Lördag

Godmorgon !

Igår så var både jag och Theodor lediga. Jag från skolan och han från dagis då jag ändå skulle vara hemma :) Så vi eller jag tog tag direkt på morgonen och städa. Tror jag stod och dammsög redan vid 7-8 tiden. Skönt att få de gjort ! Annars så gjorde vi inte så mycket igår. Myste mest då de känns som att man knappt sett Theodor eller Rickard på hela veckan. Gjorde hemmagjord pizza till middag, Theodor fick en burk ett tag innan han skulle läggas och vi åt då han somnat. Den blev faktiskt lyckad denna gång ! Annars har vi alltid i pricip misslyckats med den.

Theodor har fått för sig något speciellt nu också. Han tar av sig strumporna titt som tätt. Vet inte vad han fått de ifrån, har aldrig hänt förut. Men de kanske är en så kallad dagisgrej ? Något han lärt sig av någon på dagis. Eller så har han bara förstått att man får bättre grepp då man går mot golvet, vad vet jag.
Just nu ligger han och sover, har nästan nyss somnat. Rickard har nyss klivit upp också och håller på att koka lite kaffe. Har varit vaken sedan sex, hur har jag inte hunnit med att koka kaffe ? De undrar jag :/ ...

Idag så ska vi åka in till stan en sväng, kolla på lite motorcykelgrejjer. De är väl mest Rickard som vill göra de, men de är ju härligt att få komma ut lite. Skulle vilja åka och kika på nya gardiner jag också, men de kanske inte hinns med idag då vi ska ut till mamma i Juniskär också. Vi får se helt enkelt !
Mamma ska köpa min gamla mobil (HTC Desire HD) då jag köpt en ny. Då blev de en vit fin Samsung Galaxy s2 :) Den känner jag mig jättenöjd med !

Bild lånad google

Näe, nu blir de att avnjuta lite kaffe med min älskling :love: !



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback