som Rickard's mamma bor i. Tror de kommer bli jättebra allting då de väl är klart.

Var även in på Nordekens hemsida och såg att dom tagit bort den som vi var intresserad av och lagt ut några nya, men de gör ju inget.. Bara ingen annan vill ha den vi bestämt oss för liksom :)

Så blev de med de!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback